Denemarken beperkt bewegingsvrijheid voor vaccinweigeraars – “Eerste in de wereld!”

18

De Deense regering kondigt aan dat zij een “Coronapaspoort” invoert. Het document wordt verstrekt aan degenen die zijn gevaccineerd tegen Covid-19 en geeft de houder een grotere bewegingsvrijheid in de samenleving in vergelijking met degenen die om uiteenlopende redenen de injectie niet hebben genomen.

Wilt u zich vrij in de maatschappij kunnen bewegen, naar een restaurant, concert of sportevenement gaan of misschien naar het buitenland reizen? Dan heeft u in de toekomst een speciaal paspoort nodig waaruit blijkt dat u bent ingeënt tegen Covid-19. Tenminste als u Deens bent, maar ook in andere landen liggen soortgelijke voorstellen op tafel.

Morten Bødskov, waarnemend minister van Financiën in de Deense regering, vertelde woensdag op een persconferentie dat het om een digitaal paspoort zal gaan dat je in je mobiele telefoon hebt. Dit betekent dat je in het bezit moet zijn van een smartphone en deze altijd bij je moet hebben.

Bødskov prijst zijn regering dat zij “een van de eersten ter wereld” is die haar bevolking op deze concrete manier in een A- en een B-recht verdeelt in relatie tot de grondwettelijk beschermde vrijheden en rechten. Men hoopt nu te worden beschouwd als “een voorloper van andere landen”.

De regering sluit niet uit dat aanvullende medische informatie over de houder wordt geregistreerd en in het digitale paspoort wordt opgenomen, als de betrokkene antistoffen tegen het Coronavirus bij zich draagt. De informatie in het paspoort moet ook centraal worden opgeslagen en doorzoekbaar zijn op de website sundhed.dk.

Ook in het bedrijfsleven in Denemarken wordt het paspoort geprezen, zonder enig voorbehoud ten aanzien van de integriteitsaspecten of de rangorde onder de burgers die eruit voortvloeit. Een aantal bedrijfsleiders nam deel aan de persconferentie.

Hij krijgt bijval van Lars Sandahl Sørensen, CEO van Dansk Industri, die benadrukt dat het digitale Coronapaspoort degenen die het paspoort hebben, hun bewegingsvrijheid in de samenleving en het recht om het land uit te reizen, zal teruggeven.

“Wij zullen nog vele jaren van het Coronapaspoort genieten”, verklaarde hij.

Een verklaring voor het feit dat het aangekondigde Coronapaspoort vooral door het bedrijfsleven wordt gewaardeerd, kan zijn dat de regering van plan is zakenreizigers voorrang te geven als de eersten die op deze manier hun vrijheid terugkrijgen. Gewone mensen zullen langer moeten wachten.

Als er zich geen obstakels voordoen, is het de bedoeling dat de eerste Coronapaspoorten voor prioritaire groepen binnen een maand worden afgegeven. Anderen moeten misschien tot vier maanden wachten voordat zij zich weer vrij in de samenleving kunnen bewegen – mits zij gevaccineerd zijn.

Een knelpunt dat de plannen kan doen mislukken, is de onzekerheid over de beschikbaarheid van vaccins en middelen om iedereen die gevaccineerd wil worden, op te vangen. Tot nu toe hebben minder dan 200.000, of iets meer dan drie procent van de bevolking, een dosis gekregen.

Er zijn twee doses nodig om immuniteit te bereiken, wat ongeveer 100.000 hebben gehad. Het plan is echter dat alle Denen die dat willen eind juni volledig zijn gevaccineerd.

Deense minister van integratie Inger Støjberg: Asielzoekers liegen en bedriegen

Vorig artikelElektrische auto schok: een klein gaatje in de carrosserie kost 35.000 euro om te repareren
Volgend artikelKijk hoe Bill Gates zich ongemakkelijk voelt als hij wordt ondervraagd over de bijwerkingen van het vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Wat moeten we her nog op zeggen? Straks enkel nog de deur uit mogen als je bent ingespoten, en ondanks dat de raad van Europa reeds heeft gesteld dat het verplicht inspuiten en/of uitsluiten van mensen die niet zijn ingespoten een schending van de mensenrechten is gaan regeringen gewoon door.

  Enkel en alleen al het durven voorstellen door politici zou goed moeten zijn voor de hoofdrol in het historische epos “rottend fruit aan de bomen…”

  Ik ben een van die burgers die niet zichzelf tot een slaaf laat maken, wie oorlog wil kan een veelvoud krijgen. En het verschil? Mij, ik vecht dan voor mijn leven en dat van mijn famillie, die anderen voor wat centjes of een plek ergens aan een voerbak.

  Dit soort macht uitoefenen door mensen verplichtingen op te leggen is de laatste steunpilaar voor politici die falend ten onder aan het gaan zijn. We zien daarop een groep lieden die blij en gedwee volgen met geweld deze praktijken opdringen.

  Vrijwillige slaven zijn het ergste, net als bekeerde godsdienst waanzinnigen.

  Wie kan red het vege lijf, want dit is waar de grenzen door de politici worden overschreden met zeven mijls laarzen.

 2. Wat niet word vermeld is, als je een dubbele nationaliteit hebt ( ! ) , je geen vaccinatiepaspoort nodig hebt om “vrij” te kunnen reizen , etc….
  Wie heeft er gegarandeerd een dubbele nationaliteit ?

 3. We krijgen dus straks een menselijke bovenlaag die zich hebben laten voorzien van een vaccinatiepaspoort door vaccinatie of corruptie en zich vrij mogen bewegen en een onderlaag van mensen die zich niet willen laten vaccineren en zich geen (vals of vervalst) paspoort kunnen veroorloven die ondergronds moeten.
  Ik heb ooit eens een science-fictionboek gelezen waarin………..
  George Orwells “1984” is een lieflijk sprookje hiermee vergeleken.

 4. Natuurlijk gaan ze gewoon door. Dat interview met Gates zegt genoeg. Ouderen moeten meer vaccinaties krijgen. Ja natuurlijk als ze niet sterven na 1 dosis gaan we door tot ze wel sterven. Ik wil dat die Luxemburgse dronkenlap en Timmermans in het openbaar gevaccineerd worden en gevolgd. En er moet door een onafhankelijk iemand de dosis uit een willekeurige batch worden gekozen zodat ze niet kunnen sjoemelen.
  Als zij geen bijwerkingen krijgen of dood gaan wil ik een vaccinatie heroverwegen.

 5. John : In principe is er geen corruptie mogelijk met de vaccinaties, waar bijna niet over geschreven wordt, is dat er nano-deeltjes in die prikken zitten, maar die schijnen NEON op te lichten, wanneer je daar met zo`n detectie-apparaat overheen beweegt. Je zou dus dus ook geen bevriende huisarts of iemand die je kent die prikken zet, door te zeggen : Goh Jan hier heb je 500 euro en schrijf even voor mij zo `n bewijs
  waarop staat dat ik de prik gehad heb ? …..Dat is allemaal GERAFFINEERD uitgedacht dit Corona-spelletje. HOE ze dat regelen bij de Elite, weet ik niet….maar Water met een Zoutoplossing en eventueel wel die NEON nano-deeltjes zou natuurlijk makkelijk kunnen !…..Ik ben er van overtuigd dat de Illuminati / Elite die prikken NIET nemen !
  Grupposportivo : En uiteraard krijgen die Elite dan geen bijwerkingen.
  Overigens ligt het ook nog aan je INDIVIDUELE gezondheid en sommige Bloedgroepen zijn gevoeliger als anderen. Bloedgroep A is de meest kwetsbare voor bijwerkingen, dan AB, dan B en dan O de minste.
  Alle Negatieve bloedgroepen zijn sowieso kwetsbaar voor ALLE vaccinaties !
  Dus je kunt NOOIT zeggen : die heeft geen bijwerkingen, dus krijg ik ze ook niet. Die vlieger gaat niet op !!!

 6. EN : laten we even VOORUITLOPEN op de nabije toekomst :
  We weten allemaal wat er geschreven staat over HET MERKTEKEN VAN HET BEEST ???
  Vraag : Wat is makkelijker dan AL die papieren bewijsvoering, inclusief paspoorten op de schrothoop te gooien, en op een BEPAALD MOMENT iedereen een MERKTEKEN te geven ( misschien door middel van NEON-nanodeeltjes techniek / chip ) op zijn hand of op zijn voorhoofd ? Iets wat je gemakkelijk kan controleren door middel van detectie-poortjes in Bus of Vliegtuig of wat dan ook voor plaatsen ?
  Ik vermoed dat zal blijken, dat er geen ontkomen aan is ……vluchten kan dan niet meer……
  Het klinkt misschien wat negatief,, is echter van mijn kant niet zo bedoeld ! Maar heel nuchter en reeel zeg ik, dat er dan maar 1 oplossing is, en dat is je eigen leven beeindigen VOOR dat je ZIEL verliest aan die rotzooi-prikken. Beter DIT leven te verliezen, als dat de ELITE/ Illuminati jouw ZIEL te pakken krijgt. Ik vrees dat we nog heel veel gaan meemaken de nabije jaren, niet alleen met ons eigen gezin maar ook met onze omgeving. En dit spelletje is nog lang niet voorbij …..Toets even in op Google
  SPARS 25, ( die duurt tot 2028 ) …….Lees effe ! Stel even een eigen onderzoekje in a.u.b.

  • Wel dat van mijn leven beeindigen zal ik ook doen ! liever 1 gehad en sterven onder mijn eigen regie dan mij te moeten onderwerpen aan een bende volslagen doorgedraaide machtswellustelingen !..het is zo spijtig voor de mensen die echt gedwongen zullen worden ! HET TOPPUNT VAN ZWAKTE!!

 7. De opslag van je ZIEL bevindt zich in de pijnappelklier, hierin zit AL jouw PERSOONLIJKE informatie opgeslagen van AL jouw levens ! De Illuminati / Elite WETEN dit…….en OOK al deze informatie proberen ze te pakken te krijgen met deze vaccinaties ! ….Daarom schreef ik daarnet, dat het beter is om dit leven te beeindigen VOOR dat ze je ZIEL te pakken krijgen……Hier wordt bijna nergens over geschreven, maar is wel een feit. Maar zover is het nog niet…….
  nog niet……Dit is geen zelfmoord, maar slechts bescherming, om je ZIEL-opslag veilig te stellen.
  Begrijp me goed !

  • Eindelijk iemand die het ook weet!!!!! Ik schrijf al een tijdje dat die spuit niks te maken heeft met de zgn corona, maar alles met de PIJNAPPELKLIER! Als je een klein beetje doorgraaft naar wat er in de ingredienten zit, en waar het functionele ingredient zich op richt, dan zie je dat de pijnappelklier verdoofd wordt door die troep. Correctie: de klier is niet je ziel-opslag, maar deze klier is verbonden met de ziel-opslag.

   (Het zal iedereen verder een worst wezen, want ze willen toch alleen maar die spuit krijgen. )

 8. Wanneer je je ZIELS-OPSLAG veilig stelt, dan ben J I J er nog, J I J bestaat nog……….
  Wanneer J I J sterft aan die vaccinaties, of TEST …..DAN is JOUW J I J verdwenen, weg, finito, en heeft heeft er feitelijk een ERRASE plaats gevonden, want J I J hebt dan dat “ merkteken “ en je ZIEL is uitgegumd als het ware, heeft nooit bestaan.
  Zo zie je maar weer, dat er nog verschil zit tussen ` dood ` en ` DOOD `
  Er wordt al eeuwen voor gewaarschuwd dit merkteken NIET te nemen !!! …..maar de meeste mensen hebben er geen erg in, dat we nu in de EINDTIJD zijn aanbelandt .
  Het woord `Eindtijd ` is eigenlijk synoniem aan ` the Great Reset `

  • Scherpalsaltijd, het is nog erger dan je denkt. De hele zielsopslag wordt momenteel gesloopt. Dit loopt al sinds ongeveer 2005. Ik heb dit al een paar keer onder de aandacht proberen te brengen, maar niemand geeft een rat’s ass, je bent gewoon een “complot-denker”. De zielsopslag wordt vervangen door frequenties vanuit satellieten. Daarvoor is het nodig om de pijnappelklier te verdoven. De roofdieren, die jullie vreemd genoeg de “elite” noemen, kunnen jou dan op die manier besturen. Dit is de bedoeling van de zgn “covd vaccinatie” – het heeft geen ruk te maken met bescherming tegen die (nep) pandemie en weetikwatvoorziektes er nog meer komen. Maar alles met genetische verandering van de mens zodat hij niet meer op zijn natuurlijke omgeving kan reageren, in het duister zal leven, en aangestuurd wordt door electronische middelen. Graag hoor ik meer van je.

  • Onder de noemer van,
   Zomaar met mij een beetje van mening verschillen, wie denk je wel dat je bent.
   Dat pikken we niet zomaar hier hoor.
   Te kinderachtig om er verder over na te denken.

 9. In Litouwen vanaf 24 mei mag alleen maar met QR code(vaccinatie paspoort) of negatieve covid-19 test naar restaurants, kafe”s en evenementen komen. En er zijn al lerares en apotheek medewerkster ontslagen omdat niet gevaccineerd waren.

 10. Langs de ene kant de voordeur ferm sluiten voor vreemdelingen (maar de achterdeur totaal openhouden) en dan gebruik maken van deze leugen om het covid paspoort erdoor te krijgen! China is 100% meer democratischer dan het westen, dat trouwens op het punt staat te verdwijnen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in