Als u uw vijanden niet vernietigt, komt dat omdat u veroverd en geassimileerd bent, u heeft niet eens een idee wie uw vijanden zijn. U bent gehersenspoeld om te geloven dat u uw eigen vijand bent, en u bent tegen uzelf opgezet. De vijand lacht u uit terwijl u uzelf aan stukken scheurt. Dat is de meest effectieve oorlogsvoering die een vijand op zijn vijanden kan loslaten: hen in verwarring brengen.” ~ Bangambiki Habyarimana, Parels van de Eeuwigheid

Dit moet een ‘hier gaan we weer’ moment zijn, want de wederopstanding van een reeds nep ‘virus pandemie’, waarvan enige tijd geleden werd gezegd dat deze relatief voorbij was, steekt opnieuw de kop op. Het wordt gepropageerd als de zoveelste “variant” van iets dat nooit heeft bestaan; iets dat nu zogenaamd een andere, nog dodelijker stam is van deze denkbeeldige vijand. Dit is een truc die alleen een meester-illusionist (of psychopaat) kan uitvoeren, schrijft Gary D. Barnett.

Wat is deze nieuwe en opgevoerde, mensheid-bedreigende fantasie, zult u zich afvragen? Het heet, volgens de volledig gecontroleerde nep mainstream media, de meer geavanceerde uitloper van een van de beweerde ‘varianten’ van een niet-bestaand ‘virus’ genaamd ‘covid-19’. De vernieuwde versie heet nu de XBB 1.5, een vermeende subvariant van de covid-19 omicron-variant, die vooral het noordoosten van de VS aanvalt.

Deze zogenaamde subvariant is eigenlijk gewoon een van de vele subplots die bedoeld zijn om de onwetende en laffe schapen, het Westerse publiek, de stuipen op het lijf te jagen. Hopelijk wordt dit gezien als belachelijk zoals het werkelijk is, in plaats van opnieuw geloofd te worden door alle tv- en smartphone-kijkende sukkels.

Zoals te verwachten viel, wordt dit geweten aan de feestdagen, een tijd waarin families en vrienden samenkomen om zich als echte mensen te gedragen, en dat is wel het laatste wat de controleurs van de heersende klasse willen zien gebeuren. Mijn god, hoe kunnen mensen van elkaar houden en elkaars gezelschap opzoeken als de staat hen opdraagt alle aspecten van het normale leven op te geven vanwege een door de staat gefabriceerde nep “noodsituatie”? We waren getuige van bedrieglijke propaganda over een nep “virus” vanaf 2020, en daarna. Aanvankelijk werd dit aangeduid met geografische of landnamen, vandaar het “China-virus”, enz. Toen werden meer fictieve “wetenschappelijke” namen gepresenteerd, zoals SARS CoV-2, of covid-19, en deze namen werden vervangen door Griekse namen, en nu hebben we de gloednieuwe classificaties waarvan wordt beweerd dat ze verband houden met genetische, op mutatie gebaseerde, of “afstammings”-termen, die opnieuw moeten worden gewijzigd in een meer standaard nomenclatuur zoals die wordt gehanteerd door de Werelddodenorganisatie.

  Yuval Noah Harari: "Klimaatverandering" kan leiden tot "Technologische Ark van Noach" voor "Elites"

Deze verzonnen versie van een “virus”-mutatie, die naar verluidt is voortgekomen uit een andere mislukte en bedrieglijke variantzwendel genaamd omicron subvariant XBB, één in een lange rij van dergelijke onzinnige rotzooi, is nu slechts de nieuwste waanzinnige “virus”-onzin. Er werd meteen gezegd dat het 41% uitmaakt van alle gevallen in de laatste week van december, en ongeveer 75% van alle gevallen in New England. Hoe handig voor de technocraten wier enige wens is de hele mensheid over te nemen.

De zogenaamde “zorg” van de criminele WHO en CDC is “hoe overdraagbaar het is”, en hoeveel meer mensen de giftige en vele malen fatale biowapeninjectie “boosters” moeten krijgen. De oproep is natuurlijk om zoveel mogelijk mensen nog een dodelijke injectie te geven. Deze zogenaamde nieuwe stam zou zich voordoen net nu het frauduleuze “respiratoir syncytieel virus” (RSV) en de griep in de VS en Canada afkoelen. Dit moet wel “toevallig” zijn.

Verklaringen zoals dat sommige ziekenhuizen overspoeld worden met nieuwe patiënten, dat het aantal gevallen toeneemt, dat de ouderen het meest getroffen zijn, dat de overdracht van de een op de ander versterkt wordt en dat er meer injecties nodig zijn, zijn gewoon dezelfde leugens die de afgelopen drie jaar zijn verspreid. In sommige gebieden, vooral in het beoogde noordoosten, wordt opnieuw benadrukt dat het maskeren van de samenleving op openbare plaatsen noodzakelijk is. Voor zover ik kan nagaan is dit allemaal gericht op een voortdurende beoordeling van de goedgelovigheid en meegaandheid van de gedupeerde Westerse bevolking. Terwijl nieuwe “virus”-claims en andere bedreigingen elkaar blijven opvolgen, blijven velen dankbaar gehoorzamen, maar velen accepteren deze propaganda niet zo snel. Wat dit natuurlijk betekent, is dat deze test van de staat zal leiden tot meer bangmakerijtechnieken, of meer dreigende valse vlaggen of “noodtoestand”-verklaringen, om de angst van het publiek te vergroten en zo de kudde te kunnen vasthouden.

  Het Mechanisme: Hoe de verzonnen op "orde" gebaseerde regels afglijden naar wreedheid

Hoewel de dreiging van de ene “variant” na de andere niet meer werkt als het grootste gevaar voor de mensheid, zullen deze leugens doorgaan totdat een andere boeman deze kan vervangen, en het zal een andere intimiderende en emotionele chantage van de psyche van de massa zijn. Op een gegeven moment zal de “Kraken” van alle bedreigingen centraal staan, en dat zal het spookbeeld zijn van de door de mens veroorzaakte “klimaatverandering” als het einde van de mensheid, tenzij de machthebbers de leiding nemen over alles op aarde om de mensheid te redden.

Voordat het eindspel van de Staat kan worden volbracht, moet de economische ineenstorting en de huidige geldvernietiging plaatsvinden. Dit betekent het einde van contant geld, het einde van het huidige fiatgeldsysteem zoals het nu bestaat, en de effectieve en werkende creatie van een allesverslindende digitale orde. Dit is het moment waarop de georganiseerde CBDC-regeling (Central Bank Digital Currency) het nieuwe gecontroleerde monetaire beleid van de wereld zal worden, en een die het totale toezicht op en gebruik van geld mogelijk zal maken. Het zal daarom het controlerende element zijn over de meeste mensen. Om dit het primaire wereldsysteem te laten worden, moeten opsporing, tracering, beperking van verkeer, agressief sociaal krediettoezicht en gedwongen gehoorzaamheid in gang zijn gezet. Deze dingen worden agressief nagestreefd, en deze drang naar totalitaire controle zal niet ophouden zolang de massa onverschillig blijft voor de werkelijkheid.

Vergeet nooit dat er elke dag meer subplots, “virus”-onzin, noodsituaties en conflicten zullen ontstaan; dit is bedoeld om de aandacht en het denken voortdurend te verwarren, angst aan te jagen, zodat de psychologische mentaliteit van degenen die worden klaargestoomd voor massaslavernij kan worden gemanipuleerd en geconsumeerd. Degenen die worden klaargestoomd zijn jullie allemaal, dus doe een stap terug, denk onafhankelijk, en negeer bijna alles wat uit de mond komt van alle politici, bedrijfsleiders, banksystemen, medische en farmaceutische hoeren, idiote beroemdheden, de hele mainstream media, en alle andere gecontroleerde oppositiekrachten in de alternatieve media ook. Vertrouw alleen op uw eigen gezond verstand, intelligentie en feiten die u zelf kunt verifiëren. Dit is een noodzakelijke stap in de richting die nodig is om echte vrijheid te bereiken.

  EU-vaccinregime krijgt nieuwe tegenslag nu de werkzaamheid van CureVac de minimumdrempel van 50% niet haalt

“Elk verslag is vernietigd of vervalst, elk boek is herschreven, elke foto is opnieuw geschilderd, elk standbeeld en elk straatgebouw is hernoemd, elke datum is gewijzigd. En dit proces gaat dag na dag en minuut na minuut door. De geschiedenis staat stil. Niets bestaat behalve een eindeloos heden waarin de Partij altijd gelijk heeft.” ~ George Orwell, 1984 ~ H. G. Wells, De nieuwe wereldorde (1940)


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF wil miljoenen honden en katten afslachten om klimaatverandering tegen te gaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen op de vier Europeanen heeft moeite zijn huis te verwarmen – enquête
Volgend artikelOekraïens leger is ingestort en het Westen in paniek: Pan-Europees plan om honderden Leopard 2’s aan Kiev te leveren – VS stuurt M2 Bradley en Paladin M109A6
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Ik wil niet zeggen, dat zei ik al, want dat is zo afgezaagd, en ik ben blij dat ik niet de enige ben die het zegt.
  Het ‘virus’ is een heel geniepige misleiding om mensen de trojan horse GMO-vax te laten nemen. Zonder de misleiding met een ‘virus’ zou het programma nooit tot stand zijn gekomen. Dus, een grote vette leugen, maar heel handig, omdat je het ding niet kan zien, maar wel vele varianten uit de hoed kan toveren om de angst er in te houden. Zo kan ik ook allerlei broodjes gebakken lucht verkopen. Wie heeft er trek?

  ‘Ze’ spelen op primaire angst – de angst voor dood door besmettelijke ziekte. Vandaar ook dat het zo makkelijk was de ongevaccineerden zwart te maken als besmettingshaarden. En daarbij komt dat mensen een kort geheugen hebben, dus volgende keer tuinen ze er weer in. Dan is er het handige, maar zeer misleidende gebruik van een ‘virus’ want dat ding kun je toch nooit aantonen (zoals je bacteria wel kan kweken), plus de vele incarnaties van dit ‘virus,’ waar iedereen in trapt. En dan zeggen ‘ze’ dat de gifspuit deze ‘variant’ niet dekt, ook al kun je een ‘virus’ niet kweken (isoleren). Zo kun je mensen eindeloos voor de gek houden, met iets dat niet te zien is, en toch vele keren uit de hoed getrokken kan worden in een ander kleurtje of jasje om ze de trojan horse vax te laten slikken.
  En zolang men wanhopig blijft vastklampen aan de ‘virus’ plus ‘de beschermende vax’ misleiding, dan zullen er straks weer mensen intrappen, met de komst van de ‘new and improved vax’. En dan nemen ze weer dezelfde gifspuit die van mensen GMO’s maakt. En dat is natuurlijk de bedoeling van de gifspuit – GMO’s maken van het mensdier, net zoals tarwe, tomaten, mais, etc. Zodat jij ze kan voortplanten zoals jij het wilt. Net zoals Monsanto ook doet met granen, je eigen controleerbare gewas.
  Zolang mensen blijven geloven dat er een ‘virus’ bestaat die een besmettelijke en dodelijke ziekte maakt, zullen er mensen blijven sterven aan de bijwerkingen van de smerige GMO spuit. Want zonder ‘virus’ heeft men geen reden om de trojan horse vax te nemen.

 2. Als u uw vijanden niet vernietigt, komt dat omdat u veroverd en geassimileerd bent, u heeft niet eens een idee wie uw vijanden zijn. U bent gehersenspoeld om te geloven dat u uw eigen vijand bent, en u bent tegen uzelf opgezet. De vijand lacht u uit terwijl u uzelf aan stukken scheurt. Dat is de meest effectieve oorlogsvoering die een vijand op zijn vijanden kan loslaten: hen in verwarring brengen.

  – Bangambiki Habyarimana

  Juist.

 3. Beste reaguurders, de geest van covid zit overal. Dit terzijde, maar van groot belang. Let op dat je straks dankzij je verplichte scooter helmpje nog net niet dood per ongeluk in een greppel ligt, dus je organen mogen er uit als je circulatie 5 minuten gestopt is. En dat zonder verdoving. En als je toch bijkomt, pech.

  • @Immortal >> (Het ging hier om orgaandonatie nadat er 5 minuten circulatiestilstand is geconstateerd. Dit beslaat meer dan 50% van de Nederlandse donatiegevallen.)

   Ik heb me ook altijd afgevraagd, hoe halen ze een levend orgaan, uit een dood mens ??
   Aan mijn lijf geen polonaise/ Dood is Dood. En als ongevaccineerde zit ik helemaal niet te wachten op een gevaccineerd orgaan, of bloed. Er moet toch iets zijn, dat bij een ongeval, dat je nergens gebruik van wil maken als ongevaccineerde. Gewoon dood laten gaan !! En ook niets wil afstaan ? Maar vandaag de dag mag je als ongevaccineerde wel uitkijken. Straks gaan ze nog jacht maken op ongevaccineerde mensen…

   • Dit is heel lastig. Op je borst met marker schrijven wat je laatste wensen zijn , is niet geldig omdat, volgens de politie, de nabestaanden dat ook hebnen kunnen doen.
    Je kunt een soort ketting aanvragen, zoals soldaten dat hebben. Daarop staat jouw naam e.d. en ook wat je wensen zijn wb je overlijden.
    Dan snapt iedere hulpverlener wat je bedoelt.

 4. Kijk: Zo ziet het eruit als de overheid en MSM samenwerken om mensen te brainwashen

  Pas op
  Een maand daarvoor nam Musk Twitter over voor 44 miljard dollar. Sindsdien heeft hij veel maatregelen van de vorige eigenaren teruggedraaid. Zo heeft hij vele opgeschorte accounts hersteld, onder meer dat van de Amerikaanse oud-president Donald Trump.

  https://www.ninefornews.nl/kijk-zo-ziet-het-eruit-als-de-overheid-en-msm-samenwerken-om-mensen-te-brainwashen/

  Ja dit is dus ook een leuk geprobeerd staaltje van desinformatie, Trump is een crypto-jood genoeg gezegd.

  • trump zijn gebouw op 5th heeft huisnummer 666.

   Hij staat op fotoś met epstein.

   De satanskerk heeft 5 gradaties.

   graad 1 – lid
   graad 2 – satanist
   graad 3 – warlock
   graad 4 – magister

   graad 5 – MAGA

   M ake
   A merica
   G reat
   A gain

   trump zei ook ooit america is

   M icrosoft
   A pple
   G oogle
   A mazon

   Heel duidelijk , het plan was nooit voor ons al moet ik eerlijk bekennen dat ik jaren een Q anon ben geweest en nog steeds niet begrijp waarom ze Q hebben opgestart. Heb er veel over nagedacht en wat ik kan bedenken is.

   Om mensen het idee te geven dat trump en Q het wel even voor ons op zouden lossen?
   Om mensen voor te bereiden op kinderhandel/offers en adrenochrome?
   Controle met computers om te kijken wie het aanhangt?

   Maar toch er zijn zeker 1 miljard Q anons digital soldiers die toch samen wel een behoorlijk leger vormen en
   echt wel een gevaar zijn voor de deepstate.
   Soms weet ik het niet meer , heb zo veel down the rabbithole info gevonden en gekregen via Q en anons waarom???

   Weten jullie het?

   • Wel als je de achtergrond wil weten is er een Bill Cooper met kanaal op youtube…Die heeft aardig zijn huiswerk en graafwerk gedaan…3 delen van oorsprong tot nu….Misschien wat saai maar dan weet je ongeveer hoe complex alles in elkaar zit, en verweven is met elkaar en dit al duizende jaren.

   • @Boertje, In the Freemasonry zitten : joden,katholieken,nazis,satanisten,christenen echt van alles het is een bont gezelschap en het occulte verbind hen. Ze hebben veel sub-occulte genootschappen in hun midden. Maar leven en streven naar de tree of life, de cabbala leer…Ze vinden zichzelf halfgoden..

  • Beste Mensen

   Dat is gedaan om kennis te verzamelen
   Zo de lijn aan te kunnen leggen tussen Maan en Aarde
   De milieu vriendelijke vliegtuig die op heel veel kerosine zal vliegen Rijden waar alle Wereldse Burgers via zijn aankopen welken de Burgers gretig gebruik van zullen gaan maken zal worden bekostigd
   En de Burgers maar blauw betalen aan loze Praatjes iets wat niets voorstelt
   Slim hè van die Huilendelly Billy , Ellonus Mond Snoert & Jeff Bossbes
   Goed bekokstoofd
   Het opgenoemde project is maar eentje van de veelen

   De wereldschaapjes betalen fors voor aan hun waan idee projecten

   Dank U

  • @Adriaan, Trump is omgeven door Cohenian priest…Alle presidenten van de VS zijn en waren omringd door Cohens.

   Trump is zelfs ver famillielid van Hillary hoe ironisch. Het is 1 grote occulte sekte.

   • Nuke Davos januari 7, 2023 at 23:48

    Juist beste, was een van de eersten die Trump zagen als een crypto-jood, nou dan wistik genoeg. Ook zijn leermeester Roy Cohn de peetvader van de duistere politiek was ook een jood.

 5. @ Adriaan,
  Het ‘grappige’ is dat Musk wel zo sneaky is dat iemand als Henry Makow, niet terug mag komen…
  Ik begrijp ergens dan ook niet dat Makow bijna bedelt om weer toegelaten te worden, soms tot vermoeienis toe. Ik zou de eer aan mezelf houden…
  En Trump…is al lang geleden door de mand gevallen.

  • Pennings januari 7, 2023 at 15:58

   Denk dat het te maken heeft met meer bekendheid, des te meer geld er wordt gegenereerd, Twitter is een leuke bezigheid maar het aantal hersenloze Tweeps is mega groot, velen lopen te trollen et cetera.

 6. Er breekt nu inderdaad weer paniek uit…mensen uit China moeten alweer verplicht getest worden. De prikken en boosters werken zo goed, dat ze nog steeds bang zijn en ook regelmatig ziek zijn/worden. En de niet geprikten, leven gewoon door, worden niet ziek of heel even een keer verkouden en hebben geen angst. En nog steeds blijven ze erin geloven…🤷🙈 (De meesten, enkele zijn gelukkig wel wakker).

  • Hahaha! Ja, lekker hè? En dat vinden de meeste parasitaire psychopaten die stiekem meelezen ook. Wat zouden ze zonder moeten…

 7. Karma = This law is termed as ‘karma’, which means to’ act’. You can always say “NO” not this time before I learned from my own self destructive behavior of my own unconsciousness mind. Let me dive deeper in silence…..for a better outcome in my own behavior and great full I have learned from my earlier experiences. 
  THE TRUE AWAKENING IS THE AWAKENING OF THE HEART Destroying your own country – a special kind of evil. A true master does not create followers and does not want to be worshiped or have control over you.
  A true master shows you the way to mastery.

 8. Wat betreft orgaanhandel ben ik 15 jaar geleden wakker geworden. De kinderarts zei na een nierfoto vanwege blaasklachten dat mijn zoo tje goud in zijn lijf had. Ik zei hoezo hij zei hij heeft een hoefijzer nier die is zeer goed bruikbaar. Ik heb direct in de familie gedeeld dat er nooit organen gedeeld worden. Jaren later las ik een artikel van een arts in Spiegelbeeld dat hersendode geen morfine krijgen maar wel ontdaan worden van hun orgaan en dat de pijn wel gevoeld worden maar dat ze niet kunnen reageren. Ik heb voor de hele familie doneren nee ingevuld bij de overheid in 2021. Telkens als ik lees dat ouders vertellen dat hun dierbare voortleeft in een ander denk oh mijn god ze moesten eens weten wat ze hun overleden familielid hebben aangedaan. Maar ja de waarheid is na de handeling nog vreselijke te verteren dan het verdriet dat er toch al is. Dus deel ik het nu maar hier wellicht helpt het bij beslissingen.

  • Beste Das,
   Vergelijk het maar met een kapotte auto waar een wiel vanaf wordt gehaald en aan een heel ander merk auto gemonteerd wordt en waar je vervolgens mee gaat rijden.
   Of dat veilig en zinvol is?…….
   Bedenk dat een lichaam ook een ziel heeft.
   Bij het uitnemen van een orgaan van een donor gaat ook een stukje van die ziel over in een ander mens die een eigen ziel heeft.
   Net als dat een orgaan ontvanger het verdere leven anti afstotings medicijnen moet slikken om problemen op fysiek gebied te voorkomen. Zo zal dat stukje ziel van de donor conflicten geven met de ziel van de ontvanger.
   Voor veel mensen is dat echter een zweverige beredenering, voor anderen heel plausibel.

   • D666-slaapkamerlid Pia Dijksra heeft als vertegenwoordigster van een nihilistische partij tijdens de behandeling van het door haar ingediende wetsvoorstel over orgaandonatie het woord ziel never nooit gebruikt, want stel je voor dat de schapen dit te weten zouden komen.
    Er zijn verhalen bekend dat orgaanontvangers zijn veranderd van seksuele identiteit, de criminaliteit ingingen & psychische problemen hebben gekregen.

    • gelezen, dat
     adrenochroom ; schizofrenie oplevert na verloop van tijd
     IVF ; transgender problematiek in veel gevallen
     orgaan transplantatie, eerder gehoord, dat mensen bij een hart transplantatie , de donor eigenschappen hebben gekregen

     Wij leven in een wondere wereld,
     Waar de financiële markt de regels bepaald.

     Bussiness, moet draaien van de witte jassen, lijkt een crimineel segment te zijn.

     • En ik kan dokken voor al die slaap schapen die het allemaal OOK 🐑🐑🐑🐑🐑🐑
      “ willen ” en het graai moggel
      🥼 die haar hoeren smoel dicht houd. “ die ZO AARDIG en BEGRIJPEND is” ! 💰

     • adrenochrome veroorzaakt Jacob Creutzfeldt en zorgt bij langdurig gebruik voor trillende ledematen (vooral handen).

      Hey hadden oom Adolf en zijn buitenechtelijke dochter MERKEL dat ook niet? Ze zijn allemaal hetzelfde.

 9. De echte strijd moet nog komen. Vele strijders zijn moe, failliet, berooid. Verlaten. En dan zometeen komt de genadeklap. Die 80% van de bevolking die braaf prikkie ging halen? Gaat weer meelopen. Er valt niemand meer te redden. Red jezelf.

 10. Hier de uitleg hoe dat werkt en wat eigen lijk de bedoeling is als we doorbreken van het vissen tijdperk naar het Waterman tijdperk. Schaduwwerk om de ego gedreven periode van valse doctrines over geloof, medicijnen te doorbreken. Karma is ongeuite emoties die illness veroorzaken/ veroorzaakte komen in andere tijdlijnen terug. Karma is dus een handeling in niet goed die in de ether blijft hangen als onopgelost en krijg je in een volgend leven weer opnieuw voor je kiezen vanuit het onderbewustzijn net zo lang tot de ziel de karmische conflicten in hetzelf heeft opgelost en anders blijf je hangen wederom op lust en chaos is overthrown your darside of the soul. https://youtu.be/WYzjbdc7_5U Quantum energie is ether = het collectieve geheugen van onze planeet = schumann resonatie = It is proven that water is consciousness, can retain memory & be imbued with intention — you are mostly water, then how powerful is your DNA? DNA is Deoxyribonucleic Acid. Deoxy-Deus in Latin = GOD. Ribo or Rabbi = Master. Nucleic means Center. Acid is Alchemical Fire. DNA means GOD, Teacher & Master — the Internal Fire at the Center of my Being. Our DNA is the GOD molecule — the blueprint of the Divine Human Being. It is the teacher & it speaks to its “MESSENGERS” to carry out its work. mRNA is “messenger” RNA & its job is to carry out the duties of the DNA GOD molecule. When our body heals, it is our DNA giving messages to the mRNA to self heal.

  Now we can start to understand what all the fuss is about with human mRNA. Who is trying to hack human DNA right now? What are their motives? Are you going to program your DNA or allow others to program it for you? Hint: those that want to program other people’s DNA usually do not have their best interest for them. ✨🧬 5e element Uitleg Karma met kosmische intelligente conclusie. Net als in de natuur herboren worden.
  Karma is ongeuite emoties die illness veroorzaken/ veroorzaakte komen in andere tijdlijnen terug. Karma is dus een handeling in niet goed die in de ether blijft hangen als onopgelost en krijg je in een volgend leven weer opnieuw voor je kiezen vanuit het onderbewustzijn net zo lang tot de ziel de karmische conflicten in hetzelf heeft opgelost en anders blijf je hangen wederom op lust en chaos is overthrown your darside of the soul. Golden Yuga periode = One Earth, Two Streams ( Evolution, Devolution, The Sun, Archeology & Inner Knowing) We schuiven van begeerte naar intelligentie goddelijk zelfbeeld nastreven = dat we allemaal sprituele beings zijn. One Earth, Two Streams ( Evolution, Devolution, The Sun, Archeology & Inner Knowing) https://youtu.be/LHxCtj1-r-w

 11. Waar kwam geld vandaan 15 Things You Didn’t Know About The Rothschild Family https://youtu.be/Z02QfS1TFaE Mensen zijn hun Rechten kwijtgeraakt en kopen daarvoor in de plaats Privileges van de bedrijfsonderdelen van het bedrijf “Staat der Nederlanden“. Dit is in wezen hetzelfde, maar met dit verschil, dat ze kunnen worden afgenomen. Zie hiervoor ook de aanscherping van de Paspoortwet op Rijksoverheid.nl.

  https://robscholtemuseum.nl/fraude-dossier-staat-der-nederlanden-dit-is-hele-interessante-info-die-iedere-inwoner-van-nederland-zou-moeten-kennen-pdfs/

 12. Beste Mensen

  Kent Uzelf
  Vind vrede in Uzelf
  Dit heet Zelf Realisatie
  Hoe ?
  Door Continu om vergeving vragende te werk te gaan
  Door te Eten Alleen Mensen voer
  En onvoorwaardelijke liefde te geven
  Universele liefde
  Dat is
  Heb Alles Lief
  Geeft liefde aan Alles
  Handel met Gevoel
  Luister naar het Hart
  Handel ernaar
  Wat het Hart ingeeft
  Dus niet het hoofd
  Denk Uit de onderbuik
  De Navel streek tot onderkant van het Hart
  Weest Teder Barmhartig Zacht Warm
  Met gevoel
  Zo voelt men de pijn welk een ander levend wezen ervaart als dat wezen wat dan ook op wat voor een gemeene manier dan ook word aangebracht toegebracht aangedaan enzovoorts
  En men word barmhartiger en barmhartiger
  Men zal zoveel pijn ervaren dat men in huilen zal uitbarsten
  En men word langzaam Herboren
  Een echte Mens
  Jezus deed daar 32 jaren over
  Dat hoeft niet bij iedereen hetzelfde tijd in beslag te nemen
  Bij de een gaat het sneller als bij een ander

  Dank U

 13. Ringo,

  Men weet het verschil niet tussen barmhartigheid en belazerd worden
  Zie opgeklopte (feak) verhaal
  Baby die een harttransplantatie krijgt waarschijnlijk, van de zwarte markt waar een baby uit elkaar voor is gehaald zonder verdoving.
  Waar haal je anders even een babyhart vandaan .

  barmhartigheid, aan en.voor wie. …

 14. Het wordt weer het zelfde spel want iedereen die geprikt is heeft nu een slecht of bijna geen immuun systeem meer dus er hoeft maar iets te gebeuren en alle gevacsten worden ziek. En er wordt zoals altijd weer gelogen dat de ongeprikte mensen ziek worden en de ziekenhuizen weer overvol raken wat niemand eigenlijk kan controleren. Due mensen pas op dit is weer een grote hoax.

 15. Klaus Schwab / The Most Dangerous Sub – Human On Earth – Grooming Global Leaders for Decades
  https://youtu.be/GIOTlxZ5-wA

  Bevrijd jezelf. Ze zijn zich zelf echter meestal helemaal niet bewust van het schadelijke effect van hun aanwezigheid. Dat ze er ook nog energie van krijgen om mensen met manipulatieve trucjes, beïnvloeding en illusie in het verderf te storten, is waarschijnlijk vooral een bonus. https://www.nieuwetijdskind.com/archonten-bevrijd-jezelf-van-energieparasieten-2/

  THIS truly become the global awakening
  They wanted a Great Reset… but got a Great Awakening
  People Of The World Rise Uphttps://youtu.be/sqZFOu-Q9OI
  Schumann Resonance update January 10th 8:30am ET✨
  The frequency of the planet is at 13Hz so far, we were used to 7,8Hz…
  What does that mean? The frequency/vibration of earth is raising and so is ours…
  Higher vibration=higher state of consciousness✨Have faith, things can’t happen over night, but we are getting there🙏🏻

  MARCEL MESSING over het GEVAAR van de TOTALITAIRE STAAT en in DIALOOG met elkaar blijven https://youtu.be/PMQrHsY16A0 MAW zij verzinnen list en bedrog om dit te voorkomen en speelt Nederland (lees BV Nederland = Rutte en heeft Lubbers al in 1992 een verdrag over getekend als je verder zoekt) dus de hoofdrol….

 16. The system has rotten foundations and cannot stand against what’s coming. The ‘powers that be’ have dug the ground out from under their own feet and don’t appear to have noticed. Their power is based on nothing real – it’s all smoke and mirrors – a con trick. As soon as the people lose confidence in the system, it’s over.

  That means the propaganda will continue to be off the scale, at least until Neptune shifts into Aries. But the dissolution of identities and the collapse of all previous systems will increase – in politics, science, medicine, religion, education, finance – everything. Don’t believe the Lies…

  A spiritual crisis is underway and it’s being played out on the cultural and societal level for those who can’t or won’t transform inwardly. It’s touch and go whether it even works and we may not make it out the other side.
  https://jessicadavidson.co.uk/2021/05/24/forthcoming-astrological-cycles-transits-2022-2032/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in