Miljardair Bill Gates schept op over hoeveel geld hij heeft verdiend aan de uitbraak van Covid. Dat zegt viroloog en vaccinonderzoeker Robert Malone in een interview met WND. Hij wijst erop dat Gates allerlei strategische investeringen heeft gedaan. Hij heeft onder andere aandelen genomen in BioNTech, een bedrijf dat met Pfizer samenwerkt om een vaccin tegen Corona te ontwikkelen.

Op de een of andere manier wist Gates dat zoiets zou gebeuren, zegt Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie. “Hij heeft er veel geld aan verdiend,” zegt hij tegen Art Moore.

“Wij kregen een blik in zijn hoofd. Wij zien een man die zegt dat hij de mensheid wil helpen, maar hij heeft een andere agenda,” zegt Malone. “Ik had dit al eerder voorspeld, en nu bevestigt Bill Gates het op zijn eigen interessante manier. Het onthult zijn eigen persoonlijke agenda. Het was een fascinerende verklaring.”

In een recent interview met de Financial Times waarschuwde Gates dat de mogelijkheid van een nieuwe Covid-golf niet uitgesloten is, en dat, als wij pech hebben, er krachtig zal moeten worden opgetreden.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates erkent dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem 200 miljard dollar heeft opgebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Critici moeten het zwijgen worden opgelegd om miljardairs te laten blijven profiteren van de pandemie
Vorig artikelOekraïne sluit gas naar Europa af – Gazprom begrijpt het niet
Volgend artikelBREAKING NEWS: Rusland “SANCTIONEERT” Yamal-Europa pijpleiding in Polen – GEEN AARDGAS!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Jews will be jews will be jews will be … etc …

  Ik heb ooit een interview met een rabbi gezien (meteen verwijderd, kende wel) waarin hem werd gevraagd waarom joden (uiteindelijk) àltijd maar weer blijven jatten, manipulern, voorlieg en corrumperen.

  Zei die “meester” : “je verwijt toch zeker ook niet aan een hond dat hij blaft, of een kat dat ie miauwt ?”

  Dat het betreffende stuk Menselijk Vuil “in alle eeuwigheid mag worden gekookt in uitwerpselen”, denk ik dan.

  Dat staat namelijk OOK in hun Intrisiek Zieke Boek, de talmoed, hè ?

  Alleen dàn met betrekking tot “het lot” van de Ware Lichtbrenger / de Morgenster ..!

  (voor de gesgoolden alhier verenigd ; die paar dan heheh …)

  • https://stopnoahidelaw.blogspot.com/

   Er gaan geruchten dat het vernietigen van de Al Aqsa Moskee op handen is en dat Israël heel snel wil beginnen met de herbouw van de derde tempel van Salomo. De eerste zou gebouwd zijn door koning Salomo (zoon van koning David) ergens tussen –1000 en –900. In het jaar –586 zou de Babylonische koning Nebukadnezar de tempel hebben laten vernietigen tijdens zijn verovering van het koninkrijk Juda. Hij nam de kostbare inventaris mee naar Babylon.

   We kennen die overwinning als de ‘Babylonische Ballingschap’… en de val van Jerusalem. De Perzen, die de Babyloniërs enkele decennia later versloegen, stonden de Israëlieten toe de Tempel van Salomo te herbouwen. De Perzen gaven zelfs een deel van de inventaris terug aan de Israëlieten. De Tempel werd enkele malen gerenoveerd en zelfs uitgebreid en de laatste keer dat dat gebeurde was onder koning Herodes de Grote in het jaar –34. De Romeinen verwoesten de Tempel in het jaar 70 en wat er restte van de bovenbouw kennen we nu als de ‘klaagmuur’, de westelijke muur van de binnenhof. In eerdere delen heb ik uitgebreid aandacht geschonken aan de Tempel van Salomo en de twee zuilen Boaz en Jachin… die van Brons zouden zijn geweest, anderen zeggen van Koper. Plannen om de Tempel voor de derde keer te herbouwen liggen al heel lang klaar, maar…

   kunnen alleen uitgevoerd worden als de Islamitische heilige plaatsen geruimd worden. En dat betekent meteen oorlog met de gehele Arabische wereld… en de gehele Moslimwereld. Dat moment wordt uiteraard zeer zorgvuldig voorbereid en staat in relatie met de opkomst van de anti-Christ (een Moslim?! of een Jood?!) en de installatie van het Beest… en dat kan alleen als de mensen ‘het teken van het Beest’ dragen, de markering op de huid en de chip eronder. Die chip is men nu aan het opbouwen door de vaccinaties met de naam Covid-19 (Certification On Vaccins–ID-19 = identiteit A.I. = artificiele identiteit), ofwel de micro-computer in ons lichaam die aangesloten gaat worden op de SuperComputer van Bill Gates… die misschien wel de anti-Christ is of zijn handlanger (Steve Balmer)… want er gaan geruchten dat ook Bill Gates een MK-Ultra-kind is. Gehersenspoeld en getraind voor zijn ‘meester’.

 2. ■ The Truth About The Talmud : https://goyimgazette.com/truth-talmud/
  ■ Talmoedig tekstje : http://www.viewzone.com/g-tora.html
  ■ Talmud & pedophilia :
  http://www.come-and-hear.com/editor/america_2.html

  ■ About the Talmud :
  http://www.fathersmanifesto.net/talmud.htm

  ■ “Pedophilia : the talmud’s dirty secret” :
  http://www.truthtellers.org/alerts/pedophiliasecret.html

  ■ “Sex with children by talmudic rules” :
  http://www.come-and-hear.com/editor/america_2.html

  ■ Talmud on christians & goy :
  http://www.revisionisthistory.org/talmudtruth.html

  ■ “Kol Nidrei Liar’s Liturgy” :
  http://revisionistreview.blogspot.nl/
  &
  http://davidduke.com/kol-nidre-the-core-of-yom-kippur/

  Hier nog een paar ; kijk maar welke er nog werken :

  ■ The Talmud Unmasked :
  http://www.biblebelievers.org.au/talmud1.htm
  &
  http://www.biblebelievers.org.au/talmud2.htm

  ■ “The laws against non-jews in two minutes” :
  http://vidrebel.wordpress.com/2011/11/18/israel-shahak-the-laws-against-non-jews-in-2-minutes/

 3. Why o WHY ? :

  ■ Why the Holy SIX Million number ?
  Daar is natuurlijk een ‘zio-theologische’ uitleg voor :
  http://www.thebirdman.org/Index/Jews/Jews-HistoryHYPERLINK “http://www.thebirdman.org/Index/Jews/Jews-History&ScripturalOriginOfThe6MillionNumber.html”&HYPERLINK “http://www.thebirdman.org/Index/Jews/Jews-History&ScripturalOriginOfThe6MillionNumber.html”ScripturalOriginOfThe6MillionNumber.html
  &
  http://www.prothink.org/holohoax/
  &
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fr/2009/09/kabalistic-occult-origins-and-purpose.html

  ■ Auschwitz-administratie russische archieven, ‘officiële aantallen’ vernietigend :
  http://www.ihr.org/jhr/v12/v12p265_Weber.html

  ■ (Soviet) Katyn mass murderers signed Auschwitz Report :
  http://wakeupfromyourslumber.com/blog/fester/katyn-fraudsters-signed-soviet-auschwitz-report

 4. Israel is veel te tolerant (geweest).
  Als Israel vrede wil, die blijvend is: moeten ze Jerusalem behandelen zoals de Arabieren Mecca behandelen.

  Eerst hun claims aan de islamitische wereld: geen enkele aanslag meer, geen enkele rel of raket vanuit de Gaza strook.
  Gebeurt dat toch: dan het volgende:
  Geen moskee, of andere islam gebouwen; terug nemen wat van hun is.
  Moslims eruit; door heel Israel: net zoveel moskeetjes toestaan als dat er synagoges zijn in Mecca en Medina.

  Wat de al aqsa betreft: springladingen eronder, zorgen dat leger klaar staat, en boem…
  Zullen wat rellen zijn; met scherp schieten, dan is het zo over.

  • “Unit 8200” aan het woord … zucht … een soort geslachtsziekte … je komt er nou eenmaal nooit vanaf hè ?

 5. And we come trough this with the same behavior in the NOW and is old history if you see these: And Your birth certificate is a slave contract with Rome works like these: Is when you give your soul to the devil. So correct https://youtu.be/cYsBeB7U6Z8 and summarize in this one Are we doing the right thing, or did we make a deal with the devil in exchange for a benefit? https://rumble.com/v140n0y-pandamned-documentary.html is the same as these https://youtu.be/0qrwa2Ixk5 after 2 “We no longer believe blindly in the government, our parents or celebrities, but more in ourselves.” From male energie to female energy to restore the disbalans after more than 2 centuries to the Devine mother and leaving this behavior can earth handle a Super-flare? Ionosphere, Tornados, and more..Since 2009 we have been in the largest transformation of the world ever that we all experience and the earth had the following energy in frequencies and wax for the past 2 centuries: Blaming others, appropriation without any law, law and regulation , imposing perpetrator/victim role on one’s own will and keeping control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing. The new Aquarius energy since 2009 is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth. such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience.

 6. Trust me..
  Iemand heeft zich werkelijk gestort in het fenomeen MAC-address gefuckzineerden.
  Zeer zeker de moeite waard imo

  Explanation of the MAC address phenomenon. Are vaccinated people hacked and controlled? Skynet?

  bitchutedotcom/video/4XmDOAeNMNBS/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in