Foto: Menu op de G20-top 2022

Onderdeel van de nieuwe wereldorde zoals voorgeschreven door de fijne heren Schwab en Gates is het eten van vlees uit de 3D-printer of van met parasieten beladen wormen en insecten. Maar dergelijke culinaire lekkernijen zijn alleen bestemd voor het gewone volk – de gefortuneerde elite vult haar toch al dikke buikjes: met de duurste biefstuk ter wereld, Wagyu-biefstuk van Kobe-rund. Je moet jezelf immers iets gunnen, dus moet de belastingbetaler opdraaien voor het filantropische voordeel van de wereldvernietiging, schrijft Willi Huber.

Op het menu van de G20 van dit jaar in Indonesië stond deze keer fijne Wagyu-biefstuk. Origineel Kobe-rundvlees uit Japan kost tussen de 400 en 600 euro per kilo – waarschijnlijk aanzienlijk meer gezien de huidige inflatie. Terwijl veel leden van de zogenaamde elites in privéjets naar Indonesië reisden, prediken zij afzien voor de mensen in de wereld. Maar dit heeft alleen betrekking op de schijnbaar overbodige, nutteloze eters.

Het geeft je zin om in een bewolkt weekend de legendarische oude film “Eat the Rich” nog eens te bekijken. Zo ook de Monty Python sketch met “Monsieur” uit de film “The Meaning of Life“. Onlangs kwamen we de prachtige korte film “Dinner for few” tegen, waarin tenminste de katten overleven. Uit voorzorg distantiëren wij ons van mogelijke antisemitische stereotypen. Wij denken dat fantasieën over wereldheerschappij niets te maken hebben met religie, maar alleen met maximale verdorvenheid.

Absurde opvoedkundige maatregelen van de WHO: Chocolade Kerstmannen mogen geen gezicht meer hebben

Maar terug naar het onderwerp. Wat is “Wagyu Beef“? Het is vlees van Japans Kobe-rundvlees, waarvoor strenge kwaliteitsvoorschriften gelden. De term “Wagyu” betekent eenvoudigweg “Japans rundvlees” in de Japanse taal.

Wagyū runderen zijn meestal zwart, hoewel er ook rode dieren zijn. Ze zijn middelgroot (stieren: 800-1000 kg, koeien: 450-600 kg) met een goed ontwikkelde schouder en sterke, duidelijk gehoekte achterhand. Alcohol (zoals bier) wordt niet gevoerd op Japanse boerderijen. Er worden geen kunstmatige groeihormonen gebruikt en antibiotica worden niet gebruikt ter preventie, maar alleen voor ziekten die al zijn opgetreden.

In combinatie met het zeldzame voorkomen en de langzame vetmesting is het vlees van Wagyū runderen niet alleen een delicatesse, maar ook een gewild luxeproduct. Voor raszuivere Wagyū-runderen worden prijzen van vijf cijfers gevraagd. Een kilo Wagyū-vlees kan meer dan 1000 euro kosten, afhankelijk van de herkomst en de snit. – Bron: Wikipedia

Tegelijkertijd eisen diezelfde luxe-elites, wier privé-jachten vaak evenveel vervuiling veroorzaken als kleine steden, dat de mensen in de wereld afstand doen. Dit is geen op zichzelf staand geval, maar standaard. COP27 klimaat hypocrieten: prediken veganistische toekomst, dineren op Angus rundvlees. En er is waarschijnlijk een reden waarom sommige voorstanders van de klimaatreligie en de Nieuwe Wereldorde jaar na jaar dikker en onaangenamer worden. Zie ook: Bill Gates: rijke landen moeten volledig overschakelen op synthetisch rundvlees of Klaus “Eat ze bugs” initiatief “Organic Cricket Flour”: twijfelachtig poeder gemaakt van gemalen krekels in voedsel.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Nederlandse Boeren: Nederland een "proefland" voor Grote Reset Agenda, vertelt Eva Vlaardingerbroek aan Breitbart

Lees meer over:

Vorig artikelIn hemelsnaam, laat iemand Poetin vertellen dat hij geen precisieraketten meer heeft!!
Volgend artikelNogmaals bedankt, generatie Kronus
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

26 REACTIES

 1. Ze mogen wat mij betreft de kanker krijgen, ik blijf gewoon vlees en friet vreten, bier drinken en roken. mij maak je niet bang. Je kan me alles afnemen maar realiseer je dat ik dan echt gevaarlijk kan worden

  • Het is hoogste tijd dat er mensen gevaarlijk worden. Hier op deze website zeuren heeft weinig zin. Beter knokploegjes oprichten die het leven van politici en bestuurders zo zuur mogelijk maken. Heet dan geen knokploeg maar activisten voor gerechtigheid ofzo.

   • @jan2,

    Tja beste,

    Als jullie dan eindelijk zover zijn met die ploegjes en ze staan in de startblokken…….eh, geef mij dan even een tip……..

    Wil dan ook wel mee doen en heb zelfs nog wel leuke ideetjes….

    Niet vergeten hè……

    Gladiator

    • Juist niks gaat er gebeuren met al jullie stoere praatjes. Jullie zitten de gevangenis binnen voor je het weet. Zeg me eens hoe jullie gaan afspreken ? Via de smartphone ? Via mail ? LOL

     • De beste oplossing om dwars te zitten is werk afstoten. Ik doe alleen nog het hoognodige en betaal dus zo weinig mogelijk belasting. Wat in mijn geval ook kan, omdat ik amper geld nodig heb.

    • Jullie hoeven helemaal niks te doen. Alles stort vanzelf in elkaar. Doe als Hein en neem een uitkering, stop met werken voor een wereld die niks om jou geeft!

   • Prima idee. Ik zou de naam knokploeg dan gaan vervangen door “mobiele burgerwacht”. Ze doen hetzelfde maar het klinkt wat vriendelijker. Dat is het overigens niet.
    Zelf loop ik al geruime tijd rond met het idee om een politieke beweging op te zetten met de naam “Rechtse Reuring”. Maar de “slapende Nederlanders” halen er hun schouders bij op. Wie helpt?

  • Eddy,
   De aboriginals van het Australische eiland aten al heel lang insecten, simpelweg omdat in die regio weinig tot geen voedsel te vinden was vanwege de enorme hitte, een gevangen krokodil zorgde dan weer voor wat vlees op de plank, heb er foto’s van uit een oud boekje eens gekregen van een oom die er naar verhuisde, later bleek dat die larven enorm vitaminelrijk waren, maar eet wat je wilt, doe ik ook, zelf eet ik soms geen vis of vlees en soms weer wel, die afwisseling is ook erg goed voor het lichaam, maar daar kwam ik later pas achter, groet aan U!

 2. Hahaha,Ik begrijp nu ook de definitie van het begrip Stakeholders..zij steaks en wij..eeh wormen.?..
  Wat deze rijke tyfusleiers blijkbaar maar niet door krijgen is dat als wij niets meer te vreten hebben we zeer gewelddadig gaan worden en die tyfusleiers aan de hoogste bomen zullen gaan hangen.Dan zullen die ME fascisten of dat belachelijke leger wat we hier hebben jullie niet komen redden…God forgives, I don’t!!

 3. Financieel expert over beleid in Nederland: ‘Het is goed dat de mensen het niet weten, anders worden ze gek’

  Financieel expert Ab Flipse zei in het Ongehoord Nieuwscafé dat hij het ‘schandalig’ vindt wat mensen per uur verdienen. “Je moet zorgen dat er minder belasting betaald wordt.”

  “Er verdwijnt zoveel geld in Nederland,” zei hij. Flipse wees erop dat er honderden miljarden worden gepompt in ‘de meest zinloze projecten’. “Wij smijten met geld.”

  https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe/80884/44-financieel-expert-ab-flipse-we-gaan-gigantische-werkeloosheidsgolf-tegemoet

 4. Wagyukoe werkt zonder chemicaliën en is volledig antibioticavrij. Het grootste gedeelte van het jaar genieten de dieren van de frisse lucht buiten. De koeien worden niet dus behandeld met antibiotica en er wordt geen kunstmest gestrooid op het land.

  De Wagyu koeien genieten dagelijks van hun bier. Deze versnapering krijgen de runderen om hun eetlust en de kwaliteit van het vlees te bevorderen. Een al-oude Japanse traditie die door ons met liefde wordt doorgezet.

  BACH
  De stieren staan in een ruime stal waar constant klassieke muziek uit de luidsprekers komt. De stressloze stal.

  MASSAGE
  Iedere wagyu koe wordt dagelijks 15 tot 20 minuten gemasseerd. De koeien genieten hier optimaal van.

 5. Een innovatief product. Vooral nu de oorlog in de oekraine zoveel slacht offers oplevert. Elke oorlog veleverd vlees op, lijkt me, Mc donalds doet er waarschijnlijk goede zaken mee,,,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in