(Young "Globalist" Leader, Hongaarse premier Viktor Orban)

Als het aankomt op de covid-zwendel, zijn zogenaamde “conservatieven” zoals Viktor Orban bijna net zo erg als de communisten, schrijft CR.

In het tijdperk vóór covid onderscheidden de regeringen van Polen en Hongarije zich van hun buren in de Europese Unie door hun bezwaar tegen massa-immigratie, homoseksuele indoctrinatie en inmenging in wetgevende zaken. Dit was echter een list om de steun en het vertrouwen van hun overwegend conservatieve christelijke bevolking te winnen en hen kwetsbaarder te maken voor de covid-zwendel.

Slechts de helft van de Poolse volwassenen is gevaccineerd, maar de regering spreekt openlijk over vaccinpaspoorten en lockdowns voor regio’s met hoge besmettingspercentages nu de “gevallen” in heel Europa toenemen.

Ook wordt wetgeving ingevoerd om werkgevers in staat te stellen de vaccinatiestatus van werknemers te eisen en ongevaccineerde militairen worden gedwongen op eigen kosten wekelijkse covid-tests te ondergaan.

Hongarije heeft opnieuw een mondkapjesplicht ingevoerd en dwingt alle werknemers in de gezondheidszorg tot het nemen van covid booster-injecties, en premier Viktor Orban zinspeelt op verplichte vaccinatie: “Uiteindelijk zal iedereen gevaccineerd moeten worden; zelfs de anti-vaxxers zullen beseffen dat ze of gevaccineerd zullen worden of zullen sterven. Ik dring er dus bij iedereen op aan om deze kans te grijpen.”

Een nogal belachelijke uitspraak als je bedenkt dat het covid-sterftecijfer een fractie van een procent is, tenzij het een verkapt dreigement is om ongevaccineerde Hongaren te doden.

Maar spreek Orban in Hongarije niet in het openbaar tegen, anders kun je in de gevangenis belanden, want er is een wet aangenomen die verstrekkers van “covid-misinformatie” (d.w.z. de waarheid) bestraft met gevangenisstraffen tot vijf jaar. Het lijkt erop dat leugens met het doel angst aan te jagen zijn vrijgesteld.

Dokter vaccindood pandemie

Orban gaf zichzelf tijdens een noodtoestand ook de macht om per decreet te regeren, en niet alleen over zaken die zogenaamd met gezondheid te maken hebben. Het doet je afvragen waar hij het echt over had toen hij zei: “Het mooiste aan het politieke beroep is dat er geen functieomschrijving is. Ik heb ook mijn eigen definitie. Ik geloof dat politiek een kwestie van macht is, en macht is het vermogen om samen te handelen.”

Aangezien covid een politiek virus is, zou je verwachten dat landen met conservatieve regeringen immuun zouden zijn. Helaas dansen de meeste politici naar de pijpen van het Wereld Economisch Forum. De Hongaarse premier Orban is een van Klaus Schwab’s Young Global Leaders. De Poolse minister van Volksgezondheid Adam Niedzielski is een voormalig econoom – is dit een merkwaardig toeval?

Het aantal “gevallen” stijgt in heel Europa, behalve in Zweden, dat nooit in lockdown is gegaan. Terwijl de Kaaimaneilanden het hoogste besmettingspercentage ter wereld hebben, waar bijna alle volwassenen gevaccineerd zijn en booster shots worden toegediend. Ondertussen heeft het nabijgelegen Haïti bijna nul besmette of gevaccineerde mensen. Het is duidelijk dat het “vaccin” de kwaal veroorzaakt.

Hoewel het conservatisme het tegengif is voor de sociale aspecten van het globalisme, is het nog steeds kwetsbaar voor autoritarisme. Oost-Europa heeft het communisme al meegemaakt en de mensen willen niet terug, dus gebruiken de marionetten van de globalisten het verzet van het publiek tegen immigratie en de LGBT-agenda, terwijl ze de christenen aanspreken met uitspraken als:

“Het christendom heeft naties geschapen in dit deel van de wereld. Als wij Hongaren duizend jaar lang het christendom niet hadden gevolgd, zouden we verdwenen zijn.” (Orban)

Alex Mitchell: Man verliest been na AstraZeneca COVID-19 prik, dringt er toch bij anderen op aan zich te laten vaccineren

Een paar jaar geleden wapperde de Amerikaanse ambassade in Kingston, Jamaica met een regenboogvlag (ze zijn dat nu regelmatig gaan doen). Dat valt natuurlijk niet in goede aarde in Jamaica, en een politica genaamd Marlene Malahoo-Forte stelde het publiekelijk aan de kaak. Zij diende ook een klacht in bij de Amerikaanse regering.

Zij is een van Schwab’s Young Global Leaders.

POETIN

Ook Vladimir Poetin, die homopropaganda verbiedt, doet nu volledig mee aan de covid-zwendel. Rusland eist nu een bewijs van inenting om openbare plaatsen te betreden en om vliegtuig- of treinkaartjes te kopen.

De Siberische regio Ugra heeft alle ongevaccineerde burgers in lockdown geplaatst en Tartarstan eist een bewijs van vaccinatie om van het openbaar vervoer gebruik te kunnen maken.

Inmiddels heeft Poetin zijn 3e vaccinatie EN een neusvaccin gekregen. Hij kan er maar niet genoeg van krijgen.

Mensen dachten dat Poetin’s Rusland de laatste hoop voor de christelijke beschaving zou zijn, maar Poetin gelooft dat de communistische ideologie gelijkenis vertoont met het christendom en heeft Sovjetdictator en massamoordenaar Vladimir Lenin vergeleken met christelijke heiligen.

Terwijl het Economisch Wereldforum ons vertelt dat we “niets zullen bezitten en gelukkig zullen zijn”, heeft Poetin’s held Lenin meer dan 100 jaar geleden in de USSR het privébezit afgeschaft.

Hongarije en Polen zijn nauwe bondgenoten, maar Polen is al eeuwenlang in een of andere vorm van conflict met Rusland en Poetin zet die traditie voort. Rusland heeft onlangs militaire oefeningen gehouden in Wit-Rusland langs de Poolse grens en het door Rusland gecontroleerde Wit-Rusland heeft migranten zonder papieren de Poolse grens laten aanvallen.

De meeste Amerikaanse artsen laten zich niet vaccineren

Ondanks de spanningen volgen beide landen het covid-draaiboek en is Hongarije het eerste land dat met Rusland een wederzijdse erkenning van vaccinatiecertificaten heeft ingevoerd.

Deze politici zijn wolven in schaapskleren, die een rol spelen om acceptatie te krijgen, zodat zij medisch fascisme kunnen implementeren dat zal leiden tot Klaus Schwab’s Great Reset, en misschien onderweg een nieuwe oorlog kan beginnen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig FEMA agente zegt: “Je zult in principe gedood worden”Volg Frontnieuws op Telegram

5 REACTIES

  1. Ik ben ook een poosje gevallen voor het idee dat Polen, Rusland, Hongarije et al nooit zouden meegaan in dit gekkenhuis want al zo lang tegengas tegen dit gekke systeem.

    Inmiddels realiseer ik me dat dit onderdeel is van het Hegelisaanse dialectiek. Thesis, anit thesis en dan synthesis. Oftewel poneer iets, creeer een tegen macht en sluit dan het ”compromis” dat altijd het doel was.

    Groeten,
    Hugo

  2. Een young global leader van het wef… we spreken over een ‘global coup d’etat’; ze zitten overal de discipelen van het kwaad; er is maar 1 oplossing en dat is een globale respons..zie speech aartsbisschop Vigano

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here