Public Domain

Kunt u zich voorstellen dat de politie op de plaats van een massamoord aankomt en zich afvraagt hoe alle mensen gestorven zijn? Zelfs als ze zien dat iedereen aan flarden geschoten is, vragen ze het zich nog steeds af? Dat is ongeveer de omvang van de situatie met de kwaadaardige uitrol van experimentele mRNA-vaccins. Veertig jaar geleden nam ik deel aan een Gurdjieff Ouspensky groep en voelde me ongemakkelijk bij hun leer dat bijna iedereen sliep. Maar nu vraag ik het me af, nu er miljoenen doden zijn gerapporteerd door de vaccins die geen vaccins zijn, en er geen rellen zijn uitgebroken voor de kantoren van de FDA, CDC, NIH en de WHO, schrijft Dr. Sircus.

Dr. David Martin, waarschijnlijk de meest intelligente man op aarde, roept op tot de vernietiging van de WHO. Daar huist puur kwaad. En ze willen de wereld overnemen tijdens de volgende pandemie. En de kans is groot dat uw nationale politici hen niet zullen tegenhouden.

Het komende pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie en de amendementen op de International Health Regulation (IHR) maken deel uit van een wereldwijde “soft coup” om landen van hun soevereiniteit en mensen van hun lichamelijke autonomie en vrijheid te beroven. De WHO wil in de wet vastleggen dat landen hun burgers moeten censureren zodat alleen volksgezondheidsboodschappen die overeenkomen met de aanbevelingen van de WHO gedeeld kunnen worden.

Iedereen die betrokken is bij de uitrol en toediening van genetische vaccins is schuldig aan medeplichtigheid aan moord. Ze hebben het weefsel van de moderne samenleving vernietigd door elk rechtvaardigheidsgevoel te vernietigen. Het strafrecht en zelfs de moderne psychologie zijn ernstig aangetast omdat de politie en het rechtssysteem de ergste criminelen niet kunnen identificeren en de psychologie geen idee meer heeft wie de meest krankzinnige mensen zijn.

Robert Kennedy Jr. Children’s Health Defense Organization rapporteerde:

Een nieuwe studie van 17 landen vond een “duidelijk oorzakelijk verband” tussen pieken in sterfte door alle oorzaken en de snelle uitrol van de COVID-19 vaccins en boosters. Onderzoekers van het in Canada gevestigde Correlation Research in the Public Interest ontdekten dat in meer dan de helft van de geanalyseerde landen geen waarneembare stijging van de mortaliteit door alle oorzaken optrad nadat de Wereldgezondheidsorganisatie op 11 maart 2020 een wereldwijde pandemie had uitgeroepen – tot na de uitrol van de COVID-19 vaccins en boosters.

Ze ontdekten ook dat in alle 17 landen, die 10,3% van de wereldbevolking omvatten, een ongekende stijging van de sterfte door alle oorzaken plaatsvond, die direct overeenkwam met de uitrol van vaccins en boosters. Door middel van een statistische analyse van sterftegegevens berekenden de auteurs dat het risico op dodelijke toxiciteit per injectie aanzienlijk toenam met de leeftijd, maar gemiddeld één dode per 800 injecties bedroeg voor alle leeftijden en landen.

  Als internationale processen beginnen tegen de globalisten, zal een terugkeer naar publieke executies dan nodig zijn?

Volgens die berekening, met 13,5 miljard injecties gegeven tot 2 september 2023, schatten de onderzoekers 17 miljoen COVID-19 vaccinatiedoden (± 500.000) wereldwijd na de uitrol van het vaccin. “Dit zou overeenkomen met een massale iatrogene gebeurtenis die 0,213 (± 0,006) % van de wereldbevolking heeft gedood en geen sterfgevallen meetbaar heeft voorkomen,” schreven de auteurs. Dit aantal, merkten ze op, is 1000 keer hoger dan eerder werd gerapporteerd in gegevens van klinische onderzoeken, monitoring van ongewenste bijwerkingen en doodsoorzaakstatistieken uit overlijdenscertificaten.

Ik vraag me af hoe lang ze dit soort informatie nog kunnen verbergen. Zal het eeuwig duren omdat elke politicus in hart en nieren een lafaard is? Of een betaalde politieke prostituee? Of omdat de jongeren protesteren tegen klimaatverandering en CO2 in plaats van tegen farmaceutisch terrorisme? Of omdat het publiek zo gefocust is op hun mobiele telefoons en navel? Maar het is vooral omdat mensen, artsen en verpleegkundigen gehersenspoeld zijn door het narratief van de mainstream, alsof buitenaardse beesten onze geest hebben overgenomen en ons ongelooflijk passief maken.

“Honderdduizenden Amerikanen zijn gestorven tijdens deze pandemie door de slechte informatie over vaccins en behandelingen,” zei Dr. Ashish Jha, decaan van de Brown School of Public Health en voormalig responscoördinator van het Witte Huis voor Covid-19 onder de regering Biden. “Ik maak me zeker zorgen over wat er de komende drie tot vijf jaar gaat gebeuren.”

Het hele punt van deze discussie is dat de slechte informatie afkomstig was van gezondheidsfunctionarissen en medische organisaties, en wel van het meest onbetrouwbare bedrijf ter wereld, Pfizer, dat door de overheid voor vele miljarden beboet is voor alle nare fouten die ze gewoonlijk maken. De COVID-19 vaccins dwongen het hele medische systeem om zich af te scheiden van de realiteit.

Ze logen over de oorsprong van Covid.

Ze logen over de COVID-19 sterftestatistieken.

Ze logen dat er geen behandeling was (ga naar huis, en als u blauw wordt, ga dan naar het ziekenhuis).

Ze logen over de ventilatoren & Remdesivir.

Ze logen dat de ziekenhuizen overvol waren (terwijl ze Tiktok-dansroutines choreografeerden).

Ze logen over de maskers.

Ze logen over de lockdowns.

  Duitse studie stelt vast dat COVID-19 vaccins de pandemie in stand hielden en het immuunsysteem deden falen

Ze logen om te voorkomen dat familie stervende familieleden zou bezoeken.

Ze logen over de verspreiding in de open lucht.

Ze logen over Ivermectine, HCQ, Zink & Vit D.

Ze logen over de werkzaamheid van de vaccins.

Ze logen over de veiligheid van de vaccins.

Ze logen om te proberen hun gegevens 75 jaar lang te verbergen.

Ze logen om de omvang van de vaccinatieletsels te verbergen.

Ze hebben gelogen door de injecties zelfs “vaccins” te noemen.

Ze logen over de noodzaak van “vaccinpaspoorten”.

Ze logen om te proberen mensenrechten en onrechtmatige vaccinmandaten te rechtvaardigen.

Ze logen over de percentages myocarditis.

Ze logen over het sterftecijfer.

De waarheid is dat het medisch-industrieel complex meer kwaad dan goed doet. Honderdduizenden Amerikanen stierven (werden gedood) door ziekenhuizen die bonussen kregen voor elke COVID-19 patiënt. De verkeerde behandelingen en het afschaffen van de juiste behandelingen hebben honderdduizenden mensen het leven gekost. En de vaccins blijven het publiek neermaaien. Het medisch-farmaceutische complex exploiteert uitgestrekte moordvelden zonder dat iemand met zijn ogen knippert, zonder dat een politicus een kreet slaakt.

Kinderserums is één van de ergste dingen die ooit
gebeurd is in de wereld van baby’s en jonge kinderen.

Absolute criminelen

Naomi Wolf zegt in de bovenstaande video: “De Surgeon General [soort gezondheidsminister] en het Witte Huis spanden samen met de topleiders van onze wetenschappelijke en medische volksgezondheidsinstelling om bewijs van ernstige schade in een product (COVID-vaccin) te verbergen dat vervolgens werd voorgeschreven, gepusht en zelfs tot op de dag van vandaag wordt voorgeschreven aan onze soldaten, zeelieden en professionals in de gezondheidszorg. Ze wisten wat ze deden en veroorzaakten ernstige schade aan mensen. De grootste misdaad ooit begaan op Amerikaanse bodem blijft nog steeds onbestraft, en geen enkele straf evenaart deze afschuwelijke misdaad van Amerikaanse leiders, zelfs de president die opzettelijk opdracht geeft tot het doden en lijden van andere Amerikanen.

“Het wordt erger voordat het beter wordt,” zei Dr. Jerome Adams, Surgeon General van de V.S. tijdens de Trump-regering. “Velen van ons in de gezondheidszorg maken zich grote zorgen dat het wantrouwen in de overheid en gezondheidsinstanties, en een politieke campagne waarin kandidaten openlijk en krachtig beweren dat mensen het advies van gezondheidsdeskundigen moeten negeren, nog jarenlang schadelijke gevolgen kan hebben – ongeacht wie er wint.” Gezondheidsdeskundigen zijn hufters. Met hun vaccins is het publiek nog nooit zo ziek geweest.

Binnen een paar weken na de komst van de genetische injecties, leidden wrok over lockdowns en wantrouwen jegens de overheid tot een wijdverspreide terugslag, vooral onder conservatieven, die drie jaar later nog steeds aanhoudt en nog steeds groeit. Die scepsis is aan het doorsijpelen naar andere vaccins, zoals de vaccins tegen mazelen, bof en rode hond, wat goed is omdat de hele vaccinonderneming niet wetenschappelijk is. Virologen zijn onheilsprofeten voor vaccins. Nadat ze het uitbrengen van genetische dodelijke injecties goedkeurden, bezegelden ze hun ondergang. De geschiedenis noch de hemel zal hen vergeven. Vaccins zijn hun religie, en virussen zijn niet wat ze zeggen dat ze zijn.

  De triomf van het Kwaad: De onderdrukking van Ivermectine en HCQ ter ondersteuning van de COVID-vaccinatie Catastrofe

Neem bijvoorbeeld de mazelen. Ze zeggen dat het een virus is waar ze een vaccin voor hebben, maar ze kunnen niet bewijzen dat het bestaat. De virale theorie van ziekte negeert het belangrijkere risico/de belangrijkste oorzaak van ziekte: toxiciteit. Ze zeggen graag dat er een zee van virussen om ons heen is, maar we worden ook omringd door chemische giffen, zware metalen, straling, luchtvervuiling en plastic. En de realiteit is dat virussen waarschijnlijk uitgeworpen genetisch afval van cellen zijn.

Cellen vertrouwen op afvalverwijderingssystemen om hun binnenste netjes te houden. Zonder deze systemen zouden cellen eruit kunnen zien als microscopische vuilnisbelten – en erger nog, zouden ze misschien niet goed functioneren. Constante schoonmaak is dus een cruciaal biologisch proces.

De resistentie tegen het Covid-19 vaccin is al overgeslagen naar de gewone kindervaccinaties. Gegevens die eerder dit jaar door de Centers for Disease Control and Prevention zijn vrijgegeven, laten zien dat de vaccinatiegraad voor kleuters voor het tweede achtereenvolgende jaar is gedaald.

Het CDC schat dat kindervaccins elk jaar wereldwijd 4 miljoen sterfgevallen voorkomen, maar wie vertrouwt het CDC nu nog?

Het vertrouwen in de wetenschap is het laagste sinds jaren. Slechts 39 procent van de Amerikanen zei in 2022 een “groot deel” vertrouwen in de wetenschappelijke gemeenschap te hebben, een daling van 9 procent ten opzichte van het jaar daarvoor, nadat het de afgelopen twee decennia stabiel was gebleven, volgens het Associated Press-NORC Center for Public Affairs Research.

De mainstream ging te ver met de experimentele COVID-19 genetische injecties, waardoor een terugslag van wantrouwen ontstond in alles wat gezondheidsfunctionarissen doen en in wat artsen zeggen en doen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Spaanse griepepidemie van 1918 werd veroorzaakt door vaccinatiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRulands “Potemkin Leger”
Volgend artikelBREAKING: Uitgelekt strategierapport onthult dat de regering Biden gelooft dat “corruptie” in Oekraïne de grootste bedreiging vormt voor steun aan de oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ze hebben er vandaag een Nobelprijs voor gekregen en “logen” moet hier “liegen” zijn want vandaag beweren alle mainstreammedia dat de mRNA vaccins effectief zijn.”

  • Ja de bevolking heeft zich zelf belogen over hele wereld ik ben zeker 4 maal van facebook verwijderd en dat was nog in 2020 dus het begin van deze moor partij rechters alles wist het maar deden mee aan die genocide Rutte met zijn hele karavaan en links vond het geweldig dat dit gebeurde, media artsen zelfs de zogenaamde professoren gelukkig waren er ook nog goede onder al die slechte smeerlappen, hier is maar een recht nog voor deze personen ophanging want de Neurenberg code die men toen heeft ingesteld bij zo een misdaad in 1956 heeft ingesteld genocide deze personen uit de mensheid te weren, nu wanneer gaat hij nu gebruikt worden is mijn en vele anderen de vraag.

  • Wij het volk zijn de mede moordenaars wij hebben het laten gebeuren er was door diverse virologen voor gewaarschuwd wij wappies hebben er ook voor gewaarschuwd maar Rutte en Hugo de Jonge spelden ons tegen mekaar uit en wie is nu de winnaar Rutte met zijn tuig.

 2. Citaat onder de kop ‘Vaccin Catastrofe – Massamoord’,
  “Het medisch-farmaceutische complex exploiteert uitgestrekte moordvelden zonder dat iemand met zijn ogen knippert, zonder dat een politicus een kreet slaakt.”
  Forum voor Democratie roept al vanaf het begin dat de zaak stinkt maar wordt continue gedemoniseerd en voor extreem rechts uitgemaakt door de Nederlandse kabinet- en parlementmarionetten van het WEF dus niet melden dat geen politicus iets er over zegt. Geen stemmingmakerij aub! Nepnieuws hebben we al teveel.

  • Het is een Amerikaans artikel he? Het is een beetje hyperbool (overdreven) zoals ze altijd doen.

   Desalniettemin is FvD de enige inderdaad die er vanaf het begin tegen in ging. Al hun kamerleden zijn stuk voor stuk toppers. PVV heeft er ook een paar maar het zou leuk zijn als ze het ook begrepen waarom ze steeds achter de feiten aanlopen.

   PVV en BvNL hebben al langer afgedaan voor mij omdat ze niet willen begrijpen waar elke opeenvolgende crisis vandaan komt (immigratie, plandemie en proxy oorlog). Om over JA21, Omtzigt en BBB maar te zwijgen. Dat zijn helemaal zeteljagers en gecontroleerde namaak oppositie.

   Maargoed, Rommel schrijft de artikelen niet zelf maar zorgt voor het verzamelen en vertalen. Dat is al werk zat!

   • Ik verbaas me idd over het grote aantal lange mails met erg veel info. Het is bijna een dagtaak om alles te lezen wat ik dan ook niet doe op een enkel extra spraakmakend artikel na.

 3. Op de website van David Sorensen zegt B G dat er pas vanaf twee jaar na de vaccinatie complicaties te verwachten zijn.
  Als dit waar is dan is dit nog maar het begin.
  We zijn er nog niet, de gevolgen van de eerste vaccinatie ronde zal “ overlapt worden “ door de tweede ronde. Met nog meer mortaliteit…..

  En mogelijk staat de volgende pandemie al in de “ startblokken” want dit ging te goed voor de troep misdadigers om het niet nog een keer te gaan herhalen…..

  G zijn vader was in Duitsland voor WO 2 de GRONDLEGGER van de eugenetica.
  Zijn zoon heeft goed opgelet en naar hem geluisterd.❗️
  En de “ ontwikkelde wereld” van vandaag, met toegang tot eindeloze informatie TRAPT HIER TOCH NOG IN.
  Voor mij persoonlijk is dit onbegrijpelijk.

 4. In nagenoeg alle wakkere informatiebronnen wordt gemeld dat complicaties al vanaf het prikmoment geconstateerd zijn. Inmiddels is er ontzettend veel bewijs dat het heel foute boel is maar er blijven winterslapende struisvogelschapen die het tot in het agressieve toe blijven ontkennen. Een directe buurman van mij is zo’n voorbeeld. Ook zo een die in de startblokken staat om de volgende gifspuit te gaan halen. Over een tijd zal ik wel moeten kennis maken met de vervangende buren als ik dan nog niet vertrokken ben naar wat leefbaarder gebied.

 5. “Het vertrouwen in de wetenschap is het laagste sinds jaren”

  Er is niks mis met de wetenschap of het wetenschappelijk model. Het zijn de wetenschappers die ik niet vertrouw. Ze laten hun ideologie prevaleren boven de resultaten.

  Een arts zweert een eed van Hippocrates om geen mens kwaad te doen. Dit geldt overduidelijk niet voor farmaceutische ontwikkelaars die totaal gewetenloos zijn.

  Artsen gebruiken de aesculaap als logo. De staf met 1 slang. Een prachtig symbool voor vertrouwen, herstel en genezing van 3000 jaar geleden. Het symbool is ouder dan de Griekse mythologie en antedateert het zo’n 800 jaar.
  “Toen zei de Here tegen Mozes: ‘Maak een koperen afbeelding van zoʼn giftige slang en maak deze vast op een paal: iemand die is gebeten, hoeft er alleen maar naar te kijken om te worden genezen!’

  Numeri 21:8 HTB

  Maar als je gaat zoeken op Google (bv doctor MD logo) krijg je een pagina vol met een (gevleugelde) staf met twee slangen. Dat is de staf van Hermes, (Romeins Mercurius) genaamd een caduceus.
  “kerykeion, mercuriusstaf of caduceus (Latijn voor ‘herautenstaf’) is een staf die een koerier of onderhandelaar ongehinderde doorgang moest verlenen in het oude Griekenland”
  Het is een symbool uit de alchemie (eenheid door tegenstellingen).
  Hermes was god van de handel, de reizigers, de wegen en de dieven / boodschapper van de goden. De zielenbegeleider die zielen naar de onderwereld bracht.

  Hoe treffend het verschil in oorsprong en betekenis, en hoe de aesculaap steeds meer vervangen wordt door de caduceus. Zelfs de betekenis van de caduceus wordt al omgevormd op wikipedia van dieven, commercie, chemie en narcotica naar ‘vrede, bescherming en genezing’ wat dus een totale leugen is.

  Het symbool van de aesculaap komt onverwacht terug in Johannes 3:15, 1 vers voor het meest bekende vers uit de Bijbel, de kern van het evangelie van Yeshua, wat betekent: redding. Jezus als offer (voor de zonde door de slang uit het paradijs) aan het kruis.
  Zet dat eens tegenover het symbool van de Antichrist, een gevallen engel (boodschapper van God), pharmakeia (tovenarij), de fallische god (vader van Pan) dief en heerser van het geldsysteem.

  Ik weet wel waar ik meer vertrouwen in heb.

  Wetenschap is net als wiskunde (zelfde etymologie trouwens). Dat is een systematiek. Het cruciale punt is aan welke van de 2 systemen de wetenschappers hun loyaliteit gewijd hebben.

  • @Disciplus Simplex “De wetenschap” bestaat niet. Net zoals “God” niet bestaat. Er is onafhankelijke wetenschap, die zeer zeldzaam is, en er is gesponsorde wetenschap, met name in de farmacologie.

   • Na het lezen van de voorgaande lange inbreng wilde ik uw verhaal schrijven maar u was mij voor.
    Ben het dus eens. Je hebt afhankelijke en onafhankelijke wetenschappers. De eerste groep wordt te vaak gelijmd met voordelen in de vorm van geld en/of interessante banen. De tweede groep is vaak nergens meer van afhankelijk door gepensioneerd te zijn en/of anderszins de schaapjes op het droge te hebben. Door de immens rijke cabal worden internationaal universiteiten op- of omgekocht cq dermate beïnvloed dat ze het narratief verkondigen van die kleine groep maximultimiljardairs. Om hun baan niet te verliezen en omdat ze het echte verhaal ook nog niet ontdekt hebben gaat het lesgevend personeel mee in het opgelegde narratief. De wetenschap wordt hierdoor gemanipuleerd.
    Zo nu en dan zie je een held die daar afstand van neemt en die ligt dan onder vuur bij de hypocriete linkse staatsafhankelijke media zodat deze dissident zijn baan verliest en misschien zijn sociale leven ook een deuk oploopt.

 6. Had vanavond even een praatje met 3 buren. Stond met de buurman te praten over hun hond, maar hoorde zijdelings dat de 2 buurvrouwen met elkaar t hadden over prikspijt; de een heeft lymfekanker, de ander auto-immuunziekte. En allebei zijn ze t er over eens dat t van de spuiten komt. ‘Als ik dat had geweten. Had ik t nooit genomen’. Die ene heeft t met haar artsen erover gehad, maar ze mag met hen het er niet meer over hebben dat de injectie de oorzaak kan zijn.

  Ik hou m’n mond erover, want ik heb de afgelopen 3 jaren geleerd hoe zogenaamd ‘beschaafde’ mensen in vuile NSB’ers veranderen, inclusief de buurt waar ik in woon waar flink geouwehoerd wordt. Je weet niet wat er in de nabije toekomst nog gaat gebeuren, maar als ik nu ga rondbazuinen dat ik niet gevaccineerd ben en er komt bijv een wet dat je je medemens moet verraden, dan staan er hier wel een paar buren klaar die me met liefde willen aangeven. Ze doen maar, maar ik wil wel dat ze maximale inspanning moeten doen om erachter te komen. Ik geef t ze niet op een dienblad.

  Dus toen de buurman zich ook in t prikspijt gesprek ging mengen, ging ik richting huis. Maar ik hoorde hen nog opmerkingen maken dat wel duidelijk maakt dat ze t nu wel zien; daar gaat absoluut geen spuit meer in. Vooral het feit dat de politiek geen onderzoek naar oversterfte wil doen, heeft de ogen geopend; ‘als ze niets te verbergen hebben, is er geen reden om onderzoek tegen te houden’. Dat geeft de strijder weer moed. Velen komen nu toch langzamerhand uit die angstpsychose.

  Ondertussen regent t dooien en ernstig zieken om me heen: dochter van in de 30 van een vriendin, zwanger, hoge koorts, opgenomen in ziekenhuis. Men heeft geen idee waardoor het komt…. Pomp maar vol met antibiotica. Tuurlijk.

  Tienerzoon van andere vriendin heeft zenuwschade aan rug, zit in rolstoel. Zomaar, in ene, uit het niets, zonder aanleiding. In het ziekenhuis voor allerlei onderzoeken. Ze tasten in het duister. Tuurlijk.

  Maar ze zoeken t maar uit. Ik ga me er niet in mengen. Alhoewel velen t licht gaan zien, zijn er ook velen die met de kop in de kont rondlopen. Maar die moeten ze er echt zelf uit trekken. Ik begin dr niet aan; wil geen poep aan m’n vingers. 😁

  • ” dan staan er hier wel een paar buren klaar die me met liefde willen aangeven. ”

   Dat begrijp ik wel waarom.
   Dat is voor alle keren dat je ze zondag morgenvroeg uit hun bed hebt gebeld omdat jij zo nodig de heer kwam brengen.

  • Tiswat oktober 2, 2023 Bij 23:22

   Mooi dat het langzaam doordringt, spijt komt na het ondoordachte vertrouwen in de overheid, de overheid is er voor om de burgers te naaien hoe men het went of keert, denk dat de aanstaande : vaccinatie”ronde minder mensen op de been brengt omzich als vee te laten vaxxen.

   • Inmiddels heb ik ook geen medelijden meer met die covidvax-gelovers. Maar wel met de kinderen die de dupe zijn van de slapende struisvogelschapen omdat het kind de levenservaring mist die het nog op moet bouwen. Ze zijn afhankelijk van ons en dienen beschermd te worden. Het is de politiek en maatschappelijk blinde en dove ouder zeer aan te rekenen. Al jaren kan men online op gerenommeerde sites vinden wat er loos is maar de bankzittende mainstream-nieuws-gelovers hebben geen idee. Ze papegaaien de msm na en verachten de wakkeren. Ik heb dit zelf ondervonden. Een kleine hoop is er doordat steeds meer slapers in de ogen wrijven maar het duurt te lang. Winterslapers raken in coma en dat belooft weinig goeds. Ze blijven stemmen op de foute partijen en ondergraven daardoor ook mijn vrijheid en gezondheid.

 7. “FVD^ – FORUM voor DEMOCRATIE” is^( buiten het duitse AFD – AKTIÖN für DEUTSCHLAND van MEP Frau CHRISTINE ANDERSON ) tróuwens en overigens de énige ALL-ROUND partij in héél de ‘Europese zone’ wèlke all over, integráál en in alle ‘rayons’ ( ‘kooprekken’ kkk ) over àlle, maar dan óók àlle politieke, geo-politieke, historische, maatschappelijke disciplines en gezondheidsdomeinen handelt en lètterlijk op het forum brengt, ter v e r t e g e n w o o r d i gi n g, i n f o r m e r i n g, v r i j w a r i n g en B E S C H E R M I N G van de ÈCHTE ( dus niét gemanipuleerde !) DEMOCRATISCHE FUNDAMENTEN, de BURGERS en integrale NATIONALE VOLKSSOUVEREINITEIT en FUNDAMENTELE RECHTSBEGINSELEN !

  Mijn/onze nationale (overigens 2-talige) CONSTITUTIE, – GRONDWET – begint aldus:
  * ” TOUT POUVOIR DÉRIVE DE LA NATION – ALLE MACHT GAAT UIT VAN DE NATIE ” *

  “DÉ NATIE – LA NATION” is het VOLK ❗ WIJ, U, JIJ, JULLIE !!, IKKE, ZIJ, HIJ, ONS …… niét de ‘helers en verkwanselaars’ en uit der feiten en de facto ‘illegitieme’ executeurs van de macht, maar het VOLK ❗ ’t Is hoogdringend DE TIJD dat HET VOLK zich (nog méér) van zijn GRONDRECHTEN BEWUST(er) WORDE (is) !

  “FORUM” stelt de BURGERS CENTRAAL, terwijl diezèlfde burger(es) – als ’t eventjes mag zijn, – 1.OOO%% (pro mille) gedegen beseft dat hij/zij eerlijk recht-toé-rècht-áán door Forum voor Democratie vertegenwoordigd wordt !

  Hier lokáál, ’ten onzent’ is er géén ènkele partij voorhanden als “FVD – FORUM voor DEMOCRATIE”; laat stáán (buiten vèrder nog “AFD – Deutschland”) ook nog maar ’n derde partij in héél ’t westen ! Begrijpt me héél goéd ! Dáárom: adhaereert, maakt je LID, sluit áán bij, en SENSIBILISEERT voor FVD, en binden we ons op het hart, scherpen we ’t in onze geest en streven en bedoélen wat FVD nu júist wèl nastreeft en ambieert – niet alléén maar voor ons íkke éigen zèlven -, maar voor al ons nageslacht, kinderen, kleinkinderen, kindskinderen èn toekomende GENERATIES en NAKOMELINGSCHAP làng ná ons !!

  VERENIGT U, INFORMEERT U, SENSIBILISEERT, WAARSCHUWT FAMILIE, en overige MEDEBURGERS ❗ ÉÉNDRACHT IS MÀCHT, UNION C’EST LA FORçE, UNION IS STRENGHT, CONCORDÂNCIA E FORçA, KONGRUEZNS IST STÄRKE ✨ LIBERTAD CON DIGNIDAD, SIËMPRE .

  * VERO NIHIL VERIUS * O3 X 2O23 11:59

 8. Ja ik begrijp goed dat je op een gegeven moment zo onzeker bent gemaakt dat je door de knieën gaat dat kan ik begrijpen, maar dat mensen en die waren er genoeg die er voor gewaarschuwd hebben niet serieus werden genomen en zelfs uitgesloten werden net als ik want ik was een wappie en nog vele met mij.
  Ik ben trots op mij en deze mensen die zich niet hebben laten beïnvloeden door media en Rutte met zijn moordenaars daarom kan ik alleen maar zeggen tegen de mensen “schaapjes genoemd eigen schuld dikke bult en een grafsteen erbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in