Sommige mensen zijn verbaasd over het feit dat dictator Justin Trudeau de noodtoestand heeft uitgeroepen om de heldhaftige truckers te onderdrukken die tegen de Covid dictatuur protesteren. Zij zouden dat niet moeten zijn. Om Trudeau te begrijpen, moeten wij naar zijn achtergrond kijken, schrijft Llewellyn H. Rockwell, Jr.

Volgens een hardnekkig gerucht is Justin Trudeau het “liefdeskind” van de Cubaanse tiran en massamoordenaar Fidel Castro. De Canadese regering nam dit gerucht ernstig genoeg om een ontkenning te doen uitgaan, maar de ontkenning zelf roept enkele interessante vragen op. Volgens Douglas Perry, die in The Oregonian schrijft –

“Heeft een hardnekkig internetgerucht de regering van Canada ertoe gebracht officieel te ontkennen dat premier Justin Trudeau het liefdeskind is van de overleden Cubaanse dictator Fidel Castro. De Associated Press meldde de ontkenning zondag en voegde eraan toe dat Cuba het nooit heeft beweerd en dat de ouders van Trudeau Cuba nooit hebben bezocht tot enkele jaren na de geboorte van Justin Trudeau.”

Maar, zoals Perry opmerkte:

“Op het moment van de social media-post werd Justin Trudeau zwaar bekritiseerd omdat hij Castro prees in de nasleep van de dood van de communistische tiran. Pierre Trudeau en Castro hadden in de jaren ’70 en ’80 een vriendschap gehad, en Pierre en Margaret bezochten Cuba in 1976. . . Margaret Trudeau, bijna drie decennia jonger dan haar man, haalde in de jaren ’70 de voorpagina’s van de tabloids door nachtenlang te dansen in New Yorkse disco’s zoals Studio 54, terwijl haar man druk bezig was met staatszaken in Ottawa. Zij had beruchte affaires met beroemdheden zoals de acteurs Ryan O’Neal en Jack Nicholson.”

Eén ding is zeker. Er is een vreemde verwantschap tussen de Trudeaus, vader en zoon, en het monster Castro. Nadat Fidel in 2016 op weg was naar de hel, legde Justin, toen al premier, deze verklaring af:

“Met diepe droefheid heb ik vandaag kennis genomen van de dood van Cuba’s langstzittende president.

Fidel Castro was een meer dan levenslustige leider die zijn volk bijna een halve eeuw lang heeft gediend. Als legendarisch revolutionair en redenaar heeft de heer Castro het onderwijs en de gezondheidszorg van zijn eilandnatie aanzienlijk verbeterd.

Hoewel hij een controversieel figuur was, erkennen zowel de aanhangers als de tegenstanders van Castro zijn enorme toewijding en liefde voor het Cubaanse volk, dat een diepe en blijvende genegenheid koesterde voor “el Comandante”.

Ik weet dat mijn vader zeer trots was hem een vriend te mogen noemen en ik had de gelegenheid Fidel te ontmoeten toen mijn vader overleed. Het was ook een hele eer om zijn drie zonen en zijn broer president Raúl Castro te ontmoeten tijdens mijn recente bezoek aan Cuba.

  Nano-Technologie in Covid injecties - Het is voor communicatie, het is technologisch parasitisme

Namens alle Canadezen betuigen Sophie en ik onze innige deelneming aan de familie, de vrienden en de vele, vele aanhangers van de heer Castro. Wij rouwen vandaag samen met het volk van Cuba om het verlies van deze opmerkelijke leider.”

U kunt zich wel voorstellen wat Justin gezegd zou hebben als hij in de buurt was geweest bij de dood van Mao.

Nadat Trudeau premier was geworden, liet hij meteen blijken dat hij dictator wilde zijn. Zoals Paul A. Nuttall opmerkt:

“Met de mogelijke uitzondering van de premier van Nieuw-Zeeland, Jacinda Ardern, moet Trudeau wel de wookste leider op deze planeet zijn. Ik denk zelfs dat hij zwelgt in zijn eigen gekonkel en er plezier in schept om te provoceren.

Ik hoor vaak dat wokess wordt omschreven als gewoon goede manieren hebben en mensen niet willen beledigen, en zo is het misschien ook begonnen. Maar zoals met alles, wordt het altijd te ver doorgevoerd en uiteindelijk voor meer sinistere doeleinden gebruikt.

Woke wordt nu door mensen als Trudeau gebruikt om het taalgebruik te veranderen, en in sommige gevallen om mensen die zich niet bij de nieuwe ideologie hebben aangesloten, te cancelen. Maar uiteindelijk werkt het de meeste mensen gewoon op de zenuwen.

En er kan geen twijfel over bestaan dat, als het op wereldleiders aankomt, Trudeau de opperbevelhebber van het woke is. Er zijn voorbeelden te over van zijn onnozele woke, en ik zal u twee voorbeelden geven die mij aan het lachen maakten.

In 2018 zei Trudeau tegen een vrouw dat ze niet naar “mankind” moest verwijzen, maar in plaats daarvan “peoplekind” moest gebruiken, omdat “dat inclusiever is. Hij beweerde later dat het een grapje was, maar de werkelijkheid is dat hij zich liet meeslepen door zijn eigen politiek correcte gewauwel. En eerder dit jaar kon Trudeau het niet eens opbrengen om de Canadezen een gelukkig Pasen te wensen – ongetwijfeld bang dat elke verwijzing naar de christelijke feestdag niet-christenen en niet-gelovigen zou beledigen. In plaats daarvan wenste hij iedereen een gelukkig “lang weekend”, tot wijdverbreide hoongelach.”

Trudeau doet niet veel om zijn bedoelingen te verbergen. Als je over vrijheid praat, maakt dat je een vijand, volgens een ambtenaar van een “Centre on Hate” dat gesteund wordt door de regering.

“Nu de demonstraties tegen de beperkingen van COVID-19 in heel Canada doorgaan, ligt het woord vrijheid op de lippen en de plakkaten van veel demonstranten.

  De schuldigen verbergen nu hun humanitaire catastrofe - Dr. Perrie Kory

De term wordt vaak in verband gebracht met protesten en manifestaties in de Verenigde Staten, maar heeft ook ingang gevonden onder de demonstranten die deel uitmaken van de Freedom Convoy, die eind januari Ottawa is binnengereden en zich in het centrum van de stad heeft verschanst.

Voor velen is vrijheid een kneedbaar begrip – één dat voor interpretatie vatbaar is.

Die flexibiliteit heeft voor een deel de groei ervan bij bepaalde groepen aangewakkerd, zei Barbara Perry, directeur van het Centre on Hate, Bias and Extremism aan de in Oshawa gevestigde Ontario Tech University.

“Het is een term die weerklank heeft gevonden…. Je kunt het definiëren en begrijpen en het als het ware manipuleren op een manier die voor jou zinvol en nuttig is, afhankelijk van je perspectief. Het is ook een term die goed gedijt bij extreem-rechtse groeperingen,” zei Perry tegen Cross Country Checkup.

Trudeau heeft meedogenloos opgetreden tegen de heldhaftige truckers om de dictatoriale macht te grijpen.

“Zoals verwacht heeft de Canadese premier Trudeau maandag ingrijpende noodbevoegdheden van de politie ingeroepen in zijn laatste poging om de onenigheid uit te roeien van burgers die protesteren tegen vaccinatiemandaten en andere COVID-beperkingen.”

“Dit is geen vreedzaam protest,” vertelde de Canadese leider aan verslaggevers in Ottawa naast hoge kabinetsfunctionarissen. “De federale regering grijpt in omdat de plaatselijke politie-autoriteiten moeilijkheden hebben gehad om de wet te handhaven,” zei hij.

“Het gaat erom de Canadezen veilig te houden, de banen van de mensen te beschermen en het vertrouwen in onze instellingen te herstellen.”

Het uitvaardigen van de nieuwe, nog nooit gebruikte wet geeft Trudeau in feite de controle van de staat van beleg over alles en iedereen; en niet heel Canada staat achter hem… Premiers van Alberta, Manitoba, Quebec, en Saskatchewan verzetten zich tegen Trudeau’s besluit om de noodwet op de truckers in te roepen.

Zijn eerste daad, zo blijkt, was het afknijpen van elke financiering voor de demonstranten door zijn anti-witwasregels uit te breiden tot crowdsourcingsites, en hen te bedreigen met het financieren van “terrorisme”.

“Wij verruimen de reikwijdte van Canada’s regels tegen het witwassen van geld en de financiering van terrorisme, zodat zij ook van toepassing zijn op Crowd Funding Platforms en de betalingsdienstaanbieders die zij gebruiken,” zei minister van Financiën Chrystia Freeland.

“Dit gaat over het volgen van het geld. Dit gaat over het stoppen van de financiering van deze illegale blokkades.

  De zeven niveaus van Red Pilled zijn

Canada geeft banken en financiële instellingen toestemming om “tijdelijk te stoppen met het verlenen van financiële diensten wanneer de instelling vermoedt dat een rekening wordt gebruikt om de illegale blokkades en bezettingen te bevorderen. . . Deze nieuwe wet geldt voor persoonlijke en bedrijfsrekeningen en heeft betrekking op alle vormen van transacties, inclusief cryptocurrencies:

Een bank of andere financiële dienstverlener zal een rekening onmiddellijk kunnen bevriezen of opschorten zonder gerechtelijk bevel.”

De “rechtvaardiging” die de verachtelijke dictator gaf voor het inroepen van noodbevoegdheden was belachelijk: hij beschuldigde de leider van de truckerscampagne van “straatschenderij”! De behoefte aan controle is een reactie op angst. Waar is de regering van premier Justin Trudeau zo bang voor dat hij de allereerste afkondiging van de noodwet voor oorlogsmaatregelen heeft ingeroepen? Een groep Canadezen uit de middenklasse die hem uitdaagden. Dat is het. Dat is de optelsom van de rechtvaardiging van Trudeau.

Bewijs nodig? Wel, hier is de hoofdorganisator van de Trucker opstand, Tamara Lich, die de afkondiging van een nationale noodtoestand en de inroeping van de federale noodwet teweegbracht. Van welke afschuwelijke misdaad tegen de staat werd zij beschuldigd? “Aanzetten tot het plegen van het misdrijf van straatschenderij”.

Denkt u er eens over na. . . Het Canadese parlement debatteert momenteel over de vraag of de leden binnen de regering het gebruik van de noodwet al dan niet zullen steunen.

De leden van het Parlement brengen uren door met filosoferen, met enorme ernst, over de noodzaak om dezelfde verklaring te steunen die gebruikt wordt wanneer Canada zou besluiten om oorlog te voeren met een ander land. En zij doen dit omdat arbeiders in de hoofdstad zijn geïnfiltreerd met een eis om de COVID-mandaten af te schaffen.

De misdaden tegen de vrachtwagenchauffeurs zijn zo ernstig, dat zij de inroeping vereisen van het meest massieve wapen dat ingezet kan worden om de grondwettelijke vrijheden van de Canadese burgers weg te nemen, in een poging om hen te beschermen tegen ernstige en ernstige schade die voortkomt uit…

…. mensen die beschuldigd worden van “STRAATSCHENDERIJ”.

En op deze manier, trouw aan zijn communistische wortels, heeft dictator Trudeau op een vreedzaam protest gereageerd met een ongekende greep naar de macht.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Castro vermoordde 100.000 mensen – Zal Justin Trudeau in vaders voetsporen treden?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAlleenstaande Canadese moeder bankrekening bevroren omdat zij $50 aan het vrijheidskonvooi geschonken heeft
Volgend artikelDe geschiedenis wijst de VS aan als dader van de crisis in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • …en burgeroorlog.Macron deed hetzelfde; Eurofor met oorlogs wapens tegen de gele vestjes….

   Desondanks blijven de fascisten zitten.
   Een oplossing zoals destijds in 1672 zou ruimschoots verdiend zijn (op het opvreten na)

  • Zegt inderdaad veel. Volgens Schwab zelf is ong de helft van de regering in Canada volgeling van hem. Er zitten er dus heel wat bij die bij hem een bruine arm hebben gehaald. Daar kan je weinig of geen tegenstand tegen trudeau van verwachten.

  • De verhouding was enkele maanden geleden ongeveer 60/40, heb ik uit betrouwbare bron vernomen. En deze verhouding was NIET in ons voordeel. Zij kunnen niet wachten tot zij eindelijk voluit mogen gaan. Hetzelfde geldt voor de Politie B.V. en het justitiële apparaat.

 1. Waar haalt Trudeau al de ONGEDEFINIEERDE MILITAIREN VAN DAAN. ❓❓❓❓
  De Canadezen zullen toch niet in actie komen voor hun eigen volks genoten die zo hard vredig voor hun ALLER VRIJHEID OPKOMEN .

  WAT ZIJN DAT VOOR LIEDEN IN HUN DONKERE PAKJES ZONDER INSIGNES.
  WELK BLIK EN MET WELKE NATIONALITEITEN WORDT OPEN GETROKKEN OM HIER IN CANADA DE VRIJHEID OM ZEEP TE HELPEN❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓

 2. Onze tegenstander die zich als eerlijk profileert , niet liegt ,,,, alwaar ze zichzelf achter verschuilen , prat op gaan ,,,,,,, dat doen ze alleen tegen die ze al vastgebonden hebben , er is geen sprake van eerlijkheid ,,,, en dat iedereen een kans krijgt ,,,, onze bewindslieden tot de top ,,,,,,, die niemand schijnt te kennen bij naam ,,,, leven van en liegen tegen ONS ,, wij die hun verzorgen ,,, hun huizen bouwen ,, VAN A tot Z door anderen ( wijzelf )ondersteund , geholpen worden , terwijl ze ons nu vermoorden , en ze weten het allemaal , de roddel is altijd sneller , als het leugenachtige voorbereide nieuws ons ter ore komt .

   • Nou als men het volk wakker kreeg ,en stemmen eerlijk gaan verlopen.is dat de enige weg!!!!!
    . Vandaag de dag ,heeft dat elitair WEF volk .het leger ,de politie ,de satellieten ,de drones ,het gsm netwerk ,de media tv ,het internet in handen ook vpn en darknet en met de komst van de quantum computer, is codering onmogelijk geworden., dus wat anders dan stemmen is onbegonnen werk op wat wespesteken na .
    geweldloos stemmen is het enige op de juiste partijen. NOG

    • Burgerlijke ongehoorzaamheid en klomperij van de overheid zijn oplossingen. De CIA heeft hier in de 70-er jaren een boekje over uitgegeven en dat verspreid in Nigaragua. Je kan het nog steeds op het net vinden.

     De ideën erin zijn simpel uit te voeren en leggen de overheidsboel al gauw plat. Zaken zoals zorgen voor verstopping van de afvoeren van de toiletten in overheidsgebouwen e.d., of het onbruikbaar maken van politieautos (lekke radiator, e.d.) zijn ook vandaag de dag zeer goed mogelijk en effectief.

     Een druppeltje superglue hier en daar waar het last geeft is ook zo’n idee. Als men de betaalapparaatjes in de winkels onbruikbaar maakt kan men niet met het kaartje betalen en zal cash in omloop moeten blijven, natuurlijk dan ook niet betalen met het mobieltje. Maar als de torens voor mobiel telefoonverkeer het niet doen is ook dat probleem van de baan.

     Stemmen gaat alleen helpen als men met grote meerderheid op een betrouwbare partij stemt. Zijn die er nog? Ik zie nu alleen FVD, maar ook daar loopt men het gevaar dat die na een flinke verkiezingsoverwinning een huisbezoekje krijgen van e.o.a. geheime dienst die even wat bedreigingen in de richting van ouders, familie, kinderen of vrienden doet om ook brave lieden zoals Gideon van Meieren in het gelid te laten lopen…

 3. De term “monster” te gebruiken om Fidel Castro te beschrijven is absoluut ontoepasselijk. Veel toepasselijker zou het zijn deze term voor Trudeau te reserveren. Ik ben zeker dat Castro fouten heb gemaakt, maar ook ben ik zeker dat hij het beste voor had voor het Cubaanse volk. Niet zo, het werkelijke monster Trudeau dat zijn eigen mensen veracht en zichzelf als een uitverkoren leider ziet. En als het erom gaat hoeveel mensen Castro op het geweten heb, dan ben ik zeker dat het Trudeau monster met de verplichte giftprik dit aantal bij verre zal overtreffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in