Links, Margaret Trudeau was een flowerpowerkind en een slet

Canadezen zijn in ontkenning. De vader van hun premier heeft 100.000 mensen geëxecuteerd. Karen Leibowitcz: “In het tijdperk van slordige journalistiek zijn weinig auteurs slordiger dan degenen die beweren dat ze het verhaal hebben ‘ontkracht’ dat Fidel Castro Justin Trudeau’s biologische vader is. Zij reciteren de officiële reisdata van de Canadese regering naar Cuba en vermijden pijnlijk de uitgebreide persoonlijke reis van de Trudeaus naar het Caribisch gebied in het voorjaar van 1971. Het is een feit dat de Trudeaus in de lente van 1971 in het Caribisch gebied waren. Ze aanbaden Castro. Het is een feit dat de Trudeaus swingers waren. Dit is wat je moet weten.”

Justin’s grafrede over Castro’s dood in 2016 – “Fidel Castro was een meer dan levenslustige leider die zijn volk bijna een halve eeuw diende. Castro was een legendarische revolutionair en redenaar. Hij bracht belangrijke verbeteringen aan in het onderwijs en de gezondheidszorg van zijn eilandnatie.”

Het gemiddelde maandloon in Cuba is $46 dollar. Ze bezitten niets en ze zijn niet gelukkig. Ze beschrijven hun land als “een openluchtgevangenis.” Klinkt dat bekend? schrijft Henrymakow.com.

Ten eerste, Margaret Trudeau, Pierre Trudeau, en Fidel Castro waren allen berucht om hun seksueel promiscue gedrag. Margaret Trudeau was een feestvierder die ontegenzeggelijk seks had met mannen toen ze getrouwd was met Pierre. Niemand weet of Pierre er bezwaar tegen had.

Ze ontmoetten elkaar toen hij 48 was en zij 18. Ze trouwden toen hij 53 was en zij 23. Hun huwelijk verraste Canada omdat Pierre een levenslange playboy was geweest zonder vrouw of kinderen. Hij zou 60 worden toen zij amper de 20 was gepasseerd. Ze verklaarde vandaag publiekelijk dat ze leed aan een bipolaire stoornis en zelfbeheersingsproblemen. Ze smokkelde drugs in de officiële regeringsbagage van de premier. Ze glipte weg van officiële functies om high te worden.

  Zoals voorspeld, geven ze Donald Trump de schuld dat de vaccins onveilig en ondoeltreffend zijn

Ze feestte zonder slipje in Studio 54. (links) Ze raakte verwikkeld in een schandaal omdat ze seks had met Ted Kennedy. Volgens Keith Richards van de Rolling Stones, brak Pierre met haar terwijl ze een affaire had met Ronnie Wood. De lijst gaat maar door.

Pierre Trudeau ging ook met iedereen naar bed. Volgens een artikel van Margaret Wente in de Globe and Mail uit 2009 beweerden actrice Margot Kidder (Superman, Superman II), klassiek gitariste Liona Boyd en actrice Kim Cattrall allemaal ooit met hem naar bed te zijn geweest. Pierre Trudeau’s biograaf John English stelt dat “het bewijs overweldigend is” dat hij met Barbara Streisand naar bed is geweest. Het is niet meteen duidelijk hoeveel daarvan gebeurde voor het koppel uit elkaar ging, maar voor ze het huis uit verhuisde, ontving hij drie vrouwen tegelijk beneden:

Hij nodigde vaak twee vriendinnen uit voor hetzelfde evenement. Allan Gotlieb, zijn ambassadeur in Washington, klaagde over een diner dat hij organiseerde voor de heer Trudeau omdat er drie vriendinnen aanwezig waren … hij ging beneden door ook al woonde Margaret [terwijl ze gescheiden was] nog steeds boven.

FIDEL CASTRO’S PROMISCUÏTEIT

Fidel Castro zette hen beiden te schande. Zijn seksuele eetlust was zo legendarisch dat dit artikel het niet efficiënt kan weergeven. Het volstaat te zeggen dat hij elke dag met twee nieuwe vrouwen seks probeerde te hebben en hulpjes stuurde om ze te halen. Hij verwekte 11 erkende kinderen en de geruchten gaan dat hij meerdere malen zoveel bastaards heeft.

Het gezicht van een moeder liegt niet. Turdeau ontmoet Fidel Castro op PET’s begrafenis in 2000

Ten tweede, de Trudeaus adoreerden Castro. Zij, hun assistenten en vrienden zeiden het allemaal. Volgens John English “Just Watch Me: The Life of Pierre Elliot Trudeau 1968-2000” waren ze gecharmeerd van Castro en maakten ze verschillende reizen naar het Cuba van het embargotijdperk alleen om hem te zien. In 2000 maakte Castro een zeldzame verschijning buiten Cuba om Pierre’s begrafenis in Canada bij te wonen. Bij zijn bezoek verwelkomde Margaret de leider in zijn hotel namens de Trudeaus. Ze gaven blijk van een opvallende mate van vertrouwdheid nog voordat ze van het asfalt stapten van hun reis in 1976. Ze namen allemaal samen foto’s. De Trudeaus stelden Castro voor aan hun kinderen. En toen Castro stierf, was Justin Trudeau de enige leider van de westerse wereld die hem een overweldigend positieve lofrede gaf zonder op zijn wandaden in te gaan.

  Covid misdaden ontmaskerd: De FDA, NIH, CDC, WHO zijn criminele organisaties die aangeklaagd, berecht en geëxecuteerd moeten worden voor massale misdaden tegen de mensheid

Ten derde, de timing is griezelig. Dit is het deel waarover ‘debunkers’ de lezers opzettelijk misleiden. Justin Trudeau werd geboren op eerste kerstdag, 1971. Om zijn vader Fidel Castro te laten zijn, zou zijn moeder in maart en april 1971 ergens in de buurt van Cuba moeten zijn.

Dat was ze ook.

In april 1971 maakten de Trudeaus een lange “tweede huwelijksreis” door het Caribisch gebied. Volgens Wikipedia bezochten zij één eiland dat zij niet bekend wilden maken. Het is het enige eiland dat ze niet bekendmaakten. Uit Wikipedia:

https://en.wikipedia.org/wiki/Margaret_Trudeau

Voetnoot 19 van hetzelfde Wikipedia-artikel verwijst naar een artikel uit The Ottawa Journal van 13 april 1971. In het artikel staat dat de Trudeaus een niet geïdentificeerd eiland in het Caribisch gebied bezochten en dat ze wilden dat de pers hen privacy gaf:

Om duidelijk te zijn: ze maakten alle andere locaties die ze bezochten bekend, maar vroegen de pers om privacy toen ze naar het “onbekende” eiland gingen. Kom op nou.

Justin Trudeau werd 8 1/2 maand later geboren. In 1976 reisde Pierre gretig als eerste NAVO-leider naar Cuba. Hij nam zijn vrouw mee. Nog voor ze de tarmac verlieten, gaven beide Trudeaus blijk van een ongewone vertrouwdheid met Fidel, gezien het feit dat het een nationale leider was die ze zogenaamd net hadden ontmoet. Binnen enkele uren na hun eerste officiële ontmoeting werd Margaret gefotografeerd terwijl ze Fidel Castro intiem aanraakte en met beide armen vasthield. De Trudeaus maakten bekend dat zij beste maatjes waren geworden met de dictator en bezongen hem op het hoogtepunt van zijn schendingen van de mensenrechten.

  Schotse gezondheidsautoriteit data: 83% van de Covid-19 sterfgevallen waren in de afgelopen maand onder de volledig gevaccineerden

Door zijn leeftijd en het ontbreken van eerdere kinderen, begonnen geruchten de ronde te doen dat Pierre onvruchtbaar was en dat Castro en anderen de biologische vaders van zijn kinderen waren. Misschien was dat op dat moment oneerlijk. Maar toen groeide Justin Trudeau op en zag er zo uit:

Rechts Pierre Trudeau, die 10 tot 13 centimeter korter is dan Fidel Castro en Justin Trudeau.

En zo:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Is Justin Trudeau werkelijk gevaccineerd? Gediplomeerd verpleegster uit haar twijfels over de echtheid van Trudeau’s vaccinprikVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCorona Onderzoekscomité kondigt Onderzoeksjury Proces aan
Volgend artikelOogst wat je zaait? Democratische vaccinpusher Ben Luján krijgt beroerte na jaar lang maskers, “vaccins”, te hebben gepromoot. Republikeinen krijgen meerderheid in Senaat terwijl hij herstelt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Zo ongeveer hetzelfde met Jesse Klaver. Die heeft zo’n beschadiging opgelopen.
  Zijn vader was een Marrokkaan die zijn moeder in de steek liet toen zij zwanger werd. Voor zijn vader was zij niet meer dan een hoer. Jesse Klaver probeert zich wanhopig te bewijzen voor een vader die hij nooit heeft gekend.

  • Klaver is een gedrocht. wat betreft Trudeau, zo allemaal wel eens goed kunnen….zwangerschap duurt gemiddeld 38 weken. een kwartaal is 13 weken. 9 maanden zwangerschap is dus een vrij lange dracht, vanaf 34 weken is het meestal een normale worp. In het geval Trudeau is het dus heel goed mogelijk dat moeder Cubaans zaad verzamelde en Pierre Trudeau ondertussen jong Cubaans vrouwvolk kreeg voorgeschoteld. Als je de foto’s ziet hoef je geen twijfel te hebben, teveel gelijkenissen…

   De dictatoriale trekjes van Trudeau en zijn uitspraken zijn een extra indicatie, en persoonlijk hoop ik dat ze hem snel een rotschop geven ergens een diep meer in.

   Mooi verhaal, en zeer geloofwaardig.

  • Dat zei een Marokkaan een keertje tegen me toen hij mijn collega in de steek had gelaten. Dat Marokkanen de gewillige westerse domme vrouwen gebruiken voor het plezier, maar om echt mee te trouwen willen ze een góede vrouw. Een Marokkaanse. Die zich niet(in het openbaar) door allerlei mannen laat bepotelen.

 2. Oh wat zijn het toch walgelijke mensen die er maar op los feesten in de wereld en zich macht toe-eigenen. Die Justin is zo’n ongelooflijk zielige jongen, maar wie stuurt hem aan? Wie trekt aan zijn touwtjes? Dat is niet Papa Klaus, maar dat is wat anders.

  • Wie denk je dat er achter Klaus Swaab en George Soros en de rest van die ratten zitten….ook dat soort heeft nog een bovenbaas….

   Wie heeft er totale controle over de wereld en wat daarop loopt als er enkel digitaal geld is?
   Wie de geld/ belonings stroom in een digitaal systeem heeft kan alles. Die beslissen wie er leeft en sterft.
   Op dit moment zijn ze bezig de wereld in armoede te storten, dat er inflatie is heeft alles met menselijk handelen te maken en met gericht iets laten gebeuren.

   De grote bankiers zijn de financiers van regeringen en controleren de multinationals, die ze ook kapot kunnen maken door manipulatie van aandelen en het blokkeren of onbetaalbaar maken van toeleveranciers…
   Ook vraag en aanbod word door deze lui geregeld….handelen in aandelen en winst maken is meeliften op hun kar.
   Het is een keuze, maar de waarde van geld als ruilmiddel is beperkt. Als niemand meer iets te eten heeft is geld niet waar je een brood mee koopt. Mensen lopen voor hen die voedsel geeft, maar eten hebben en het ook kunnen opeten is een verschil.

   We gaan het zien straks, hoe groter de man, hoe harder de kap alsie valt.

   • p.s. in een digitale wereld zal dwang enorm worden, want de schaarste die voortkomt uit het ontnemen van winst is niet te beschrijven.

    • Daarom; leer survival skills. Hoe je een waterfilter maakt, een vuurtje stookt. Wat je eten kunt in de natuur. Medicijnen uit de natuur. Je kunt echt zonder spullen hoor. Maar niet zonder dát.
     Nu kun je pas zien hoe we al die jaren al als slaven zijn gehouden. Door ons worsten voor te houden. Lokkertjes. We tuinden erin en hebben echte kennis verloochend.

 3. De laatste steen op het graf waaruit ontwaken niet meer mogelijk zal zijn. Dit lot treft gelukkig allen die in blindheid de waarheid blijven ontkennen. Verdwijn voor altijd. Nog een korte ronde na een millennium en de zaak is voor altijd beslecht. Elke herinnering eraan zal zijn verdwenen.

 4. Eerlijk gezegd kan het mij niets schelen.
  JFK en zijn broer waren goede gasten ondakt dat ze afstammen van criminelen.
  Ik beoordeel eenieder op zijn eigen merites, ook Justin.
  Dat volstaat om hem te misprijzen (en voor een tribunaal te willen zien).
  Aaan zijn afstamming kan ie tenslotte niets doen, wel aan de keuzes die ie zelf maakte tijdens zijn bewind.

 5. Een erkende Cubaanse zoon van Fidel pleegde een paar jaar geleden zelfmoord en liet een huilbrief achter dat zijn vader altijd meer van Fidelitootje Trudeau had gehouden dan van hem…

 6. Het zou ook zijn vreemde hobbies–rondlopen in vrouwen ondergoed, en andere dingetjes–kunnen verklaren.
  Sowieso: genetisch matereaal van een mannelijke gek en aso, gemengd met genetisch matereaal van een drugs gebruikende gestoorde hoer—ben je dan verbaasd over het resultaat?

  In mijn ogen is Trudeau zo gek als een ui, maar voor de linkse idioten is het een held.
  Trek je eigen conclusies.
  ————–
  Wat betreft Klaver: zijn moeder werd door zijn vader terecht als hoer beschouwd; anders had ze niet met een marokkaanse moslim gekeesd.
  En natuurlijk probeert hij zichzelf te bewijzen als iets anders. Zal nooit lukken.
  Misschien heeft Freud een antwoord

  Maar seksschandalen van gestoorden zijn niks nieuws: denk maar eens aan het ronde huis van Nunspeet.
  Wordt nog steeds bedekt met het deken van Soestdijk.

  .

  • Die verkleedpartijtjes heeft Justin van zijn vader Pierre. Die deed dat ook. Net als planking, dat deed Pierre ook. Toen Pierre nog niet getrouwd was stond hij al bekend als losbol die elk vrouwtje aanpakte. Dan kan je niet anders dan een vrouw aantrekken die ook zo’n losbol is. Anders hou je het niet lang met elkaar uit.
   Justin T. is een zwakke man. En nog pedofiel ook. Toen hij leraar was heeft hij een leerlinge misbruikt en heeft er heel veel zwijggeld voor betaald. Het meisje was nog lang geen 17 volgens haar vader.
   Misschien heb ik het wel op Frontnieuws gelezen hoor. Ik weet niet meer waar.
   Best raar dat zo’n viespeuk het zover brengt op het wereldtoneel.
   Hij lijkt ook teveel op Castro. Wat betreft gedrag en uiterlijk.
   Ik zou er 5000 euro op durven zetten dat hij een zoon is van Castro.

 7. Zonder slipje: de inwerp kluis van de spermabank gereed voor donaties…

  Maar je kan nu raden waarom Trudeau zo’n gestoorde gek is.
  Het stuk is zeer geloofwaardig in mijn ogen.

 8. Ja uit welk nest komt Rutte wat ik weet is dat Rutten zijn opa een NSB’er was en ik durf te stellen dat al die personen bloed aan hun vingers hebben en het bloed zit door heel de familie en dat zijn geen virussen maar onmenselijke moordenaar.

  • Het feit dat zijn voorgeschiedenis zo geheim wordt gehouden zegt dat er veel te verbergen is.
   Dat zijn voorouders landverraders waren: is bekend.
   Zoals zoveel gereformeerden.
   De moffen waren gezag, en gezag=god.
   Daarnaast voelden ze zich thuis bij “edel germanen”.

 9. Wie zegt wat de Heer Fidel Castro 100.000 mensen om zeep heeft gelegd ?
  Wie heeft dat geteld ?
  Heben mensen het van horen zeggen ?
  Of
  Waren die erbij toen de voorvallen zich voltrokken plaats vonden ?
  Hoe weet men dat ander zo goed .
  Wat de zoon van heer Fidel doet moet men met de zoon afrekenen
  Dus Niet de vrijheidsstrijder de heer Fidel Castro erbij halen
  Slechte zaak

  Dank U

  • Castro was bij toeval heel even een vrijheidsstrijder–paar dagen.
   Voor de rest was hij een machtwellustige gestoorde narcistische potentaat en massamoordenaar; net als zijn billenmaat Chez Guivara.

   Er werd uitstekend bijgehouden wie er om zeep werden geholpen.

   Als het U belieft.

 10. Bilderberger Bernhard von Lippe (1911 – 2004) heeft zijn vrouw Juliana (1909 – 2004) en schoonmoeder Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) gechanteerd met zijn kennis, dat Juliana is geadopteerd (van een boerenfamilie uit Soest) en dat Juliana op 11.03.1927 het leven heeft geschonken aan een door haar stiefvader Hendrik von Mecklenburg-Schwerin (1876 – 1934) verwekt meisje met de naam Marie-Claire Roovers (1927 – 1997).
  Beatrix (W.A. van Amsberg, 1938) heeft dus never nooit ‘recht’ gehad op de troon, 33 jaar lang.

  • Is zelfs veel simpeler.
   In de grondwet staat, dat als een koning(in) het land verlaat gedurenende een aanval of bezetting, zij het recht op de troon voor altijd verliezen.

   Maar alweer: vlgs de gereformeerden geldt dat niet voor de oranjes.
   We zitten dus met dat zootje corrupte lleugenachtige criminelen opgescheept.
   Totdat rechts overneemt.

  • Beste mensen
   Zo ziet men dat in iedereen een grote crimineel schuil gaat
   De meeste tijd dat men leeft is men hoofdzakelijk een crimineel
   Maar een paar dagen van het leven is men poesje lief braaf eerlijk oprecht

   Iedereen dus
   Echt iedereen

   Aan èèn lichaam zitten twee handen
   Rechterhand Linkerhand
   Men doet altijd meer met èèn hand
   Of de Linker of de Rechter

   Naar buiten toe kijkende
   Daarom de gezegde
   De Pot verwijt de Ketel dat het Zwart Ziet

   Conclusie iedereen vermoorden dan maar
   Ook deze schrijver gelijkende de huidige Papzak Koning der NL inclusief de vrouwe Mixer en de daaruit voortvloeiende mini mixertjes doen even hard mee

   Wij allen en iedereen zijn :
   Een Pot Nat

   Dus geen vinger wijzen
   Immers als men aan het wijzen is
   Dan wijzen twee vingers naar de zogenaamde dader en drie vingers naar de echte dader

   Ra Ra wie is de echte schuldige ??
   Wij kijken nooit naar onszelf
   Wij horen leringen uit deze schrijven te trekken

   Hoe eerlijk en schoon ben ik ?

   Als ik weg valt
   Dan pas komt IK in het lichaam wonen

   Een ieder wezen handelt reilt en zeilt naar gelang het Alomtegenwoordige het wil

   Immers alles is Hij

   Hij wordt zichtbaar via Hemzelf als zijnde een Zij
   Al het zichtbare is een Zij

   Alles is Meisje Vrouw Mama Moeder
   Het grote spel van verdwalen
   Vervolgens
   Terug naar huis

   Ooit ook op tv gezien
   Kon esie baka
   Kom gauw terug
   Met bijde benen op de grond

   Denk nuchter
   Denk gezond

   Dank U

 11. WOW, wist niet dat Justin Trudeau zijn vader Fidel Castro was, een dictator en massa moordenaar.

  Dit verklaart alles, maar hoe ontzettend corrupt moet niet alles wezen dat zijn zoon een baan mag hebben bij de overheid, en al helemaal de lijder van een land mag woorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in