Second hand shop ruined by lockdown © 7C0 (CC BY 2.0)

Nadat Amerika bijna twee jaar lang een politiek gemotiveerd beleid heeft gevoerd om een niet te stoppen ademhalingsvirus “uit te roeien”, is een toenemend aantal liberale politici, commentatoren en publicaties begonnen zich uit te spreken over de mislukkingen en de menselijke kosten van de lockdowns en de vaccinatie/masker mandaten. Zij, samen met velen ter rechterzijde, applaudisseren voor degenen die nu beweren dat het Covid-beleid van de overheid een “catastrofale morele misdaad” was, schrijft Steve McCann.

Wie zijn deze charlatans die een campagne beginnen om zichzelf vrij te pleiten van hun medeplichtigheid aan een “catastrofale morele misdaad”? Velen van hen stonden vooraan bij het verspreiden van ideologisch gemotiveerde leugens. De bureaucraten, de politici en de spreekbuizen van de Democratische partij in de media logen over het virus omdat zij dachten dat eerlijkheid niet voldoende angst en vrees zou opwekken bij de bevolking om de instelling van een quasi-politiestaat en de ongrondwettelijke herziening van de kieswet in de belangrijkste staten te rechtvaardigen.

Dit zijn de mensen die 22 maanden geleden ervoor kozen statistieken uit Italië en andere landen te negeren, alsmede de geschriften van wereldberoemde wetenschappers die de fictieve rechtvaardiging voor massale maatschappelijke lockdowns weerlegden. In plaats daarvan bleven ze reflexmatig alle door de regering gesponsorde onwaarheden herhalen. En ze bleven dat gedachteloos doen tijdens de pandemie.

Ongeacht de feitelijke gegevens of de menselijke kosten, liepen zij in de pas van wat de door links gedomineerde federale medische bureaucratie en de zichzelf in stand houdende hiërarchie van de Democratische partij als onweerlegbaar verklaarden.

Dit zijn de mensen die luidkeels de medische professionals en conservatieve journalisten die wisten dat ze de media en de medische bureaucratie niet konden vertrouwen en die van de daken schreeuwden dat de natie een rampzalige koers was ingeslagen, hebben veroordeeld, uitgestoten en censuur hebben geëist. De oligarchen van de sociale media, die weldra hun aandeel in de “rampzalige morele misdaad” zullen ontkennen, speelden hun rol om ervoor te zorgen dat afwijkende stemmen, met name in de medische gemeenschap, onherroepelijk tot zwijgen werden gebracht.

  Hooggerechtshof: J&J moet $2.1 miljard betalen in kankerverwekkende babypoeder rechtszaak

Als 2020 geen presidentieel verkiezingsjaar was geweest en Donald Trump niet de zittende macht, dan zouden de leugens, de lockdowns, de ongerechtvaardigde sluiting van scholen, de onderdrukking van bestaande therapieën, het opzettelijk verdoezelen van sterfgevallen als gevolg van Covid-19, de opzettelijke uitholling van individuele vrijheden, de eindeloze decreten en de bijna-criminele mandaten voor een one-size-fits-all experimenteel vaccin met onbekende bijwerkingen op lange termijn, niet hebben plaatsgevonden.

De onderliggende drijfveer van de losgeslagen reactie op Covid-19 was de fanatieke vastberadenheid van de heersende elites om Donald Trump en zijn populistische beweging koste wat kost te verslaan, met inbegrip van historisch ongekende lockdowns en massale verkiezingsfraude. Een beweging die een existentiële bedreiging vormde voor hun streven naar politieke hegemonie. De potentiële schade van deze obsessie en de daaruit voortvloeiende catastrofale slachting voor de natie en de lagere en middenklasse werd nooit overwogen.

Onnadenkend bezwijkend voor de niet aflatende angstzaaierij, hebben veel te veel rechtse mensen en de Republikeinse Partij, bij gebrek aan beter, dit eindspel geholpen en gesteund.

De heersende elites, die met een myopie gefocust waren op het verslaan van Trump, weigerden blijkbaar te geloven dat radicaal links de Democratische partij, die nu beide kamers van het Congres controleert, had omgevormd. Hun zelfgekozen kandidaat voor het presidentschap heeft zich ontpopt tot de meest corrupte, gevaarlijke, verwarde en egoïstische president in de Amerikaanse geschiedenis, wat geen verrassing zou zijn als ze zijn geschiedenis hadden bestudeerd. Het eerste jaar van het presidentschap van Biden en het door de Democraten gecontroleerde Congres is een regelrechte nationale ramp geweest.

  HET IS ECHT: Wetenschappelijk rapport documenteert "zelfassemblerende magnetische nanosystemen" voor cybernetische biocircuit-interface- en controlesystemen in mensen, inclusief "DNA-hydrogel"-technologie

Het eindproduct van de berekende politisering en uitbuiting van een ademhalingsvirus is de bijna eindeloze litanie van schade die het Amerikaanse volk en deze natie is toegebracht.

Daaronder zijn:

 1. De permanente sluiting van bijna 40% van alle kleine bedrijven in de Verenigde Staten;
 2. De 50% toename van zelfmoordpogingen door tieners;
 3. De record stijging van het aantal sterfgevallen door overdosis drugs;
 4. De onvoorstelbare lange termijn tol op de geestelijke gezondheid en het leren van kinderen;
 5. De dramatische toename van de totale nationale schuld die eind 2019 $22,7 triljoen bedroeg, is momenteel $29,8 triljoen (een toename van 27%);
 6. De dood van onnoemelijk veel duizenden omdat ze geen toegang hebben tot medische diensten en screening tijdens de lockdowns, evenals een aanhoudende dramatische en onverklaarbare stijging van de overmatige mortaliteit die niet te wijten is aan Covid;
 7. De ongecontroleerde inflatie die een hoogtepunt bereikt in 40 jaar en lege winkelschappen in het hele land omdat de toeleveringsketen opzettelijk is verbroken door vaccinmandaten en nieuwe wettelijke belemmeringen;
 8. De grootste overdracht van rijkdom van de lagere en middenklasse naar de elites in de geschiedenis van de mensheid, nu Amerikaanse miljardairs meer dan 2,1 biljoen dollar aan nieuwe rijkdom hebben vergaard (oftewel een toename van 70% in slechts 18 maanden);
 9. De wijd open zuidelijke grens waardoor in minder dan een jaar tijd bijna 2 miljoen illegale immigranten naar de Verenigde Staten stroomden;
 10. Het verlies van geloof en vertrouwen in de verkiezingen van de natie nu bijna 60% van de Amerikanen gelooft dat de verkiezingen van 2020 doorzeefd waren met fraude;
 11. De ondoorgrondelijke struikelblokken in buitenlandse aangelegenheden, zoals de chaotische terugtrekking uit Afghanistan, die een nieuwe veilige haven voor terroristen heeft gecreëerd, de gehoorzaamheid aan communistisch China, waardoor dit land vrij spel heeft om wereldwijde hegemonie te bereiken, en het groene licht voor Rusland om Europa te overheersen. Dit kan ertoe leiden dat de Verenigde Staten de status van tweederangs wereldmacht verliezen en, wat nog verwoestender is, dat de Amerikaanse dollar uiteindelijk zijn status van reservevaluta van de wereld verliest.
  Trudeau speelt met vuur

Niets van dit alles, inclusief de verkiezing van Joe Biden, zou mogelijk zijn geweest zonder de volmondige steun van velen van hen die nu het bloedbad aanklagen dat is veroorzaakt door de historisch ongekende reactie op Covid-19. Hun transformatie en woordenstroom is hol en hun verantwoordelijkheid voor wat er gebeurd is en zal gebeuren met de burgers van de Verenigde Staten zal nooit worden uitgewist. Zij hadden beter moeten weten, zij hadden moeten beseffen dat zij slechts pionnen waren voor de heersende elites, zij hadden hun eigen onderzoek moeten doen, en zij hadden het belang van de natie en niet zichzelf op de eerste plaats in hun hart moeten hebben.

Hun toekomstige halfslachtige verontschuldigingen zullen nooit worden aanvaard.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochterVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKlaus Schwab verwelkomt Europese chipwet om “fysiek brein voor digitalisering” te bevorderen
Volgend artikelEen dringende waarschuwing 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  • Heeft U ook gezien hoe enorm ziek de minister van Volksgezondheid eruit ziet????

   De vellen van zijn lip vlekken op zijn gezicht en schedel en een kwasi hese zogenaamd rustige stem maar toch zenuwtrekjes all over… en ht gesprek gaat snel over dat hij het ook niet weet mbt Omicron en het beste de boosters te nemen want dat is gewoon fenomenaal…..en direkt erachteraan…dat komt weer ten goede aan de QR code

   • Ik vond het net een zombie die indirect de dood aan stond te prijzen.
    Vond hem idd wel wat zenuwachtig, ook wel logisch, hoe kan je nou nog in de zoveelste persconferentie dezelfde waanzin blijven promoten.
    Dat hier werkelijk nog mensen intrappen is ongelofelijk.

  • Jawel er verandert van alles,want iedereen die gevaccineerd is word wederom valse hoop gegeven en die ziekenhuiscijfers worden nu eindelijk misschien ge-openbaard zodat we allemaal kunnen zien dat er geen pandemie is en nog steeds is het virus niet ge-isoleerd… dus de uitslagen van de testen zijn dus dubieus…de varianten bestaan die oja??? laat eens zien dan in een rapport> OMT en RIVM laten niks zien,dus er is geen bewijs meeste mensen waren al ziek met obesitas en diabetes en dat zijn de grootste aanstellers die weinig weerstand hebben en bij minste geringste niesbui ziekenhuis bellen al bij 37,2 graden temperatuur… de T cellen gaan tekeer alleen als er sprake is van achterstand om je lichaamsweerstand aan te boren en nog steeds er zijn medicijnen en er bestaat geen corona virus wat de mens kan aantasten>> een en al gelieg bedrieg en gezeur en kwasi interessant doenerij om een namaak vaccin .. want daar kan enorm extreem veel aan verdient worden> het erge is dat bijna iedereen eraan geloofd> vaccins helpen echt niet,zijn niet bewezen en die ziekenhuisopnames is een farce> allemaal geld om beddenvergoeding. die paar doden in Wuhan een en al games van de overheid aldaar.. geen viroloog die de waarheid kan achterhalen… in het begin waren er nauwelijks doden…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in