Ben ik een “samenzweringstheoreticus”? De term wordt als scheldwoord naar mensen geslingerd, maar als ik zo bestempeld word, dan is dat niet omdat ik onhandig en tegendraads ben omwille van het tegendraads zijn. Het is omdat ik, na het bestuderen van alle beschikbare gegevens en onderzoeken, bepaalde conclusies over wat er de afgelopen jaren aan de hand is geweest in mijn gezicht staren. Ik ben, zou je kunnen zeggen, ontwaakt voor de waarheid, schrijft Liz Hodgkinson.

Er is, voor zover ik weet, geen samenzwering betrokken bij wat ik ben gaan geloven. Integendeel zelfs. Ik “zweer” met niemand samen om verkeerde informatie te verspreiden, ik heb gewoon mijn eigen mening gevormd na al het medische en wetenschappelijke bewijsmateriaal, alle statistieken en heel veel boeken gelezen te hebben. En als mijn conclusies niet overeenkomen met de propaganda die door de mainstream media wordt verspreid, dan moet ik gewoon op mijn strepen blijven staan. Hoewel bijvoorbeeld uit heel veel onderzoeken en statistieken blijkt dat het mRNA-‘vaccin’ meer kwaad dan goed doet, wordt het nog steeds aangeprezen als ‘veilig en effectief’ en wordt het uitgerold als een herfstbooster tegen een vermeende nieuwe variant. En ik ben bang dat veel mensen in de rij staan voor de nieuwe prik die hen moet “beschermen” tegen Pirola, of BA.2.86, wat dat ook mag betekenen, aangekondigd als de nieuwste Omicron-stam.

Angst heeft hen opnieuw in zijn greep.

Het echte probleem is dat veel, zo niet de meeste, aanhangers van het officiële narratief absoluut geen eigen onderzoek hebben gedaan. Ze nemen gewoon als evangelie aan wat de mainstream media zeggen, zonder er dieper in te duiken of gebruik te maken van de wijsheid van degenen die ijverig hun onderzoek hebben gedaan.

  "Ik voelde me onder druk gezet om het te nemen."

Eén voorbeeld springt eruit, maar hij is niet de enige.

Een paar weken geleden kwam een vriend en oud-collega lunchen. Omdat ik hem al een paar jaar niet had gezien, ging ons gesprek uiteindelijk natuurlijk over Covid en de gevolgen daarvan. Deze vriend, afgestudeerd in Oxford, gekwalificeerd advocaat en filmproducent, had nog nooit gehoord van het World Economic Forum, Klaus Schwab, de Young Global Leaders, de Great Reset, TCW, de Daily Sceptic, Neil Oliver, Whitney Webb, Robert Kennedy Jr of iets of iemand anders met betrekking tot wat waarschijnlijk de grootste crisis is die de mensheid ooit heeft getroffen. Hij had ook geen boeken gelezen, podcasts beluisterd of YouTube-video’s bekeken waarin lastige vragen werden gesteld over het vaccin, lockdown, Covid-tests, maskering of iets anders.

Hij had nog nooit gehoord van Anthony Fauci, Dr. Mike Yeadon, Professor Angus Dalgleish, Dr. Joseph Mercola of zelfs voormalig rechter Jonathan Sumption van het Hooggerechtshof, die vanaf het begin de wettigheid van lockdowns in twijfel heeft getrokken. Kortom, mijn vriend had nog nooit gehoord van de tegengeluiden van deskundigen die sinds 2020 allemaal op de netwerken te horen zijn. En toch, ondanks deze onwetendheid, had hij natuurlijk alle prikken gehad – zes tot nu toe – een masker gedragen, de tests ondergaan, de lockdownregels tot op de letter gehoorzaamd, allemaal zonder ook maar enig idee te hebben waarom hij blindelings aan de mandaten gehoorzaamde. Hij geloofde dat het mRNA-vaccin “veilig en effectief” was zonder uit te zoeken hoe het zich gedraagt in het lichaam, hoe het gemaakt wordt of wat een spike-eiwit is. En hij wordt verondersteld intelligent te zijn!

  Inmiddels 6.662 DODEN 299.066 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’

Ik zou graag willen zeggen dat hij de meest onwetende persoon is die ik in deze zaken ben tegengekomen, maar dat zou niet waar zijn. Hij is gewoon de meest recente. Niet zo lang geleden dronk ik een drankje in een pub in Oxford met een senior redacteur van een vooraanstaande uitgeverij. Deze persoon heeft het werk van veel beroemde schrijvers geredigeerd, maar toen ik over de Covid-onzin begon – probeer me maar eens tegen te houden! – zei ze dat ze er heel weinig vanaf wist en veranderde snel van onderwerp. Er was geen enkele interesse in het achterhalen van de waarheid en dit kwam van iemand die beschouwd zou kunnen worden als iemand met een onderzoekende geest. Nogmaals, ze is afgestudeerd aan Oxbridge.

Ik ben bang dat sinds Covid-19 begin 2020 werd aangekondigd, de wereld in twee groepen is verdeeld: zij en wij. Tot we beginnen te praten, weten we niet in welk kamp een kennis of familielid kan vallen, en de opluchting als we ontdekken dat ze één van “ons” zijn, is overweldigend. Ik was bijvoorbeeld eerder dit jaar op een herdenkingsevenement en de fotograaf, een man die ik nauwelijks kende, kwam naar me toe en zei: “Ik heb alles op TCW gelezen, inclusief uw artikelen, en ik wil zeggen dat ik het met elk woord eens ben. Deze kerel zei dat zijn moeder ook een van ons was en dat ze onderzoek hadden gedaan. Ik werd ter plekke bijna verliefd op hem!

Maar helaas is het altijd hetzelfde verhaal. ‘Zij’ hebben nooit zelf onderzoek gedaan of gelezen, terwijl ‘wij’ op de hoogte blijven van elke wending in deze verwoestende saga, die dag na dag dapper aan het licht wordt gebracht door sites zoals deze.

  Israëlische Professor Ehud Qimron: "Ministerie van Volksgezondheid, het is tijd om falen toe te geven"

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

10 mythes verteld door “COVID-experts” – en nu ontkrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen bericht voor Lt. Kolonel (gepensioneerd Amerikaans leger) Daniel Davis
Volgend artikelHet Oekraïense moreel op het slagveld: Een snapshot
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. De mensheid is zo lang en zoveel “ gepamperd” dat men losgezogen is van duivels kwaad wat nog wel degelijk bestaat! ‼️
  Maar dat wil men niet horen❗️
  Dit is al een “ vooroorlogs complot, van aanhangers van de Eugenetica” .
  Nu is de wereld bevolking zover “ ontwikkeld “ dat men met de huidige kennis en technologie vrijwel onzichtbaar hele volksstammen kan uitroeien zonder dat de mensheid ( grote delen) tot besef komt waardoor deze doden vallen. ‼️
  Dit is al in voorbereiding vanaf de jaren 1920 van de vorige eeuw. ( misschien nog wel eerder) En nu zijn we zover dat de stinkend rijke eugeneten met een spuit in de hand miljoenen mensen onhoorbaar; en onzichtbaar en onverstoorbaar, kunnen uitroeien. Terwijl mensen zelf, en volkomen onwetend hun mouw opstropen. Dit proces zal nog jaren zo doorgaan.
  In een heel “ oud boek” wat mij dierbaar is staat: dat in een bepaalde tijds periode één derde van de totale bevolking zal worden uitgeroeid “ Is dit het dan❓

  • Nee hoor. De toorn (gerechtvaardigde boosheid) is niet gericht op de kinderen maar op degenen die vasthouden aan de wereld. De geadopteerde kinderen worden voor de bestraffing opgehaald. [Harpazo, rapture, opname]

   “Omdat je hebt vastgehouden aan het woord, zal ik je ook bewaren voor het uur van de beproeving die over de hele wereld komen zal, om hen te testen die de aarde vereren.”
   Op3:10 eigen vertaling uit het Grieks

 2. Ik zie het niet als onwetendheid maar het bewust niet willen weten.
  Door simpel weg alles weigeren te willen lezen of beluisteren of gewoon te luisteren naar wat andere jouw te vertellen hebben.
  Vanwege een heilig vertrouwen in de overheid en de eerlijkheid die daar van uit zou moeten gaan.
  Dus alles wat daar van af wijkt is dan automatisch niet waar, gelogen en verzonnen.
  We zijn ze allemaal tegen gekomen dit soort mensen de afgelopen jaren en daar is geen beginnen meer aan.
  Nutteloos en zonde van je tijd om daar nog moeite voor te doen.

  • @ Bert september 19, 2023 at 12:28,
   Dat klopt wat je vertelt, de drang om iets te willen begrijpen of willen weten waarom de vermeende autoriteiten het ons zo willen opdringen. Is bij deze groep totaal niet aanwezig. Bij mij gaan dan alle alarmbellen af. Maar deze groep gehoorzaamd blindelings op bevel en halen die gifspuit. Daar waren ze nog trots op ook. Dat kon ik weer niet begrijpen nu nog steeds niet. De onwil van hun kant om hen er tegen te waarschuwen spreekt boekdelen. Alsof zij in een andere dimensie leven, waar communicatie eigenlijk niet mogelijk is tussen de verschillende dimensies. Ze zien er het zelfde uit, maar reageren totaal anders. Hun blindelingse gehoorzaamheid aan de vermeende autoriteiten is ondoordringbaar voor ons waarheidszoekers. Ze zijn waarschijnlijk anders geprogrammeerd dan wij. Daarom heb ik mij er bij neer gelegd om hen proberen nog te waarschuwen voor gevaren om ons heen. Alles wat buiten de reguliere media valt, is voor hen onzin. Dan is elke discussie onmogelijk met hen en het maakt niet uit over welk onderwerp het zal gaan.

  • Wat je hier schrijft Bert, is de definitie van ‘agnost’. Of ‘ignoramus’. Bewust niet willen weten. Met opzet dom.

   Een korte eigentijdse enquête:

   “Denkt u ook niet dat de grootste problemen van onze tijd onwetendheid en onverschilligheid zijn?”
   – “Geen idee. Geen interesse”

  • Beste Bert.
   Op een vrimibo zei een collegaatje dat haar Oma in het ziekenhuis jag met blontklonters die uit een infectie kwamen.
   Wt zou dat veroorzakt hebben?
   De rest van het gezelschap ken ik ook net 2 weken en weet absoluut niet hoe zij er in staan.
   Toen ik zei dat ze er op tijd bij waren geargeerde ze met”helemaal niet!.Het was een paar centimeter groot en nu 2 decimeter en er komen bloedklonters uit”
   Ik heb maar niet gesuggereerd dat dit door de prikken komt.
   Een andere meid van in de 20 vertelde dat ze het verschrikkelijk vond,dat er mensen op de gang lagen.
   Ik vroeg haar,hoe denk je dat dat komt?Wegbezuinigde bedden.
   Oew,dat is politiek,daar wil ik niet over nadenken.
   Dat is onze nieuwe generatie.
   Ze vinden zich heel wat,maar zijn zo dom als apenstront,geen enkele wil om zelf na te denken of op onderzoek gaan.
   Zo heeft bijna iedereen zijn eigen lot bezegeld.
   Slik die pil en hou je kop.
   Knap je in een mum van tijd weer op.NOT!

   • ´Oew,dat is politiek,daar wil ik niet over nadenken. Dat is onze nieuwe generatie.´

    Dit heeft mijn inziens weinig tot niets te maken met een bepaalde generatie. Ik ben er zat tegengekomen die daar niet over willen nadenken. ´Ik heb niets met politiek.´ – ´Nee, maar de politiek heeft alles met jou.´. Verder het welbekende: ´Wat doen we eraan?´ / ´Het is nu eenmaal zo.´ Dit komt niet uit de mond van de jongeren, maar vooral van de generaties die wat ouder zijn. En ook hier geldt: De uitzondering bevestigt de regel.

   • ´Wegbezuinigde bedden.´ – Zoiets zou een ieder met enige inkijk in de realiteit moeten doen ´verbazen´. Sinds 2015 een niet aflatende immigrantenstroom daarbij opgeteld de Kroon-Hoax terwijl de opvangcapaciteit in de ´gezondheidszorg´ wordt afgeschaald. Als dit geen opzet is. Met te weinig centen heeft het uiteraard nada te maken. De bevestiging hiervan kunnen we terugzien in Rutte´s oorlog.

  • ´Ik zie het niet als onwetendheid maar het bewust niet willen weten. Door simpel weg alles weigeren te willen lezen of beluisteren of gewoon te luisteren naar wat andere jou te vertellen hebben.´

   Dit gaat uiteraard op voor van alles en nog wat… Mensen hebben – simpel gezegd – hun voorkeuren. Niemand uitgezonderd.

 3. Degene die de spuit(en) heeft genomen en later wetende dat deze schade en zelfs de dood tot gevolg zal hebben, zal nooit en te nimmer zijn/haar ongelijk toegeven, vanwege eergevoel en schaamte.

 4. Sites zoals deze…ik ben daar zéér dankbaar voor..lang geleden dat ik nog eens een medestander vond..maar FN is ook qua gemoedsrust een zeer hoge aanrader..zoniet een verplichting !!! immers de rest vd kudde is medeschuldig aan zowat 20 miljoen doden, wereldwijd en en een zeer grote meervoud aan de nieuwe gehandicapten…die we niet meer zien buiten hun huis of appartement of privé ziekenhuizen en andere locaties…arme jeugd..

 5. Vroeger was de jeugd de toekomst, ik heb meelij want toekomst is er niet meer voor hun al blijven ze tot Sint Juttemis op de A12 zitten. Zelf nadenken is al helemaal niet van kracht, totaal gehersenspoeld.

 6. off topic wat betreft het spuitgebeuren maar net zo schadelijk…
  Dit is over onwetendheid die opzettelijk in stand word gehouden op een ander vlak, namelijk de huur en zorg toeslag. Voor wie kinderen heeft die uit huis zijn gegaan in de afgelopen jaren of iets van deze strekking. Het scheelde mij bijna 1000 euro. Als je de belastingdienst belt hoor je dit niet maar het bestaat maar het is er dus wel….met terugwerkende kracht tot 5 jaar, hopelijk heeft iemand hier iets aan. Schandalig is dat dit al jaren bestaat maar niet automatisch word toegepast en ook niet word verteld, het is door een simpel software programma te koppelen en zou bij veel mensen een pak geld kunnen schelen…..

  https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/themaoverstijgend/programmas_en_formulieren/verzoek-10procent-regeling-voor-toeslagen#:~:text=Lees%20voor-,Verzoek%2010%25%2Dregeling%20voor%20toeslagen,jaar%20waar%20het%20verzoek%20overgaat.

  hopelijk zijn mensen op deze site hiermee gebaat, groet Duchesne

  • Ik begrijp er uit dat jou zoon op zichzelf is gaan wonen en jij hebt dat niet door gegeven hebt aan de uitkerende instantie.
   Want je uitkering was b.v. hoger omdat je niet alleen woonde maar met je zoon.
   En niet door geven is terug betalen. Of zit ik er helemaal naast.

   Jij plaatst dit verhaal dus ik het zo te lezen wat er staat.

   • je zit ernaast ! De toeslagendienst telt het jaarinkomen van een kind dat per 1 januari bij je woont standaard door op het hele jaar. als de zelfstandige wezentje in februari op zichzelf gaat wonen en dat jaar ene ton binnen harkt dan word die ton bij jou bijgeteld….dus geen toeslag meer en terug betalen, zoiets gebeurde er dus, alleen was het geen ton….ik denk dat het bij veel mensen gebeurd en zet deze info hier en hopelijk heeft iemand er iets aan. De aso die ik ben….

  • Patrick ; De boodschapper. ( messenger Ribo Nucleïne Zuur) ( Acid ) heeft vanuit “ farmaceutische levering” ( zie ; How Bad Are my Badge) zoveel varianten, dat het ene lichaam anders reageert dan het andere lichaam, zodat het proces van ziek worden te gevolge van dit soort “ genetische therapieën” ingrepen , een heel verschillend traject kan hebben. ❗️
   Dit geldt niet alleen voor het tijdstip maar ook voor de “ aandoening “ de ene persoon heeft longschade de ander embolieën de ander hersenletsel hart ziekten en zeer vele andere varianten.
   Mike Yeadon zegt steeds, dat het totale proces van “openbaring van ziekte “ 10 jaar kan duren.❗️
   Nu weer opnieuw begonnen wordt met mRNA injecties kan dit lichaams proces een echte “ boost “ krijgen, d.w.z. Dat mensen met latente complicatie zich nu kunnen gaan manifesteren.
   En bij een nieuwe mRNA ronde zal de tijd van complicaties worden verlengd…… ❗️
   Dit alles maakt het hele traject ook zo onduidelijk en daarmee juist ook nog meer vileiner en misdadiger van de farmaceuten ❗️
   Daar is door ons niet tegen te vechten……
   Ik blijf het omwille van mijn eigen gemoedsrust dit wel steeds herhalen tegen mijn omgeving maar ze verklaren me voor gek.

   • Hebben van de week een vriend begraven. 2 keer geprikt, binnen een jaar longkanker geconstateerd, begin deze zomer. Twee weken later nog een scan, kanker al twee maal zo groot: Turbokanker. 3 maanden later de pijp uit. Fijn hè, die prikken.

 7. In 2021 heeft ruim 80% van de Nederlanders een prik genomen. In 2022 was het nog maar 26,5% Dus volgens mij valt het wel mee, heel veel mensen trappen er niet meer in. Zie de opmerkingen onder de aankondiging van de prik van Kuipers op Twitter: Ik denk dat zo’n 95% zegt dat hij die prik in z’n eigen reet moet zetten (niet letterlijk, maar vergelijkbaar haha). Ik weet niet hoe het is in andere landen, maar Nederland is prik moe dat is zeker.

  • Toevallig net op een of ander telegramkanaal een tiktok gezien van een Australische militair die vertelde dat ze de opdracht hebben gekregen om iedereen dwingen te prikken. Buurt na buurt, huis na huis..of woorden van die strekking..tja..de militair was niet blij met zn opdracht. Ben benieuwd of dit waar is of een broodje apenangstporno.

   • Niemand kan je verplichten om te enten, baas over je eigen!!! En als ik militair zou zijn en kreeg deze opdracht dan zou ik eruit stappen want vroeg of laat krijgen ze gewetenswroeging

  • Dit gaat over alle vaccinaties, niet alleen Covid. Ik kan het uit ervaring daar mee eens zijn. Mijn tante is in de jaren 50 een dag na haar polio prik overleden, ik ben dus opgegroeid in een antivax familie. Al 3 generaties in mijn familie is niet gevaccineerd en we zijn allemaal kerngezond. Inderdaad geen ADHD, Autisme, allergieën, astma. hooikoorts, buisjes in oren en meer van die dingen die alle kinderen (en ondertussen ook volwassenen) tegenwoordig hebben. Ik ben 100% ongevaccineerd, 60 jaar en 1x in m’n leven bij een dokter geweest en dat was toen ik zwanger was. Prima artikel!

   • ik ben bijna even oud, verplicht ingespoten toen ik in dienst moest met van alles, je wist niet beter en het was voor volk en vaderland.

    Ik herinner me uit mijn vroege jeugd in Apeldoorn dat er grote kinderen waren zonder armen, met handjes waar de schouders waren en dat soort afwijkingen. Was best raar, wist ik veel….Softenon noemde ze dat, een lange testperiode voor “geneesmiddelen” is vooral daardoor gekomen….logica die zomaar word weggegooid. (Thalidomide)
    Ik heb ze gezien, tot op vandaag zit dat beeld vast in mijn geheugen….

    voor de onwetenden; https://www.quest.nl/mens/gezondheid/a42444637/softenon-thalidomide-zwangerschap-misvormde-ledematen/

    • Vreselijk wat die moeders en kinderen is aangedaan. Er is ons aangeleerd dat je bijwerkingen van medicijnen moet accepteren en normaal moet vinden (dat terwijl de bijwerkingen vaak erger zijn dan de kwaal) Ze worden geneesmiddelen genoemd terwijl je ze levenslang in moet nemen en ze dus helemaal niks genezen. Big Pharma is altijd een criminele bende geweest die dol is op zieke mensen zodat ze geld kunnen verdienen.

   • @Sandra, dat zie je ook bij the amisch. Gezonde kinderen zonder kanker, allergieën, adhd, astma, div.infecties. geen covid slachtoffers. Ze wisten niet eens dat er covid manifest was omdat ze geen tv kijken.

 8. Àls ik al energie stop in een deugmens dat zegt dat “hèt weer terug is en dat long c bestaat”, dan zeg ik alleen nog maar dat het wel heel apart is dat ik alleen geïnjecteerden ziek zie worden
  Als je dan die smoelen ziet, heerlijk!!!!

  • Iedereen die ken en nu positief test voor C is geprikt, waarom testen trouwens dat is gewoon je eigen lockdown kuil graven.
   Maar goed het treintje rijd zo snel als het langzaamste wagentje en dat is 60% van de medemens.
   Ben benieuwd of 2.0 ze nog sneller de afgrond injaagt

 9. Onwetendheid is een zegen…!

  BPA is een synthetisch oestrogeen, het zorgt onder andere ervoor dat mannen zich gedragen als kakelende menstruerende hoenders.

  Europeanen worden blootgesteld aan chemische BPA op een hoger dan aanvaardbaar gezondheidsveiligheidsniveau, aldus het EU-rapport

  In april verlaagde de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) haar beoordeling van een toelaatbare dagelijkse inname van BPA van 4 microgram per kg lichaamsgewicht per dag naar 0,2 nanogram per kg lichaamsgewicht per dag.

  Deze nieuwe aanbeveling voor de dagelijkse inname was 20.000 keer lager dan de vorige. Het bureau maakte zich vooral zorgen over de blootstelling aan BPA via voedsel, vooral via ingeblikte goederen.

  Naast schade aan het immuunsysteem kan BPA de vruchtbaarheid verminderen, allergische reacties veroorzaken en hormonen verstoren.

  De EMA-briefing was gebaseerd op een Europees menselijk biomonitoringproject van januari 2017 tot januari 2022

  BPA werd gemeten in de urine bij meer dan 2.700 volwassenen in 11 Europese landen, waaronder Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Finland, Duitsland, IJsland, Luxemburg, Polen, Portugal en Zwitserland.

  In Frankrijk, Luxemburg en Portugal hadden alle deelnemers BPA in hun urine die de veiligheidsdrempels overschreed. In Polen had 99 procent een BPA-gehalte in de urine dat deze waarden overschreed, terwijl in Tsjechië en IJsland dat bij 98 procent het geval was.

  Plastics Europe – een vereniging van de kunststofindustrie – heeft verschillende zaken bij het Hof van Justitie van de EU verloren vanwege BPA.

  In maart verloor het een beroep tegen het Europees Agentschap voor chemische stoffen (ECHA) vanwege de vaststelling van het ECHA dat BPA van zeer groot belang is voor het milieu vanwege de hormoonontregelende eigenschappen ervan.

  Bron: https://www.euronews.com/next/2023/09/14/europeans-exposed-to-chemical-bpa-at-higher-than-acceptable-health-safety-levels-eu-report

 10. Wanneer laat ik mijn booster best zetten? En zijn mijn coronatests van vorig jaar nog bruikbaar? Marc Van Ranst beantwoordt lezersvragen
  https://www.hln.be/gezondheid/wanneer-laat-ik-mijn-booster-best-zetten-en-zijn-mijn-coronatests-van-vorig-jaar-nog-bruikbaar-marc-van-ranst-beantwoordt-lezersvragen~ab3b6b91/

  In Vlaanderen is de media propaganda molen ook al weer op volle toeren aan het draaien. De ‘sheeple’ zou zich al aan het verdringen zijn om zich nog maar eens te laten boosteren met een experimentele gifspuit.
  Nog even en deze ‘weldenkende massa’ (sic), opgejut door de media, begint weer ’te eisen en te krijsen’ dat iedereen verplicht de gifspuit zou moeten krijgen.

  • Die vraag en antwoord zijn allemaal fake! De vragen worden gesteld door betaalde trollen of bots. En geloof ook niet de aantallen die de media doorgeven. Er worden veel minder mensen gevaccineerd dan ze zeggen. Maar zo proberen ze mensen te overtuigen. Geloof NIKS van de MSM!

   • Ik hoop dat je gelijk hebt. Maar waar ik woon (Frankrijk) ben ik maar 1 persoon tegengekomen die net als ons niet geïnjecteerd is.

    Vorige week een 63 jarige man, net met Frans pensioen, huilend tegen mij dat hij zich doodongelukkig voelde, zo ziek en dat het misschien door de prikken kwam.

    En zo lullig voor hem.. er staan extra grote 5G kasten pal op zijn woning….

    Of hij straks nee tegen de spuit durft en mag zeggen (nu hij volop al patiënt vd pharmaffia is….ik betwijfel het)

 11. De meest ‘intelligente’ mensen wachten eerst altijd op de propaganda in de NRC voordat ze iets durven geloven…

  Ik vraag altijd direct aan degenen die de term “complot-denker/theorie” gebruikt meteen specifiek naar wat zij/hij daarmee bedoeld. Wat er dan precies een complot is en wat zij daarvan weten, maar dan wordt het meestal heel stil en kijken ze wat bedremmeld om zich heen… LMFAO!!

 12. Ik kan me gewoon niet meer druk maken om al die figuren die nog steeds niet willen inzien dat de rotzooi verschrikkelijke gevolgen heeft.
  Het heeft niks te maken met intelligentie of domheid, maar met een onwil om zelf na te denken, een onwil om zelf onderzoek te doen en een instelling van vergaande slaafsheid aan de overheid.

  Het spijt me, maar ik heb gewoon geen tijd meer voor die lieden. Ik beperk me tot diegenen met wie wel te redeneren valt, diegenen die de overheid niet vertrouwen en diegenen die (net als ik) bezig zijn hun eigen zaken zo veel en goed mogelijk te regelen en zich voorbereiden op wat er komen gaat; de instorting van de westerse samenleving.
  De VS is zo zwaar failliet dat het niet lang meer houdbaar is. En wanneer daar de voedselbonnen en uitkeringen en pensioenen opeens niet meer uitbetaald (kunnen) worden en/of voedsel wordt vrijwel onverkrijgbaar dan slaat de vlam al heel snel in de pan en gaan de hordes in de binnensteden helemaal door het lint, waarna dat al snel naar buiten de steden zal overslaan. Een ‘mad Max’ scenario is dan echt niet ondenkbaar.

  En die tijd is niet heel ver meer weg. De afgelopen 2 jaar zijn er heel wat voedselverwerkende bedrijven in de hens gegaan, veel, veel meer dan statistisch nog als mogelijk wordt beschouwd. Veel boeren gaan kopje onder of worden uitverkocht, of betaald om niet te produceren.
  In Canada gaan de voedselprijzen al door het dak en hier in de VS zie ik de prijzen wekelijks stijgen en dat wordt voor steeds meer mensen een probleem. Als je 60 uur per week moet werken om nog net rond te komen hoeft er niet heel veel meer te gebeuren voordat je niet meer rond kunt komen. En op dat moment wordt criminaliteit feitelijk je enige optie. En dat zie je ook al in de binnensteden; de criminaliteit rijst te pan uit.

  • Wat we hier aan “nieuws” krijgen via officiële kanalen is pure propaganda, of men verzwijgt. In verschillende steden in Duitsland was het afgelopen weekeinde raak, met zwartjes die elkaar en zeer waarschijnlijk ieder die voor hun voeten loopt aan vielen. NIETS in het Nederlandse nieuws, idem voor andere landen waar shtf situaties gebeuren, we horen en lezen niets.

   Als het allachtone gespuis wat hier zit eenmaal op plundertocht gaat is het niet meer te stoppen, dan zal politie in hun schuilbunkers zitten en eruit komen als het over is, om rapporten te schrijven…aanvallen op mensen die alleen lopen en daardoor een makkelijke prooi zijn….dit is waarin dierentuin Nederland rijker is geworden door import van vreemd vlees… We zitten hier in een situatie waarbij om een zucht of een scheet groepen gek worden, met een overheid die er geen probleem mee heeft als eigen afdelingen frauderen of gewoon de wetten negeren. Aanvallen op mensen met auto’s als de schemer begint, alles filmend… Zover is het al, kleine heersers die hun eigen regeltjes maken…van incidenteel naar structureel…..je kan stellen dat onze samenleving hier al is ingestort maar nog functioneert op krediet. Zie je ook terug in dat prinsjesdag gedoe, verkeerde prioriteiten en meten met twee maten. Kapot is het al, en hen die regeren en heersen hebben niet het fatsoen hun falen te erkennen, dus gaat men door op een ingeslagen weg tot de totalen afgrond is bereikt…of wanneer de horden de straat opgaan.

   Mad Max? het begin….

  • Dat is een lastige… arm van geest klinkt als niet helemaal nozel. Maar in de context is het duidelijk dat het gaat om degenen die geen dure opleiding hebben kunnen volgen. Als je ziet hoe jongeren naar de universiteit gaan en hoe ze zijn als ze er af komen dan is het in 2 millennia nog niet veel veranderd.

   • Opleiding noch diploma noch en zwijgt over onjuistheden bul is de sleutel tot een open en verstandelijke geest: onnozel is hij of zij die niet wil zien , niet wil horen wat er gaande is omdat het niet past in zijn of haar leef wereld en realiteits beeld…de

    …armen van geest zijn hen die blind alles aannemen wat MSM en overheid voorschoteld, hier zitten alle soorten lieden tussen, ook hen die we voor intelligent verslijten omdat ze een titel hebben of een hoge functie…..

    een werkende geest heeft het besef dat er meer is dan enkel de eigen leefwereld en dat waarheid een relatief begrip kan zijn, ongeacht wie de bron is van waarheden…

    • Hoeveel tijd is er nodig om een fossiel te laten ontstaan?
     Vele duizenden, zelfs miljoenen of miljarden jaren – volgens de reguliere opleidingsprogramma´s. Hedendaagse techniek echter wijst uit dat er slechts één dag nodig is.

     ´…armen van geest zijn hen die blind alles aannemen wat MSM en overheid voorschoteld,`

     ´een werkende geest heeft het besef dat er meer is dan enkel de eigen leefwereld en dat waarheid een relatief begrip kan zijn,´

     Evolutionists, You’ve Been Caught Lying About Fossils
     https://www.youtube.com/watch?v=zignS602-f8

   • Volgens mij was dat eeuwen geleden juist heel anders. De universiteiten spuwden niet het soort analfabete dufkutten uit als nu. Kijk een naar de (bouw-)kunst of geschriften uit voorgaande eeuwen.

    Mijn grootvader geboren eind 19e eeuw was werktuigbouwkundig ingenieur, had in NL en Leuven gestudeerd en sprak bovendien 7 talen vloeiend, inclusief Russisch. Kom daar nu eens om. Hij was geen uitzondering in die periode.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in