Foto: freepik / Marelica

In de afgelopen weken heeft een reeks analyses, gepubliceerd door zeer gerespecteerde onderzoekers, een waarheid aan het licht gebracht over volksgezondheidsfunctionarissen tijdens de COVID:

Ze hadden het meestal mis, schrijft Marty Makary.

Voor alle duidelijkheid: volksgezondheidsfunctionarissen hadden het niet mis toen zij aanbevelingen deden op basis van wat zij op dat moment wisten.

Dat is begrijpelijk. Je houdt je aan de gegevens die je hebt.

Nee, ze hadden het mis omdat ze weigerden hun beleid te veranderen in het licht van nieuw bewijsmateriaal.

Als een studie hun beleid niet ondersteunde, verwierpen ze die en censureerden ze tegengestelde meningen.

Tegelijkertijd maakten de Centers for Disease Control and Prevention van onderzoek een wapen door hun eigen gebrekkige studies te publiceren in hun eigen medische tijdschrift MMWR.

Uiteindelijk verspreidden volksgezondheidsfunctionarissen actief verkeerde informatie die levens verwoestte en het vertrouwen van het publiek in de medische wereld voor altijd beschadigde.

Hier zijn 10 manieren waarop zij Amerikanen misleidden:

Misinformatie #1: Natuurlijke immuniteit biedt weinig bescherming in vergelijking met gevaccineerde immuniteit

Een Lancet-studie bekeek 65 belangrijke studies in 19 landen over natuurlijke immuniteit. De onderzoekers concludeerden dat natuurlijke immuniteit minstens even effectief is als de primaire COVID-vaccinatiereeks.

In feite waren de wetenschappelijke gegevens altijd al beschikbaar – uit 160 studies, hoewel de resultaten van deze studies in strijd waren met het “misinformatie”-beleid van Facebook.

Sinds de Atheense plaag van 430 voor Christus is waargenomen dat degenen die na besmetting herstelden, beschermd waren tegen ernstige ziekte wanneer zij opnieuw werden besmet.

Dit was ook de observatie van bijna alle praktiserende artsen tijdens de eerste 18 maanden van de COVID-pandemie.

De meeste Amerikanen die werden ontslagen omdat ze het COVID-vaccin niet hadden, hadden al antilichamen die het virus effectief neutraliseerden.

Misinformatie nr. 2: Maskers voorkomen overdracht van COVID

Cochran reviews worden beschouwd als de meest gezaghebbende en onafhankelijke beoordeling van feiten in de geneeskunde.

Een vorige maand gepubliceerde studie van een zeer gerespecteerd onderzoeksteam uit Oxford concludeerde dat maskers geen significant effect hebben op de overdracht van COVID.

Toen CDC-directeur Dr. Rochelle Walensky werd gevraagd naar dit definitieve onderzoek, bagatelliseerde zij het met het argument dat het gebrekkig was omdat het gericht was op gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken.

  Rechtszaak in Duitsland: AstraZeneca weigert vergoeding voor vaccinschade - gevaccineerden hebben zelf schuld

Maar dat was juist de grootste kracht van het onderzoek! Gerandomiseerde proeven worden beschouwd als de gouden standaard voor medisch bewijs.

Als alle energie die gezondheidsautoriteiten besteden aan het maskeren van jonge kinderen had kunnen worden besteed aan het verminderen van obesitas bij kinderen door buitenactiviteiten te bevorderen, zouden we beter af zijn.

Misinformatie #3: Het sluiten van scholen vermindert de overdracht van COVID

De CDC negeerde de Europese ervaring met het openhouden van scholen, meestal zonder verplichte maskers.

De transmissiecijfers waren niet anders, zoals studies in Spanje en Zweden aantonen.

Misinformatie #4: Myocarditis door het vaccin komt minder vaak voor dan door infectie

Volksgezondheidsfunctionarissen bagatelliseerden de bezorgdheid over myocarditis – ontsteking van de hartspier – veroorzaakt door het vaccin.

Zij verwezen naar slecht opgezette studies die het aantal complicaties niet voldoende vastlegden.

Een aantal goed opgezette studies heeft het tegendeel aangetoond.

We weten nu dat myocarditis zes tot 28 keer vaker voorkomt bij 16- tot 24-jarige mannen na COVID-vaccinatie dan na infectie.

Tienduizenden kinderen kregen waarschijnlijk myocarditis – meestal subklinisch – door een COVID-vaccin dat ze niet nodig hadden omdat ze volkomen gezond waren of omdat ze al COVID hadden.

Misinformatie #5: Jongeren hebben baat bij boostervaccinatie

Boostervaccinaties hebben het aantal ziekenhuisopnames bij oudere Amerikanen met een hoog risico verminderd.

Er is echter nooit aangetoond dat ze de COVID-sterfte bij jonge, gezonde mensen verminderen.

Dat is waarschijnlijk de reden waarom de CDC haar gegevens over het aantal ziekenhuisopnames bij gevaccineerde Amerikanen onder de 50 jaar niet publiceerde, terwijl ze dezelfde percentages publiceerde voor 50-plussers.

Uiteindelijk was de druk van het Witte Huis om boostervaccinaties voor iedereen aan te bevelen zo groot dat de twee belangrijkste vaccinatiedeskundigen van de FDA uit protest het agentschap verlieten en vernietigende artikelen schreven over hoe de gegevens boostervaccinaties voor jongeren niet ondersteunden.

Misinformatie #6: Verplichte vaccinatie verhoogt de vaccinatiegraad

President Biden en andere functionarissen riepen op om niet-gevaccineerde werknemers te ontslaan, ongeacht hun risico of natuurlijke immuniteit.

  Britse Covid-19 sterfgevallen zijn meer dan 3.000% hoger dan deze tijd vorig jaar en 80% van de sterfgevallen hadden het Covid-19 vaccin volgens de laatste gegevens van Public Health

Ze riepen op om soldaten oneervol te ontslaan en verpleegkundigen te ontslaan midden in een personeelscrisis.

Het mandaat was gebaseerd op de theorie dat vaccinatie de besmettingsgraad zou verlagen – een idee dat later onjuist bleek.

Maar zelfs na het algemene besef dat vaccinatie de transmissiecijfers niet verlaagt, werden de voorschriften gehandhaafd, en dat is nog steeds zo.

Uit een recente studie van de George Mason University blijkt dat verplichte vaccinaties geen effect hadden op de vaccinatiegraad in negen grote Amerikaanse steden.

Ze hadden ook geen effect op de overdracht van COVID.

Misinformatie #7: COVID uit Wuhan lab is een complottheorie

Google heeft toegegeven dat het zoekopdrachten naar “Lab Leak” tijdens de pandemie heeft onderdrukt.

Dr. Francis Collins, hoofd van de National Institutes of Health, beweerde (en beweert nog steeds) dat hij niet geloofde dat het virus uit een lab kwam.

Uiteindelijk suggereert overweldigend indirect bewijs dat het virus uit een lab lekte – dezelfde oorsprong die Dr. Anthony Fauci werd voorgesteld door twee zeer prominente virologen tijdens een vergadering in januari 2020 die hij bijeenriep aan het begin van de pandemie.

Volgens documenten die zijn verkregen door Bret Baier van Fox News, vertelden zij Fauci en Collins dat er mogelijk met het virus was geknoeid en dat het uit het lab kwam, maar veranderden toen plotseling van gedachten in openbaar commentaren een paar dagen na de vergadering met NIH-functionarissen.

De virologen ontvingen later bijna 9 miljoen dollar van Fauci’s bureau.

Misinformatie #8: Het was belangrijk om de tweede vaccindosis drie of vier weken na de eerste dosis toe te dienen.

In het voorjaar van 2021, slechts enkele maanden na de introductie van het vaccin, was het duidelijk dat een interval van drie maanden het aantal complicaties verminderde en de immuniteit verhoogde.

Een tijdsinterval tussen de vaccinaties zou ook meer levens hebben gered toen de Amerikanen op het hoogtepunt van de epidemie een beperkte voorraad vaccin rantsoeneerden.

Misinformatie #9: De gegevens over het bivalente vaccin zijn “glashelder”

Deze uitspraak van Dr. Ashish Jha is beroemd ondanks het feit dat het bivalente vaccin werd goedgekeurd op basis van gegevens van acht muizen.

  Woede over 'niet reanimeren'-mededelingen voor Covid-patiënten met leermoeilijkheden

Tot op heden is er nooit een gerandomiseerde gecontroleerde trial geweest van het bivalente vaccin.

Naar mijn mening zijn de gegevens duidelijk dat jonge mensen niet met het bivalente vaccin moeten worden gevaccineerd.

Het zou ook veel kinderen hebben gered van myocarditis.

Misinformatie #10: Eén op de vijf mensen krijgt long COVID

De Centers for Disease Control and Prevention beweren dat 20% van de COVID-infecties kan leiden tot long COVID.

Uit een Brits onderzoek bleek echter dat slechts 3% van de COVID-patiënten 12 weken lang restverschijnselen had. Wat verklaart deze discrepantie?

Het is vaak normaal om een lichte vermoeidheid of zwakte te voelen, inactief te zijn en wekenlang niet veel te eten nadat men ziek is geworden.

Deze gevallen long COVID noemen, is het normale leven medicaliseren.

Het meest verbazingwekkende aan de verkeerde informatie van het CDC en volksgezondheidsfunctionarissen is dat zij zich niet hebben verontschuldigd voor het zo lang vasthouden aan hun aanbevelingen nadat de gegevens overduidelijk volstrekt onjuist zijn.

Volksgezondheidsfunctionarissen zeiden “je moet” terwijl de juiste reactie had moeten zijn “we weten het niet zeker”.

Bij gebrek aan goede gegevens kozen volksgezondheidsfunctionarissen al vroeg een weg van strikt paternalisme.

Vandaag ontkennen ze een berg zinvolle studies die aantonen dat ze fout zaten.

De CDC moet op zijn minst schoon schip maken, en de FDA moet een waarschuwingslabel op de COVID-vaccins aanbrengen dat duidelijk maakt wat nu bekend is.

Een mea culpa van degenen die ons misleid hebben zou een eerste stap zijn in het herstellen van het vertrouwen.

Marty Makary MD, MPH is professor aan de Johns Hopkins University School of Medicine en auteur van The Price We Pay.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïens Kremlin gok markeert begin van nieuwe, donkerdere fase
Volgend artikelDe beangstigende waarheid over wonen in grote steden tijdens de komende turbulente tijden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. persbureau Reuters.

  Volgens de politie is de valse informatie met opzet toegevoegd aan de vaccinatiedatabase tussen november 2021 en december 2022. Bolsonaro was toen president. “Daardoor konden ze vaccinatiebewijzen uitgeven en die gebruiken om coronabeperkingen in Brazilië en de VS te omzeilen”, zegt de Braziliaanse politie. ik vraag me af of amalia geprikt is een wappie

 2. Belangrijkste MYTHE:
  Dat er virussen zouden bestaan die besmettelijk zijn en ziek kunnen maken.
  DE TOTALE LEUGEN! Hier staat waarom: https://quoiure.nl/?page_id=1919
  De virologie is een totaal op fantasie gebaseerde nep-wetenschap. Opgericht om het Rockefellar pharma imperium te dienen. En nu om de NWO via de WHO uit te rollen, opdat wij allemaal kapot worden gespoten met nep-vaccins, zogenaamd tegen virussen die besmettelijk zijn en ziek maken. NEE, die spuiten maken ziek en doden! Precies de psychopathische trick waarmee ze hun eugenetische waanzin door willen voeren.
  Echte alternatieve media zouden dit in propaganda-stijl elke dag moeten belichten!!!
  Maar het gebeurd amper……..waarom?

 3. Misinformatie #11: Er was nooit een ‘virus’, slechts de effecten van een tijdelijke seizoensgriep die SARS-CoV2 werd genoemd. En dat ‘virus’ is gebleken een samengestelde computer sequentie te zijn van een virusmodel die door de Chinezen is gepubliceerd waarmee de rest van de massamoordenaars wereldwijd “aan het werk” zijn gegaan!

 4. nooit getest niet geprikt na drie jaar wacht ik met 10 tal bekende en vrienden nog op al die enge ziektes alleen wat verre buren dood maar die waren 4 keer geprikt 50 en 52 jaar

  • Ook hier in Costa Rica. Wel oversterfte, maar de dramatische verhalen van de sociale media ken ik hier niet. Zeker geen democide of genocide.

 5. https://healthimpactnews.com/2023/50663-dead-and-5315063-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions/

  ————————————-

  LINK>> https://openvaers.com/covid-data

  VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (read more about underreporting in VAERS) of vaccine injuries.

  1,550,098 Reports Through April 21, 2023
  35,219 DEATHS
  198,277 HOSPITALIZATIONS
  149,834 URGENT CARE
  232,727 DOCTOR OFFICE VISITS
  10,469 ANAPHYLAXIS
  16,924 BELL’S PALSY

  4,986 Miscarriages
  19,328 Heart Attacks
  26,870 Myocarditis/Pericarditis
  65,426Permanently Disabled
  8,681 Thrombocytopenia/
  Low Platelet 37,403
  Life Threatening
  42,372 Severe Allergic Reaction
  15,659 Shingles

 6. Beste Mensen

  Wolven Farmacie Medicijnen Ring Ringgg Kassa zijn een zogenaamde aanvulling geweest op het immuunsysteem
  Dat is al een valse gegeven
  Want Immuunsysteem is dokter en Medicijn tegelijkertijd
  De beste ook nog
  Heb het aan den lijve ondervonden
  Helaas een beetje te laat inzicht verkregen
  Ben al redelijk beschadigd door Farmacie Medicatie
  Belazer de medemens
  Naai ze een extra oor aan
  Het liefst op het voorhoofd
  Hebben ze het lekker lastig om te focussen op hun handelingen
  Nou …
  Alweer een uitweg om alvast een tweede geplande ziekte te lanceren
  Ga zo maar door
  Ketting reactie ….
  Op de ene zogenaamde hersen schimmel Ziekte volgt het andere hersen schimmel ziekte
  Kassa
  Op den duur is dat ook al niet genoeg meer
  Er moet meer bloed kunnen worden afgetapt bij de domme goedgelovige Schaapjes
  Als het kan tot de laatste druppel
  Want Bill Gates en Kornuiten van Farmacie kunnen hun niet meer inhouden
  De Remmen zijn kapot gegaan
  Want de auto stond al op handrem
  Maar reed gewoon in volle vaart door
  Nu kan men zelfs versnelling schakelen met de rempedaal ingetrapt
  Leuk hè ?
  Net zo lang Totdat alle Inkomen bij hun zal worden afgepakt zullen ze doorgaan
  Zie : The Avatar Ang en de Vuurheer
  Hoe hij aan zijn einde komt
  Kijk in real live
  Daar gebeurt exact hetzelfde
  HIJ en ALLE Collegas Van Hem gaan het zeer snel merken
  Nazaat Het Kind Amerikaka & Europapa

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in