Het Royal Australian and New Zealand College of Obstetricians and Gynaecologists (RANZCOG) adviseert Australische en Nieuw-Zeelandse zwangere vrouwen zich te laten vaccineren tegen Corona. Schrijfster, publiciste en blogster Naomi Cook besloot de organisatie te vragen op welke wetenschappelijke studies zij dit advies baseerde, schrijft uncutnews.ch.

Ze was verontrust door het antwoord dat ze kreeg. RANZCOG stuurde haar drie studies over zwangere vrouwen met corona. Deze studies zeggen helemaal niets. Ze kreeg ook een link naar een klinische proef die aan de gang is. “Dat zegt me niet dat het veilig is”, zegt Cook op Right Now op Ickonic.

Opmerkelijke passage

Zij ontving ook twee studies waarin werd nagegaan hoe mRNA-vaccins de immuniteit tijdens de zwangerschap “helpen” versterken. Deze zeggen dus niets over de veiligheid van de moeder en het kind, aldus Cook.

De RANZCOG verwees ook naar de standpunten van het CDC en de WHO van de VS. Het enige document dat zou kunnen worden gebruikt als wetenschappelijke ondersteuning voor het advies om de Pfizer-prik aan te bieden aan vrouwen in alle stadia van de zwangerschap, bevat een opmerkelijke passage.

De auteurs schrijven namelijk: Wij konden niet vaststellen of blootstelling aan het vaccin in de vroege zwangerschap tot geboorteafwijkingen leidt, omdat geen van de gevaccineerde personen al was bevallen.

“Dus we weten niet of vrouwen die vroeg in de zwangerschap [gevaccineerd] worden misvormde baby’s ter wereld brengen”, zegt Cook. “Dat is het beste wat ze hebben”.

“Dit is waanzin”, stamelt presentator Gareth Icke.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bewijs dat de COVID-19 vaccins kinderen dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Niet alle landen laten hun burgers in de steek: El Salvador's anti-covid hulppakket, met Ivermectine

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here