Volgens een jaarlijks rapport van onderzoekers van de universiteiten van Oxford en Leicester is het aantal doodgeboren baby’s en baby’s die in de eerste levensweken overlijden in het Verenigd Koninkrijk gestegen.

Volgens het Perinatal Mortality Surveillance-rapport van MBRRACE-UK werden van 1 januari tot 31 december 2021 698.909 baby’s geboren met 24 weken of ouder in het VK, een stijging van 1,5% ten opzichte van 2020, waarmee een acht jaar durende trend van “consistente daling” werd omgekeerd, bericht Thepeoplesvoice.

Liefdadigheidsinstellingen zeggen dat het rapport “een alarmerend beeld van babyverlies” schetst.

Tijdens de periode werden 3,54 per 1.000 baby’s doodgeboren, tegenover 3,33 per 1.000 geboorten in 2020.

Neonatale sterfgevallen, baby’s die binnen een maand overlijden, stegen ook van 1,53 naar 1,65.

De Mail Online meldt: De cijfers stegen onder alle zwangerschapsleeftijdsgroepen, met een sprong van 12% in doodgeboorten onder baby’s geboren tussen 28 en 31 weken.

Baby’s die voor 37 weken geboren werden waren goed voor 75% van de doodgeboorten en late foetale verliezen, evenals 73% van de neonatale sterfgevallen.

  "Degenen die denken dat het vaccin mensen doodt, kunnen mij als proefkonijn gebruiken" - Bodybuilding-icoon en auteur Doug Brignole overlijdt op 63-jarige leeftijd

De meest voorkomende oorzaken van doodgeboorte waren placenta, aangeboren afwijkingen, navelstreng en infectie, waarbij meer dan de helft (51,7%) in deze groepen viel.

Maar er was een “aanzienlijk deel” van de doodgeboorten waarbij de doodsoorzaak als onbekend werd geclassificeerd.

Ongeveer 77% van de neonatale sterfgevallen waren te wijten aan aangeboren afwijkingen, extreme vroeggeboorte, neurologische aandoeningen, cardio-respiratoire aandoeningen en infecties.

In 2019 heeft de regering zich ertoe verbonden om het aantal doodgeboorten, neonatale sterfgevallen, maternale sterfgevallen en hersenletsels tijdens de geboorte tegen 2025 te halveren.

Maar Robert Wilson, hoofd van de Sands and Tommy’s Joint Policy Unit, zei dat het MBRRACE-UK rapport “duidelijk maakt dat niets doen baby’s het leven kost.”

“Het rapport schetst een alarmerend beeld van babyverlies in het hele Verenigd Koninkrijk en de situatie die in dit rapport beschreven wordt, is gewoonweg onaanvaardbaar.”

“Dit vraagt om een alomvattende reactie van alle overheidsniveaus die overeenkomt met de urgentie en de omvang van het probleem.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Baby’s die borstvoeding krijgen van moeders die mRNA-vaccins hebben genomen, sterven in ongewoon grote aantallenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Oekraïense moreel op het slagveld: Een snapshot
Volgend artikelFinancial Times: Rusland blokkeert miljardenwinsten van westerse bedrijven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Hallo NIKS aan de hand en doorlopen mensen,,,.

  Laat jouw leven door de elite bepalen en alles komt goed.
  (dit bericht dat de overheid het beste met je voor heeft komt van de staats media en die weten het.)

  ECHT WAAR!

  PROEST,,,. en lach nu stiekem in mijn vuistjes.

  • onlangs zijn een kennis en ik er op gekomen, dat in Canada niet alle overlijdens van babies worden doorgegeven. bij het doorlopen van de overlijdens kwamen we op een gofundme pagina en daar stond een berichtje van een baby (weet niet of het een doodgeboren of een kort na geboorte overleden kindje was) en die stond niet in de overlijdens vermeld, er was wel een begrafenisondernemer in de GFM pagina maar ook op hun eigen website was het kindje niet vermeld. Misschien ontlopen ze zo een nog groter aantal doodgeboren en overleden kindjes. Ben aan het opvolgen of we er nog vinden.

  • neen niet knettergek..het zijn Moordenaars…dat zeg ik al 3 jaar..ouders hoe durf je zo fanatiek uw kinderen blijven vermoorden…moordenaars met voorbedachte raden…

 2. Ik ken iemand die rookt al jaren de hele dag door/eet ongezond/beweegt niet/drinkt mega veel koffie is rond de 35 jaar. Heeft ondertussen (1 jaar voordat de coronaprik kwam) 2x een beroerte gehad. Is daarna 3x geprikt heeft een vrouw ontmoet zij rookt en beweegt ook niet (zij 2x geprikt) is zwanger geworden. Hij en zij blijven door roken en bewegen niet, eten ongezond (ook tijdens zwangerschap). Ze hebben een baby gekregen.
  En ze leven nog alle drie. Onvoorstelbaar dat kan dus ook…. en vergeten erbij te zetten beide een uitkering.

 3. ´Een oplettende burger deelde het volgende:

  De allereerste versie van de bijsluiter van Pfizer (december 2020) bestond uit ongeveer 33 pagina’s. Een jaar later, in december 2022 was dat uitgebreid tot 289 pagina’s. De meeste bijsluiters tellen enkele tientallen pagina’s dus dit was al absurd veel. Maar schrik niet: in september 2023 telt de bijsluiter 574 pagina’s!! – download hier: https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_nl.pdf ´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/volgende-vaccinatieronde-met-nieuw-vaccin-over-twee-weken-van-start-waar-is-de-bijsluiter/

  • Mooie smoes !!!

   Meneer bakker heb u nu uw vaccin ???

   Nee chef, ik ben de bijsluiter nog aan het lezen
   (Vraag volgende week nogeens … )

 4. Onder het kopje ‘Bijzondere waarschuwingen en voorzorgen bij gebruik’ staat een verontrustende passage:

  Er is een verhoogd risico op myocarditis en pericarditis na vaccinatie met Comirnaty. Deze aandoeningen kunnen binnen enkele dagen na vaccinatie optreden en deden zich voornamelijk voor binnen 14 dagen. Ze werden vaker waargenomen na de tweede vaccinatie, en vaker bij jongens en jonge mannen. De beschikbare gegevens wijzen erop dat de meeste gevallen herstellen. In sommige gevallen was ondersteuning op de intensive care nodig en er zijn fatale gevallen waargenomen.

  https://www.ninefornews.nl/deze-dodelijke-bijwerking-staat-nu-gewoon-in-de-bijsluiter-vermeld-hoe-speelt-pfizer-dit-klaar/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in