Een topbokser is vorige week plotseling gestorven tijdens een bokswedstrijd in München, Duitsland, met huiveringwekkende beelden waarop te zien is hoe hij tussen de ronden door op de mat in elkaar zakt.

World Boxing Federation (WBF) Internationale Licht Zwaargewicht Kampioen Musa, 38, stond op 8-0 voordat hij zaterdag zijn eerste verlies ooit leed, toen hij in de ring omviel toen hij zich klaarmaakte om de derde ronde in te gaan tegen de Oegandese vechter Hamza Wandera, bericht Newswars.com.

Op beelden is te zien hoe de in Turkije geboren Duitse bokser er loom uitziet, voordat hij op zijn knieën valt en uiteindelijk op de mat gaat liggen.

Backup:

“Volgens de Duitse politie hadden de paramedici echter vertraging bij hun aankomst door toeschouwers buiten de zaal,” meldt RT.

Op dat moment is te zien hoe talrijke medici de ring binnenkomen om Yamak te verzorgen. De bokser werd later naar een ziekenhuis vervoerd, waar hij dood werd verklaard wegens een myocardiaal infarct (hartaanval).

De New York Post meldt dat Yamak “een zware klap van Wandera had gekregen in de tweede ronde van het gevecht.”

Hoewel zij geen kennis hadden van zijn medische voorgeschiedenis, schreven veel commentatoren op de videosite World Star Hip Hop de dood van Yamak toe aan het COVID-19 vaccin, wegens talrijke gedocumenteerde gevallen van atleten die hartproblemen kregen na de prik.

Waarom de werkelijke oversterfte erger is dan u denkt

Commentatoren van New York Post uitten soortgelijke gevoelens:

Het is onduidelijk of Yamak een COVID-19 vaccin heeft gekregen, dat de schuld heeft gekregen van een groot aantal hartproblemen bij atleten in verschillende sporten. In de Algemene Medische Richtlijnen van de Wereldboksfederatie staat dat boksers worden aangemoedigd zich jaarlijks medisch te laten onderzoeken, en dat hun wordt aangeraden zich te laten inenten tegen Hepatitis B.

De Spaanse sportsite Marca meldt dat Yamak de tweede bokser is die dit jaar in de ring sterft “na de dood van de in Armenië geboren Russische bokser Arrest Sahakyan afgelopen 9 januari.”

Hoewel niet bekend is of de COVID-19 prik tot de dood van Yamak heeft bijgedragen, is het duidelijk dat velen sceptisch blijven staan tegenover het experimentele vaccin, wegens zijn gevestigde reputatie op het gebied van dodelijke bijwerkingen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Griezelige video van 75 atleten die instortten door hartfalen – Honderden atleten zijn doodVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU wil geen Russisch gas en roept leden op: Bereid u voor op een energievoorzieningsschok
Volgend artikelWat is er met Duitsland aan de hand?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. Another one bites the dust
  Another one bites the dust
  And another one gone and another one gone
  Another one bites the dust, eh
  Hey, I`m gonna get you too
  Another one bites the dust…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in