Een gehandicapte veteraan in Canada heeft onthuld dat het Trudeau-regime haar onder druk zette om geëuthanaseerd te worden omdat ze niet genoeg geld had om een rolstoellift in haar huis te betalen, bericht Sean Adl-Tabatabai.

Ja, echt waar.

De gepensioneerde legerkorporaal Christine Gauthier, een voormalig Paralympiër, getuigde donderdag in het parlement dat een medewerker van Veterans Affairs Canada (VAC), die namens de regering Trudeau werkte, haar een aanbod deed voor hulp bij zelfdoding.

Na jaren van frustrerende vertragingen om de huislift geïnstalleerd te krijgen, zegt Gauthier dat de medewerker haar vertelde: “Mevrouw, als u echt zo wanhopig bent, kunnen we u nu medische hulp bij het sterven geven.”

Dit meldt Dailymail.co.uk:

De medewerker die het aanbod deed is niet bij naam genoemd, maar gevreesd wordt dat zij drie andere veteranen die met problemen contact opnamen met het VAC dezelfde ‘oplossing’ hebben aangeboden, meldt Global News.

Het schandaal dook op een week nadat de Canadese minister van veteranenzaken bevestigde dat ten minste vier andere veteranen op soortgelijke wijze toegang werd aangeboden tot Canada’s Medical Assistance in Dying (MAID) wet in reactie op hun problemen, een situatie die premier Justin Trudeau “absoluut onaanvaardbaar” noemde.

Gauthier zei dat ze al sinds 2017 VAC-hulp zoekt om een stoeltjeslift voor haar huis te krijgen.

“Het heeft me enorm geïsoleerd, omdat ik met de rolstoel voor op mijn achterwerk moet kruipen om toegang tot mijn huis te krijgen,” vertelde ze Global News.

Ze zei dat ze geschokt was door het aanbod van zelfmoord van de caseworker, dat in een gesprek in 2019 plaatsvond.

“Ik had zoiets van: ‘Ik kan niet geloven dat je … me een injectie geeft om me te helpen sterven, maar je geeft me niet de hulpmiddelen die ik nodig heb om me te helpen leven’,” zei ze. “Het was echt schokkend om dat soort commentaar te horen.”

Gauthier raakte gewond bij een trainingsongeval in het leger in 1989 en liep blijvende schade op aan haar knieën en haar ruggengraat.

  De geallieerde Holocaust op Dresden

Ze nam deel aan de Paralympische Spelen van 2016 en de Invictus Games van Prins Harry in 2016 als kanoër, power-lifter en indoor roeier.

De getuigenis van Gauthier en rapporten over andere soortgelijke gevallen hebben tot publieke verontwaardiging geleid, en Trudeau beloofde veranderingen aan te brengen.

“Ik heb herhaaldelijk gezegd dat dit absoluut onaanvaardbaar is, en zodra we hiervan hoorden hebben we actie ondernomen,” zei Trudeau vrijdag in Vancouver.

“We doen onderzoek en we veranderen de protocollen om ervoor te zorgen dat wat voor ons allemaal duidelijk zou moeten lijken: dat het niet de plaats is van Veterans Affairs Canada, die er zijn om die mensen te steunen die zijn opgestapt om hun land te dienen, om hen medische hulp bij het sterven aan te bieden,” zei hij.

Medisch begeleide zelfmoord werd in 2016 voor het eerst gelegaliseerd in Canada voor terminaal zieke patiënten, maar vorig jaar werd de wet uitgebreid om euthanasie aan te bieden aan patiënten van wie wordt aangenomen dat hun natuurlijke dood niet nabij is.

Nu kunnen ook mensen met langdurige handicaps medische hulp bij het sterven krijgen. Vorig jaar stierven meer dan 10.000 mensen in Canada door euthanasie.

Vanaf volgend jaar zal een nieuwe wet het mogelijk maken dat mensen met een psychische aandoening, die voorheen niet in aanmerking kwamen, medische hulp bij zelfdoding krijgen.

De uitbreiding van Canada’s euthanasiewetten, die al tot de meest tolerante ter wereld behoren, heeft in sommige kringen tot bezorgdheid geleid.

Een arts vertelde DailyMail.com dat hij zich zorgen maakt over de uitbreiding, omdat zelfmoord hierdoor een standaardbehandeling wordt voor psychische aandoeningen met weinig toezicht of richtlijnen.

  Kijk: Globalisten weten dat ze 'extreem impopulair' zijn - maar dat weerhoudt ze er niet van om 'totale controle' over de wereldbevolking na te streven

Dr Trudo Lemmens, hoogleraar gezondheidsrecht en -beleid aan de Universiteit van Toronto, vertelde DailyMail.com dat het systeem een “verplichting zou kunnen creëren om [zelfmoord] in te voeren als onderdeel van” een behandeling in de geestelijke gezondheidszorg.

“Stel je voor dat dit wordt toegepast in de context van de geestelijke gezondheidszorg. Je hebt een persoon die aan een ernstige depressie lijdt, hulp zoekt bij een therapeut en de oplossing aangeboden krijgt om te sterven,” vervolgde hij.

Hij vreest dat kwetsbare patiënten die niet in de juiste gemoedstoestand verkeren, ervan overtuigd kunnen raken dat zelfmoord een redelijke optie is. Dr. Lemmens noemde het hele systeem een “perverse opvatting van autonomie.”

Er zijn al tekenen dat het systeem sommige Canadezen in de steek laat, met berichten over mensen die toestemming krijgen voor hulp bij zelfdoding vanwege diabetes of dakloosheid.

Vorige maand haalde een Canadese man die met uitzetting werd bedreigd internationaal het nieuws toen hij verzocht om legale euthanasie en sterven in plaats van dakloos te worden.

Amir Farsoud, 54 jaar, vroeg de drastische maatregel aan nadat het huis waar hij woont te koop was aangeboden. Door zijn slopende, onbehandelbare rugpijn kwam hij volgens de Canadese wet in aanmerking voor medisch begeleide zelfmoord.

Farsoud had een van de twee handtekeningen van artsen gekregen die nodig zijn om te worden toegelaten tot het euthanasieprogramma van de overheid – maar een GoFundMe-pagina die een onbekende in zijn naam had opgezet, bracht meer dan 60.000 dollar op – genoeg om hem een nieuwe woning te bezorgen en hem op andere gedachten te brengen over de beëindiging van zijn leven.

Vorige week werd een Canadese modegigant beschuldigd van het verheerlijken van zelfmoord na het lanceren van een mediacampagne die euthanasie leek te promoten.

  Zijn zij van plan ons tot onderdanigheid uit te hongeren?

In de ‘Alles is schoonheid’-video, gelanceerd door La Maison Simons, staat een terminaal zieke vrouw centraal, Jennyfer, 37, die in oktober een einde maakte aan haar leven door tussenkomst van medicijnen.

De drie minuten durende video toont Jennyfer en haar dierbaren die met bellenblaasstokjes zwaaien naast de oceaan, picknicken in het bos met vrienden en kijken naar een poppenkast.

In een audio-overlay die weken voor haar dood is opgenomen, zegt ze: “Ik heb mijn leven lang mijn hart gevuld met schoonheid, met de natuur, met verbondenheid. Ik kies ervoor om mijn laatste momenten met hetzelfde te vullen… Laatste ademhalingen zijn heilig. Als ik me mijn laatste dagen voorstel, zie ik muziek. Ik zie de oceaan. Ik zie kaastaart.”

Yuan Yi Zhu, een beleidsdeskundige aan de Universiteit van Oxford, zei tegen DailyMail.com: “Door de beslissing van een vrouw om zelfmoord te plegen voor te stellen als een chique levensstijlkeuze, verheerlijkt Simons zelfmoord en vertelt hij kwetsbare Canadezen dat ze beter dood dan levend kunnen zijn.”

De video heeft ook kritiek gekregen van gebruikers van sociale media, die de video als “griezelig” bestempelden en hem vergeleken met een ” sci-fi dystopie “.

Sinds de video ongeveer een maand geleden werd geüpload, is hij meer dan 1,1 miljoen keer bekeken op YouTube. Een fragment van 30 seconden van de video op Twitter heeft ongeveer 1,6 miljoen keer bekeken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Zelfmoordlobby blijkbaar onderschat: Nu professionele promotievideo in CanadaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe moderne periode: In volle vaart achteruit
Volgend artikelDe Oekraïners zitten echt in de problemen in Bakhmut (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. Trudeau is een monster. Een verschrikkelijk creatuur gaat verschuilt achter dat masker dat zijn gezicht is . Hij is niet alleen en er zijn velen zoals hem dewelke de gang van zaken aangeven in de wereld . Alles afschuwelijke en afstotelijke psychopathen.

  • Daarom trappen onwetende mensen zonder uitzondering in het mooie masker van narcisten zoals Trudeau. Pas als het te laat is krijgen mensen het door.

 2. Het WEF heeft geprobeerd een promotiefilmpje in EU te slijten om ouderen te bewegen voor euthanasie te kiezen in het belang van hun kinderen. Het Voltooid leven concept. Ook hier in het parlement geweest. Het ging daarbij om gezonde ouderen. Niet om terminaal zieken. Ooit leefde ik van een bijstandsuitkering en werd bewust zwanger.Ik ging naar de Sociale Dienst om het toen standaard kraampakket aan te vragen. Ook daar werd mij gesuggereerd Abortus te plegen. Klacht ingediend, die wel ontvankelijk verklaard werd. In de UK is al heel veel jaar een sterfafdeling in de ziekenhuizen. Ook ouderen die middels een simpele operatie met kwaliteit van leven konden doorleven kwamen daar terecht. 1 patient had het geluk dat zijn eigen dokter hem zag en hem er weghaalde.

 3. Als dit allemaal waar is en we doen e met zijn allen niets tegen dan zijn we net zo schuldig als Trudeau. Hij kan het wel willen maar wij moeten hem stoppen en met hem al zijn narcistische sadisten. Dus niets doen is mededader zijn. Opruimen die zieke kliek van dictators en hun hele bloedlijn.

  • Helemaal mee eens, hoe doen we dat effectief als een grote groep tegenstanders o.a. vanuit Nederland, juist daar wonen veel ex Nederlanders, maar kijk en luister om je heen, hier is het niet veel anders D66 en ook VVD en w.s. meerdere politieke partijen en zeker belanghebbenden zijn niet onschuldig hierin. Wie heeft zinvolle maatregelen, zodat we allert blijven Tevens familieleden in Nederland hierin betrekken om de zaak wijd en zijd te verspreiden naar regering daar in Canada, maar misschien ook de V.S.

 4. De volgende stap komt heel dichtbij, dat als het covid verhaal weer van de plank gehaald wordt met de verplichte QR code in combinatie met het digitale geld en digitale ID. Zullen de overheden zomaar iedereen die geen geldige QR code e.d. heeft aanmerken als geestelijk gestoord en zo iedereen plat kunnen spuiten. We leven tenslotte in een krankzinnige wereld, waar de dood verheerlijkt wordt, zolang het die andere is.

 5. La eutanasia es lo que espera a todos los paises que tanto les gusta el socialismo, lo que ha ordenado Trudeau sólo es el inicio porque a los que más van a exterminar es a los migrantes……en Europa y Norte América, más vale morir pir nuestra propia mano, como sucede en China…..

 6. De enige die zelfmoord zou moeten plegen aldaar is Trudeau.
  Wat een stuk vuilnis!
  Eerst Canada vol laten lopen met moslims, toen zijn nazi-acties tegen chauffeurs en zijn “covid
  maatregelen” en nu wil hij een zelfmoord orgie van armen en zieken?

  Maar allez; dat komt ervan als je een –netjes zeggen–sexuele deviant aan de macht zet.
  Er moet daar werkelijk een ommekeer komen; deze gek volgt niet alleen de wef, maar ook voor-oorlog’s Hitler naar de letter en daad!.

  Maarde canadezen hadden dit kunnen voorzien na zijn acties tegen chauffeurs; dieper liggende oorzaak: hij ziet zich zelf als een soort god, als trouwe navolger van WEF……

 7. Het hele WEF en zijn aanhangers zijn gestoord. Die kunnen beter zelfmoord plegen, beter voor klimaat, planeet en alles wat er op leeft.

 8. Klagen over trudeau
  Mijns inziens een speldenprik van het probleem net als in Nederland.

  Het gehele circus wat is opgezet wordt uitgevoerd door medeburgers , zeker ook in Nederland.
  Roedel vorming binnen praktisch elke organisatie ( semi) overheid mbt covid in Nederland.

  Bewust, zonder ENIG gewetens probleem. .
  een nazi staat is niet alleen een leider, maar ook de uitvoerders .

 9. Het is weer eens uitvergroot.
  Zij maar gerust dat euthanasie goed in rechten en plichten zal gegoten zijn.
  Euthanasie in België 2.500 op 11 miljoen inwoners.

  In Canada 10.000 op 35 miljoen inwoners.

  Oorlog in Oekraïne… tja is legale zelfmoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in