© Andreas Trojak, (CC BY 2.0)

Mensen die dit jaar de kerstmarkt in Berlijn willen bezoeken, moeten mogelijk een vaccinatiebewijs of alternatief bewijs overleggen dat ze hersteld zijn van covid-19, bericht Dailymail.co.uk.

De kerstmarkt in Berlijn is het meest recente voorbeeld van de verdeling tussen gevaccineerden en ongevaccineerden, en het besluit komt nadat buurland Oostenrijk een nieuwe lockdown overweegt, alleen voor degenen die zich niet laten vaccineren.

Dinsdag heeft de Berlijnse senaat besloten de organisatoren van kerstmarkten zelf te laten beslissen welke regels gelden voor gevaccineerden en ongevaccineerden.

Volgens het zogenaamde 2G-model moeten personen ouder dan 12 jaar volledig gevaccineerd of hersteld zijn om te worden toegelaten; een negatieve test zou niet worden aanvaard. Organisatoren kunnen ook kiezen voor het minder strenge 3G-model, waarbij niet-ingeënte mensen wel worden toegelaten, maar alleen als zij een negatieve test kunnen laten zien. Hoe dan ook, bezoekers zijn verplicht een mondkapje te dragen en afstand te houden.

Verscheidene kerstmarkten in de Duitse hoofdstad hebben reeds bevestigd dat zij de strengere regels zullen toepassen. De enige uitzondering is voor kinderen jonger dan 12 jaar, die een negatieve test moeten hebben. Kinderen jonger dan zes jaar zijn volledig vrijgesteld van de beperkingen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het wordt krap voor vaccinatie: Commissie (NL) dient bewijs in bij Internationaal Strafhof, artsen en verpleegkundigen (DL) pakken uit, brandweermannen + spoedartsen (VS) rijden voortdurend vaccinatieslachtoffers naar ziekenhuizenVolg Frontnieuws op Telegram

Pasen NEE - Ramadan JA - Zo worden de Duitsers voor de gek gehouden
Vorig artikelAdolf Hitler krijgt een Covid-certificaat, terwijl de media speculeren over de vraag of EU-veiligheidssleutels werden gestolen
Volgend artikelStudente, 20, krijgt bloedklonters, been wordt geamputeerd, krijgt beroerte, sterft tijdens operatie na tweede Covid prik
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

17 REACTIES

 1. Duitsland heeft duidelijk niks geleerd van hun oorlogen. Al die “gevaccineerden”, hoe aardig ook, zijn fouter dan fout door braaf toe te kijken hoe de joden eeehhh normale niet ingespoten mensen buitengesloten worden en liever nog gedeporteerd naar een strafkamp eeehh heropvoedingskamp. En in Nederland gebeurt natuurlijk precies hetzelfde. De ingespotenen voelen zich over helemaal het baasje met hun brave spuitjes. Maar weet je, ze doen maar, het worden zware tijden voor ze, ze gaan zo bij bosjes neer en ik ga er geen traan om laten, ook niet voor familie en “vrienden”. Zoooo klaar met die onnozelheid. RIP.

  • Ja ik kan me daar ook in vinden. Verwachten ze daar dat het storm loopt. Het zijn de niet ingeente mensen die de gezelligheid opzoeken zoals cafe kerstmarkt bioscoop enzo….ze doen net of ze genoeg geld verdienen en zich zo een achterlijke uitspraak kunnen veroorloven. Wie weet hoeveel er dan ziek zijn. En die bussen die vanuit belgie en nederland daar naartoe rijden ja daar zitten dus de ingeenten mensen in, of zouden die niet durven op een hoopje in een bus 8ngesloten zitten uit angst de corona op te lopen. Ik denk dat ze weinig omzet zullen hebben daar…dat is het mooie van de andere kant van de medaille. Tegen die tijd zijn er veel meer mensen overleden en erg ziek geworden en al die nsbers die zulke eisen stellen zullen de omzet niet behalen. Tja……een kerstmarkt in eigen dorp of stad kan ook gezellig zijn hoor. En anders in onze eigen tuin. Veel gezelschap uitnodigen, niet geent natuurlijk en mooie versiering. Wie doet er mee?✨?✨?✨?✨?

 2. Vier kerstmis thuis waar het ook hoort de kerstmarkt is een commercie bezigheid van geldwolven…. Het heeft niets met de geboorte van Jesus te maken die in een stal voor de dieren werd geboren en ontsnapte aan het moordmachine Herodus van die tijd die alle pasgeborenen liet doden om Jesus op het spoor te komen echter zij vluchten op tijd weg Het verbod om ongevaccineerden te verbieden de kerstmarkt te bezoeken is daarvan een blauwdruk Waarschijnlijk worden alle ongevaccineerden opgespoord en naar holocaust gebracht om daar vergast te worden door de schurken van de wereldmachten……het wordt tijd dat een opstand georganiseerd wordt tegen deze moordenaars…………..

 3. Kom op echte Christenen, organiseer je, en ga en masse met z’n tienduizenden naar de Kerstmarkt, ongeprikt of geprikt, maakt niet uit, maar maak een statement dat de drie dagen die Kerstmis zijn en een herdenking van iets wat voor jullie belangrijk is, niet door een aardse ; volksvertegenwoordiging’ gekaapt mag en kan worden. De lamme en de blinde zijn ook mensen, dat was toch de boodschap van JC? Ergo, kom op, overspoel die markten en laat je ware geloof zien. HIJ ziet het toch ook, altijd?

  • Zover ik weet wordt de geboorte van Jezus niet gevierd. Kerstmis is het feest van/voor Nimrod. Van de kalender klopt ook niet zoveel … Ach. Who cares?

   • Nimrod the planet destroyer, maar toch goed dat het tot een viering van vergeving en familiezin in gemaakt, best knap. En ja, waar zijn de 532 missende jaren sinds het jaar nul…? I care, but who else cares…?

   • I care. De kerstmarkt is slechts commercieel volksvermaak, niks fout mee want niemand wordt gedwongen; ieder voor zich. Ook zie ik niet echt een verbinding met het goddelijke hierin. Dus laat die kerstmark; het is gewoon leuk, gezellig, en idereen zou er gewoon heen kunnen zonder wat dan ook. Maar het wordt weer verbonden aan heilige huisjes, EN de gifspit – het nieuwste heilige huisje. Shit zo gaat alles naar de kloootenn.

 4. Laat je niet bang maken, het is illegaal wat de landen doen. En dat weten ze donders goed. De uitspraak van de Europese raad over vaccins is bindend en definitief. Die hebben bepaald dat elke vaccinatieplicht is standaard illegaal. Er mag geen discriminatie op de werkvloer of reisverboden of uitsluiting van ongevaccineerde plaatsvinden. Dit is vastgelegd in de resolutie 2361/2021 Deze raad staat boven elk Europees land en de EU. QR codes mogen enkel gebruikt worden voor de gevaccineerde met betrekking op het vaccin en niet voor andere doelen zoals toegangspaspoorten. Dan kun je de desbetreffende persoon juridisch aanklagen wegens discriminatie en uitsluiting. Dit geldt ook voor de zogenaamde gezagdragers als BOA’s politie e.d. die denken altijd dat zij boven de wet staan.

 5. IKEA Delft:
  Entree en winkel: Geen QR code nodig. De winkel is druk en je loopt soms tegen mensen aan;
  Restaurant: QR code nodig om in het (rustige) restaurant plaats te nemen;
  Bistro: Geen QR code nodig. De Bistro is erg druk.

  En niemand die het opvalt. Allemaal makke, gehersenspoelde schapen. Verbijsterend blijft het.

 6. Oja, en de rij die zich vormt om af te rekenen is ook mega druk. Ook geen QR code nodig natuurlijk. Dat zou het verschijnsel helemaal bizar maken.

 7. Heb zowie zo nada met welk kerstgevoel dan ook ..
  Wil niet eens dood gevonden worden op zo’n waardeloze ouwe zakken en verlepte teven markt . 😛
  Stom gedoe met Goh wat zijn we de dagen van kerst zo begaan met elkaar ..
  Ze hebben alvast de halve veluwe uitgeroeid betreffende de herten en wilde zwijnen .. dan kunnen de proleten weer een fijn reerugje consumeren hypocrieten badgasten .. .. net zoals met thanksgiving gaan er een aantal miljoen kalkoenen doorheen .. op de meest walgelijke manier afgemaakt ondersteboven in een trechter effe de kop eraftrekken .. 😉 Tis dat V&D er niet meer is was traditie om bij de roeivereneging help u zelf door V&D heen .. zo zalig kerstwinkellen .. !!
  Stomme gezang .. ALLLLA LA LA LA .. 😉 😛
  Groeten ..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in