De opstand van de truckers heeft Canadezen van alle etnische en sociale achtergronden geïnspireerd om zich te verenigen tegen het communisme van Justin Trudeau. Hun voorbeeld inspireert soortgelijke opstanden over de hele wereld tegen Klaus Schwab en de Agenda 2030 van het WEF. De poging van het WEF om het menselijk ras te vergiftigen en en van een streepjescode te voorzien, heeft de mensheid uit haar sluimering doen ontwaken, schrijft Henry Makow PhD.

Op een besloten persconferentie zondag, waarvan de leugenachtige mainstream media waren geweerd, legden drie organisatoren uit dat de truckers niet van plan zijn Ottawa te verlaten totdat alle Coronabeperkingen zijn opgeheven.

Ze zeiden dat het bericht dat GoFundme 9 miljoen dollar aan bijdragen achterhield, leugens waren van de mainstream media om de bijdragen die binnenstroomden te stoppen. Ze zeiden dat ze de volledige steun van GoFundme hadden. (Geen wonder, ze krijgen een deel!) Dit stelt hen in staat om voor onbepaalde tijd in Ottawa te blijven.

De organisatoren – Tarmara Lich, Benjamin Dichter en Chris Barber – zeiden dat hun beweging apolitiek is en alle Canadezen vertegenwoordigt die gewoon hun vrijheid terug willen. Ze hebben banden met gevestigde partijen vermeden.

(Links: tot de communistische randgroep die Canadezen tot slaaf wil maken, behoort ook Fidel Castro’s zoon, Justin “Fidelito” Castreau).

“De vijand is niet elkaar. De vijand is de hele politieke klasse. De conservatieve premiers zijn net zo erg als de liberalen. Als we nu niet opstaan, komt er geen einde aan deze lijfeigenschap. We zijn het zat om te worden belasterd en gecontroleerd,” zei Dichter.

  In ongenade gevallen ex-CNN presentator Chris Cuomo geeft nu toe dat hij dagelijks Ivermectine neemt - weigert zich te verontschuldigen voor het beschimpen van mensen die de experimentele injectie niet namen

Ze suggereerden dat deze actie zou kunnen leiden tot een permanente grass roots beweging.

Dichter, die joods en homoseksueel is, zei dat ze tijdens hun strijd voor elementaire vrijheden een achterhoedegevecht hebben gevoerd met de communistische media (voornamelijk de CBC en de Toronto Star) die hen als rechtse extremisten bestempelen.

Voor communisten is iedereen die vrij wil zijn van hun mentale en fysieke controle een fascist.

Hij zei dat sommige truckers zich hebben laten vaccineren, maar tegen de belachelijke en willekeurige mandaten zijn. Anderen hebben bijwerkingen gehad of zijn er getuige van geweest.

In heel Canada hebben de truckers een golf van steun gekregen. Mensen zwaaien met vlaggen, geven de truckers te eten en doneren accommodatie, en geld op http.www.adopt-a-trucker.ca.

Dichter zei dat ze veel steun krijgen van Oost-Europeanen en Oost-Aziaten die zich de communistische tirannie herinneren, en van Sikhs. Zij zijn naar Canada gekomen voor vrijheid en nu zij de smaak te pakken hebben, geven zij die niet op. Fidelito’s diversiteitsbeleid heeft misschien averechts gewerkt.

De politie van Ottawa bevestigde dat er geen enkel incident was met verwondingen of geweld. “Canadezen regelen dingen vreedzaam,” zei de politiewoordvoerder toen hij werd uitgelokt door een journalist van de mainstream media.

CR in Ottawa rapporteert…

“Ik was er gisteren het grootste deel van de middag. Ik kan persoonlijk bevestigen dat alles wat gemeld wordt over blanke suprematie, geweld, agressie, enz. complete onzin is. Er zijn mensen van alle rassen aan het protesteren, de sfeer is als in het centrum van Ottawa op Canada Day zonder de dronkenschap en het vechten. Het is geen wonder dat de politie nog geen enkele arrestatie heeft verricht.”

  Denemarken ziet toename van dezelfde "witte long syndroom" longontsteking die in China zou zijn gevonden

Het is vermeldenswaard dat de organisator, Tamara Lich, links, een Metis-vrouw is – niet bepaald een doorsnee blanke supremacist. Hoe de media en linkse politici door kunnen gaan met hun rassenvervalsing en lasterlijke beschuldiging van blank supremacisme is mij een raadsel. De Toronto/Ottawa Sun en de National Post hebben enkele nauwkeurige beelden van het protest gepubliceerd, maar de rest van de mainstream media hebben op dit punt elke schijn van geloofwaardigheid verloren. Het grenst aan verraad.

Er is veel politie aanwezig, wat waarschijnlijk een goede zaak is, omdat er buitenstaanders kunnen komen om problemen te veroorzaken. Er zijn agenten van Toronto, de regio Durham, de regio York, Londen en de OPP, sluipschutters op de daken, en zeker ook undercoveragenten. Ze vallen niemand lastig en niemand valt hen lastig.

Misschien ga ik er deze week nog een dag heen, afhankelijk van wat er gebeurt. Voorlopig lijkt Ezra Levant’s twitter feed de beste bron van onbevooroordeelde en waarheidsgetrouwe verslaggeving over de protesten, evenals The Countersign en ConvoyReports.com


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een brief aan de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOngevaccineerde ouders mogen hun zieke kinderen in het ziekenhuis niet zien
Volgend artikelWat is er aan de hand met Covid in Israël?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Mooi protest en het wachten nu is op berichten hier dat het allemaal controlled opposition is (lol)

  Groeten,
  Hugo

  Ps, ik roep niet op om hen te censureren. Laat ze maar komen. De eerste heb ik al gelezen. De organisator van dit alles heeft banden met big oil. Vast, die willen al die truckers niet kwijt als klanten. Beetje zoals 1 van de 3 supermarkten in het dorp steunt de lokale voetbalclub als conspiracy zien… Maar goed, dat is het niveau van de ”fact checkers” nu.

  Groeten,
  Hugo

  • Dat slappe gelul iedere keer met controlled opposition moet eens afgelopen zijn. Dit is geen controlled opposition en de wereldwijde olie verkoop hangt niet van Canadese truckers af. Zoek maar op.

  • Hugo,
   Je lacht te snel Hugo, ik zou daar nog even mee wachten tot je zeker bent!
   Ik heb kunnen constateren dat de coronapas ook wappie verhaal was, gij niet?
   Iedereen lachte zich krom… vooral je fact checkers, die kregen daar zo een groot squirt-orgasmes van dat het tot bij ons begon te regenen. De coronapas was daar en ze kropen terug in de grotten van Plato.

   Natuurlijk is dat een geweldig protest maar strategie en vooruit denken ontbreekt hier volledig…
   We hebben uit de voorbije jaren vooral geleerd dat we niks meer kunnen vertrouwen.
   Je weet nu dat de organisator banden heeft met big oil, das alvast goed begin.
   Nu is de vraag hoe groot zijn die banden? Zo groot dat ze alleen de truckers niet kwijt wilt als klanten? Haha, Hugoke, of die daar zijn of elders ze blijven volgens mij klanten… of mis ik iets?
   De actie heeft twee effecten. De eerste is het reeds genoemde ‘creëren van het alibi via het ineenstorten van de bevoorradingslijnen ten bate van inflatiemaskering‘ en het tweede effect is het creëren van een alibi voor ingrijpen van het leger. Vanaf dat moment krijgen de anti-corona-maatregelen demonstranten (de truckers) de schuld van de chaos en kan elke maatregel onder militair bewind doorgedrukt worden. Want zij hebben de cruciale voorraden plat gelegd en niet de overheid.
   Snap je dat? De overheid is je beste vriend en zeer bezorgt over je gezondheid.
   Ik zie dus eerder dat de truckers in een val lopen… we worden steeds bij de neus genomen.
   Maar of dit zo is moeten we nog even wachten… zeker ben je nooit.
   Ik maak alvast een tekening want veel snappen het weer niet :
   – Zonder een trucker valt de bevoorradingslijn stil en ligt alles op zijn gat, juist?
   Ga je daarmee echt Justin treffen? Die lacht zich dood in zijn hol.
   De slachtoffers worden weer eens… mensen zoals jij en ik.
   De overheid zal nooit iets tekort komen, zal steeds op tijd lekker warm eten op tafel krijgen of denk je nu echt dat Justin straks geen eten en toiletpapier zal hebben? haha
   – Truckers gaan niet weg… natuurlijk niet want de voorraden moeten plat en dat gaat niet met enkele dagen.
   – Hoe krijg je aan snel tempo de bevoorradingslijn plat? Dat vastgelopen containerschip Ever Given in Suezkanaal was niet slecht (we voelen het nog steeds) maar niet optimaal.
   – Plots heb je dit soort protest over de hele wereld… dat hebben we ook kunnen constateren met de vaccins; die vielen ook plots uit de lucht.
   – Inderdaad zeer mooi protest maar waarom willen ze hun eigen rekken leeg?
   Moet je bij elke actie of daad niet even nadenken over de gevolgen?
   Er bestaan zoveel acties waar je alleen de overheid mee kan treffen… maar nee, de kleine man moet steeds geraakt worden. Valt dat bij jullie echt niet op?

   Ik ga nooit beweren dat ik gelijk heb en wil niet alle hoop laten varen maar als we de laatste jaren eens nuchter bekijken dan begin je over alles te twijfelen. Dat is best menselijk en geen slechte eigenschap.

   • Hoi jossi,

    Altijd goed om het van meerdere kanten te bekijken. Wel verdraai je mijn woorden mbt klanten. De goederen die de truckers vervoeren verbruiken meer energie dan de hele truckersvloot verbruikt.

    Je conclusie rondom het laten instorten van de bevoorradingslijnen om inflatie te verhullen snap ik niet want zal de inflatie alleen maar doen toenemen. Haha jossike, snap je dat niet?

    Qua het leger inzetten tegen de demonstranten. Hartstikke leuke theorie jossike, maar waar haal je dat idee vandaan? Waar moet ik verder aan denken met deze actie? Een paar straaljagers slimme bommen laten droppen op de truckers? Misschien artillerie inzetten gevolgd door infanterie? Tuurlijk, dat zou de regering echt helpen!

    -Jouw punt, de bevoorradingslijnen vallen plat. Helemaal eens. Ook eens dat Trudeau er niets van zal merken. Mijn tegenreactie is echter dat dat de overheid niet homogeen is. De meeste overheid is politie,vuilnisman, paspoort uitgifte etc etc. Velen van het zijn ook al die absurde regels zat en zullen Trudeau et al de schuld geven want die vaardigde het decreet uit waardoor die tekorten toch wel zouden gebeuren. Nu hopelijk alleen kort totdat de eisen ingewilligd zin.

    Maar ik ben heel benieuwd wat voor acties tegen alleen de overheid jij in gedachten hebt. Oh, overigens is de energie distributie in NL in handen van de overheid. Dat lamleggen heeft geen negatieve gevolgen om maar 1 ding te noemen?

    Eens dat je gevolgen moet meenemen in je overwegingen. Lijkt er op dat jij daar wat meer over moet nadenken. Er zijn gewoon geen makkelijke oplossingen. Deze lijkt mij redelijk. Jouw oplossing om oa de energievoorziening lam te leggen lijkt mij veel destructiever.

    Groeten,
    Hugo

    • Hugo,
     Lol, lees goed je eigen zin:
     “De organisator van dit alles heeft banden met big oil. Vast, die willen al die truckers niet kwijt als klanten.”
     Dus ik moet nu uit bovenstaande zin het volgende begrijpen “De goederen die de truckers vervoeren verbruiken meer energie dan de hele truckersvloot verbruikt.”
     Gij denkt dus dat ik je zinnen kan ontcijferen of in je brein kan kijken?
     Voor mij is het duidelijk dat je de link maakt met klanten en niet met energie. En ze klanten blijven.
     OK, we gaan verder want het wordt grappiger…

     “Qua het leger inzetten tegen de demonstranten. Hartstikke leuke theorie jossike, maar waar haal je dat idee vandaan?”
     Meen je die zin nu echt of is dat een grap?
     Vergeet die bommen die zijn echt niet nodig hoor, je gaat het weer veel te ver zoeken!
     Heb je nooit de scherpschutters op de daken gezien bij de opstanden van de gele hesjes in Frankrijk?
     Daar circuleren althans vele video’s en foto’s van op internet… verdiep je eens hoe het leger en de overheid werkt.
     En die scherpschutters zijn op de daken niet om met hun fluit te spelen en het zijn ook geen engelen die daar vliegen.
     Ook in Canada zijn de scherpschutters opgesteld op de daken… maar dat weet je niet.
     Je weet toch wat een Romeo is? Dat zijn je vrienden die het geweld moeten uitlokken zodat ZE REDEN HEBBEN OM EVENTUEEL TE SCHIETEN of strengere wetten/regels te maken.
     Begrijpelijk dat je dat allemaal niet wilt inzien, jij bent die ene knul die kwam beweren dat geweld nooit mag gebruikt worden en ik heb je toen op je plaats gezet!
     Ben jij ook niet die ene die wat poëzie of andere sh*t schrijft voor politie mensen?
     Dan moet je echt beter je best doen want heb je nooit de beelden gezien van je vrienden die als sadisten vredelievende bejaarde betogers hun hersenpan willen inkloppen?
     Of hun honden loslaten zodat ze lekker hun tanden kunnen testen op die hun benen of armen.
     En ze pas na 5 of 10 minuten eraf halen…
     OK, dat is wel goed voor de kaakspieren van de honden.

     “Mijn tegenreactie is echter dat dat de overheid niet homogeen is. De meeste overheid is politie,vuilnisman, paspoort uitgifte etc etc. Velen van het zijn ook al die absurde regels zat”
     Zwak tegenreactie – iedereen weet hier dat de overheid niet homogeen is.
     Ik ga je uitleggen hoe het juist in elkaar zit!
     Al die mensen die jij opnoemt schuilen zich achter het feit dat ze ook maar hun job uitvoeren.
     En gaan blindelings de orders, huisreglement of procedures opvolgen… no problem.
     Maar! En nu komt het – het is geen vuilnisman die het BEVEL geeft om dat klote volk de hersenpan in te slaan. Het is ook niet die verantwoordelijke voor de paspoorten die BEVEL geeft om de honden los te laten op dat klote volk of scherpschutters op de daken op te stellen. Snap je het?
     Je mag je job zeker uitvoeren en orders opvolgen maar je hebt de plicht om menselijk te blijven.
     Je moet m.a.w. je moreel kompas blijven gebruiken, niet uitschakelen en schuilen achter de orders.
     Gelukkig zijn er mensen die een hart op de juiste plaats hebben maar die zijn dun bezaait.
     Maar veel van hun makkers zal ze uitmaken voor mietje als ze niet hard genoeg op het volk slaan…
     Uiteraard enkele zullen hun job verlaten en dat zou ik ook doen.
     Stel je voor je kind van 9 komt je vragen; “papa wat heb jij gedaan om mijn toekomst te verzekeren”? Oh, ik heb vredelievende betogers hun hersenpan ingeslagen omdat ze voor uw vrijheden op straat gingen betogen.
     Tenslotte weet je de schuldige want je schrijft : dat Trudeau het decreet vaardigde… en niet de vuilnisman.

     “Maar ik ben heel benieuwd wat voor acties tegen alleen de overheid jij in gedachten hebt.”
     Sorry, maar als jij geen enkele actie tegen de overheid kan bedenken dan ben je een echte pastoor.
     Bij de – overheid – moet je niet onmiddellijk denken aan al die vuilnismannen want dan ga je veel job hebben en die leveren veel beter werk dan de rest van de ambtenaren…
     Waarom zou iemand de energie distributie platleggen? Verhaal over de Russen weer?
     Je zal vooral je eigen volk raken, Hugo.

     “Er zijn gewoon geen makkelijke oplossingen.”
     Vraag mij af waar jij de mosterd haalt want wat weet je over Peter R. de Vries? Begin nu niet te lullen over hem want interesseert mij geen reet maar heb je gezien hoe sommige figuren iets oplossen?

     “Jouw oplossing om oa de energievoorziening lam te leggen lijkt mij veel destructiever.”
     Lol, ik heb het nooit gehad over de energie maar over de winkelrekken/materieel/materiaal…
     Maar dat hele destructieve gedoe komt niet van het WEF?
     Die willen onze volledige economie platleggen en gaan deze op allerlei manieren saboteren. Ik ben onschuldig, Hugo!
     Maar zo te zien gaan we zelf de economie wel platleggen, haha
     Maak je dus niet druk

     • Het leven draait niet alleen op economie het draait om mensen ik weet niet aan welke kant jij staat van de mensheid maar als ik je een goede raad kan geven keer nooit je rug naar de mensheid toe.

      • Je weet niet aan welke kant ik sta maar je gaat mij goede raad geven? Gaat het nog voor de rest?
       Maar weet je wat ik denk over uw mensheid?
       Ik heb meer respect voor de dieren dan voor mensen!
       Mensen doen alles naar de kloten en de paters verkrachten graag onze kinderen… Dus geen idiote raad nodig!
       Is dat duidelijk genoeg meneer de raadgever?

  • Hoi Rinus,

   Ik gok dat je mij bedoeld. Volgens mij was dit jouw eerste reactie hier. Van harte met de inhoud en kwaliteit van je reactie.

   Als je dit bedoelt tegen de huidige Hugo op volskuisvesting, prima. Maar dan ben je niet echt up to date.

   Succes verder

   Groeten,
   Hugo

  • Een Trol zal ik hem zeker nooit noemen want er komt regelmatig iets zinnigs uit.
   De meesten hier lullen maar wat uit hun bek en halen god of bijbel erbij.
   Hugo niet en dat apprecieer ik aan hem.
   Hij is best grappig, insinueert er van alles bij, is overtuigd dat hij psycholoog is (zielenknijper) en zal je kneden tot hij gelijk heeft.
   Rinus, je moet daar dus de humor van inzien…

 2. Hoe kunnen mensen nou niet inzien dat dit allemaal bij het plan hoort???!

  De chauffeurs gaan niet weg zeggen ze dus een totally instorting van de supply chain is onvermijdelijk aangezien deze trucks alle winkels bevoorraden. Het feit dat dit überhaupt in alle massa media staat zou mensen moeten overtuigen dat dit gepland is anders stond het niet in de media.

  Zonder vrachtwagens stort alles in. Wake up!

  • Goed opgemerkt Ivo!
   Je zal zien dat overal ter wereld die konvooien als paddenstoelen uit de grond zullen komen…
   Maar doe geen moeite om dit uit te leggen, mensen zijn zo dom dat ze erom vragen.
   De rekken zullen en moeten leeg en we gaan het nog onbewust zelf doen ook, haha
   Hoe grappig is dat niet?
   Nu hopen dat we ernaast zitten…

  • Juist, maar langs de andere kant, mag dat land een keer een keihard wake-up moment krijgen, dat land zit gewoonweg tjokvol met verdorvenheid en op zo’n manier gaat het niet blijven overleven…

  • Hoi Dobby,

   Helaas nog steeds eens. Ik denk dat de plandemie snel over is en vervangen wordt door agendas zoals
   – Voedsel tekorten
   – Inflatie
   – Financiele (aandelen en obligaties) ellende
   – Energie problemen (door ESG regulering)

   The aftermath will be horrible…..

   Groeten,
   Hugo

  • Eigenlijk moet er nog eentje bij, de regerin(en) gaan uit alle macht nog tot het uiterste proberen zeer strenge covidmaatregelen door te drukken om de laatste weigeraars alsnog te knechten…

   • Hoi Dobby,

    Deels, sommige regeringen gaan idd echt nog vol in om eea door te drukken maar andere niet. Laat zien waar het WEF en aanverwante clubjes echt veel invloed hebben en waar niet.

    Wel constructief he? Die jossi en jossi bedoel ik. Gezien de schrijfstijl denk ik dat het dezelfde trol is. Wat jij?

    Groeten,
    Hugo

   • LOL.
    😛
    Valt me mee dat Hugo niet weer zijn haat speech(weer) gaat ventileren . 😀
    Wil wel even kwijt dat jouw draadjes een zinvolle inhoud hebben .
    Tis net een gezellige huiskamer hier op FN 🙂
    Koffie erbij en de collums en items door neuzen .
    Uiteraard zijn er grumpy oudjes in de kamer 😛
    Maar ach dat is het zout in de berichten .
    Groeten fijne dag .

   • Hahaha?, LIEVE Jossi, Cor en Hugo,

    We leven ons leven met zijn allen vandaag de dag in een zeer aparte tijd.
    Op deze site wisselen we regelmatig van gedachten, uiten we zo af en toe onze (meestal op een leuke grappige manier) onze frustraties, ideeën, ongenoegen, ervaringen, etcetera…
    En ´schaken’ we zo af en toe met onze eigen visie, kennis, ervaringen en gelezen (alternatieve) nieuws artikelen over hoe het een en ander loopt of zou kunnen aflopen.
    ´Machthebbers’ vinden ons en onze mening(en) hoogstwaarschijnlijk niet zo leuk dus laten we in elk geval elkaar dan nog wel een heel klein beetje leuk blijven vinden toch????
    Laten we dit aankomende (nog lastig wordende) jaar vooral doorgaan met elkaar´schaken’ , wijzer maken, ervaringen uitwisselen en vooral elkaar steunen.

    De (lieve) vrede bewarende groeten van:
    Dobby

    • Hoi Dobby,

     Mooi streven maar gaat m helaas niet worden. Het siert je wel dat je een reactie als ”Geef hem liever een pijpbeurt Dobby,” met zo een boodschap als die je schrijft pareert. Ik kan dan niet.

     Gnnoeg klootzakken en bitches in mijn leven meegemaakr. Dat soort lui missen gewoon de basis vaardigheden (op zijn best) om een respectvolle discussie aan te gaan. Ze hoeven het echt niet met me eens te zijn maar dat toont gewoon het lage, lage nivo aan die die gasten hanteren.

     Ik herken een respectvolle discussie en soms eentje die wat harder wordt. Wat ik ook herken is ad hominin (persoonlijke) aanvallen zonder op de inhoud in te gaan.

     Wat ook wat zegt is dat ze alleen lijken (ja lijken) te reageren gedurende kantoortijden. Tip aan die lui, je komt geloofwaardiger over als niet ingehuurde trol als je ook buiten kantoortijden reageert. Echt, is een gratis tip. Maar goed, dat zal wel mijn complot denken zijn lol.

     Anyway Dobby, altijd fijn om met jou van gedachten te wisselen maar de reacties van die lui zijn ongehoord negatief en gaat niet meer over het delen van ideeen (mijne zijn zeker niet perfect, verre van zelfs) maar het kapot maken van ideeen.

     Kijk eens naar jossike. Paar dagen geleden nog helemaal tegen de truckers protesten en noemt ze nu helden. Pfff. Dat zou nog acceptabel zijn ware het niet dat die poster mensen zoals jou en mij aanvalt niet op de inhoud maar reacties zoals ”Geef hem liever een pijpbeurt Dobby”. Ik vind dat echt niet kunnen.

     Toont wat mij betreft aan dat de argumenten er niet meer zijn. Naast dat ze willen dat wij onze ideeen niet meer kunnen delen. Dat is zorgelijk.

     Groeten,
     Hugo

     Daar kan je geen vrede mee houden maar alleen oorlog mee voeren.

     Groeten,
     Hugo

     Groeten.

     • Hoi Hugo,

      Dank je voor het compliment, van uitlatingen ‘geef hem een pijp beurt’ gaat geen enkele kracht uit, het is eerder een vorm van machteloosheid of het niet meer weten, deze leg ik gezien de ernst van wat er werkelijk om ons heen plaatsvindt en nog gaat plaatsvinden redelijk gemakkelijk naast mij neer.
      Je kan voor of tegen de protesten van die truckers zijn, daartussen in bevindt zich nog een groot grijs gebied. ( is het een protest tegen de inperking van de vrijheid en pakken ze het voordeel van het niet bevoorraden van gehoorzame winkels aan het systeem als bijvangst mee? Helden? Of is het een vooropgezet plan om het de bevolking lastiger te maken? Ik zal je eerlijk zeggen, ik weet het (nog) niet, we zitten er natuurlijk niet bovenop en hier hoor je er natuurlijk nauwelijks wat zinnigs over in de media.)
      Er wordt vaak gereageerd op losstaande feiten en gebeurtenissen in artikelen zonder dat er wordt geëxtrapoleerd en nagedacht wat de mogelijke gevolgen zijn voor het eigen leven en de samenleving als geheel.
      Van gedachten wisselen met elkaar kan onze zienswijze op de huidige gebeurtenissen verbeteren en ons geestelijk krachtiger maken tegen de psychologische oorlog die tegen ons allen gevoerd wordt.
      Ik vindt persoonlijke aanvallen naar elkaar op deze site zeer ongepast en kleinzielig, ik denk dat wij als de zogenaamde prikvertikkers al moeilijkheden zat hebben en mogelijk nog gaan krijgen.
      Je moet je daar niets van aantrekken en of je nou wel of geen ongelijk hebt, hoort daar op een gepaste manier op gereageerd te worden met betere argumenten of een totaal andere kijk op de zaak.
      Het lijkt er op dat als je je kop boven het maaiveld uitsteekt je meestal rotzooi kunt verwachten.
      Zou hier niet moeten gebeuren, dat geeft vaak in het leven als resultaat dat heel misschien niemand dat meer gaat doen, daar zou toch uiteindelijk niemand wijzer van worden?
      Als iemand nog meer ziet of het beter weet? Graag, wel op een gepaste manier, dat we er allemaal wat aan hebben/mee kunnen.
      We zijn allemaal niet perfect, we zijn en blijven mensen ?.
      Zou het iets met verveling tijdens kantoortijden van doen hebben?
      Ik weet het niet, ik doe maar een gok.
      Ik ga meestal wat zinnigs doen als ik mij verveel op mijn werk nl. grondig nadenken ,Frontnieuws lezen en natuurlijk werken?.

      Groeten,
      Dobby

    • “Hahaha?, LIEVE Jossi, Cor en Hugo,”

     Amai, Dobby gij hebt echt talent!
     En dat is geen grap!
     Ik ga je alvast volgen en geen domme grapjes meer maken!

  • Dobby,
   Mijn oprechte excuses maar mijn fantasie kreeg helaas de bovenhand bij “ laat ons elkaar de hand geven”. Ik ben tenslotte ook maar een mens, hé
   Ik dacht onmiddellijk dat er moment kan komen waar dat één van de handjes plots zijn weg vind waar het niet toegelaten is…
   Maar nu moet ik opletten!
   Zielenknijper Hugo zal nu beweren dat ik verkracht ben door een pater of erg gepest ben op school…
   Alvast mijn oprechte excuses, god kennende zal het mij zeker vergeven!

   Tot zover mijn grapjes, nu ernstig…
   Jullie komen ook dagelijks naar hier en slikken(sorry) ook steeds dat depressief nieuws zonder veel problemen. Niks mis met die artikels want geven een kijk op de wereld hoe deze werkelijk in elkaar steekt, zijn goed onderbouwd en draaien (zoals ik) er geen doekjes om! Ja, soms moet je relativeren maar dat is overal zo. Het gaat soms over vaginale verkrachtingen met flessen tot – ik bespaar het je.
   Maar wanneer plots een “pijpbeurt” de revue voorbij passeert dan komt er energie vrij waar de atoombommen van Hiroshima en Nagasaki jaloers op worden.
   Feiten; alles draait op deze aarde om seks…
   De pastoor en veel machtige mensen doen het met je kinderen, de necrofiel met de doden, de ander masturbeert zich dagelijks dood, verkiest de anus of doet aan bestialiteit… maar een “pijpbeurtje” veroorzaakt een orkaan…
   Ik wil je zeker niet persoonlijk aanvallen, zou niet weten waarom.
   Ja zeker het kan een misplaatste grap zijn, So What?
   Was het hier een kerkforum vol hypocrieten die het doen met het licht uit dan is mijn grap misschien ongepast.
   Maar lees de artikels eens goed en focus op al die foto’s… veel doodskoppen en spuitjes, haha
   Je hebt de keuze; je slikt de “pijpbeurt” of doe je beklag bij FN.
   Bedenk eerst dat ik jullie dichter bij elkaar breng en uiteindelijk geen aanval maar grap is.
   De kans bestaat dat ik eraf vlieg is bij mij allang ingecalculeerd…
   Beetje humor kan nooit kwaad en we zitten hier niet in de kerk.
   Je kan ook vragen om met mijn grapjes te stoppen en zal dat zeker respecteren.
   Nu wil ik ook een pijpbeurt! Sorry, daar ga ik weer gvd

 3. Tiran Trudeau moet weg. Dat zou het beste wezen voor alle Canadezen ergo het vrijheidskonvooi blijft net zolang totdat deze NWO wezel zijn hielen heeft gelicht.

 4. “Dichter, die joods en homoseksueel is, zei dat ze tijdens hun strijd voor elementaire vrijheden een achterhoedegevecht hebben gevoerd met de communistische media (voornamelijk de CBC en de Toronto Star) die hen als rechtse extremisten bestempelen.”

  Hoe meer ik begin te lezen over het tot stand komen van deze ‘beweging’, hoe meer sceptisch ik begin te worden.
  Waarom moet een figuur die zelf geen eens trucker is, de boel op gang krijgen?? En hoe zit dat nu met die gofundme?
  Waarom neem je een kerel zoals hem met een amorele levensstijl nu serieus?
  Dit figuur spot dan misschien wel met de linkse meute en hun obsessie rond gender etc. maar hij gebruikt wel hun taaltje, dit staat letterlijk op zijn twitter profiel:

  Pronouns: Sire / His Royal Majesty

  Opnieuw, dit is wellicht om er mee te lachen, maar zo toon je wel aan dat je conformeert naar het door hun bedachte concepten.

  Ik geloof er geen bal van dat het grootste deel van dit geld ooit bij de truckers zelf zal belanden. Volgens mij gaat dit onderling verdeeld worden en smeren ze hem als het hen te heet onder de voeten begint te worden.
  Dat platform heeft al vaker kleur bekend en is geen vriend van de doorsnee mens, en dan vooral niet voor mensen van het blanke ras.

  Benieuwd wat voor addertjes er nog allemaal onder het gras zitten, ik hoop dat de oprechte en eerlijke truckers geen slachtoffer zullen worden van een of ander smerig gespeeld spelletje van de typische ‘onderkruipsels’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in