Het Oostenrijkse Constitutionele Hof heeft het ministerie van Volksgezondheid woensdag een lijst met vragen over de pandemie toegezonden die de officiële media en hun handlangers als taboe beschouwen.

Het Grondwettelijk Hof heeft de Oostenrijkse minister van Volksgezondheid Wolfgang Mückstein een reeks vragen gestuurd over de vermeende “belasting van het gezondheidssysteem”. De achtergrond is een ordonnantie toetsingsprocedure met betrekking tot de Coronamaatregelen die door de regering in Wenen zijn genomen. De catalogus met vragen kan alleen als explosief worden omschreven vanwege het politieke narratief dat in de Alpenrepubliek is gecultiveerd, schrijft Freewestmedia.com.

De rechtbank wile weten of de cijfers over sterfgevallen en ziekenhuisopnames tijdens de pandemie betrekking hebben op alle geïnfecteerde personen. De vraag wijst op de typische manipulatie van de gegevens waarbij de doden en gehospitaliseerden worden verward met “mét” of “dóór Covid”, die ook in Oostenrijk is gebruikt. “Als dat zo is, waarom is dan voor deze telmethode gekozen?” eisen de rechters.

Bovendien wil het Hof een uitsplitsing van de sterfgevallen en ziekenhuisopnames met Covid, gespecificeerd naar leeftijd. Was Covid de oorzaak van de ziekenhuisopnames? Had men onnodig gezonde mensen opgenomen, uitsluitend als gevolg van een positieve test?

Een andere reeks vragen iis gewijd aan de doeltreffendheid van het dragen van de zogenaamde beschermingsmaskers. Tegen de achtergrond van de zich verspreidende Omicronvariant heeft Oostenrijk begin januari de beperkingen aangescherpt. Deze voorzien nu ook in het dragen van een FFP2-masker buitenshuis als de minimumafstand, die al lang verplicht was, niet kan worden aangehouden.

De constitutionele rechters willen van de minister van Volksgezondheid weten: “Met welke factor vermindert het dragen van een FFP2-masker binnenshuis of buitenshuis het risico op infectie of overdracht?”

  Erger dan de Apenpokken? Meerdere gevallen van huidziekten na COVID-19 vaccinatie verschijnen in medische tijdschriften

Het Grondwettelijk Hof heeft het risico van sterfte “ten gevolge van Covid” berekend op 0,15 procent en eist te weten hoe de risicovermindering – absoluut en relatief – van vaccins moet worden begrepen. Het Hof wil weten wat de absolute risicoreductie is na één, twee of drie injecties. Deze vragen onderstrepen de twijfel van de rechters ten aanzien van de officiële propaganda dat de vaccins voor 95 procent doeltreffend zijn geweest.

“Wat betekent een gespecificeerde vaccinatie-effectiviteit van bijvoorbeeld 95 procent? Wat betekent in dit verband absolute en relatieve risicoreductie?”

Het ministerie van Volksgezondheid moet ook antwoorden in hoeverre vaccinatie het risico op infectie van het virus heeft verminderd, aangezien gevaccineerde mensen het virus ook overdragen, hoezeer de officiële propaganda ook het tegendeel blijft beweren. “Wat is het risico van overdracht bij een persoon die geïnfecteerd is met SARS-CoV-2 met een tweede vaccinatie drie, zes of acht maanden geleden in vergelijking met een ongevaccineerde persoon wiens PCR-test 24 uur geleden negatief was?”

In een ander deel van de vragen wil het Hof het risico weten van ziekenhuisopname na ziek worden na vaccinatie, uitgesplitst naar leeftijdsgroep en aantal doses, om te wijzen op de bijwerkingen van vaccinaties, die tot nu toe ook in Oostenrijk zijn genegeerd.

Een andere vraag die het Hof stel, gaat over de oversterfte in 2020 en 2021: zijn er in 2021 minder sterfgevallen geweest dan het jaar ervoor en is er ondanks de vaccinatie nog steeds sprake van oversterfte?

Kortom, het Oostenrijkse Constitutionele Hof stelt de vragen die ieder mens die in staat is zelf na te denken, beantwoord zou willen zien.

  Bill Gates spreekt openlijk uit wat wij niet hardop mochten zeggen van de regering

De Coronacrisis duurt nu al bijna twee jaar en Oostenrijk heeft zich onderscheiden door tot de meest extreme maatregelen op te roepen. De maatregelen werden gerechtvaardigd met het argument dat zij de enige manier zouden zijn om een buitensporige belasting van het zorgstelsel en met name van de ziekenhuizen die vol zitten met “Coronapatiënten” te voorkomen.

Tegengeluiden en vragen over reële gegevens werden tot dusver afgedaan als ongepaste en laakbare bezwaren van “Covidioten” en “Corona-ontkenners” die het lijden en sterven zogenaamd bevorderen. Politici moesten zich houden aan het advies van de “wetenschap”. Een open discussie over kritische vragen of tegengestelde standpunten in de strijd om het meest geschikte beleid werd eenvoudigweg verboden.

Veel waarnemers waren dan ook stomverbaasd bij het lezen van de relevante vragen van het Oostenrijkse Constitutionele Hof, bijna twee jaar na het begin van de massale gezondheidscrisis.

De 47-jarige Mückstein heeft nu tot 18 februari de tijd om de 10 vragen, die even fundamenteel als gedetailleerd zijn, adequaat te beantwoorden.

Nog maar enkele weken geleden drongen politici, media en regeringsambtenaren aan op de “pandemie van de ongevaccineerden” en stelden zij op 15 november vorig jaar een “lockdown voor de ongevaccineerden” in.

Vanaf die dag mochten alle inwoners ouder dan twaalf jaar zonder bewijs van hun vaccinatie of genezing hun eigen vier muren alleen nog verlaten voor werk of onderwijs, boodschappen voor de dagelijkse behoeften, een bezoek aan de dokter of voor lichamelijke recreatie.

Volgens een bericht in de media van 15 januari was Mückenstein er zeker van dat “een vroegtijdige versoepeling voor de ongevaccineerden […] snel zou kunnen leiden tot een ongecontroleerde verspreiding van het virus en tot een overbelasting van de medische verzorging”.

  Wie moet zich eigenlijk hier tegen wie beschermen? De gevaccineerden brengen de ongevaccineerden in gevaar!

Voor de rechters blijven in dit verband echter nog enkele vragen onbeantwoord. Met hoeveel procentpunten verminderde de voorgeschreven lockdown voor de ongevaccineerden “het risico op infectie van een ongevaccineerde persoon”.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat gebeurt er als de vaccins averechts beginnen te werken? “De natuur weigert te buigen naar onze wil en het resultaat van dit mislukte experiment zal massale dood zijn”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSommige mensen zullen de autoriteit – “De Wetenschap” – tot hun ondergang volgen
Volgend artikelOngevaccineerde ouders mogen hun zieke kinderen in het ziekenhuis niet zien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Wow, eindelijk wordt het NWO-tuig ook in Oostenrijk aan de tand gevoeld. Ik denk dat het nu wel eens snel afgelopen zou kunnen zijn. In Spanje en Groot Britannie hebben vragen aan de overheid om met bewijzen te komen (Spanje) en aanklachten wegens moord (UK) de hele boel als een kaartenhuis in elkaar laten storten.
  Ik hoop ook, net als Peter, dat dit artikel geen satire is.

 2. Hoi Themis,

  Zo ver ik kan nagaan is dit stuk geen satire. Het is absoluut niet in het belang van de elite in EUropa om tot burgeroorlog situatie te komen. Idem in andere landen. Het zo onwaarschijnlijk dat de hele start en nu begin van het einde toevallig was want wereldwijd.

  Ze hebben gegokt en verloren. Dat weten ze. Ze weten ook wat wij weten en meer. De elites zijn niet zo machtig meer. als dat ze waren. Zeker mbt dit narratief. Waarom? Kort samengevat dachten ze dat ze twee vliegen in 1 klap konden regelen. 1) de bevolking weer tot horige maken en 2) De issues met Iran, China en Rusland oplossen. Die weigeren te buigen net zoals wij (smile).

  De enige kaart die ze nu nog kunnen trekken is de klimaat kaart. Bereid je maar voor op nieuws ala ”extreem zachte winter” terwijl het op heel veel plaatsen record koud was en is.

  Hoe dan ook, de covid agenda heeft gefaald. De komende paar maanden is het gecontroleerd terugtrekken van die lui. En de klimaat aanval inzetten gok ik zo.

  Groeten,
  Hugo

 3. Wow ,fantastisch, eindelijk een stel rechters met hersencellen… en als dit nu ff doorzet over de hele wereld dan komen we er snel achter dat merendeel cijfers een compleet gelogen en verdraaid beeld geeft louter en alleen met doel om de vaccins te nemen,waaraan grof verdient word> en alle regeringen doen hier aan mee met steun van de gezondheids raad wereldwijd… vandaag een meisje gesproken had corona gehad… 25 jr stelde niet zoveel voor>> maar wilde gaan skie-en in Oostenrijk> alleen al daarom had ze alle boosters genomen ,want dan kon ze vrij gaan en staan..jahaa ze was op de hoogte…..maar de vrijheid te hebben om zoiets te ondernemen met haar vriend was belangrijker dan eventuele schade van de vaccins> en!! het word nog leuker ook een student gesproken had alle boosters genomen> want hij was niet van overtuigd of het echt hielp> maar ja zo kan je tenminste overal gaan en staan>>op mijn opmerking dat virussen niet bestaan en dat 99,95% van alle zogenaamde corona doden zijn gestorven aan zware onderliggende klachten en leeftijd boven de 75jr dat werd dan wel weer serieus genomen>>de algehele tendens = dat men zichzelf uitmaakt als oelewapper ,maar met excuus dan toch maar die vaccins neemt….
  Knappe mens om daar iemand vanaf te helpen> het enige wat je kan doen is ze wijzer maken dat het vergif is en nog steeds niet bewezen dat het helpt en al na 4 maanden werkt het niet meer> en dan?? verslaving aan medicatie??

 4. Cijfers, berekeningen en foutanalyses zijn essentieel voor het benaderen van de waarheid waar oa politici en corrupte medici blijkbaar een gruwelijke hekel aan hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in