Een Oekraïense journaliste kwam naar Bakhmut om soldaten te interviewen die in de stad zijn ingezet. Zij onthulde verrassende statistieken van het Oekraïense leger.

Volgens Oekraïense militairen die de gewonden en doden uit de stad evacueren, blijft een ongetrainde soldaat slechts 4 uur in leven in de Bakhmut-vleesmolen. Een andere soldaat die door een journalist werd geïnterviewd was niet verbaasd over dergelijke statistieken. Na wat snelle berekeningen kwam hij tot de conclusie dat er misschien wat meer tijd was.

De Oekraïense media kunnen de zware verliezen van de strijdkrachten van Oekraïne niet langer verbergen. Enerzijds proberen journalisten de prestatie van de Oekraïense soldaten te verfraaien. Aan de andere kant bevestigen ze hun nederlaag tegenover de Russische strijders.

Via Southfront.org.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

  Zwitserland zet de trend: Wie zijn verwarming te hoog zet, wordt in de gevangenis gegooid
Vorig artikelMinstens 1 miljard doden of gehandicapten door biowapen CV19 vaccin – Dr. Betsy Eads
Volgend artikelOorlogsupdate – Waarom geen grote pijlen? Kessler-syndroom, De Equalizer en verdere Oekraïense mobilisaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Een oekrainse journalist, zoiets als een journalist bij de NOS ?
  4 uur overlevingstijd….
  Mogelijk zit er wat anders achter, misleiding.

 2. Tegen de tijd dat het lente-offensief van start gaat is het Oekieleger zodanig uitgedund, dat er alleen nog maar ‘vrijwilligers aka Navo-soldaten’ op de slagvelden te zien zijn.

   • would be vrijwilligers….tot ze de daad bij het woord moeten voegen..
    ik heb gedurende de hysterieplandemie zo veel collega’s en vrienden gekend…
    allemaal een grote mond, maar eens de spuiten beschikbaar waren??? vechten om de eerste te krijgen, want dat cafébezoek hé, het op ‘reis kunnen gaan’ hé…erghmm wacht, het eufemisme was ” ik doe het voor oma” lol….
    veel blablabla, maar geen boemboemboem
    zielig gewoon

    • idd net als die schreeuwen om, neem een gelukszoeker/immigrant in huis…

     en welkom, zolang het maar niet bij hun in de straat is en of ze last ervan krijgen.

     mensen die het plaatje niet zien, die theoretisch denken ipv praktisch, mensen met gebrek aan inzicht.

 3. Daarom wilt Wopke de dienstplicht invoeren, als je goed getraind bent hou je het wel 10 uur uit op het slagveld. Weg met smeerlap Wopke.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in