Pixabay

U moet de video (zie hieronder) verschillende keren bekijken om te kunnen bevatten wat de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock zei in verband met de leveringen van zware wapens aan Oekraïne en de daaruit voortvloeiende dreiging van een kernoorlog:

“Ik denk niet dat iemand in de wereld, behalve de heer Poetin zelf, voor 100% kan zeggen dat als wij deze stap zetten, dit de volgende dag zal gebeuren. Daarom kunnen wij niets volledig uitsluiten. En wij hebben de verantwoordelijkheid om altijd de risico’s duidelijk te maken en aan de andere kant geen paniek te zaaien.”

Klaarblijkelijk is de dame bereid het risico van een kernoorlog te aanvaarden en Russische roulette te spelen met Europa. Als marionet van de Amerikanen is zij een gewillige medeplichtige van de Anglo-Amerikaanse strategen, bericht Unser-mitteleuropa.com.

Etikettenfraude en kiezersbedrog

Met de hulp van de links-groene mainstream media zijn de “Groenen” erin geslaagd het beeld te scheppen van vreedzame lammetjes die alleen het beste voor hebben met de mensheid en de natuur. Nauwelijks waren zij in de regering, of zij rukten hun eigen pacifistische larven af – en nu komt de gruwelijke grimas van bloeddorstige oorlogszuchtigen aan het licht. Tot nu toe was hun slogan “Vrede stichten zonder wapens”, maar nu is het “Vrede stichten met zware wapens”. En dat ondanks het feit dat zij weten dat militaire steun deze oorlog alleen maar zal verlengen en nog meer doden zal veroorzaken.

Om de verrotte trucs te illustreren die gebruikt worden om de kiezers te misleiden, is het de moeite waard een blik te werpen op de verkiezingsreclame van de oorlogsstokers. Baron Munchausen was in vergelijking met deze bedriegers een eerlijk man.

  Heeft de voormalige Sovjet-Unie ervaren wat Europa te wachten staat?

En nu heet het:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Er is een grote oorlog op komstVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLogica: Polen koopt duurder gas van Duitsland dat het in roebels van Rusland koopt
Volgend artikelArts legt uit: Zo beschadigen covidvaccins de hersenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. De totaal verdwaasde linkse politici en hun dom kiesvee leven in ‘la la land’ en nemen hun ideologische waandenkbeelden voor werkelijkheid. De terugkeer naar de realiteit zal pijn doen.

 2. En wederom is het Duitsland in opdracht van Amerika die het voortouw neemt. De geschiedenis herhaalt zich. Waarom zien zo weinig mensen dit???? Echt, pak op die moordlustige gasten, spuit erin en de oven in, wegwezen! Van mij mag 99% van de politiek gaan “douchen”…. Oppleuren van deze mooie aarde die met de dag donkerder en donkerder wordt door die mongolen. Om te kotsen.

  • Indirect.Het zijn nazi’s;=national socialisten=post marxisten. Communisten, maar dan van de stomste en wereldvreemdste catagorie; net als de linkse maatschappij verpesters in NL: D666, GL,en nu ook VVD

 3. In geval van een nucleaire bom:
  Zijn er al tekenen dat politici, kapitaalkrachtigen en andere bekende pro oorlogsgezinden hun familie het land uitgesmokkeld hebben? Zo ook
  In naburige EU gezinde buurlanden?

 4. De afrekening voor dit soort psychopaten komt nog , die uitspraken van dit loeder staan genoteerd en zullen ter zijner tijd in een kurzer Prozess in een daarvoor geschikte tribunaal niet vergeten worden.

 5. De gewone burger wil geen oorlog met Russia. Russia hoort bij ons Europa en veel belangrijker dan de corrupte Oekraïne, de twee landen net zo corrupt, maar Russia kun je niet missen maar wel Oekraïne. Onze idioten politici en marionette van de Amerikanen die niet kunnen met Russia onderhandelen. Wat is het probleem dat Russia neemt 50% van Oekraine, zij hebben ook recht de pro-russen, wij moeten niet te bemoeien met zijn probleem met Russia. Wanneer Russia valt een van de EU landen dan gaan wij reageren. Maar nu ben je in het conflict beland met een krachtige land vanwege het versturen van militaire material. Ik zou de politici van de EU naar Kiev versturen zij kunnen daar blijven en niet terug, wij zijn van de hele troep en idioten van politici van de EU van af! Dat is te zien in de stemt bureau de gewone burger gaat niet stemmen, zij willen een flinke verandering inde overheid!

  • Inderdaad.Maar het leven is te goed in NL; er moet eerst armoede komen voordat “de nederlander”gaat denken.
   En verandering kan snel, maar basisvoorwaarden:
   –links uit de overheid, totaal. Rechts (conservatief) moet regeren, op laag en hoog niveau;
   en
   –uitEU, uit euro 9hadden we nooit in gemoeten) uit Nato (oorlogszoekers in USA opdracht)
   –islam verbieden en moskeetjes slopen. Note: de Turken hebben op Cyprus meer dan 500 kerken onteerd en venietigd. Moslims vallen dagelijks kerken aan; op de Griekse eilanden, in duitsland, Frankrijk, Italie.
   –moslims, die langer dan een jaar hier zijn, en geen werk hebben, of geen nederlands spreken: uitzetten naar “wir schaffen das land”.
   -grenzen dicht en bewaakt; ook met sateliet.

   dan ter voorkoming van onze situatie zoals die nu is–onder een derde wereld land, ander politiek systeem
   –parlement: alleen voor voorlichting publiek via een tv kanaal.
   –maximum 100 personen
   –beslissen: via een electronisch maandelijks referendum
   –zakenkabinet, niet meer dan 5 ministeries
   Bij wisselen ministers: alle topambtenaren vervangen
   –ministers kunnen bij wanprestatie op staande voet ontslagen worden–ook via referendum

   –gezondheid: nationaliseren. NL doktoren en specialisten zijn de hoogst betaalden ter wereld, maar niet de beste…
   Alle medisch personeel in staatsdienst, gebouwen (ziekenhuizen e.d.) staats eigendom.
   Geen zorgpremie voor de lagere inkomens.

   –conform grondwet: geen koninkrijk meer, maar republiek.
   President(e) kiezen voor periode 7 jaar.Niet herkiesbaar.

   –recht: gratis rechthulp herstellen.

   –dienstplicht-2 jaar–voor meiden en jongens; aar niet voor hetleger, maar voor sociale diensten.

   –strijdkrachten opheffen; paar honderd man voor geval van kalamiteiten houden, met vrachtwagens en helicopters.
   Een soort van Zwitsers systeem invoeren.
   ——————————————————————————————–
   Dan komen we ergens en kunnen we de schade gemaakt door links weer een beetje goedmaken.

   Als laatste: voor politici: een beroepsgerichte universitaire opleiding als eis.

   • En niet vergeten de oorzaken van al deze ellende:
    Stoppen met lidmaatschap van de WHO, verbieden van de aan hun gelinkte zogenaamde NGO’s , de NAVO en de EU, maar lid blijven van de EU in een vorm zoals die in het begin was: de E.E.G. een samenwerkingsverband op gebied van economie over de landen heen, maar dan zonder een niet verkozen elite die denkt zomaar eventjes de baas te kunnen spelen over 29 landen. De vertegenwoordiging moet gebeuren door de desbetreffende ministers van de landen (die dus door het volk gekozen zijn) naargelang het onderwerp. Gaat het over landbouw dan is elke minister van landbouw van ieder land vertegenwoordigd, gaat het over sociale zekerheid, idem, enz. Zo kunnen ze afspraken maken die voor ieder land evenveel waard zijn.
    De munt mag blijven want dat scheelt een enorme hoeveelheid geldverlies door gokken op koersveranderingen.
    Wil je de arbeidsmigratie beperken dan voor de hele EU hetzelfde minimum loon, dezelfde sociale bijdragen en uitkeringen en dezelfde pensioenopbouw.
    Gastarbeiders zijn welkom, maar het blijven gasten, die ooit weer eens vertrekken. Gelukzoekers mogen hun poging elders proberen. Eerst hier minimaal 1 jaar werken (jaarcontract laten zien) vooraleer aanspraak gemaakt kan worden op sociale voorzieningen.
    Alleen bewezen oorlogsvluchtelingen worden opgevangen, maar enkel zolang de oorlogstoestand in hun land duurt.

 6. Genoeg!
  We willen die W 3 helemaal niet.
  En nucleair gebeurt er helemaal niks. !
  De propaganda luist ons erin door daaruit keuzes te destilleren die je Helemaal niet hoeft te maken. !
  Propagandaontnedmt je jou Innerlijke vrijheid..
  Wordt wakker.

 7. De moffen hebben al eens eerder geprobeerd Rusland te vernietigen. En dat is mislukt. Nu proberen ze het opnieuw. Sinds de oudheid is het al een oorlogszuchtig volk.

 8. ik heb een vraag mbt de oorlog en great Reset

  is participatie van Rusland niet van essentieel belang?
  voor een “succesvolle” nieuwe wereld orde

 9. Uit de euro en terug naar de gulden, nou reken dan maar vast om alles maal 2.23, dan komen we zeker in opstand en voelen ons dan ook echt opgelicht, ach maar dat zijn wel aan meer dan 20 jaar. Voorbeeld pakje Becel boter 250 gram in Euros 5.89 en in de guldens ruim 13 gulden en dit voorbeeld is er maar 1. Veel artikelen zijn 300 % duurder geworden en sommige nog meer.

 10. Wat worden wij toch door een dom, walgelijk volk vertegenwoordigd.
  De EU, ongewild maar opgedrongen en ze doen alsof de gewone mensen het allemaal niet begrijpen.
  Zij hebben natuurlijk het beste met ons voor.
  Het erge is dat dit vies volk de minste schade oploopt wanneer de de boel ontploft.
  Tegelijkertijd boert dit walgelijk volk naderhand het beste als de boel weer opgebouwd moet worden.
  Voorkomen is beter dan genezen.
  Is er dan niemand die deze mensen het zwijgen op kan leggen ?
  Ik hoop zo dat als het mis gaat en “wij” verliezen, dat de verantwoordelijken voor deze puinhoop allemaal de juiste straf krijgen.
  Met terugwerkende kracht zo lang als aangetoond kan worden.
  Allemaal !
  Politici, media, grootaandeelhouders. verantwoordelijke bedrijfspsychoten en alle andere invloedrijke meelopers en profiteurs die willens en wetens de andere kant op keken.
  Laten we dan opnieuw beginnen (als het nog kan tenminste).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in