Britse bejaarden die zonder toestemming thuis zijn geïnjecteerd, kunnen niet meer praten of lopen. Een foto die viraal gaat op sociale media toont een bejaard echtpaar dat kort geleden is ingeënt door Britse overheidsmedewerkers, bericht Uncut-News.

Volgens de Britse Twittergebruiker @DeRossiBeard is het echtpaar op de foto haar schoonfamilie, die reeds aan dementie leed en niet in staat was toestemming te geven om te worden gevaccineerd,

“Dit is mijn schoonfamilie…. nou ja, wat er van hen over is.
Ze zijn gevaccineerd zonder geïnformeerde toestemming of toestemming
van de POA, in hun eigen huis. Ze hebben dementie en een aantekening in
hun dossier om niet te vaccineren. Nu kunnen ze niet meer lopen of praten…
DIT IS SLECHT!!!!”

In een update op donderdag schreef de Twittergebruiker dat de vaccins werden toegediend door een team dat van deur tot deur gaat. “De huisarts gaf hun namen. Spraken met de huisarts. Wachten op een telefoontje. We staan ook in contact met de politie over mishandeling en medische zorg.”

De gedwongen vaccinatie van mensen met dementie doet denken aan beelden uit Los Angeles eerder dit jaar, waar op een video te zien is hoe mensen met een verstandelijke handicap onder dwang door overheidsmedewerkers worden gevaccineerd.

  Vrouw die bijna stierf na J&J-vaccin zit opgescheept met 1 miljoen dollar doktersrekening, zegt dat regering moet betalen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verschrikking! Californische ambtenaren dwingen huilende mentaal gehandicapten om COVID vaccinaties te krijgenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFranse politie legt schild neer en sluit zich aan bij 100.000 betogers die tegen vaccinpas demonstreren
Volgend artikelGlobalisten geven nu Rusland en racisme de schuld voor “vaccinatie aarzeling”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het is gewoon onvoorstelbaar dat er zorgverleners zijn die hier toe in staat zijn.
  Satan krijgt steeds meer macht hier….

 2. Er zijn heel veel sadistische mensen in de wereld, en die krijgen nu volop de kans om aan hun behoeftes te voldoen. Dus kijk goed uit, dat je ze ook niet tegenkomt. Ze kunnen in je eigen vriendenkring schuilen, of in je familie. Sadisten zitten overal, en ze vertonen allerlei trekjes, die je leert herkennen als je er op gaat letten. Duivelse klootzakken zijn het.

  • Er zijn dan ook vrij veel mensen die een totaal verknipte en gestoorde opvoeding en jeugd hebben mee gemaakt waar de meeste een behoorlijke tik aan hebben over gehouden.
   Moeilijk voor te stellen als je zelf een vrij zorgeloze opvoeding en jeugd heb mee gemaakt.
   Maar ik heb nou al zoveel hele rare verhalen gehoord van mensen dat ik nergens meer van sta te kijken.

 3. Eerlijk gezegd interesseert het me geen bal meer of die hele debielenkudde plus hun psychopatische leiders oprot. Hoe dan ook. Ik vind het steeds opvallender hoe veel zooi er rondloopt. Zoveel zelfs dat je aan jezelf begint te twijfelen, of je wel “normaal” bent. Ze lopen midden op straat als domme koeien, ze scheuren door de Jumbo, ze gaan zonder kijken linksaf voor je auto op de fiets, ze gedragen zich als tokkies op het strandje, ze bleren constant tegen hun kindjes, ze denken dat ze overal recht op hebben, ze lopen achter elke techno snuisterij aan, ze kunnen niet redeneren, ze lopen met 3 of 4 kinderen rond, ze zitten met zijn allen in Benidorm op een kluitje, en ga zo maar door. Ik zie het wel zitten, een lekker rustige wereld. Die hele Debielenkudde-Psychopaten Vereniging waar normale, vredige mensen nu zoveel last van hebben mag oprotten. En laat ons met rust. Dat het zo mag worden…maar dat zal er wel niet in zitten. Helaas.

  • Geweldige, intelligent geschreven brief zeg! Bedankt dit te plaatsen. Zou DeJonge dit wel kunnen begrijpen… Ben benieuwd wat er voor een laf antwoord op komt. Ook ben ik benieuwd of we mogelijk ook andere aanklachten tegen die hufter kunnen voeren, want niemand heeft een toestemming ondertekend dat niemand verantwoordelijk gehouden kan worden voor deze rotzooi. Ook mijn leven verwoest hij, omdat ik tussen die Ingespoten idioten moet leven en mijn bewegingsvrijheid ingeperkt wordt.

 4. Wat opvalt bij dit nieuws uit Engeland is dat ijveraars met een nauwelijks ontwikkeld beeld van waarmee ze bezig zijn – overigens net als in alle eeuwen hiervoor – rücksichtslos mensen beschadigen, mishandelen, vermoorden en zo meer. Als we lezen wat bijvoorbeeld de Geuzen in de 80 jarige oorlog (1568 – 1648) met de kloosterlingen in de katholieke kloosters uithaalden dan leven we nu nog in een kinderspeeltuin met lieve verzorgsters. Blijkbaar zijn wij zo!

  • Nou.. goed gezegd hoor, Peter P…. ik zat laatst ook nog te denken hoe kort geleden het nog was dat er bijv de schooltandarts was. Ook zo’n ijveraar die kleine kinderen martelde. We werden gedwongen in de rij te staan voor die griezelige bus. Onze ouders wisten er niet eens van dat die er stond. Een voor een moesten we naar binnen, niet wetende wat ons te wachten stond. In de rij hoorden we onze mede-kindjes gillen van de pijn, en het geluid van die enge boor die maar doorging, als Fred de tandarts met zijn zwarte haar (ik zie die man nog voor me) zijn zakken aan het vullen was met gaatjes (bestaand en niet bestaand) te vullen in kleine kinderbekjes. Blijkbaar zijn we zo!

 5. Die fijne spuitjes van de overheid, maken soep van elk koppie…..dus eigenlijk is elke gevaccineerde niet meer te vertrouwen……ze zijn ontoerekeningsvatbaar, dus wij nuchtere nadenkers, lopen straks tussen de zombies, parkinsonnetjes (nog meer), en altzheimer. Blijkbaar doen de gewasbeschermingsmiddelen, (lees pesticiden op groente en fruit) hun werk niet snel genoeg. Wij in de bollenstreek, zitten de hele zomer in het bollengif, en de parkinson en altzheimer reist hier al jaren de pan uit, we staan op nummer 1 in europa met gif. het valt straks niet eens meer op. Terwijl de nieuwe jonge bollenboeren/gifspuiters worden ge-introduceerd…..jonge mensen met geen enkele opleiding, mogen duizenden mensen vergiftigen voor een paar rotte tulpen!!! wij worden nooit beschermd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in