© Jordan Henderson Original Paintings – Fine Art Prints.

Nadat het Biden-regime er niet in was geslaagd de door de globalisten gestelde doelen voor vaccinatie op 4 juli te halen, kondigde Biden een nieuw plan aan om overheidsmedewerkers naar de huizen van de ongevaccineerden te sturen om de wijdverbreide “vaccinatie aarzeling” te bestrijden, bericht vaccines.news.

“Nu moeten we gemeenschap per gemeenschap gaan, buurt per buurt, en vaak van deur tot deur – letterlijk op deuren kloppen om hulp te krijgen de resterende mensen te beschermen tegen het virus”, stamelde Biden door het script.

Het doel is om iedere man, vrouw en kind te dwingen, om te kopen en te intimideren om hun verstand te onderwerpen aan een valse autoriteit, zodat meer mensen afstand zullen doen van hun rechten, en hun menselijke waardigheid zullen opofferen aan een globaal genetisch experiment dat destructief en dodelijk blijkt te zijn. De beginselen van geïnformeerde toestemming en medische privacy worden als nooit tevoren aangevallen, terwijl regeringen doorgaan met het illegaal beoefenen van de geneeskunde en het publiek met medische fraude misleiden.

En nu, in hun streven naar totale vaccingehoorzaamheid, geven de globalisten Rusland en racisme de schuld van “vaccinatie aarzeling”. Deze berichten zijn reeds verschenen in het tijdschrift Nature. Deze propaganda is allemaal onderdeel van het wanhopige plan van de globalisten om te manipuleren en verdeeldheid te zaaien, terwijl zij doorgaan met hun misdaden tegen de mensheid.

Nature Journal beweert dat ongevaccineerde mensen agressief zijn, aangewakkerd door Russische desinformatie

Het Nature propaganda stuk is getiteld, “COVID vaccins: tijd om anti-vax agressie te confronteren“. De titel bestempelt ongevaccineerde mensen automatisch als “agressief” – gaslighting van miljoenen vreedzame mensen die het zat zijn om gebombardeerd te worden door vaccinpropaganda, die het zat zijn om rondgeduwd te worden door vaccinatiedwang en “vaccinvereisten”.

Hier komen Bill Gates' genetisch gemanipuleerde muggen

De propaganda geeft ook de schuld aan Russische inlichtingendiensten voor het in diskrediet brengen van westerse COVID-19 vaccins. In het artikel staat: “Onderzoeken van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken hebben beschreven hoe Russische inlichtingendiensten proberen westerse COVID-19 vaccins in diskrediet te brengen.” Het artikel roemt ‘President’ Joe Biden voor het waarschuwen van “Russische mediagroepen om hun anti-vaccin agressie te stoppen.” Deze propaganda tactiek werd ook gebruikt door Joseph Goebbels in nazi-Duitsland om een bepaalde bevolkingsgroep sociaal uit te sluiten en het publiek ervan te overtuigen dat zij ongewenste verraders zijn, een bedreiging voor de natie.

Nature Journal beweert dat ongevaccineerde mensen worden aangewakkerd door “racisme”

Het propaganda stuk gebruikt versleten, anti-racisme tactieken om om “anti-vaxxers” af te schilderen als gewelddadige racisten. De gewapende propaganda probeert de gevaccineerden op te zetten tegen hun eigen familie, vrienden en buren, zodat zij de segregatie van de ongevaccineerden uit de samenleving zullen blijven steunen.

De propaganda stelt: “Veel extreem-rechtse groeperingen die valse informatie verspreidden over de presidentsverkiezingen in de VS van vorig jaar, doen hetzelfde over vaccins.” Het artikel beschuldigt “anti-vaccin groepen” ervan zich te richten op zwarte gemeenschappen, daarbij verwijzend naar een “anti-vaccin documentaire” die het testen van COVID-19 vaccins onder Afro-Amerikanen belastert. Die documentaire, getiteld “Medisch Racisme” werd uitgebracht in maart 2021; het wijst op het simpele feit dat de vaccinindustrie zich richt op zwarte gemeenschappen. Stel je voor: Iedereen die wijst op de flagrante daad van de vaccinindustrie van medisch racisme en raciale profilering wordt er nu van beschuldigd de racist te zijn!

Voormalig vicepresident Pfizer: kinderen hebben 50 keer meer kans om te sterven door vaccin tegen coronavirus dan door het virus zelf

In een NPR-stuk van Junaid Nabi wordt geprobeerd de ongevaccineerden af te schilderen als “bevoorrechten”, wier terughoudendheid ten aanzien van vaccins een klap in het gezicht is van Afrikaanse kinderen die niet dezelfde toegang tot vaccins hebben.

Landen over de hele wereld ontmenselijken de ongevaccineerden, profileren hen en zonderen hen af van openbare plaatsen. Een artikel in Forbes van 28 juni getiteld “No Shot, No Service: Abu Dhabi to Ban Unvaccinated People from Most Public Places” viert deze segregatie, waarbij de “vaccinweifelaars” worden verguisd met termen als “pestratten”. Door de geschiedenis heen heeft deze segregatie en ontmenselijking nooit een goed einde gekend. De daders en mede-samenzweerders van dit kwaad, en de ‘goede’ mannen en vrouwen die werkeloos toezien, zullen uiteindelijk geestelijke ellende en toorn onder ogen zien, en de gesel van gerechtigheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins: eerste aanwijzingen voor langetermijneffectenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOngehoord gedrag van de Britse autoriteiten – Ouderen met dementie worden thuis zonder hun toestemming gevaccineerd
Volgend artikelCOVID-19 vaccins: we zijn vanaf het allereerste begin misleid
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. Wat heeft racisme hier nou weer mee te maken.
  We worden toch achterna gezeten met een spuit door negers, Papoea’s of eskimo’s.
  Of ben ik nou ook al racist als ik blanken niet vertrouw als blanke zijnde.

 2. Deze demente pedofiele klootzak wordt door smeerlappen als Nancy Pelosi aangestuurd. Biden doet helemaal niets, behalve stumperig rondbanjeren en rare dingen zeggen.

 3. Dit domme artikel in Nature was geschreven door ene Peter Hotez, met zijn scheefzittende vlinderdasje. Dit is de eoa narcistische wanker die aan zelf-referentie en zelf-verering doet om zichzelf te doen gelden. De pandemie draait om hem en hij zal zelf achter die afgrijselijke “anti-vaxxers” aangaan om diep de reet te kunnen likken van de psychopatische despoten. De ene stupide zin volgt de andere stupide zin, in een artikel vol haat en onzin. Waar die mensen vandaan komen is een raadsel! Maar ze bestaan… dat is heel erg. Om ze ook op te laten rotten met de debielenkudde moet nog uitgevonden worden. Geen gifspuit die op dit soort walgelijke gasten werkt omdat hun eigen gif veel sterker is.

  Nature is a British weekly scientific journal founded and based in London, England.As a multidisciplinary publication, Nature features peer-reviewed research from a variety of academic disciplines, mainly in science and technology. It has core editorial offices across the United States, continental Europe, and Asia under the international scientific publishing company Springer Nature.

  Charlie Hebdo was neergeknald door de eoa gek. Het is altijd de verkeerde die er aan gaat. Hier zijn de Nature editors, de breinen die dit soort verscheppelijk schrijven goedkeuren:
  https://www.nature.com/nature/about/editors

 4. Het is bij de vermeende machthebbers altijd het zelfde liedje wat zij opdreunen. Als andere niet doen wat zij willen, dan worden die andere van alles beschuldigd. Maar als die andere dan daar de bewijzen en onderbouwingen van willen hebben, worden zij genegeerd. Dan worden er steeds meer dwangmatige en ten slotte gewelddadige acties op touw gezet door de vermeende machthebbers, om toch hun zin door te kunnen drukken bij die andere. Maar als die andere standvastig blijken te zijn en zich niet valselijk de wet laten voorschrijven en dat zij veelal met veel grotere aantallen zijn. Binden de vermeende machthebbers hun dwangmaatregelen regelmatig in en zullen het op een andere manier op een ander tijdstip het weer proberen. Net zo lang dat zij over iedereen de macht over kunnen uitoefenen. Het maakt voor de vermeende machthebbers niets uit hoe het tot stand komt, maar meer van dat het tot stand komt.

 5. Geen zelfzucht is groter dan die van de vaxxers die zichzelf ophemelen omdat ze hun burgerplicht hebben gedaan in de vaccinatiedans die vooral de rijke landen zich kunnen veroorloven, waardoor zij zich als eerste denken te beschermen, terwijl de bevolking in arme landen aan hun lot worden overgelaten, onbeschermd tegen het virus. Anti-vaxxers onder de zestig zijn tenminste zo sociaal om een vaccin niet te gebruiken dat beter besteed is aan de risicogroepen in arme landen, omdat zij zelf in overgrote meerderheid covid zelf wel de baas kunnen met hun eigen immuunsysteem. De solidariteit van de vaxxers met de armere bevolkingsgroepen gaat niet verder dan de landsgrenzen om iedereen binnen die grenzen – arm, rijk, jong (zelfs indien niet nodig) en oud – liefst te dwingen zich te laten prikken zonder oog voor de risicogroepen in armere landen en gebieden. Dus opnieuw de bescherming van het eigen leven in de eigen omgeving is belangrijker dan de optimale aanpak van covid door wereldwijd de risicogroepen voorrang te geven bij vaccinatie – gesteld natuurlijk dat vaccinatie werkelijk zo’n beschermend effect heeft als wordt beweerd. Het morele vingertje maskeert zo vaak arrogante superioriteitsgevoelens die afleidt van de eigen rol en verantwoording in de keuzes die worden gemaakt en de ruimte die we andersdenkenden moeten bieden om de maatschappij leefbaar en vitaal te houden.

  • p.s. – de zuigende massa die nooit zelfstandig wilt denken. Ergens wel te begrijpen dat die psychopaten ze als proefkonijnen zien om hun eigen zelfzuchtigheid bot te vieren, want ze hebben totaal geen respect voor die kudde. Ik begin dat nu zelf ook zo te ervaren, dit gebrek aan respect voor die massa stupide wezens. Maar niet om dezelfde redenen, dus, als die van de psychopaten.

 6. Bedankt om dit zo mooi te verwoorden. Het egoisme dat zich heeft tentoongesteld door die Ingespotenen maakt je treurig een mens te zijn.

 7. Even nadenken hoor. Als ik dus GEEN spuit wil, dan is die spuit beschikbaar voor iemand anders. Dat kan een zwarte zijn. Dus omdat ik een zwarte de kans geef een spuit te nemen ben ik rascistisch? Ze weten echt van gekkigheid niet meer hoe ze het moeten brengen. En de hele goegemeente – bedwelmd door de media – trapt er nog in ook. Ze doen maar.
  Wat betreft die spuit, die kunnen ze achteraf in mn lijk steken want ik vecht me liever dood. En uiteraard wordt verdediging van mijn eigen lijf dan aangemerkt als agressie. Kan me ook al niet schelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in