We komen gevaarlijk dicht bij de “hete fase” van de Derde Wereldoorlog, maar de meeste mensen in de westerse wereld beseffen niet eens wat er aan de hand is. Ze vertrouwen onze leiders gewoon wanneer ze ons vertellen dat we nooit rechtstreeks betrokken zullen zijn bij een conflict met Rusland, maar ondertussen blijven diezelfde leiders ons steeds dichter bij zo’n scenario brengen. Eerder vandaag vernamen we dat het Verenigd Koninkrijk nu langeafstandskruisraketten van het type “Storm Shadow” heeft geleverd aan Oekraïne, schrijft Michael Snyder.

Het Verenigd Koninkrijk heeft meerdere “Storm Shadow” kruisraketten geleverd aan Oekraïne, waardoor het land een nieuwe langeafstandsaanval kan uitvoeren voorafgaand aan een lang verwacht tegenoffensief tegen de Russische strijdkrachten, aldus meerdere hoge westerse functionarissen tegen CNN.

De Britse minister van Defensie, Ben Wallace, noemde de donatie “de beste kans voor Oekraïne om zich te verdedigen tegen de voortdurende brutaliteit van Rusland” en bevestigde de transactie op donderdag nadat CNN exclusief melding had gemaakt van de deal.

Deze raketten hebben niet genoeg bereik om Moskou te bereiken, maar ze hebben wel het potentieel om strategische doelen zeer diep op Russisch grondgebied te raken.

Volgens CNN heeft de Britse regering “garanties gekregen van de Oekraïense regering dat deze raketten alleen binnen het soevereine grondgebied van Oekraïne zullen worden gebruikt”…

De Storm Shadow is een langeafstandskruisraket met stealthcapaciteiten, gezamenlijk ontwikkeld door het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, die gewoonlijk vanuit de lucht wordt gelanceerd. Met een schootsbereik van meer dan 250 km, of 155 mijl, is hij net iets minder ver dan het bereik van 300 km van de Army Tactical Missile Systems (ATACMS) van Amerikaanse makelij, waar Oekraïne al lang om vraagt.

Cruciaal is dat de Storm Shadow het bereik heeft om diep in Russisch grondgebied in Oost-Oekraïne toe te slaan. Een westerse functionaris vertelde CNN dat het Verenigd Koninkrijk van de Oekraïense regering de verzekering heeft gekregen dat deze raketten alleen zullen worden gebruikt binnen het soevereine grondgebied van Oekraïne en niet binnen Rusland. Britse functionarissen hebben herhaaldelijk in het openbaar verklaard dat de Krim een soeverein Oekraïens grondgebied is en hebben het omschreven als “illegaal geannexeerd.”

Natuurlijk beschouwen de Oekraïners de Krim als hun “soevereine grondgebied”, en de Russen beschouwen de Krim ook als hun “soevereine grondgebied”.

  Het Witte Huis geeft toe dat landen wereldwijd de Amerikaanse dollar weigeren - "Overschakelen op nationale valuta is een schending van de rechten van Amerikaanse burgers"

En veel deskundigen verwachten al dat de Oekraïners deze nieuwe raketten zullen gebruiken om de Russische Zwarte Zeevloot, die op de Krim is gestationeerd, aan te vallen. Hier is slechts één voorbeeld

Ben Hodges, een voormalige bevelhebber van het Amerikaanse leger Europa, tweette: “Goed gedaan UK!”

Hij voegde eraan toe: “Dit zal Oekraïne in staat stellen de Krim onhoudbaar te maken voor Russische troepen,” en zou Rusland dwingen opnieuw na te denken over de positie van zijn Zwarte Zee-vloot.

Als de Oekraïners kruisraketten beginnen af te vuren op de marinebasis in Sevastopol, kan dat genoeg zijn om Rusland uit te dagen tactische kernwapens te gebruiken tegen Oekraïense doelen.

En als de Russen hun tactische kernwapens gaan gebruiken, heeft de regering-Biden al sterk laten doorschemeren dat wij de onze waarschijnlijk zullen gebruiken tegen Russische militaire middelen.

Als het eenmaal zover is, is er geen weg meer terug.

Voorlopig blijven de Oekraïners volhouden dat ze op het punt staan een zeer krachtig “tegenoffensief” te lanceren dat het tij van de oorlog zal keren…

Zelenskyy zei in een interview dat donderdag door de BBC werd uitgezonden dat het “onaanvaardbaar” zou zijn om de aanval nu te beginnen, omdat er dan te veel levens verloren zouden gaan.

“Met (wat we hebben) kunnen we doorgaan en succesvol zijn,” zei Zelenskyy in het interview, volgens de BBC. “Maar we zouden veel mensen verliezen. Ik denk dat dat onaanvaardbaar is.”

Heeft de Oekraïense regering genoeg buitenlandse huurlingen bij elkaar kunnen schrapen om een nieuw “tegenoffensief” mogelijk te maken?

Ik ben sceptisch, maar de komende weken zullen uitwijzen of ze bluffen of niet.

  Oekraïne zal zich onvoorwaardelijk overgeven en dan zal Rusland alle afspraken die BlackRock met het Zelensky-regime heeft gemaakt nietig verklaren

Ondertussen lijkt het erop dat we op het punt staan getuige te zijn van een groot conflict in het Midden-Oosten.

Volgens de Jerusalem Post heeft de Islamitische Jihad meer dan 800 raketten op Israël afgevuurd, en heeft het Israëlische leger in reactie daarop meer dan 190 luchtaanvallen in Gaza uitgevoerd…

De Palestijnse Islamitische Jihad heeft tussen woensdagochtend en donderdagavond 20.00 uur 803 raketten op Israël afgevuurd, en het IDF heeft in dezelfde periode 191 luchtaanvallen uitgevoerd in Gaza.

De IDF doodde de raketcommandant van de Islamitische Jihad, Ali Ghali, rond 1 uur ’s morgens vroeg op donderdag, en zijn plaatsvervanger, Ahmed Abu Daka, rond 16.30 uur op donderdag.

Dit is een enorme test voor de regering Netanyahu.

Als de reactie van de IDF op deze aanvallen te zwak wordt bevonden, zal Netanyahu veel publieke steun verliezen.

Maar als de reactie van de IDF te sterk is, kan er mogelijk een grote regionale oorlog uitbreken.

Op dit moment beloven de Israëli’s dat “de campagne zal doorgaan zolang dat nodig is”

Premier Benjamin Netanyahu en minister van Defensie Gallant verklaarden dat “de campagne zal doorgaan zolang dat nodig is”, na een beoordeling van de situatie na de raketaanval op Rehovot waarbij een man werd gedood en 10 mensen werden gewond.

Verder hebben zij de veiligheidstroepen opgedragen “een zware prijs te blijven eisen van de Islamitische Jihad voor haar agressie tegen de burgers van Israël”, aldus het kabinet van de premier.

Laten we hopen dat er snel een staakt-het-vuren tot stand komt.

Want als de Israëli’s troepen naar Gaza sturen, zal alles veranderen.

Voordat ik dit artikel afsluit, wil ik nog één ding noemen.

Nu we dichter bij een oorlog met China komen, suggereren sommige leiders in Washington dat we eigenlijk de Taiwanese Semiconductor Manufacturing Company moeten opblazen na een invasie om te voorkomen dat die in Chinese handen valt…

  De ruil van de eeuw: Rusland zou moeten aanbieden Westerse huurlingen te ruilen voor Assange

De Taiwanese minister van Defensie heeft zich begin deze week in verklaringen verzet tegen het idee dat de VS de halfgeleiderfabrieken van het eiland zouden bombarderen in geval van een Chinese invasie.

Rep. Seth Moulton (D-MA) zei onlangs dat de VS “de Chinezen heel duidelijk moeten maken dat als jullie Taiwan binnenvallen, wij TSMC zullen opblazen,” verwijzend naar Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, die het merendeel van de geavanceerde halfgeleiders ter wereld produceert.

Gevraagd naar de opmerkingen van Moutlon, zei de Taiwanese minister van Defensie Chiu Kuo-cheng dat het leger dat niet zou laten gebeuren.

Dit toont aan hoe dramatisch onze relatie met China is verslechterd.

Ooit zou het ondenkbaar zijn geweest dat een lid van het Congres zoiets zou zeggen.

Maar nu erkennen veel van onze politici openlijk dat er vroeg of laat oorlog met China op komst is.

Laat ik dus proberen samen te vatten wat ons te wachten staat.

We zijn al betrokken bij een proxy-oorlog met Rusland die binnenkort kan uitmonden in een schietoorlog, een groot regionaal conflict in het Midden-Oosten kan elk moment losbarsten, en onze politici praten openlijk over een komende oorlog met China.

Ja, ik denk dat we zeker in een tijd zitten van “oorlogen en geruchten over oorlogen”, maar de meesten van ons in de westerse wereld hebben nog steeds geen flauw benul.

De meeste mensen in de westerse wereld geloven nog steeds dat onze leiders competent zijn en dat zij alles onder controle hebben.

Helaas zal het tegen de tijd dat zij de waarheid inzien veel te laat zijn om de koers te wijzigen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Waarheden die u de stuipen op het lijf zouden moeten jagen



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOndanks Nature-studie die aantoont dat Covid-19 gevaccineerde mensen 2x zoveel ‘mini-beroertes’ in hun oog hebben dan ongevaccineerden, neemt de EU nieuwe mRNA-therapieën over
Volgend artikelDe kwakzalverjournalisten van de NAVO zijn voorstander van totale oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Ik zag laatst “actrice”
  Victoria coblenco op de npo verwoed propaganderen dat de urkies aan de winnende hand zijn terwijl ze haar wanhoop bedwong , ik ben analytisch en heb een nieuwsgierige aanleg gezichtsuitdrukkingen en tonatie,s te betrekken bij wat er gezegt word.

  De energie van wat gezegd word is optimaal ontspannen waneer er geen geforceerd en contra verhaal of polair aan de waarheid verhaal te tonele gebracht word.
  En de spanning en emotie droop er af , wanhopig vroeg ze het publiek haar verhaal te geloven.

  De satanisten geloven in spellen , en spellen zijn pharmacia/magick.

  Blijkt maar weer hoe de originele echte mensen zich laten verleiden hun eigen negative realiteit te creëren door misleiding en bedrog.

  De mens zal uiteindelijk ingrijpen en de politici en media en technocraten tot lantarenpaal decoratie degraderen.

  • Wat appart blijft is dat zo weinig politici en wat tv hypnose de miljoenen en miljarden mensen nog steeds doet geloven wat de
   tel a vision ten tonele brengt.
   Het zijn maar een paar duizend globalisten en gemakkelijk uit te schakelen.

   Ik weet uit ervaring dat de door frank Zappa gedemoniseerd slime oezes from your tv set een gevaarlijk verslavende werking heeft en de hersenen het onderscheid tussen waar en fictie niet onderscheiden , dmv zien horen en emoties en erna misschien nog over praten worden drie tot vier zintuigen geactiveerd die er voor zorgen dat fictie niet te onderscheiden is van waarheid.
   En met de nieuwste OLED en 3D tv zit de hypnose diep.

   Uiteindelijk zijn er nooit genoeg ordediensten tv,s en media en politici of zelfs leger om 90+% de wil op te leggen.

   Heelaas Zie ik De asielstroom wat het soros nw0 leger is
   dat zal worden ingezet om ons te gaan bestrijden.
   Zonder te begrijpen dat hun de volgende geplande slaven generatie zullen zijn en hun kinderen het offerblok op getrokken zullen worden

   De boeren zijn bedrogen
   En ik hoorden en zie niets!!
   De stilte is oorverdovend.
   Oorlog lijkt on-ontkoombaar.

 2. Ook hier geldt: knetter-, en knettergek!
  Laten die krankzinnige oorlogophitsers zelf naar het front gaan. Maar dat durven de helden niet, bang voor der hachje . Jan met de pet, die zich soldaat noemt, mag het vuile werk opknappen.
  Walgelijk!

 3. “Willen ze echt de derde wereldoorlog? Het Westen heeft besloten Oekraïne langeafstandskruisraketten te geven…”

  Wéér een rodelijn die overschreden gaat worden voor de Russen? Keer op keer vermoeden de lezers dat de Russen langzaam maar zeker de Amerikaanse, Europese en NAVO arsenalen leeg worden getrokken om die kleine tering jood aan oorlogsmaterieel te helpen voorlopig zonder noemenswaardige successen van de Vushniks de vleesmolen is geduldig en wacht opnieuw vlees 7 maal 24 is het gehaktdag en dat willen degene die het voor het vertellen hebben in Zio states stoppen zodat de Russen deze ene keer werkelijk hun rodelijn overschreiden dan wordt het n.m.m. internationale gehaktdag.

  O ja nog even terug te komen op het besluit van de loopjongen van Klaus Schwab Rutte is internationaal bezig om die F-16 aan Oekraïne te doneren, maar Amerika heeft het laatste woord zoals gewoonlijk. Slowakije zijn verkiezingen aan de gang wanneer het linkse blok een verkiezingsnederlaag lijdt dan is Slowakije geen goede en vrijgevige vriendje van Oekraïne meer.

  • Das geen kleine tering jood maar wen katholieke lul. Ze hebben er een jood van gemaakt om onze medelij op te wekken voor oekraine en te doen geloven dt het een joods land is zodat wij akkoord gaan met alles wta hitler klaas schwaab en her ruttler uitkotsen. Vergis je niet zelensky is katholiek zo ook zijn vrouw en zijn kinderen zijn ook gedoopt. Als katholiek vind ik dt persoonlijk walgelijk wat hij doet en ik begrijp al helemaal niet dt die klote joden hun bek niet opentrekken over de fake joodse status van zelensky.

   • Waar zijn toch die mooie borden gebleven met teksten als: “Verboten fur juden” “juden nicht erwunscht” “achtung juden” Zoals Himmler het zei: “die Ausrottung der juden, ein Rhumesblatt”

   • Greet mei 12, 2023 at 11:23

    Vroeger was het zó…als alleen je moeder Joods is/was dan ben je óók Joods, tegenwoordig hebben ze dit laten varen als je vader Joods is dan ben je ook Joods, zoek maar op geen mierengeneuk over de zg. “voormalige” christelijkheid van Zelensky en je hebt gelijk hij is een willige marionet van de Kabbalistische Jodendom.

    Zelensky werd geboren in een Russisch-sprekende Joodse familie in Kryvy Rih in de oblast Dnjepropetrovsk, in het zuidoosten van Oekraïne. Zijn grootvader, die diende in het Rode Leger, verloor drie broers in de Holocaust.

    De verkiezing van Volodymyr Zelensky tot president van Oekraïne is sensationeel. Bijna driekwart van de kiezers stemde op een acteur zonder enige ervaring in de politiek, het bestuur en het leger. Op iemand die liever Russisch spreekt dan Oekraïens. Een man bovendien die er geen geheim van maakt dat hij joods is.

    https://www.raamoprusland.nl/dossiers/oekraine/1277-oekraine-verbaast-de-wereld-door-te-kiezen-voor-jood-als-president

 4. Laat maar de VS, UK, NL,Dennemarken, Noorwegen en enz onder water te laten lopen dan vallen miljoenen doden. De hypocrieten van de EU en politicis die niet de grote risico’s n zien zij moeten per direct aftreden. De nutteloze schappen met kinderen zitten te slapen die niet durven te protesteren in het weekend voor zijn eigen veiligheid en voor zijn eigen kinderen om deze oorlog te laten stoppen en eisen een neutrale houding.

  • eva mei 12, 2023 at 10:57

   Juist dat is een reëel gevaar wanneer de SMO in Oekraïne ontspoort door bijv. Russisch grondgebied aangevallen wordt, of een false flag op door de Westerse combinatie.

 5. De beste oplossing is : Geef de NAVO wat ze graag willen, een bom op Londen, Brussel enz.
  Ze smeken er bijna om !

  • De Russische tactiek is om de NAVO en de Amerikanen het idee constant te geven, dat zij kunnen winnen van Rusland in Oekraïne. Zodat de NAVO en de Amerikanen al hun oorlogsmaterieel blijven opstoken in Oekraïne. Ze ontwapenen zich zelf. De nieuwe aanvoer van nieuwe wapens zullen nog jaren op zich laten wachten, want de fabrikanten kunnen dan wel miljarden aan nieuwe wapen orders gekregen hebben. Maar als daarvoor de cruciale grondstoffen ontbreken zoals Titanium wat uit Rusland moet komen of andere cruciale onderdelen. Dan laten de nieuwe wapens lang op zich wachten. Tussentijds kan het toneelspel al weer hele andere situaties voordoen. Zoals de Amerikaanse neocons zwaar hebben geïnvesteerd in Oekraïne, maar als de Russen heel Oekraïne inlijven bij hun federatie, bestaat Oekraïne niet meer. Dan zijn al die miljarden dollars die de NAVO en de Amerikanen er ingestoken hebben voor niets geweest. Dat is dan het ondernemingsrisico zeggen we dan maar. Plus dat zij zich zelf als land niet meer kunnen verdedigen, mocht Rusland heel de EU over wil nemen en China Amerika over zou nemen. Want dat is het andere risico wat de NAVO en de Amerikanen nu ondernemen. Vooral al als ze nu al van plan zijn om China via Taiwan in een proxy-oorlog wil dwingen.

 6. “De meeste mensen in de westerse wereld geloven nog steeds dat onze leiders competent zijn en dat zij alles onder controle hebben.”
  Jammer voor deze mensen, maar er lopen teveel imbecielen rond in de politiek !!
  Voorbeelden van oorlogszuchtige bral mannetjes en vrouwtjes in eigen land ten over !!

  • Weet je waar ook veel imbecielen rondlopen? Onder het “Kuddevolk”, je weet wel…..dat zijn die hersengeamputeerde, gevaxxineerde mallotenkoningen en prinsesjes van genderneutrale afkomst, die allemaal zo begaand zijn met het lief en leed van onze allochtone instroom. Die kneuzen die met allerlei vlaggetjes te koop lopen……..das pas lachen. Dat waren dezelfde malloten die het hardst waren het schreeuwen aan het begin van de “COJONA” dat iedereen die niet een spuitje had gehad tegen de muur gezet moest worden, het ermee eens waren dat die ongevaxxte wappies ook geen levensreddende zorg mochten krijgen en van alles wat leuk was moesten worden uitgesloten , géén privileges mochten hebben. En dat is dan ongeveer 80% van de bevolking……wereldwijd!! Proost ik neem er nog een.

 7. Dat schorem dat ons meent te moeten regeren moet per direct uitgeschakeld worden. Wij, gewone mensen, willen geen oorlog en hebben het ook niet nodig. Maar de massa is grenzeloos dom en goedhartig. Ze wil in rust leven en daar profiteert dat tuig in regering van. Het meest humane is dan ook om al deze figuren de nek af te snijden. Het resultaat is…minder doden en een vrediger leven. Rutte en consorten zijn massamoordenaars, volksveraders en landveraders en verdienen volgens hun eigen gedicteerde wetten de doodstraf.

 8. Kuipers gisteren gehoord? Wie vaccinatie schade heeft moet maar naar de rechter gaan. De overheid en de fabrikant aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, de prik was op basis van vrijwilligheid (…).
  Als men nu nog niet doorheeft door wat voor incompetent corrupt tuig we ‘bestuurd’ worden. Deze lui voeren ons moedwillig de afgrond in. En we laten ze gewoon hun gang gaan…

   • Oh, het mondkapje droeg u ook vrijwillig. En u werd ook vrijwillig geweigerd in restaurants, zwembaden, sportscholen en andere nazi ondernemingen.
    Sodemieter op met je vrijwillig.

  • Je kan in ieder geval je werkgever aanklagen als die eiste dat je je liet vaccineren, want dan was het niet vrijwillig meer, maar de staat aanklagen word moeilijk.

 9. Laat ik hopen dat als die Oekies daar de eerste raket gaan afvuren er direct een raket naar London gaat. Heb de popcorn met het bier al klaar staan. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!!! En wat betreft Nederland…………..Tja, we zullen zien.

  • 1 bom op Rotterdamse haven en heel Nederland met zijn achterland ligt dan plat. 1 bom op City of Londen, waar tevens alle ondergrondse gangen ermee vernietigd worden en omdat het vlakbij de Theems zit loopt de rest van de ondergronds gangen vol met het zeewater. Dan valt ook het zwarte adel bolwerk wat we het Engelse koningshuis noemen. Dan wordt de kern van de Angelsaksische wereldmacht geraakt. Als de Russen hun Tsunami torpedo laten ontploffen bij de kust van Amerika aan beide zijdes, dan lopen alle geheime gangenstelsels onder water en zullen de neocons en ander parasieten verzuipen in hun vermeende veilig verklaarde bunkers verzuipen.
   Ook 1 bom in het meer van Genève zal ook alle gangenstelsels onderwater laten lopen.

 10. Tijd voor de Russen om Londen met een atoomwapen van de kaart te vegen. Verstandig om eerst een waarschuwing te geven die de elektriciteitsvoorziening in Londen platlegt met de mededeling dat Londen over een dag niet meer zal bestaan als de Britten zich niet onmiddellijk hun bemoeienis met deze oorlog staken.

  Ik had anders gehoopt, maar de oorlog in de Oekraïne is enkel te stoppen wanneer Rusland gewapend meldt dat het nu klaar is met de westerse bemoeienis.

  Evt kunnen de Russen de kantorencomplexen van de EU ambtenarren in Brussel pakken, samen met de parlementsgebouwen in Brussel en Straatsburg. We moeten toch van die EU af en dan is dit meteen een mooi moment.

 11. Het gaat escaleren. Russia heeft waarschijnlijk al bunkers laten bouwen voor zijn eigen bevolking maar wij niet. Laat maar een tsunami komen met een sterkere golf, er vallen miljoenen doden of de kerncentrale gaat uit barsten alles is kapot. De oorlog van Vietnam werd gestopt door de mensen niet door de incompetente oorlog zuchtige politicis.

  • monica,
   Die bunkers heeft Rusland al meer dan 60 jaar diep in de Oeral verborgen, waar 40 miljoen Russen kunnen schuilen. In veel steden hebben ze ook bunkers voor vaste of tijdelijke opvang. Wereldwijd heeft alleen Rusland zo’n systeem om te overleven met alle voorzieningen.

   • Beste Mensen

    De meeste landen met bergen hebben schuilplaatsen
    Zo ook Nederland en Belgie
    Daar kunnen heel veel mensen schuilen
    Helaas is het daar wel vochtig en koud
    De domste wat Nederlander kunnen doen is
    Die schuilplaatsen als wapen opslag gebruiken

    Dank U

    • Ringo Dada,
     Maar niet om een Atoomoorlog te overleven met normale mensen, die een oproep krijgen. Waar jij het over hebt is alleen voor de Elite, en dan ook nog maar voor een bepaalde tijd.

 12. Zucht…blijkbaar hebben ze niks geleerd uit het verleden…dat ze toch stoppen met al die stomme oorlogen…het levert niks op dan dood en verderf…ze kunnen hun tijd en energie beter investeren in iets goeds…want dit is dus echt niet wat God wil…ongeacht welk geloof je aanhangt

  • Oorlog is nodig, willen we gezuiverd worden van de Cabal, (SATAN).. Je hebt Goddelijke en Demonische oorlogen, die nu beide aan de gang zijn. Denk daar maar eens goed over na.. of willen we 2000 jaar geknecht worden. Ik noem het altijd JING en JANG.

 13. Beste Mensen

  Barbaare Moordlustige Kannibale Witte Europeanen in een ander Jasje heten Israelisch
  Hetzelfde geld ook voor Witte Europeanen die verbeelden Amerikanen te zijn
  Zo ook Witte Europeanen die zich verbeelden Australiers te zijn
  Moordhuizen een verbloemde benaming geven
  Als Slachthuis
  Moordenaar de benaming Slager op plakken geven de moordenaars geen vrijbrief om te moorden
  Liegen en bedriegen
  Belazeren en bedonderen
  Huichelachtige goochelingen met woorden
  Geeft de mensheid nog geen rechten om onschuldige levende wezens te vermoorden
  Helaas zijn wij Europeanen daar meester in
  Oo wat verschrikkelijk
  Voor de echte eerlijke Europeanen
  Die worden of voele zich over een kam geschoren

  Dank U

  • Ik vrees dat regeringen van communistische landen daar geen boodschap aan hebben…gelovige mensen in die landen kunnen al blij zijn als de regering hun ongemoeid laat…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in