Via Frontnieuws redactiemail

Ondanks de vaccinpasregelingen en de hoge vaccinatiegraad in veel van de getroffen landen, neemt het aantal COVID-gevallen in heel Europa weer toe, schrijft Paul Watson.

In Duitsland hebben zich voor het eerst meer dan 50.000 nieuwe  van het coronavirus-gevallen voorgedaan, en de autoriteiten dringen aan op het opleggen van meer beperkingen bovenop de reeds bestaande, die niet hebben gewerkt.

Will Jones schrijft:

“Aan het eind van de herfst is het aantal gerapporteerde covid-infecties in heel Europa sterk toegenomen, met pieken in Oostenrijk, Nederland, Denemarken, Duitsland, Zwitserland en Noorwegen, en mogelijk het begin in Frankrijk, Portugal en Italië. Dit ondanks het feit dat de meeste van deze landen, waaronder Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk, een hoge vaccinatiegraad hebben en intenief gebruik maken van vaccinpassen.”

Jones wijst erop dat er geen nieuwe variant van het virus is die de toename veroorzaakt en dat vrijwel al deze landen reeds een toename hebben gekend als gevolg van de Deltavariant.

Aangezien al deze landen relatief hoge vaccinatiepercentages hebben, kan men alleen maar aannemen dat de nieuwe golf gedeeltelijk te wijten is aan de afnemende doeltreffendheid van de vaccins.

Zoals de Hessenschau bericht:

“Na de uitbraak van Corona tijdens een koorconcert in Freigericht (Main-Kinzig) zijn meer mensen geïnfecteerd dan tot nu toe bekend was: Ten minste 35 mensen zijn positief getest, volgens informatie op donderdag. Eerder werd uitgegaan van 18 en vervolgens 24 besmette deelnemers en gasten.

Het evenement had plaatsgevonden volgens de 2G-regels. Dit betekent dat alleen gevaccineerde en herstelde mensen werden toegelaten. Het districtsgezondheidsbureau had alle deelnemers opgeroepen “bijzonder attent te zijn op mogelijke symptomen van een verkoudheid””.

  Nederlandse regering belemmert onderzoek naar oversterfte

Met andere woorden, de uitbraak deed zich voor op een evenement waar de overgrote meerderheid van de deelnemers volledig was gevaccineerd.

Een land waar het aantal COVID-gevallen en -doden laag is in vergelijking met andere Europese landen is Zweden, dat nooit een strikte lockdown heeft ingesteld en geen vaccinpasprogramma of verplichte maskering kent.

Men zou kunnen denken dat dit een les zou kunnen zijn.

Maar blijkbaar is het bestaan van “kudde-immuniteit” nu een “gevaarlijke samenzweringstheorie”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dagelijkse COVID-doden in Zweden staat op NUL, terwijl andere landen zich klaarmaken voor meer lockdownsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBolsonaro confronteert WHO-baas: “Mensen sterven na de tweede dosis”
Volgend artikelVaccinpusher Bill Gates geeft eindelijk toe dat zijn vaccins ondoeltreffend zijn en roept op tot een “nieuwe” aanpak van vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

  • De PCR Test deugt niet en heeft nog nooit gedeugd en de uitvinder/ontwikkelaar van deze Test kan het weten; van nat weer krijgen mensen doorgaans een natte neus. Het verkoudheidsseizoen is stilletjes aan weer begonnen. Het dragen van zuurstof afknijpende bacterie verzamelende gezichtsmaskers werken gezondheidsklachten in de hand. Mensen die de spuit hebben opgehaald, boeten in op het immuunsysteem. Uitval door de ingrediënten van de GMO spuit erbij opgeteld en voila: noem het dan maar ‘Covid’ of Corona’virus’gevallen. Het zogenaamde virus is tot nu toe niet geïsoleerd en kan niet worden aangetoond en er staat 1 miljoen of zoals ik onlangs las 1,5 miljoen pleuro te wachten op degene die het ‘virus’ kan aantonen. Ik denk dat meneer Snuif-Bloemschoen gelijk heeft: mensen, neem nog effe een booster want de spuiten helpen niet. 🙁

  • Deugt de pcr test? Leef jij onder een steen? Vanaf dag 1 zijn we deze ellende ingerommeld, enkel en alleen door die test. Die test is gemaakt toen die hele “pandemie” nog niet eens bestond. Verdiep je svp in de Corman Drosten paper en de daarop volgende retraction paper van Peter Borger en zijn team. Er is geen virus, er is geen pandemie. Ja, nu eentje van de gevaccineerden, maar geen covaids of wat dan ook. Stop het testen en er is NIKS aan de hand. Nou ja niks, nogmaals, degenen die in de ziekenhuizen belanden worden ziek en doodgespoten met die killershots. Covid bestaat niet, heeft nooit bestaan, is een verzinsel van a tot z.

  • Hallo Rotterdammer , potje dammen , maar wat betreft PCR test , is onderdeel van de leugen , laatste jaar 5,8 biljoen dollars extra bijgedrukt , ze moeten heel veel ambtenaren geld blijven geven , anders stoppen ze met liegen . Mensen liegen , Meneer uit Rotterdam

 1. De pcr test doet precies wat de wef marionetten wensen. Een test met een regelknop om dingen te doen die geen andere zin hebben dan alles te vernielen.
  Voor waar ze deze gebruiken is deze geheel niet geschikt.

 2. Tot 2019 noemden we het een griepseizoen.Nu benoemen we het aantal besmettingen. Die zijn er altijd al geweest met de R in de maand. Niets bijzonders , maar nu schiet iedereen in een kramp. Stop met testen en angstpropaganda.

  • Er zijn geen besmettingen, er is gen virus. Zie griep als de herfst, bomen laten hun bladeren vallen, worden wat zwakker en lijken af te sterven. In de lente komen de sterksten weer op en gaan mooi in de bloei en leven verder. De zwakkeren zijn doodgevroren en maken plaats voor nieuwe scheuten. Dat is een normale levenscyclus die ook geldt voor de mensen. In exact hetzelfde seizoen vallen de zwakken om en de gezonde mensen leven hun leven gewoon door. De een wat gezonder dan de ander, maar volgende herfst/ winter, nieuwe ronde, nieuwe kansen op een plekje onder de grond…

   Als de bomen hun bladeren laten vallen spreken we ook niet over een besmettelijke ziekte of een virus dat rondgaat. Nee, dat is de F*CKING NATUUR!! Bij mensen net zo, ER IS GEEN VIRUS!

   Mensen mensen, open de ogen nou eens, ga je serieus verdiepen en hoe het leven werkt en stop met al die praatjes van zogenaamde experts aannemen. Al die experts, ook de zogenaamd goeden hebben geen idee waar ze het over hebben en zitten muurvast in het virusgeloof/ virusideologie.

   • Hoi ViVTZ,

    Dit gezegde somt het redelijk goed samen ”It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends upon his not understanding it.” Het is moellijk om iemand iets the laten begrijpen als zijn salaris afhankelijk is van hem het niet te begrijpen.

    Groeten,
    Hugo

 3. Covid, Deltavariant, vaccinaties.
  Frontnieuws, ik ben helemaal klaar met jullie halve waarheden, halve leugens berichtgevingen. Jullie kunnen je niet verschuilen achter de smoes dat het anderen zijn die bepaalde beweringen doen. Jullie zijn degenen die ze plaatsen.
  Wat een aanfluiting is de alternatieve media anno nu.

  • Frontnieuws zoekt teveel waarheden op gebieden over de grens ,dat is moeilijk controleerbaar….daarnaast word er veel over het internet geslingerd en/of dat allemaal kloppend is??moeilijk te achterhalen…Ik heb zelf NVALT gebeld/RIVM gebeld en ook ziekenhuis om te vragen en werd behoorlijk afgewimpeld…..Zelfs Pfizer kwam met halve waarheden… aan de foon wow…..het plaatsen van deze waarheden op frontnieuws heeft niet zoveel nut want de mensen achter de schermen weigeren gehoor te geven aan enkele individuen zoals mij.
   Zelfs de heer Engel,weigert aan de foon te komen,ook interviews op tv zijn eenzijdig!!!!!nodig mij maar uit dan vertel ik gewoon op tv dat de vaccins geen vaccins zijn en wetenschappelijk geen gedegen onderzoek is gedaan en dat de zogeheten bescherming een schijn opwekt,zodat we straks allemaal iedere maand aan de prik moeten > daar word extreem veel aan verdient!!!Alle ziekenhuizen in Nederland drammen hun wanbeleid door…en aantal realistische doden door Corona is opgeklopt . ze hangen daar alles onder die vlag.
   Be-ademing> is slecht voor de longen iemand in coma brengen ook niet gezond en de medicijnen die men gebruikt??welke zijn dat??Donald Trump was binnen een maand weer uit ziekenhuis redelijk gezond> het = dus een te kort aan intelligentie bij alle zorg instituten!!!verpleegtehuizen>>> men zit daar omdat men al reeds ziek is en er thuis niet meer afdoende voor gezorgd kan worden,dan kan zelfs een griep-virus dodelijk worden… ook is het eten zeer ongezond en beweegt men nauwelijks alleen slechts in rolstoelen van kamer A naar gangpad kamer B.
   De gehele gezondheids industrie is er op gemaakt om je afhankelijk en deels ongezond te houden,zodat alle doctoren en specialisten eraan kunnen verdienen , en de bazen van de BIO pharma’s zijn de rijksten> dat noem ik leed-vermaak en geen hulp

   • ‘Frontnieuws zoekt teveel waarheden op gebieden over de grens ,dat is moeilijk controleerbaar….daarnaast word er veel over het internet geslingerd en/of dat allemaal kloppend is??moeilijk te achterhalen…’

    Kort door de bocht stelling. Er staan op Frontnieuws meer dan voldoende publicaties die uiterst serieus genomen kunnen en mogen worden van wetenschappers over de grens van dat hele kleine kikkerlandje dat Nederland heet. Wanneer je het van onze eigen taalgenoten moet gaan hebben, zijn we heel snel klaar en weet je nog niet alles. Het probleem mijn inziens is dat ‘overdaad schaadt’ en de mensen ‘door de bomen het bos niet meer zien’.

    Wat ga jezelf aanrichten met de gebrekkige niet toereikende informatie welke jezelf hebt weten te verzamelen wanneer je Pfizer, het RIVM of de heer Engel aan de lijn wenst te krijgen? De eerste twee hebben geen belangstelling voor jouw verhaal en de laatste heeft het nogal druk met het onderzoeken van degelijke bewijsmaterialen. Je kunt als je zou willen via het contactformulier iets achterlaten en wanneer je werkelijk iets nuttigs hebt te delen, kan het zijn dat men contact met jou opneemt. Maar voor zover ik het kan beoordelen, is dit niet het geval. Zonder lullig te zijn, maar wel feitelijk.

    • Nou, over die Engel heeft Fockyouall wel gelijk hoor. Ik heb een dergelijk soort zeer debiele afwijzing meegemaakt, werd wel teruggebeld. Via email daarna een heel truttig dom bericht. De rest van zijn betoog wijst vragen aan. “De gehele gezondheids industrie is er op gemaakt om je afhankelijk en deels ongezond te houden,zodat alle doctoren en specialisten eraan kunnen verdienen , en de bazen van de BIO pharma’s zijn de rijksten> dat noem ik leed-vermaak en geen hulp” klopt volkomen m.i.

  • Kan je alles wel over een kam scheren . Jerome.
   Weet niet waar jouw verwachting ligt op andere sites lees je bekant het zelfde .
   FN is een doorgeefluik , het is niet laakbaar hun verantwoordelijk te stellen voor je gebrekkige zelf kennis
   om zelf je objectief op de hoogte te stellen van wat actuweel om je heen gebeurd.
   Continue steeds maar weer alles uit filteren wat je gevallig is kan je een gevoel geven dat je in een lus blijft hangen .

   • Daarom schreef ik dat de alternatieve media anno nu een aanfluiting is, het is niet enkel gericht op frontnieuws. Ik heb de tijd nog meegemaakt van vóór de internetcensuur waar je hard core werk van onafhankelijke onderzoekers kon vinden na jarenlang graven in niet mainstream boeken en publicaties die ze vonden in onder andere bibliotheken uit de meest uiteenlopende landen.
    Ik denk dat bijvoorbeeld bepaalde deskundigen waar de alternatieve media zo mee weg lopen limited hangouts, gatekeepers zijn, zoals Madey en Tenpenni die blijkbaar de tijd vinden om overal interviews en speeches te geven. The best way to control the opposition is to lead it yourself.
    Een jaar of vier geleden zijn in één jaar tijd ongeveer honderd holistische artsen en whistleblowers vermoord (‘suicide’) in de VS. Recentelijk nog Brandy Vaughan, de Merck whistleblower. Dat zijn waarachtige mensen die we moet eren, niet de egotrippers/sellouts met een dubieuze agenda.

 4. Tja Zweden heeft erg veel ruimte en weinig inwoners en het is er vaak te koud op ff op bezoek te gaan??
  Mensen snappen het nog steeds NIET!!!!!!!!!!!!!!
  VACCIN is geen medicijn
  Je kan alsnog besmet raken
  Je kan alsnog infektie krijgen
  Je kan alsnog zelfs sterven aan de gevolgen van Corona infektie
  De zogeheten beschermings-graad loopt af en is geen garantie
  Een gedegen vaccin ontwikkelen kost minstens 12 jaar
  Het Vaccin doet een afbreuk aan het immuniteits-lichaam van nature zodat je straks nergens meer tegen bestand bent!!!
  De Natuur verschaft voldoende kruiden en vitamines etc om je weerstand op te bouwen…
  We eten allemaal teveel dieren en ander slecht voedsel we leven te gejakkerd en ons liefdesleven is zeer slecht,daarnaast sporten we ons suf ?? ooit een trimmende hond gezien??
  Het is simpel > het virus bestaat naast 150 miljoen andere soorten,die kunnen toeslaan navenant ons weerstand verzwakt is…van het Corona virus gaat niemand dood!!!!!!!!!!!!alleen van de extreme temperatuursverhoging en slijmvorming kunnen we sterven>>> daar helpt het vaccin niet tegen > er zijn echter al medicijnen om de enzymen van het virus af te breken!!!
  Paar miljard mensen hebben virus gehad en: zijn ervan genezen met lichte klachten of A-symptomatisch
  De gezondheids industrie is onderbezet en vraag is of men niet zoveel meer kan verdienen aan Covid??
  De politici kunnen meer doen door meer ziekenhuizen te bouwen en meer te betalen voor salaris zorg-personeel???De Bio-pharma’s zouden hun hebzuchtige graai en winst bejag moeten steken in echte research… zodat iedereen geholpen kan worden ipv een booster prik met rotzooi waarvan echt weinig onderzoek is gedaan naar de effekten daarvan….
  En!!!!!!!!! iedereen moet eens ophouden met angst gedrag om maar snel dit namaak -vaccin in te nemen want anders kunnen we strakt niks en worden we allemaal ziek… wow HOU NOU EENS OP MET ZIJN ALLEN…

  • ‘Je kan alsnog zelfs sterven aan de gevolgen van Corona infektie’

   Corona behoort tot de Griep. Covid is een Griepvariant. Griep is iets waar men doorgaans niet aan dood gaat. Uitzonderingen bevestigen de regel. Mensen die hun laatste dagen leven in ouderdom kunnen overlijden aan griep. Dat is nog nooit anders geweest. Per jaar worden er in Nederland DRIE MILJOEN mensen opgenomen in de ziekenhuizen. Degenen die met een onzinnige PCR Test valspositief op Covid worden getest is een minuscuul percentage. Iets van 0,5 wanneer ik het juist heb en hiervan is de meerderheid oud en versleten en/of onderhevig aan onderliggende ernstige klachten. Covid is een Hoax. Mensen lopen nu naar de teststraat met een snotneus en Griep wordt aangezien als een zwaar dodelijke virusziekte waar je van mag gaan genezen met een doosje Paracetamol afgegeven door het ziekenhuis. De ‘gezondheidszorg’ is gebaseerd op Pharmaceutische Chemische ‘medicatie’ en niet op voedingsondersteunende medicatie. Goede voeding is namelijk ook Medicijn. Maar zolang bedrijven als o.a. Monsanto het voor het zeggen hebben, zullen er tekorten zijn in onze voeding. En zo kan ik nog even doorgaan, maar ik zet hier voor nu mijn punt.

  • Gelijk heb je hoor.. maar of het een “virus” is.. dat is de vraag. Wel is het zo dat er inderdaad van alles in de lucht drijft waar mensen door aangetast worden, en waar het immuunsysteem voor ingebouwd is in de mens. Dat immuunsysteem kan vreemde bio-vormen verwijderen. Maar of het virus werkelijk een bio-vorm is, ik betwijfel het zelf. Ik ben er zeker van dat het een “techno-virus” is dat met nanodeeltjes te maken heeft, en met frequensties. Maar ik ben natuurlijk ook maar een complot denker. grijns. Maak je niet al te druk… we zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we proberen allemaal koers te behouden. Wat je zegt is wel de hamer op de spijker, vind ik. Bedankt in elk geval.

  • inderdaad zweden is een groot land maar het aantal inwoners wordt onderschat 11000000 11 miljoen en raar maar waar 70% leeft in het zuiden in de grote steden dus de optie van dun bevolkt gaat niet op

 5. Mensen moeten eens stoppen met jammeren over anderen en eens wat meer de hand in eigen boezem steken.
  Duidelijk, het virus zit in de spuit en waarom is dan iedereen die prik gaan halen?
  Bij een snottebel staan ze in de rij om te testen, geen testen, geen “besmettingen”. Dat is toch niet zo moeilijk te begrijpen?
  Op die manier houdt het klagende volk het zelf in stand, nogal makkelijk.
  Eet gezond,neem wat extra vitaminen en zink, supplementen en detox regelmatig.
  Ga naar buiten en jammer niet over wat niet kan maar wees blij met wat wel kan en geniet daarvan, goed voor het immuun systeem.
  Kijk en ZIE luister en HOOR en gebruik ook eens het eenvoudige woordje NEE. Doe niet meer mee.

 6. We zijn met zijn allen in een hele griezelige gezondheidsdictatuur beland
  Helaas hebben heel veel mensen moeite met of willen het simpele woordje nee niet begrijpen omdat misschien hun belangen/pleziertjes in gevaar komen

 7. Meer onderoekers zeggen; Hoe meer mRNA en boosters hoe slechter jouw inmunosysteem gaat werken, inmuno onderdrukking, dan zij deze mensen afhankelijk van boosters plus schade in jouw licham. Ze zijn het probleem aan het verergeren. Het was beter alleen de risico’s groepen de vaccineren. Nu zeker komt een andere mutatie….outbreaksinfecties , als deze onderzoekers hebben gelijk er komt een grote golf in het ziekenhuis en niet alleen met covid.

 8. Eén ding weet ik wel zeker: de mensen die zich hadden willen informeren, kunnen dit draadje het beste in z’n geheel overslaan. Er staan zoveel betere artikelen op Frontnieuws! Dit draadje wekt slechts een overdosis aan verwarring en misleiding. Ik vrees het ergste …

 9. Wat zijn toch in godsnaam die domme “besmettingen”. Dit is het mode-woordje van de huidige tijd. De “besmettingen”. Maar niemand weet wat het betekent. Er wordt maar mee rondgegooid en doodgeslagen, maar het betekent helemaal niks. Iemand die een “besmetting” heeft, is dat van stront op straat, is dat van een beschimmeld stuk brood dat hij in zijn bek propte, is dat van een scheet die iemand liet, is dat van de tuberculosis van de asielzoeker in de trein, is dat van de luizen op de kop van een ander? Of betekent het dat de ziekenhuizen volgeboekt zijn met op sterven na doden die op apegapen aan de beademing liggen op stapelbedden in de hallen en kelders van de ziekenhuizen? Zijn dat mensen waarvan de longen verwoest zijn door de eoa griezelige aandoening die men “covid” noemt? Of is het gewoon een woord die de ladind dekt van 1000en en 1000en valse pcr testen? Ik denk het laatste. Wat een kutzooi in de wereld.

 10. Of de vaccins werken niet , of erger….. de vaccins ZELF VEROORZAKEN NU COVID.

  Dit is nooit onderzocht en de Spike eiwitten zijn Covid virus eiwitten.❗️?

  • Covid in de zin , zoals u beschrijft bestaat niet , eerst is er de pcr test dat wat nergens op slaat , en dan geven ze mensen een geneesmiddel waar die mensen vervolgens ziek van worden ,,, en dat noemen ze dan covid !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , als geen mensen een spuitje hadden genomen , was het geweest als de griep . die elk jaar , vooral onder ouderen , levens eist . We zijn nou eenmaal niet onsterflijk

 11. Nogmaals er bestaan geen virussen.
  Als er werkelijk virussen zouden bestaan dan zou er geen arts of verpleegkundige meer in leven zijn.
  Je kan namelijk aan iemands neus niet zien of hij/zij wel of niet ‘besmettelijk’ is.
  Dus….. geen virussen en geen besmettelijkheid.
  Wel bestaat er vaccinatieschade door de rotzooi en het gif dat in de spuiten zit.
  Bedrust en goede voeding zijn een uitstekende remedie bij ziekte.
  De diagnostische vermogens van de artsen zijn verre van betrouwbaar.
  Hier een oude video over de 17- tot 20 duizend doden per jaar door medisch handelen
  en medicijn gebruik.
  https://youtu.be/IR8XwmUkJb4

 12. In landen met een hoge vaccinatiegraad zijn de meeste besmettingen. Dubbelgevaccineerde mensen
  met een hogere viral hold dan ongevaccineerden. Hoe lang gaan we nog door met die onzin?
  Ze hebben nu zoveel gelogen, ze kunnen niet meer terug; vasthouden aan het narratief.
  Inge

  • Hoi Inge,

   Terechte observatie, ze kunnen niet meer terug. The point of no return ligt ver, ver achter ons. Wat mij betreft is dat punt het negeren van the great Barrington Declaration geweest. Het is nu zij of wij. Het lijkt dat zij aan het winnen zijn maar het is altijd het donkerst vlak voor de zon doorbreekt.

   Groeten,
   Hugo

 13. Die gifspuit mogen ze van mij houden en dat door mij ‘eventueel’ benodigde IC/ziekenhuisbed erbij, ik ga nog liever ‘gewoon’ dood!
  Ben helemaal klaar met de grote ‘gezondheidsshow’ van Ome Hugo, de tweedeling in de maatschappij, de leugens van artsen, wetenschappers, en alle mensen die er belang bij hebben dat deze leugens in stand worden gehouden!
  Ben vast niet de enige die er zo over denkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in