© wavebreakmedia_micro / Freepik

Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Vorige week kregen we berichten dat ziekenhuizen in China overspoeld werden door zieke kinderen die een aandoening hadden ontwikkeld die bekend staat als het “witte long syndroom”. Helaas vernemen we nu dat grote aantallen kinderen in de Verenigde Staten en Europa ook het “witte long syndroom” ontwikkelen. In veel van deze gevallen wordt het “witte long syndroom” veroorzaakt door “een bacteriële infectie die veel antibiotica niet kunnen bestrijden“… schrijft Michael Snyder.

Longontsteking met het ‘witte long syndroom’ – bijnaam vanwege de manier waarop de longschade op scans te zien is – wordt veroorzaakt door mycoplasma pneumoniae, een bacteriële infectie die veel antibiotica niet kunnen bestrijden.

Voorafgaand aan deze crisis was ik niet bekend met mycoplasma pneumoniae. Volgens de officiële website van het CDC ontwikkelen de getroffenen meestal slechts “milde infecties van de luchtwegen”…

Mycoplasma pneumoniae bacteriën veroorzaken meestal milde infecties van het ademhalingssysteem (de lichaamsdelen die betrokken zijn bij de ademhaling). Soms kunnen deze bacteriën ernstigere longinfecties veroorzaken waarvoor verzorging in een ziekenhuis nodig is. Goede hygiëne is belangrijk om de verspreiding van M. pneumoniae en andere ziektekiemen van de luchtwegen tegen te gaan.

Waarom zien we nu zoveel ernstige gevallen?

Is er een “ongelukje” gebeurd met een bacterie waar wetenschappers ergens in een geheim lab mee aan het knoeien waren?

In Ohio zijn er sinds augustus 142 kindergevallen geweest van het “witte long syndroom” en er wordt gemeld dat dit “voldoet aan de definitie van een uitbraak van het Ohio Department of Health“…

In Warren County, slechts 30 mijl buiten Cincinnati, zijn er sinds augustus 142 kindergevallen geweest van de aandoening – ook wel ‘witte long syndroom’ genoemd – een aantal dat gezondheidsfunctionarissen daar omschreven als ‘extreem hoog’.

“Niet alleen ligt dit boven het gemiddelde van de county, het voldoet ook aan de definitie van een uitbraak van het Ohio Department of Health”, zei de gezondheidsdienst van de county woensdag.

Hetzelfde artikel dat ik zojuist citeerde zegt ook dat er een ongewoon aantal gevallen is in Massachusetts

En zoals ik laatst al besprak, lijkt het erop dat het gebied rond D.C. ook wordt getroffen

De mysterieuze aandoeningen aan de luchtwegen die naar verluidt een ravage aanrichten in ziekenhuizen in China, baren de medische gemeenschap in het hele land nu zorgen en hebben volgens berichten ook gevolgen in Washington D.C..

FOX 5 DC heeft vernomen dat ziekenhuizen, spoedeisende hulp, spoedlocaties en klinieken naar verluidt een toename van het aantal zieken zien.

Ondertussen is het in Europa nog erger.

In Denemarken hebben gevallen van mycoplasma pneumoniae nu een “epidemisch” niveau bereikt…

Denemarken wordt momenteel getroffen door een toename van hetzelfde type longontsteking dat China op zijn grondvesten deed schudden en de angst voor een nieuwe pandemie aanwakkerde.

Deense gezondheidschefs zeggen dat het aantal gevallen van mycoplasma pneumoniae, een bacteriële infectie waartegen sommige antibiotica nutteloos zijn, een ‘epidemisch’ niveau heeft bereikt.

En wat we in Nederland zien is echt angstaanjagend

In Amsterdam is het aantal gevallen van longontsteking de afgelopen dagen al omhooggeschoten. Het Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg onthulde dat vorige week bij 80 op de 100.000 kinderen tussen de 5 en 14 jaar het ademhalingsprobleem is vastgesteld.

Ambtenaren in het land hebben tot nu toe nog niet kunnen verklaren waarom deze aantallen zo snel stijgen, maar er wordt verondersteld dat ze alert zijn.

Normaal gesproken zijn antibiotica het belangrijkste wapen dat artsen gebruiken tegen bacteriële bedreigingen.

  Ze hebben mensen vermoord voor vaccinwinsten

Maar antibiotica zullen deze crisis niet oplossen.

Dus hoe gaan we nu verder?

Op dit moment proberen de wereldwijde gezondheidsautoriteiten ons te verzekeren dat alles in orde is.

Maar de WHO is bezorgd genoeg over wat er gebeurt en heeft besloten China om meer informatie te vragen over de uitbraak die daar heeft plaatsgevonden…

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vraagt China om meer gegevens over een uitbraak van longontsteking bij kinderen.

Dr. Maria Van Kerkhove, epidemioloog bij de WHO, zei dat het agentschap ‘China op de hoogte houdt’ nu ziekenhuizen in het hele land overspoeld blijven worden.

Gezichtsmaskers en sociale afstand worden opnieuw aanbevolen in het geheimzinnige land in een huiveringwekkende echo van de begindagen van Covid.

En sommige Republikeinen in het Congres willen ook graag antwoorden over wat er in China gebeurt…

Republikeinen aan de top van de House Energy and Commerce Committee vragen om aandacht van de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten voor de “verdachte” clusters van virale infecties en meldingen van longontsteking bij Chinese kinderen, en waarschuwen dat het een “plichtsverzuim” zou zijn om het Chinese regime toe te staan “zijn wandaden van de COVID-19 pandemie te herhalen.”

Op dit moment is er nog zoveel dat we niet weten.

Maar we weten wel twee dingen.

In tegenstelling tot COVID treft deze nieuwe uitbraak kinderen heel hard.

En het lijkt erop dat wat er ook plaatsvindt, het op wereldwijde schaal gebeurt.

Ondertussen lijkt het erop dat de Apenpokken een grote comeback maken.

In de Democratische Republiek Congo zijn bijna 600 mensen overleden

  Shock: zeven mensen stierven aan Corona ondanks dubbele vaccinatie

Bijna 600 mensen zijn dit jaar in de Democratische Republiek Congo overleden aan vermoedelijke pokken en nog eens 11.988 mensen zijn besmet, in wat de grootste uitbraak ooit in het land is geworden.

Het dodental overtreft de 112 doden die wereldwijd werden geregistreerd tijdens de uitbraak van afgelopen zomer, toen de ziekte zich voor het eerst verspreidde onder meerdere westerse landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk.

Blijkbaar is dit een andere stam dan degene die eerder problemen veroorzaakte en de WHO waarschuwt dat er een aanzienlijk risico is dat deze andere stam zich over de hele wereld kan verspreiden…

Experts waarschuwen dat de uitbraak wordt veroorzaakt door een stam van het virus die zich voorheen uitsluitend verspreidde door contact tussen dieren en mensen, maar zich nu snel tussen mensen verspreidt.

“Het risico op verdere verspreiding van de waterpokken naar buurlanden en wereldwijd lijkt aanzienlijk”, aldus de WHO.

Dit alles zou ons natuurlijk niet moeten verbazen.

In mijn gloednieuwe boek getiteld “Chaos” waarschuw ik mijn lezers dat als we echt in de eindtijd leven, we ten volle moeten verwachten dat grote plagen onze planeet zullen teisteren. Het lijkt er zelfs op dat ziekte één van de factoren is die in Openbaring hoofdstuk 6 één vierde van de hele wereldbevolking uitroeit.

Ik zal dus blijven schrijven over de nieuwe plagen die overal ter wereld de kop opsteken, omdat dit een belangrijk thema zal zijn tijdens de zeer moeilijke jaren die voor ons liggen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Stervende pasgeborene met “witte longen” van gevaccineerde moederVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Schiet ze door hun hoofd” – moslimraadslid in Ierland roept op tot executie van demonstranten van neergestoken kinderen in Dublin
Volgend artikelVideo’s: Russische troepen bidden tot Aartsengel Michaël voordat ze de Oekraïners verpletteren en Khromove innemen – Slachting van het Kievse front
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

62 REACTIES

 1. Vergelijk de cijfers maar met de vaccinatie van de landen waar deze uitbraken plaatsvinden.
  Afbraak immuum systeem door covid injectie geeft wellicht meer inzicht.

 2. Die mRNA-injekties beschadigen het immuun-systeem permanent. Daarom vatbaar voor alle mogelijke [ en terugkerende ] ziektes : dus ook bacteriële infecties.

  • Djennis…Als je op Goddelijke interventie wacht, zal je veel geduld moeten hebben.
   Doordat ik 70 jaar ben, kreeg ik deze week de zoveelste oproep in de bus om een gratis Covid prik te komen halen bij de huisarts.
   Al die oproepen zijn bij het oud papier beland. Vanaf de eerste oproep tot de laatste oproep.
   DAT is wat mensen ZELF kunnen doen!

   • Een welgemeend advies: stuur een e-mail naar ’t RIVM en laat je schrappen van de namenlijst, die een uitnodiging ontvangt voor een ‘vaccin’ of wellicht in de toekomst een booster.

    • Ik heb online destijds overal flink tegen de vaccinaties lopen brullen, en na de tweede kreeg ik er automatisch geen meer. Big brother is watching you!

    • @Ron Swart :
     Beste Ron, Met je uitschrijven voor de vaccinatie bereik je hetzelfde als dat je de uitnodiging direct in de prullebak gooit.
     Er is echter 1 verschil: in het laatste geval staat bij RIVM geen vinkje achte je naam als bewust tegenstander van de prik. In het tweede geval staat er wel een vinkje achter je naam als anti-prikker……
     Alleen als je AL je gegevens verwijderd kunt krijgen bij het RIVM heb je (als je het databeheer van RIVM tenminste vertrouwd) iets meer zekerheid.
     RIVM verschuilt zich achter de toestemming die zij hebben gekregen van het ministerie van binnenlandse zaken om jouw persoonsgegevens te verwerken (verwerken vlgns AVG)

 3. De geplande genocide op de mensheid is op stoom, de injecties hebben het immuunsysteem van vele mensen beschadigd en nu komen de ziektes en dood, heel slim want het gros van de mensen kan het niet herleiden tot de injecties -met dank aan de msm.

 4. De virussen, bacteriën en enz de functie is om een levensoort die groeit als een plaag te bestrijden om alles weer in evenwicht te houden. De mensen is een grote plaag geworden en de bevolking moet naar beneden om meer ruimte te creëren en weer alles in evenwicht, welkom de bacterien en virussen….

 5. Waarom dit bericht in DK?
  Ik hoor niemand die longklachten heeft hier.

  Wel is duidelijk dat heel weinig mensen de winter vacc. hebben gehaald en daar zitten ze met in hun maag.

  Als angstverhaal wordt vermeld dat je niet bij de dokter terecht kan met je “droge hoest” en er is geen medicijn voorhanden.

  Nu al de verantwoording afschuiven, nog vóór er “iets” uitbreekt.

  Ondertussen in 1 ziekenhuis 100 man personeel ontslagen en dat het zo winterachtig is op dit moment, komt volgens de pers door de “opwarming”.
  Plus: er lopen ongelofelijk veel “klima”, “regering” en “koninklijke”schandalen op het ogenblik.
  Maar die lui zijn allemaal met hun privejet in Dubai om te voetballen.

  • De Britse koninklijke familie komt in steeds zwaarder weer door o.a. Omid Scobies nieuwste boek ‘Eindstrijd’ en zo graven ze – eindelijk – hun eigen graf.
   The Committee of 300-voorzitter & vermeende racist Charles doet zolang het nog kan vrolijk mee met de steeds krankzinniger wordende klimaatleugen door zijn aanwezigheid in Dubai.

  • Om ons heen en wijzelf veel van die klachten, ook longontsteking. Zelf weken lang lopen hoesten en heel vermoeid, ben CDS gaan gebruiken en het was na een paar dagen weg.

    • CDS is Chlorine Dioxide Solution . Je kunt het zelf maken . NaClO2 25% en HCl 4% (ik heb Citroen-zuur korrels gebruikt, a.k.a. Citric Accid) Voor het maken, er zijn een aantal stappen te doen, zoek de website van Andreas Kalcker of de website van Brighteon :The making of Chlorine Dioxide Solution. Het wordt ook wel aangeboden, als kant en klaar product.
     Producten als NaClO2 en HCl zijn makkelijk te kopen hier in Nederland.

 6. Verbaast me niks. Die maskers zijn letterlijk een petrischaal op je gezicht. Vreselijk dat men kinderen dit heeft aangedaan en nog aandoet.

  • vrouwen nu nog de baarmoeder voor en de man nu nog medeplichtig voor.

   daarom pakken ze het daar ook aan, the SSystem at work.

   depopulatie op veelal een ‘stille’ manier.

 7. We weten niet twee dingen maar 3 en dat is dat hellgates dit van te voren heeft aangekondigd: “de volgende pandemie zal veel erger worden en voornamelijk kinderen treffen”.
  Hier is het woordje ’toeval’ niet meer van toepassing.

 8. Na “Event 201 ” is er 23 oktober 2022 “Catastrophic contagion” geweest. Een simulatie specifiek gericht op een uitbraak bij kinderen en jongvolwassenen. Het mag duidelijk zijn waar de klepel hangt.

 9. “een bacteriële infectie die veel antibiotica niet kunnen bestrijden.”

  Dan maar bestrijden met bacteriofagen?!

  (Zijn verboden in NL, net als Ivermectine)

 10. Ziekte ontstaan NIET door bacteriën en/of virussen – bacteriën & virussen komen een ziek lichaam te hulp en ondersteunen de noodzakelijke grote schoonmaak
  1 eet volwaardige natuurlijke voeding
  2 beweeg optimaal, onze lymfe is er van afhankelijk
  3 zorg voor een herstellende slaap
  4 zorg voor voldoende vitamine D3
  5 gebruik zilverwater al er een bacterieel probleem is
  6 NIET TE SNEL KOORTS ONDERDRUKKEN 38 IS EEN LIGHTE VERHOGING
  Koorts is een normale natuurlijke reactie van het lichaam op virussen en bacteriën die een infectie hebben veroorzaakt. Het lichaam kan binnengedrongen virussen en bacteriën beter bestrijden bij een hogere lichaamstemperatuur. Bij een temperatuur tot 39,5 graad kun je daarom het beste gewoon uitzieken.

   • Pas op, D kun je overdoseren. Dit teveel bezinkt namelijk in je bloedvaten van. D moet in je bloed gemeten en aangevuld en weer gemeten worden. Teveel D is levensgevaarlijk. Dit is eigenlijk een zon gereguleerde vitamine die in pil/ampul vorm moeilijk opgenomen word. Zon is het beste, dus het beste pak je dat bij de bron aan. Weg met de chemtrail vliegtuigen.

    • *De zon heeft je geen Vit D, die haal je éérst uit je voeding en dat heet dan pro-Vit D, nadien zorg de zon dan wél voor het omzetten van de Pro Vit D naar effectief Vit D.
     *Verder is Vit D – net als Vit A, E & K – een in vet oplosbare Vitaminne, waardoor je voor goeie opname dus best vet in de maaltijd moet hebben. *Maar tegelijk zijn de in vet oplosbare A D E K Vit. in overdosering ook giftig, omdat ze zich in het lichaam opstapelen.
     *En al de andere Vitaminnen soorten zoals vb Vit C word bij een te veel gewoon uitgeplast en kunnen dus geen kwaad.

   • Pas op met vitamine-D! In combinatie met celwandloze bacteriën, waaronder Mycoplasma’s en spirocheten (Lyme/ Syfilis), waarmee veel mensen drager van zijn zonder ervan ziek te worden, kan suppletie van vitamine-D levensgevaarlijk zijn en desastreuze gevolgen hebben.

    Deze pathogenen scheiden namelijk vitamine-D regulerende eiwitten uit, die voorkomen dat de lichaamseigen eiwitten kunnen binden aan de vitamine-D receptor (VDR), met als gevolg een compleet verstoorde immuunrespons op chronische infecties, en latend aanwezige pathogenen. Ook bekend als cytokienenstorm en Th1- ontstekingsziekten.
    De zon zorgt voor aanmaak van cholecalciferol, de inactieve vorm van vitamine-D.
    Het lichaam zet deze stof om in de actieve vorm – calcitriol – die moet binden aan de VDR om geactiveerd te worden. Wanneer er sprake is van een VDR-blokkade door eiwit uitscheidende pathogenen, zal dit proces versneld worden, waarbij de inactieve vorm sterk daalt, en de actieve vorm sterk stijgt. Aangezien artsen alleen de inactieve vorm meten, wordt er een vertekend beeld gegeven van de werkelijke vitamine-D status, en als er wordt overgegaan naar suppletie, kan dit leiden tot ernstige intoxicatie, auto-immuunziekten, osteoporose (botontkalking), hartschade en nierschade, diabetes, algehele zwakte en vermoeidheid.

    Conclusie: vitamine-D is een belangrijk pre-hormoon, die alleen moet worden ingenomen als uit serologisch onderzoek is gebleken dat calcitriol sterk verlaagd is.
    Liggen de waardes van cholecalciferol en calcitriol sterk uit elkaar, dan is er sprake van een VDR-blokkade, en toont dit aan dat er sprake is van chronische infectie met gecompliceerde auto-immuun complicatie. Suppletie van vitamine-D en inname ervan moet onmiddellijk worden vermeden!

    Calcitriol, de actieve vitamine-D, kun je laten meten bij particuliere laboratoria.

  • Ja, enzymen is ook een goede mogelijkheid, kunnen bij veel klachten oplossend werken.
   Maar ook homeopathie kan hierbij goed werken. Kan ook prikken ontgiften. Zoek wel een homeopaat die hiermee ook ervaring heeft.

 11. Volgens mij zijn ze vergeten er ij te vertellen dat het gevaccineerde kinderen betreft ,maar dat cinden wij hier lezers niet abnormaal. Volgens mij was dit waar geert van den ossche zo voor waarschuwde VAIDS , voor de nieuwelingen vaxinatie aids. Geert was uitdrukkelijk over het feit aub vaxxineer onze kinderen weg,volgens mij huilde hij erbij bij dat pleidooi. Ook die indier in duitsland heeft gewaarschuwd voor vaids vooral de jonge kinderen zullen longziekten oplopen. De tweeling van mijn nicht inmiddels twee hangt regelmatig aan de zuurstof omdat moeders zo hoognodig in de zwangerschap let wel 2 gifprikken ging halen en tijdens de borstvoedingsperiode nog eens 2. Tja….en nu zijn de kindjes continu benauwd. Maar praat niet over de gifprik want ze breekt je tot aan de grond toe af. Ze is de afgelopen 3 jaar 2 jaar thuisgeweest wegens vermoeidheidssyndroom,daarvoor was ze altijd kern gezond. Ze hijgt als een stoomfluit .valt veel af word graatmager,had een 1,5 jaar terug veel onrustige baarmoedercellen en moet ieder half jaar getest worden. Maaar diet tests heeft ze niet gedaan. Heb ik er medelij mee, neen helemaal niks. Met de kindjes wel, keizielig om die mee zuurstofmaskers op te zien al twee jaar. Deze longziekte was voorspeld door 2 mensen en ze werden uitgejouwd als conspiracytheoristen doemdenkers ,mensen die 40 jaar ervaringen hebben al virolist.

 12. Ik zelf merk het ook ik krijg zorg en constant zieken niemand begrijpt meer wat er aan de hand is hoor ik.Ik hou mij stil maar dat lukten ook niet meer.vorige keer was ik het zo zat en het vloog uit mijn mond hebben die mensen soms allemaal last van die prikken.Ze kijken je voorzichtig aan maar zeggen maar niks.Sinds die gif prikken breekt er van alles uit .Maar het zit ook in ons voedsel dus niemand ontkomt er aan of in de lucht gespoten.Dus ja inderdaad in openbaringen wat ik een ingewikkeld boek vind staat genoeg.

 13. Hmmmm. Misschien is het toeval. Maar iedere keer ik op een luchthaven iemand moet afhalen of brengen worden mijn vrouw of ikzelf verkouden. Wij hebben geen wonderprik gehad dus daar kan het niet aan liggen. Zijn ze weer aan het knoeien?

 14. Bill Gates heeft ons gewaarschuwd. In 2024 pakken we de kinderen. We hebben ze bekpampers laten dragen en hun immuunsysteem door de prikken kapot gespoten. Dus 1+1= nog steeds 2.
  Met de Spaanse griep was het precies hetzelfde. Mensen gingen niet dood aan de griep maar aan de longinfecties/ schimmels, door de mondlappen

  • De Spaanse griep had niets met griep te maken, maar was een bacteriële ontsteking van de longwegen. De Rockefeller University in New York heeft als onderdeel van de toen al in gang gezette depopulatie-agenda een goedje ontwikkeld, dat bij alle Amerikaanse soldaten vanaf 1917 werd ingespoten in camp Riley (Kansas) alvorens zij op transport werden gesteld richting Europa om deel te nemen aan de op 11.11.1918 om 11:00uur beëindigde WOI (11 + 11 + 11 = 33).
   De aantal slachtoffers (met name jongeren) wereldwijd wordt geschat op 50 miljoen.

 15. Nano zilverwater zou een oplossing kunnen zijn. Is een natuurlucke antibiotica. Via the Healtshop of zoiets te bestellen via internet.

 16. Wel heel opmerkelijk dat het antibioticum erytromycine al lange tijd voor onbepaalde tijd niet leverbaar is, en precies het middel is tegen Mycoplasma, dat tevens een belangrijke co-infectie is bij veel Lyme-patiënten. Borrelia, de veroorzakende bacterie van Lyme-borreliose heeft net als Mycoplasma geen celwand, waardoor maar weinig antibiotica effectief zijn. Borrelia staat tevens op de lijst van Biowapens. Mycoplasma zou evengoed op die lijst kunnen staan. Het Pokkenvirus in elk geval.

  Indicaties erytromycine volgens het Farmaceutisch Kompas:
  Infecties veroorzaakt door voor erytromycine gevoelige micro-organismen:

  faryngitis, sinusitis;
  community-acquired pneumonie (CAP); in het bijzonder (als infusie) indien de CAP is veroorzaakt door atypische pathogenen (zoals Chlamydia en Mycoplasma) en legionellose door Legionella pneumophila).

 17. EEN GEWOON ZIEKTEVERWEKKER INGEZET ALS WAPEN:
  Er zijn 200 soorten van MYCOPLASMA. De meesten zijn onschuldig en doen geen kwaad, slechts vier of vijf zijn pathogeen. Mycoplasma fermentans (incognitus keten) komt waarschijnlijk van de nucleus (kern) van de Brucella bacterie. Deze ziekte verwekker is noch bacterie noch virus, het is een gemuteerde vorm van de Brucella bacterie gecombineerd met een visna virus, waaruit het mycoplasma is geextraheerd (extract uit Brucella en … ). Onderzoekers isoleerden dit Mycoplasma van de Brucella bacterie en brachten de ziekte terug tot een kristallijne vorm.

  SAMENWERKING MET ‘CDC / NIH’ & AMERIKAANS LEGER:
  Het ‘U.S. Public Health Service’ volgde ook van dichtbij de vooruitgang van onderzoek naar en ontwikkeling van biologische oorlogvoering, dit vanaf het eerste begin van het programma, en de ‘Center for Disease Control’ (CDC) en de ‘Nationale Instituut of Healt’ (NIH) in de VS werkten samen met ‘het leger’ om deze ziektes te ‘bewapenen’.

  TESTEN OP ONWETEND PUBLIEK:
  Het pathogeen mycoplasma was voorheen erg onschuldig maar onderzoek naar biologische oorlogsvoering – dat gedaan werd tussen 1942 en nu – heeft geresulteerd in de creatie van dodelijker en infectuezere vormen van mycoplasma. Ze bewapenden het en testten het uit op een nietsvermoedend publiek in Noord Amerika.

  IEDEREEN DRAGER:
  Dr. Maurice Hilleman, chef viroloog voor het farmaceutische bedrijf Merck Sharp & Dohme, stelt dat nu iedereen in Noord Amerika en ondertussen wellicht ook de hele wereldbevolking ‘drager’ is van deze ziekteverwekker.

  TRIGGERS:
  Mycoplasma kan jarenlang in het bloed schuilen (slapen) zonder dat je er ziek van word, meestal word het getriggerd door vb langdurige stress, infectie, trauma (zowel fysisch & psychisch), vaccinaties, toxines, enz … Welke ziekte-aandoening je krijgt is afhankelijk van de sterkte en het soort Mycoplasma waarmee je besmet bent.

  BEHANDELING:
  In de vroege stadia kan mycoplasma met antibiotica “DOXYCYCLINE” worden behandeld. Het is een van de ’tetracycline antibiotica’, maar het is niet bactericidaal, het is bacteriostatisch en het stopt de groei van het mycoplasma. En als de mycoplasma groei lang genoeg gestopt kan worden neemt het immuunsysteem de zaak over.

  Behandeling met doxycycline wordt besproken in een artikel door mycoplasma expert professor Garth Nicholson (Physical Doctor bij het ‘Institute for Molecular Medicine.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in