In een interview waarin hij opriep tot een toekomstige “voorbereiding op een pandemie” en de mogelijkheid van een “bioterroristische pokkenaanval” ter sprake bracht, erkende de Microsoft-oprichter dat mRNA-vaccins ondoeltreffend zijn en zei: “We hebben een nieuwe manier van vaccineren nodig.”

Miljardair en voorvechter van vaccinatie en bevolkingsbeperking Bill Gates bekritiseerde donderdag de momenteel beschikbare COVID-prikken als onvoldoende om de overdracht van het virus te stoppen, en verklaarde dat “we een nieuwe manier van vaccineren nodig hebben”, schrijft Lifesitenews.com.

In een uitgebreid interview van 30 minuten met de vooraanstaande Britse politicus Jeremy Hunt, voorzitter van de Britse gezondheidscommissie, besprak Gates veel van de kwesties die worden besproken op de klimaattop COP 26, die momenteel plaatsvindt in het naburige Schotland, waarbij hij zich later in het interview concentreerde op “paraatheid voor pandemieën” en de huidige wereldwijde uitrol van COVID-prikken.

Gates vertelde Hunt dat “we geen vaccins hebben die transmissie blokkeren” als het gaat om beschikbare remedies voor het virus aan het begin van de crisis, en zei later over de met abortus geïnfecteerde COVID-prikken: “We hebben vaccins die je helpen met je gezondheid, maar ze verminderen de transmissie slechts in geringe mate.”

“We hebben een nieuwe manier nodig om de vaccins te maken”, voegde Gates, die een prominente voorstander van de injecties is geweest, eraan toe.

Op 29 september kondigde YouTube aan dat het strenger zou optreden tegen inhoud waarin melding wordt gemaakt van het falen van “goedgekeurde vaccins” voor COVID-19.

YouTube verklaarde duidelijk dat “beweringen dat vaccins de overdracht of samentrekking van ziekten niet verminderen … zullen worden verwijderd.” Hoewel de video van het interview van Gates al bijna een week op het platform is gepubliceerd, is er nog geen aanwijzing dat deze zal worden verwijderd omdat deze rechtstreeks in strijd is met de strikte regels van YouTube voor “schadelijke vaccininhoud”.

  Hier is meer bewijs dat COVID "vaccins" MILJOENEN mensen hebben gedood

Gates benadrukte het belang van het onderdrukken van wat hij noemde “valse informatie” over het nieuwe coronavirus en de bijbehorende door de overheid goedgekeurde “vaccins”. Hij betreurde de opkomst van wat hij “maskerweifelachtigheid” en “vaccinweifelachtigheid” noemde bij degenen die niet gemaskerd willen worden of of zich niet te onderwerpen aan de experimentele injecties.

In plaats van te vertrouwen op de social-mediagiganten om te reguleren “wat er online moet circuleren” met betrekking tot wetenschappelijke discussies over medicijnen en COVID prikken, stelde Gates voor dat regeringen de censuur van online media zouden controleren, na kritiek te hebben geuit op platforms zoals Facebook omdat zij “een beetje traag” zijn met het hanteren van de censuurhamer.

De technologiemagnaat maakte nog meer verwijten aan het adres van de social-mediagiganten, door hun beweegredenen voor het publiceren van inhoud te bekritiseren als zijnde verre van deugdzaam, terwijl hij er tegelijkertijd voor pleitte dat regeringen het toezicht op internetdiscussies zouden overnemen.

Gates stelde dat het “niet realistisch” is om van Big Tech te verwachten dat ze voldoende modereren, en dat “regeringen uiteindelijk zullen moeten beslissen [over vermeende] wilde samenzweringstheorieën: moeten ze dubbel worden gecontroleerd? Moeten zij de verspreiding ervan beperken? Moet je daar tegenwicht biedende standpunten neerzetten?”

Nadat hij zijn ongenoegen had geuit over de wereldwijde reactie op COVID-19, zei Gates dat hij nu wil dat beleidsmakers plannen maken voor “toekomstige pandemieën” en voortbouwen op de gezamenlijke inspanning van 2020 door internationale instanties medische bewakingsprogramma’s te laten opzetten en te laten “oefenen” met het reageren op mogelijke biologische dreigingen door middel van een reeks “ziektekiemspellen”.

  Volledige video: Duitse klokkenluider zegt dat zeven van de 31 verpleeghuisbewoners onmiddellijk stierven na gedwongen Pfizer mRNA injecties

Gates riep op tot een “pandemie-task force bij de WHO [Wereldgezondheidsorganisatie]” die simulaties van bioterroristische aanslagen op luchthavens zou uitvoeren, zei hij. “Je zegt, oké, wat als een bioterrorist pokken naar 10 luchthavens brengt? Weet je, hoe zou de wereld daarop reageren? Er zijn natuurlijk veroorzaakte epidemieën en door bioterrorisme veroorzaakte epidemieën die nog veel erger kunnen zijn dan wat we vandaag hebben meegemaakt.”

De task force zou tientallen miljarden dollars aan investeringen van de naties van de wereld vergen om zich voor te bereiden op de mogelijkheid van een gefabriceerd biowapen, aldus Gates.

“Dus je zou denken dat dit een prioriteit zou zijn,” zei hij, voorspellend dat “volgend jaar die [financiële] toewijzingen moeten worden gemaakt, inclusief deze wereldwijde pandemie task force.”

Hoewel de technologiemagnaat nu de COVID-vaccinaties lijkt te misprijzen, was hij in het verleden een fervent voorstander van de injecties, drong hij er bij de regeringen op aan naalden in de armen van hun burgers te steken en pleitte hij voor eindeloze herhalingsinjecties, vergelijkbaar met de griepprik.

Afgelopen april zei de mogol in een interview dat het leven na COVID-19 niet meer hetzelfde zal zijn tenzij de bevolking “volledig wordt gevaccineerd” en hij pleitte voor het onderdrukken van activiteiten waarbij mensen samenkomen en waarschuwde dat zonder de prik “die misschien helemaal niet meer terugkomen”.

Bovendien zit Gates’ liefdadigheidsinstelling, de Bill and Melinda Gates Foundation, achter vaccinatieprogramma’s over de hele wereld, waaronder de huidige wereldwijde push voor massavaccinatie tegen COVID-19 met behulp van experimentele mRNA-afgeleide formules, waarvan Gates toegeeft dat “niemand die ooit eerder gemaakt had”.

De oprichter van Microsoft was betrokken bij het onderzoek naar het vaccin in samenwerking met Moderna en de Amerikaanse regering, en was indirect betrokken bij de ontwikkeling van het vaccin door Pfizer-BioNTech, een bedrijf waarvan de Gates Foundation de aandelen kocht maanden voordat COVID werd ontdekt.

  BBC komt onder druk te staan wegens censuur en leugens

De Gates Foundation is ook een belangrijke investeerder in de vaccinprojecten van de Universiteit van Oxford en heeft 384 miljoen dollar ter beschikking gesteld. Bovendien heeft de stichting miljoenen dollars subsidie gegeven aan het Jenner Instituut van de universiteit, dat het COVID-19 vaccin van Oxford ontwikkelt.

Zoals Kaiser Health News meldt, had Oxford er oorspronkelijk mee ingestemd zijn mRNA COVID-vaccin als open source vrij te geven, zodat de technologie door fabrikanten kon worden gebruikt zonder dure licentiekosten. Na tussenkomst van de Gates Foundation tekende Oxford echter een exclusieve licentie met AstraZeneca. Sedertdien hebben zowel Oxford als AstraZeneca verklaard dat zij geen winst zullen maken met de vervaardiging en distributie van hun vaccin “voor de duur van de pandemie van het coronavirus”. Daarna zijn zij niet meer aan deze belofte gebonden.

Hoewel Gates wordt aangeprezen als filantroop, profiteert zijn stichting enorm van de ontwikkeling van het vaccin, ondanks de enorme gezondheidsproblemen die daaruit zijn voortgevloeid.

Tijdens een interview met CNBC op het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, besprak Bill Gates zijn investeringen in vaccins gaf toe dat hij de afgelopen twee decennia een return on investment (ROI, investeringsrendement) van 20:1 heeft gemaakt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates erkent dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem 200 miljard dollar heeft opgebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOndanks de invoering van vaccinpassen neemt het aantal COVID-gevallen in heel Europa sterk toe
Volgend artikelHet risico waard? Drie- en viervoudig gevaccineerde mensen hebben “geen antilichamen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Bill Galltes moet zijn eigen rommel opruimen? waarom de wetenschapelijke komen niet eerder tot deze conclusies?? de mensen gaan minder gelofen in de onafhankelijke wetenschap (net als de wetenschapelijkers die naar Wuhan gingen, leugenars met zijn rapport conclusies) or zijn ze onderdruk door politiek (mider beurs en finacien) dat zij niet de mond durven open te maken. De winst van de CDA en EMA (gekoppeld aan de fraude van de pharma en advies) . De schade aan de civile maatschappij is al gedaan wij zijn geen konijn en geen militeren konijnen net als Israel bevolking daar kun je blijven experimentelen!

 2. Wat heeft Hell Gates daarover te zeggen? Is hij gekozen door het volk? Nee! En hij is ook geen arts, dus bij zijn eigen ideeën mag hij niets zeggen en is al zijn informatie pertinent niet waar.

 3. Deze man is zo “ levensgevaarlijk” voor de hele mensheid dat hij niet meer te stoppen is.
  Hij zwemt in het geld waar hij invloed op allerlei terreinen en beleidsmakers KOOPT. Dit geld heeft hij verdient door ons allemaal afhankelijk te maken van “ zijn speeltjes “ computers.
  Toen maakte hij de overstap naar vaccins. Dit was zijn beste deal ooit zo zei hij in een interview.

  Met dit geld. KOOPT HIJ ALLES , INVLOED EN MENSEN EN OVERHEDEN ENZ ENZ
  De WHO waar officieel ALLEEN LANDEN stemrecht hebben heeft Bill Gates stemrecht.
  Via zijn stichting GAVI in Zwitserland.
  Hij is ook de grootste sponsor van de WHO.
  Trump had dit goed begrepen en stapte eruit.
  Deze man Gates hangt eugenetica leer aan.
  En daarom heeft hij nu ook invloed op de klimaat conferenties, de wereld bevolking moet volgens hem terug gebracht worden met vele miljarden. ( ongelooflijk maar dit zegt hij openlijk ❗️)
  Als ik bovenstaand artikel goed lees is dit met de Covid pandemie mislukt.
  Het virus was te vroeg en “ per ongeluk “ ontsnapt maar nu deed zich hierdoor juist de kans voor om een wereldwijde “ generale repetitie “ te houden.
  En dat is een dodelijk en ondeugdelijk vaccin ontwerpen, de mensheid bang maken, de maatschappij ontwrichten, en verplicht vaccineren. Succes verzekerd! Dat zien we rondom ons.

  De “ nuchtere mensen” hebben hem door en doorzien zijn zeer Kwaadaardig plan. En doen niet mee.
  Anderen hebben nu spijt als haren op het hoofd dat ze meegegaan zijn in de vaccinatie driften en eisen nu dat iedereen hetzelfde doet ( vaccineren ) want anders word men uitgestoten uit de maatschappij.
  Maar de Spike eiwitten zitten nu wel in je lijf en die vernietigen het natuurlijke immuunsysteem dus op termijn zal Bil nog wel scoren op zijn ontvolking tabel

  De “ trouwe “ aanhangers van Gates stimuleren hem nu en activeren hem om verder te gaan met zijn moorddadige plannen. Verder te ontwikkelen,nog gemener nog dodelijker nog gevaarlijker, nog meer angst en nu moet de WHO en de VN mee gaan doen om vaccins te ontwikkelen voor de volgende “ biologische oorlogvoering” Nu dreigt hij met het pokken virus.

  Het is deze gek met geld aan wie de wereld is overgeleverd.
  Andere gekken met geld gaan naar de maan met hun speetjes maar deze vernietigd eenmaal de mensheid.
  Dat is zijn grote target.
  De planeet redden door mensen te vernietigen.
  Niemand kan dit proces meer stoppen.

  • Bill Gates is door zijn geld en bijbehorende invloed zo verveeld dat hij misschien bij zichzelf denkt:’ Bill, The world is yours’
   Deze man is ziek, dat is een ding wat zeker is.

 4. als men nu nog altijd niet wil zien dat het vaccin maar één doel heeft , nl ontvolking , dan moet men rustig een afspraak maken bij de dichtst bijgelegen psychiater…ze genezen niks , ze zijn ontworpen om te doden ! en hoe meer gevaccineerden hoe meer doden er zullen vallen , de msm blijft maar spreken van covid doden , maar het zijn vaccin doden , doe verdomme jullie ogen openen stop met vaccineren..of sterf , aan jullie de keus

 5. Om de wereld vrede te dienen hoeven er maar een klein aantal idioten onverwacht en snel de pijp uit te gaan.

  Maar Gates: verdient de meest langszame en pijnlijke dood

 6. Ik las van de week op een site dat hij gearresteerd en vervangen is. Als ik zijn fotos google en vooral deze zie dan ga ik ernstig twijfelen of dit wel allemaal dezelfde persoon is. Van Gavin Newsom wordt hetzelfde gezegd. Ik heb ook gelezen dat hij op zijn megaschip in Turkije is om daar landbouwgrond op te kopen.

 7. Misschien hoort dit wel bij het plan.
  Nu een zware bacterie verspreiden en alle gevaccineerden die nu een slecht immuunsysteem hebben leggen het loodje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in