Er is een nieuw filmpje opgedoken waarin de Braziliaanse president Jair Bolsonaro de WHO-baas Tedros Adhanom confronteert met de COVID-19 beperkingen en vraagt waarom er na de tweede dosis van het vaccin nog steeds mensen sterven aan COVID, bericht Summit.news.

De discussie vond plaats tijdens de recente G20-top van wereldleiders in Rome.

Sprekend met Adhanom over vaccinpassen, zei Bolsonaro: “Over de hele wereld zijn er mensen die moeten werken om zichzelf te voeden.”

Hij voegde eraan toe dat lockdownmaatregelen de wereldeconomie hebben gedestabiliseerd en waarschuwde dat als het zo doorgaat, “de economie zal instorten.”

Adhanom zei dat hij niet meer lockdowns wilde en was het ermee eens dat het vaccinpaspoort “discriminatie” was, maar alleen zolang de vaccinatiegraad in sommige landen nog laag was.

“In Brazilië krijgen velen die de tweede dosis hebben gekregen COVID,” zei Bolsonaro, waarop het hoofd van de WHO reageerde door te zeggen dat het vaccin de verspreiding van COVID niet stopt, maar wel het risico op ernstige ziekte en overlijden vermindert.

“In Brazilië sterven velen die de tweede dosis hebben gekregen,” verduidelijkte Bolsonaro, waarop Adhanom antwoordde dat onderliggende ziekten verantwoordelijk zijn.

Bolsonaro klaagde vervolgens over zijn onvermogen om verplichte vaccinaties voor kinderen te stoppen, waarop Adhanom reageerde door te zeggen dat de WHO geen voorstander is van het geven van het vaccin aan kinderen.

De Braziliaanse president klaagde vervolgens dat hij, telkens als hij vragen stelde over het vaccin, ervan werd beschuldigd “nepnieuws” naar buiten te brengen.

  WHO-adviseur: "Daadwerkelijk onderzoek in Wuhan werd gedaan door Communistisch China"

“Onze handen zijn gebonden, de levens van onze kinderen staan op het spel,” zei Bolsonaro.

Toen hij Adhanom vroeg naar de oorsprong van COVID-19, lachte Adhanom en zei: “We zijn het nog aan het bestuderen.”

Bolsonaro staat al lang sceptisch tegenover het vaccin en de COVID-19 lockdownmaatregelen.

Na aankomst voor de Algemene Vergadering van de VN in september, werd hij gedwongen om pizza te op de stoep te eten omdat hij niet gevaccineerd is en daarom verboden is om binnen te dineren in New York.

Bolsonaro heeft herhaaldelijk gepleit voor het geneesmiddel hydroxychloroquine en beweerde: “Als hydroxychloroquine niet was gepolitiseerd, hadden veel meer levens kunnen worden gered.”

De Braziliaanse president liep in juli 2020 zelf het coronavirus op, maar zei dat hij snel kon herstellen dankzij zijn verleden als “sportman” in het leger.

Hij wees er ook op dat hydroxychloroquine zijn snelle herstel had bevorderd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Braziliaanse president Jair Bolsonaro zegt dat COVID-vaccinregime zal leiden tot “bevolkingscontrole”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel67-jarige voormalige Notre Dame professor zegt “vervloekt zijn de ongevaccineerden”, dood 12 dagen na derde Pfizer mRNA injectie
Volgend artikelOndanks de invoering van vaccinpassen neemt het aantal COVID-gevallen in heel Europa sterk toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. ‘“In Brazilië sterven velen die de tweede dosis hebben gekregen,” verduidelijkte Bolsonaro, waarop Adhanom antwoordde dat onderliggende ziekten verantwoordelijk zijn.’

  Daarom is het ‘redelijk’ om degenen met onderliggende ziekten aan te sporen de spuit te nemen …
  Daarom is het ‘redelijk’ om degenen die schade ondervinden door de eerste spuit zo snel als mogelijk ook de tweede spuit te geven …
  Daarom is het ‘redelijk’ om zonder ’te discrimineren’ met zaken als individuele medische onderzoeken vooraf gaande aan het zetten van de spuit(en) de mensen in te spuiten …

  Met de genocide spuit.
  Hoe zat het ook alweer met de voorgeschiedenis van Tedros Adhanom ?!
  Iets met genocide ??!

 2. Bij corona doden speelde onderliggend lijden geen rol, dat was fake news, maar nu de mensen bij bosjes neervallen na de prikken is het wel in eens te wijten aan onderliggend lijden!? Jaja gelul van de bovenste plank.

 3. gegeven:
  –vaccinatie in het algemeen dient als bescherming tegen infectie
  –van de doden zijn het merendeel gevaccineerden
  Van de IC bezetting is groot deel gevaccineerd
  –gevaccineerden kunnen besmet raken, zelfs meer en vaker dan ongevaccineerden.
  –gevaccineerden kunnen virus overdragen, net als ongevaccineerden.

  Door vaccinatie: veel doden, heel veel bijwerkingen.

  Maar zelfs de oppositie partijen hebben boter op hun kop in deze: waarom zetten ze de moorddadige fascistische NWO/GR lovers Rutte de Jonge, Kaag en de rest van de verantwoordelijken niet accuut voor de rechter wegens moord–of tenminste dood door schuld?

  Technische universiteit Delft heeft alle smoellappen getest; niet een functioneert voldoende.
  Waarom dan toch…

  Nou gewoon, omdat links nederland kleurloze randdebielen zijn

  • De ongevaccineerden moeten in lockdown en uit het straatbeeld verdwijnen zodat de gevaccineerden niet zouden zien dat enkel zij zelf massaal ziek worden en sterven.

 4. Meier en Baudet mochten geen vergelijking maken tussen de conformistische moraal van de moffen in de jaren dertig en het conformisme nu; mocht niet van de voorzitter van diablo 666.

  het zijn niet niet de paar omgekochte gestoorde gekken in Den Haag die ons land en leven verpestten, maar de conformistische vlogszaamheid van met name de linkse kaffers en randdebielen.

  Mao, Hitler, Lenin, Stalin hadden maar een paar fanatieke volgelingen; zelfs “niet bestaanden”maar door het conformisme kwamen ze aan de macht.
  “Niet bestaand: het proletariaat in Moskou; er was daar geen industrie.

  Het valt mij op, dat meer en meer mensen terecht de veiligheid van Hongarije, Roemenie, Polen en Tjechie zoeken.

  Ondertussen kan ik dus wel leuk beuken doodskisten exporteren naar NL.
  Niews daarin: speciaal voor de linksen: kist met “trapbodem; je kan de kist uit het graf trekken, lijk blijft in graf. Muliple use! Goed voor millieu!

 5. Ik reageer weinig; omdat het voor eenieder met een IQ van boven de 50 duidelijk is wat er gebeurt.
  ———————
  Maar gefeliciteerd NL bevolking!
  Nog nooit in de ge4schiedenis was er een overheid die genocide wilde plegen op eigen bevolking!
  Schijnt dat een demissionair kabinet–die straks weer gewoon aangesteld worden de nazi’s willen aftroeven.

  Maar ook: de medewerking van de bevolking!
  Niet zoals in WO2 de medewerking van de protestanten en politie, maar van een groot deel van de bevolking!

  Ik dacht dat de NL bevolking redelijk mondig en geschoold was.
  Maar de meeste zijn gewoon slaafse gekken; ze geloven alles wat er gezegd wordt.
  Gas eruit, arabieren en afrikanen erin, auto’s en olie eruit, en straks kilometers lange files van kruiwagens en handkarren?

  Ze geloven de corona onzin, de klimaat fraude, de NWO, GR, BBB, alle onzin.
  ——————————————————–
  De oppositie partijen hebben macht, maar dat gebruiken ze niet.
  Stel dat ze even de koppen bij elkaar steken, en dan eisen dat corona onzin afgestopt wordt: volledig; de aanzetters voor de rechter; de klimaat nonsens afstoppne, uit EU, gulden terug, grenzen dicht.

  Bij “nee”weigeren naar de vergaderingen van parlement te gaan; een rechtse staking dus.
  Maar een beetje kreunen onder spreektijd werkt niet…..

 6. De mensheid moet zelf niet zo dom blijven doen door jezelf te laten vaccineren… iedereen doet het maar in godsnaam om je vrijheid terug te krijgen en er word nog te veel reklame gemaakt dat er te veel ongevaccineerden op de IC’s liggen.Hoe dan ook het is geen medicijn en als je daar op inspeelt zie je toch dat men wit wegtrekt.Echter de meesten denken zoiets van mij kan niets overkomen want ik heb mijn 2e.. 3e of meer prikken gehad.
  Als straks ongevaccineerden minder mogen belanden er meer gevaccineerden in ziekenhuizen en dan staat de hele ziekenhuis industrie voor groot dilemma… er zijn echter al medicijnen om de Covid infektie te remmen…
  En wijs ze ook allemaal op om te laten testen als ze gevaccineerd zijn!!! aub!!!!Vertel iedereen dat het rondlopen dat er niks aan de hand is als je eenmaal bent gevaccineerd geen enkel nut heeft,zelfs al komt er een 2G paspoort.
  Hoe vervelend dan ook de lockdown zal verder doorgezet worden want er zijn zowiezo te weinig ziekenhuizen en te weinig personeel,wel of niet vaccins kunnen daar niks aan veranderen!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in