Ze stonden met miljarden in de rij toen hen dat werd gezegd en vroegen om het mRNA-menu. Terwijl ze hun gif kozen, flitsten de beelden door hun hoofd. Die van spastisch dansende verpleegsters in lege ziekenhuizen, geflankeerd door debiele doktersassistenten die tijdens hun “pauze” met hun handen wapperen en met hun heupen draaien, terwijl ze vier keer hun normale salaris verdienen. Betaald om te dansen voor Chinese AI-software voor gezichtsherkenning, terwijl ze patiënten elimineren die ze in plaats daarvan hadden kunnen behandelen, schrijft Good Citizen.

De geluiden van sissende beademingsapparatuur die opstijgt en samendrukt met de bekende onheilspellende melodie van nachtelijke tereurnieuwsuitzendingen spraken tot hen.

De beelden vanuit de lucht van Cuomo’s vermoorde gepensioneerden die in New Yorkse parken op een grillige manier worden begraven in dennenhouten kisten, deden hun rillingen over de rug lopen.

De late-night dansende beroemdheden die zichzelf opofferen voor een genocidale machine overtuigden hen ervan hun lichaam op te offeren aan experimentele sciencefiction.

Ze twijfelden niet aan de absurditeit van deze opzettelijk manipulatieve beelden. Het was allemaal onderdeel van een operatie om het mRNA-menu er aantrekkelijk, opwindend en zelfs bevrijdend uit te laten zien.

“Ja! Pfizer wordt het. Of… misschien… Moderna. Maar Jannsen is er maar één? Hoe meer hoe beter, toch? Een dubbele dosis Pfizer, misschien wel drie!”

Het is een vertrouwde naam die volledig in hun onderbewustzijn is gegrift door jarenlang televisie te kijken. Merkherkenning verlicht hun angsten. Een kalme geruststelling maakt hen rustig als ze die homoseksuele stemacteur horen beweren dat het allemaal gebracht wordt door Pfizer.

Ze bekijken het menu naast elkaar, jonge geliefden en oude stellen, niet wetende dat ze een trauma hebben opgelopen bij Malthusiaanse technocraten door de meest verschrikkelijke wereldwijde psyop in de menselijke geschiedenis en nu injecties gelijkstellen aan gedeeltelijk herstel van vrijheid, veiligheid en goede gezondheid.

Geen van hen wendde zich tot hun betere helft en zei zoiets als: “Wat neem jij? Ik neem de spaghetti in mijn bloedsomloop.”

Geen van hen antwoordde: “Dat klinkt goed, schat, maar bij het eerste gerecht krijg ik de Bell’s Palsy en bij het tweede een longembolie. Ik neem de spaghetti na mijn booster.”

Degenen die weigerden om zelfs maar aan het mRNA buffet te verschijnen, werden belasterd, beschimpt, bedreigd en gediscrimineerd door de farmacie tovenaars en hun bureaucratische voetsoldaten.

De gecoördineerde moordmachine ging de aarzelende en sceptische mensen met Don Logan te lijf.

Neem de prik. Doe het. Ja! Ja! Ja!

Ik moet het afslaan.

Je gaat deze kans afslaan ja! Wil je je baan houden? Neem de prik!

Nee.

Ja!

Wilt je je oma zien, overal naartoe reizen en je gezinsverzekering behouden? Doe het. Je doet het, ja je doet het. Je zult het doen!

Nee.

Ja!

Ik wil het niet.

Je zult de prik nemen. Je zult het doen. Drie stuks. Ja! Ja! Ja!

Bekijk de film Died Suddenly hier:

Die arme zielen lagen op hun rug op de koude metalen tafels van de balsemer en lieten spaghetti uit hun aderen en slagaders trekken als in een post-mortem visfabriek.

Hun bloed wordt langzaam afgetapt met zwart koffieprut erin gemengd omdat dat de enige snelheid is waarmee onzuiver bloed uit de slachtoffers van Big Pharma moorden wegvloeit.

Naar de planeet gebracht door Pfizer.

Er zijn slechte mensen in deze wereld, maar dat zijn niet de mensen die met miljoenen over de grens worden gebracht door narcobendes die samenwerken met de regering Biden en het door Clinton-Soros gecontroleerde pedohandelaarscomplex Wayfair Yandex.

Hoe erg dat ook allemaal is, en hoe schaamteloos ze ook reclame maken voor hun pedo-agenda overal waar ze ermee weg kunnen komen, inclusief reclamecampagnes in de modewereld, ze vullen geen bloedvaten met spahettie.

  Hoe te ontgiften van de COVID-prik - Het is tijd om oplossingen te verspreiden voor COVID-prik ontgifting

Toch kunnen we niet wegkijken van beide gruweldaden en toch een zuiver geweten hebben. En toch zwijgen de media en alle digitale nieuwsorganen van onnozele zorgvuldig uitgekozen handlangers met de grootste platforms over dit alles.

De stilte van beroemdheden, de media, en die van de die-we-niet-zullen-noemen-koninkrijkjes is oorverdovend. Stel je voor dat Balenciaga de alfabetcultus zou beledigen of duidelijke biologische feiten zou vermelden over slechts twee geslachten. De parelsluiters zouden flauwvallen op hun digitale chaises en hun schok en afschuw uitspreken in hun beste Blanche DuBois-accenten.

Oh, nooit in mijn leven had ik me zo’n schokkend vertoon van transgeweld kunnen voorstellen, geuit door een gerenommeerde kleermaker. Dit vraagt om een flinke dosis afzeggingen. Heb je de tweet van die gekleurde man op Deathcon 3 gezien? De ADL moet zeker onmiddellijk gewaarschuwd worden voor de moorddadige bedoelingen van deze kleurling ten opzichte van het Joodse volk. Oh mijn! (Klemt de parels harder. Valt flauw op de chaise.)

Aanvaardbare sociale mores scorebord:

Een beta soja nerd zoon van Democratische partij operatoren gebruiken om een crypto beurs te lanceren om politiek geld wit te wassen voor het Biden-regime en het Clinton-Soros pedo kinderhandel industrieel complex en een oorlog tegen Rusland te financieren terwijl ze miljoenen investeerders bedriegen? De New York Times, het communicatiekanaal van het regime, zal de bèta soja nerd ontvangen op een komende conferentie van zeer gerenommeerde publieke figuren, waaronder de cocaïnekomiek van Oekraïne die heeft geprofiteerd van deze schaamteloze fraude die mogelijk volledig ongestraft blijft.

De VS is de status van bananenrepubliek lichtjaren voorbij. Een geheel nieuwe categorie van een corrupte dictatoriale surveillance politiestaat met kinderhandel, open grenzen, pedofiele verering, en zakelijk socialisme, zonder enige schaamte, zal moeten worden uitgevonden om nauwkeurig aan te geven wat de natie is geworden.

Amazon Republiek? Walmart Republiek? Pedo Republiek? Pharmakeia Paedo Psyop Republiek van Corruptistan? Wie is er voor PPP?

Terug naar het scorebord.

Kinderporno en pedoreclame campagnes van high fashion merken? Stilte.

Farmacide, hospitaalmoord, injectiemoord, demografische sloop voor ontvolking? Blijf eisen dat mensen in de rij staan voor de injecties.

Voelt u zich een beetje down? Geen zorgen, de staat zal u helpen zelfmoord te plegen. Bedrijven produceren reclamespots waarin zelfmoord als “barmhartig” wordt aangemerkt. MAID in Canada, voorlopig.

Massale opstanden tegen een totalitaire tirannieke staat in China die een kink in de kabel van de technocratische eenwereldagenda zou kunnen brengen? Stilte.

Een Democraat manipuleert de gouverneursrace in Arizona voor zichzelf tegen haar tegenstander die in alle peilingen de voorkeur genoot met het dubbele van de foutenmarge en de reactie van de media en beide partijen zoals gewoonlijk is… shhh.

Het woord Jood gebruiken in een semi-geletterde context, ongeacht de bedoelingen? Een vermogen van 1,5 miljard dollar is in één dag verdampt en de belastingdienst gaat nu achter de dader aan.

Wijs op deze merkwaardige discrepantie in het afgelaste koninkrijk “gerechtigheid” en gij beste lezer bent een razende antisemiet!

Zoek uit wie je niet mag bekritiseren en al dat soort dingen. Gelijk bewijzen doet alleen maar meer vragen stellen, waardoor de bekritiseerde groep degenen die te veel vragen stellen het zwijgen kan opleggen en saboteren.

De terugslag van het verbieden van bepaalde uitingen heeft dat Streisand-effect.

Geen enkele groep of individu mag ooit een deken van schaamte over iemand uitstrooien en het lijden van het eigen volk gebruiken om zichzelf buiten het bereik van vragen of kritiek te plaatsen. Het zal alleen maar uitnodigen tot meer kritiek. Hoe meer macht ze hebben, hoe meer kritiek ze zullen krijgen, en hoe meer vijanden ze zullen maken, en misschien is dat wel het plan.

Het is altijd een van die fascinerende merkwaardige hypocrisie geweest, een universeel slachtofferschild om zich achter te verschuilen. Nog voor de vraag is gesteld, is het oordeel al geveld door de ketter-inquisiteur.

  Catastrofe scenario: De vaccins werken als een vergif op middellange tot lange termijn van een niet te stoppen soort voor meer dan een kwart van degenen die ze gekregen hebben

Met minder dan 0,2% van de wereldbevolking, waarom zijn er in bepaalde sectoren die informatie, financiën, amusement en media controleren, zoveel J-…

Nazi! Holocaust ontkenner! Antisemiet!

De daden van boetedoening voor verbale zondaars kunnen bestaan uit het doneren van meer geld aan de woedende profiteurs van de slachtoffergroepen of het brengen van een zeer publiekelijk bezoek aan een holocaustmuseum.

Welke holocaust?

Gekkie! Er is maar één Shoah geweest, weet je dat niet?

Maar het is een goudmijn voor de ADL en politiek gezien een handige knuppel voor het regime.

Niet goed voor het Joodse volk, maar een goudmijn voor het haat-industrieel complex, dat altijd behoefte heeft aan het produceren van verontwaardiging over vermeende “haatzaaierij” wanneer het maar kan. Het is een miljardenindustrie die nooit genoeg geld kan krijgen of genoeg censuur kan eisen. De bedrijfsdonaties overspoelen hun kassen en het regime kan met de politieke vinger wijzen naar hun oppositie en eisen dat iedereen die hun narratief tegenspreekt op de zwarte lijst wordt gezet.

Nazi’s! We zeiden toch dat het nazi’s waren! Ze moeten onmiddellijk volledig worden ontmanteld!

Ze zullen de gebruikelijke kreet slaken terwijl ze nog miljarden sturen naar de echte nazi’s in Oekraïne en hun loyaliteit aan die nazi’s bevestigen met een Oekraïense vlag in hun aandachtsnetwerkprofiel.

Zoals alles in onze wereld is het allemaal zo’n voorspelbare, lachwekkende klucht en een afleiding van een genocide die momenteel in het volle zicht plaatsvindt voor iedereen die bereid is met eerlijke ogen te kijken.

De slechteriken zijn de krankzinnige wetenschappers die deze slachting aanrichten en onze 5G-wereld, waarin alles met elkaar verbonden is, oproepen, inclusief menselijke lichamen die zich vullen met spagettie voor toekomstige formaldehydepotten in de wetenschap.

Toekomstige artefacten voor historici van de genocide om op te hangen in biologielessen.

“Ze haalden deze witte lange draderige klonters uit mensen vlak na het massale vaccinatieprogramma waarbij meer dan vijf miljard injecties werden toegediend.”

Ergens lijkt het erop dat toekomstige mRNA-vaccin-genocide-ontkenners niet van het internet worden verbannen of door Balenciaga en Adidas worden gedropt. Ze zullen niet gedwongen worden musea te bezoeken of geld te doneren aan slachtofferfondsen. De IRS zal hen niet aanpakken voor belastingontduiking en faillissement. De parelsluiters van het cancel-koninkrijk zullen niet flauwvallen op hun chaises als iemand de huidige vaccingenocide ontkent.

Welke genocide? Deze schandalige beweringen van samenzweringstheoretische anti-vaxxers zijn de ergste vorm van desinformatie. Alle officiële factcheckers zijn het ermee eens.

Na wekenlang een persoonlijke grote reset te hebben doorstaan met weinig tijd voor reflectie of schrijven, zit ik nu in een loft met uitzicht op een Narco-opslagplaats van vijf verdiepingen. Alle ramen hebben gordijnen en het gebouw is niet meer geschilderd sinds Mexico in gebreke is gebleven met zijn staatsschuld. Dure SUV’s komen en gaan om de paar uur.

Er staat een oude roestige Ford pick-up in een overwoekerd veld achter het gebouw, omringd door palmbomen die een stucwerkmuur omringen aan de rand van het terrein, waar scheermesjes overheen dansen.

Dingen die je niet zou zien in zeer verzorgde “eerste wereld” landen die worden klaargestoomd voor gezondheidspaspoorten, controle over de voedselvoorziening, vernietiging van het energienetwerk en economisch lijden.

Om me heen exploderen de betonnen omhulsels van toekomstige woontorens naar de hemel van deze eens zo slaperige Mexicaanse havenstad.

De arbeiders bergen hun drilboren en ladders op. Het is pas middag, maar beetje bij beetje wordt de stad stil.

Over twintig minuten neemt Mexico het op tegen Argentinië aan de andere kant van de wereld, in Qatar.

  In het hoofd van één van mijn zeer slimme pro-vaccin vrienden

De voetbalscène biedt een korte onderbreking van de cultus van de dood, die zich in alles openbaart zodra mensen hun geest hebben bevrijd uit hun voorbereide psychologische gevangenissen.

Ik draai de dop van nog een Pacifico en knijp een partje limoen in de fles en wacht tot de aarde nog een paar minuten draait, zodat de zon weer vanachter een pilaar tevoorschijn komt om mijn gezicht te verwarmen.

Op Krakauer tijd is het laat maar op de een of andere manier weet mijn lever dat het dag is omdat een vierde Cerveza alles visueel verwerkt door die zachte en ruimte-achtige lens.

Blijkbaar produceert het lichaam een enzym dat de lever nodig heeft om alcohol snel af te breken niet voor de late namiddag. Vandaar de buzziness overdag na slechts een paar.

Mijn bierdronken ziel denkt even na over de science fiction van de spagettieklonters die tevoorschijn komen uit de prijswinnaars van de sudden death die ik zag in die documentaire Died Suddenly op de trans-Atlantische vlucht hierna toe.

Kijkend naar alle andere passagiers op de vlucht, snurkend, gas loslatend onder hun dekens van het kipding dat als diner werd geserveerd in de plebsklasse, de witte gloed van hersenloos Hollywood-amusement flikkerend op hun catatonische gezichten. Zes van de tien hebben misschien ooit spaghetti-aders en ze hebben geen idee, maar ze weten zeker dat The Rock een badass actieheld is, en is dat niet belangrijker?

Op Schiphol en Salt Lake City, toen ik door de terminals liep en langs andere mensen zwalkte, voelde het alsof ik langs de wandelende doden liep. Elke openbare ruimte heeft nu dat aura van een spookachtig tikkende klok boven elk menselijk lichaam in beweging.

Voor miljoenen is het slechts een kwestie van tijd voordat ze de balsemtafel ontmoeten en worden geëpileerd als een koppotigenfabriek, en de meeste van hun nabestaanden zullen het toeschrijven aan een slechte gezondheid en het lot.

“Het was gewoon je vaders tijd om te gaan kinderen. Ga je nu aankleden. We hebben een afspraak om onze griepprikken te halen.”

Wat valt er nog meer te zeggen over de verschrikkingen die deze slechte mannen de mensheid aandoen?

Ik probeer mijn gedachten leeg te maken van al deze dood, verplichte, aangemoedigde dood, gevierd als bevrijding van depressie, embryonale dood gevierd als bevrijding van de vreugde en verantwoordelijkheden van het ter wereld brengen van een nieuw menselijk leven, bevrijding van het moederschap in dienst van de zielloze bedrijfsmachine, of iatrogene dood die volledig wordt genegeerd door de geïndoctrineerde massa, de wandelende doden.

Met de voetbalwedstrijd die binnenkort begint, zal het zwembad op het dak leeglopen. Na meer tijd in de zon op het balkon, zal ik mijn gele speedo aantrekken en naar boven gaan om meer van mijn puurbloed huid te bakken in de tropische zon.

Ik sta aan de rand van het dak en kijk naar de grote blauwe pacifische vuilnisbelt die nu verdrinkt met naalden en afgedankte maskers en observeer de toestand van mijn eigen menselijk lichaam in beweging met dronken zelf-uitspraken.

Ahhhh. Het is zo bloedheet.

Misschien dat ik vanavond dapper genoeg bent en naar het nieuwe Italiaanse restaurant in de jachthaven ga voor een driegangendiner.

Men zegt op de Carretera dat ze erg goede spaghetti hebben.

Ik vind dit verbazingwekkend.

Dit is verbazingwekkend.

Je bent verbazingwekkend.

Ja! Ja! Ja! Ja!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse professor vertelt de waarheid over COVID-19 ‘vaccin’ terwijl de interviewer naar hem zwaait om te stoppenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Je bent gewoon een stomme idioot die het verschil niet kent tussen klei en stront” – Populaire radiopresentator die voortdurend anti-vaxxers aanvalt, moet na zijn hartaanval tot 2023 pauzeren
Volgend artikelVaccinramp: In het beste geval hebben we het over 600 miljoen “dropouts”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Een goed geschreven verhaal.
  Je schrijft dat, voorlopig nog alleen in canada, de overheid zelfmoord promoot.
  Maar na het lezen van het verhaal, krijg ik nou niet bepaald een gevoel van hoop.
  Deze oorlog is al heel lang bezig.
  Sommigen zijn twee drie jaar geleden wakker geworden.
  Het duurt, en soms erg lang.
  Maar een beetje hoop doet leven.
  En dat is wat wij toch willen?!

  • Mijn oude braafburger vader heeft na al zijn prikjes een taxi met zwaailichten naar het ziekenhuis gehad. Daar, terwijl hij dood en doodziek was moest hij een document ondertekenen of hij nog wel gereanimeerd wilde worden. Eerst werd hem verteld dat dat heel, heel pijnlijk is en ze botten kunnen breken.
   Die vuile kut met witte jurk zei ” heel vervelend, mar ik moet dit met u doornemen.”.

   Als er een hel bestaat dan hoort al het ziekenhuispersoneel daar ook in.

   Voor mij valt dit onder euthanasie. En dit speelde zich in Nederland af.

 2. Tsja, verschrikkelijk, maar waar.
  Waar kan je tegenwoordig het beste verblijven? Mexico, inderdaad? Of Uruguay? De Noordpool?
  Elke plek op aarde zal uiteindelijk worden opgeslokt door het digi-controle-monster.
  Het maffe is dat de hoofdaanstuurders van al dit onheil toch ook mènsen zijn van vlees und bloed. In “normalere” tijden werden ook elke dag mensen opgeruimd, maar deze hoofdaanstuurders vh onheil lukt het om tot op de dag vandaag te blijven leven! Wonderbaarlijk.
  Maar van de andere kant weten we nu ook dat die relatief kleine groep – met de vele verschillende namen – juist tòen ook al degenen waren, die dissidente lieden lieten verdwijnen. Aan het begin vd zgn. “Gezondheidscrisis’ was immers òòk ineens het Terrorisme [ van de Neo-cons] verdwènen! Dus.
  Maar het gegeven dat het Totalitarisme uiteindelijk ook haar èigen jongen zal verslinden en aan het eind zichzelf, kàn heel even geruststellend werken voor al diegenen, die ineens out of the blue beticht worden van b.v. antisemitisme, maar the down side van dit gegeven is, dat het altijd op het eind zoveel mogelijk onschuldigen met zich mee tracht te sleuren, de afgrond in. Mits er dan nog überhaupt iets levends in de buurt rond zal lopen. . .
  De schrijfstijl van dit artikel laat me aan de boeken van Bret Easton Ellis denken, die ik vroeger gelezen heb.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in