De populaire presentator van de ochtendshow Jack 96.9 in Vancouver, Canada, moet tot 2023 een pauze inlassen nadat hij vorige week een hartaanval kreeg. De populaire homo-radiopresentator en voorstander van vaccins “Drex” zei dat hij thuis tv aan het kijken was toen hij een vreemde sensatie ervoer, meldt de krant The Province.

“Het was echt vreemd. Ik voelde me misselijk alsof ik moest overgeven en tegelijkertijd naar het toilet moest,” zei hij.

De 43-jarige man begon benauwdheid in zijn borst te voelen. Hij nam contact op met een vriend om onmiddellijk 911 te bellen nadat hij zijn man, die op dat moment aan het werk was, niet kon bereiken, schrijft Jim Hoft.

Volgens Drex waren de brandweerlieden binnen 10 minuten bij zijn huis en kort daarna arriveerde het ambulancepersoneel. Hij werd naar de eerste hulp gebracht. Na een ECG stelden de artsen een hartaanval vast.

“Ze plaatsten meteen een stent, binnen 20 minuten na aankomst op de eerste hulp,” zei Drex. “Ze zeiden dat we het onmiddellijk moesten doen.”

Meer van The Province:

Artsen vertelden hem later dat een van zijn slagaders volledig verstopt was, terwijl een andere voor 80 procent verstopt was. Drie andere slagaders waren ook verstopt, maar minder ernstig en er waren geen kleine buisjes nodig om ze open te houden.

Maandag kreeg Drex een tweede stent voor de slagader die voor 80 procent geblokkeerd was.

De hartaanval was een waarschuwing, zei Drex.

Ironisch genoeg had Drex op de dag van zijn hartaanval TC Carling, voorzitter van de Canadian Men’s Health Foundation, geïnterviewd in zijn ochtendprogramma op Jack 96.9. De stichting is een non-profit groep die werkt aan het verbeteren van de gezondheid van mannen en het verminderen van hun risico op chronische ziekten.

“We hadden het erover dat mannen hun gezondheid niet serieus nemen,” zei Drex, “en gek genoeg was ik een van hen. Ik luisterde niet naar mijn eigen lichaam. Ik nam het niet serieus omdat ik een man ben en mannen dom zijn, en ik dacht: ‘Het zal wel niets zijn’, maar nee, je krijgt een fucking hartaanval.”

Achteraf gezien, zei Drex, had hij zich het afgelopen jaar onwel en futloos gevoeld. Zijn levensstijl en dieet – “Ik hou van lekkere dingen,” gaf hij toe – waren niet bevorderlijk. Er zijn ook een aantal hartproblemen in zijn familie: Zzijn grootmoeder had een viervoudige bypassoperatie nodig en zijn vader moest een drievoudige bypass ondergaan.

Drex deelde zijn gezondheidsschrik op Twitter, waar hij veel commentaar kreeg van anti-vaxxers.

  Shedding - Volksgezondheidsfunctionarissen weten: onlangs gevaccineerde mensen verspreiden de ziekte

Zoals bekend heeft Brex vorig jaar de aanval geopend op de anti-vaxxers door hen als “idioten” te bestempelen en hen te zeggen hun mond te houden.

“Aan de mensen die zeggen dat vaccineren een ‘zeer persoonlijke keuze’ is, het is tijd om te zwijgen en te gaan zitten. Het is een kwestie van volksgezondheid. De media en regeringen liegen niet tegen je. Je bent gewoon een idioot die het verschil niet kent tussen klei en strontt. STFU already,” schreef Brex op zijn Twitter.

Speel domme spelletjes en win domme prijzen.

 

Drex gelooft heilig in het Covid-vaccin. Hij vierde en prees de regering van British Columbia nadat zij het Covid-19-vaccinpaspoort hadden ingevoerd voor haar kiezers.

Hij verkneukelde zich over mensen die ontslagen werden omdat ze weigerden deel te nemen aan een medisch experiment.

“Hoe geweldig is dat! BC krijgt een vaccinpaspoort! Ik vind het geweldig. Bewijs dat je gevaccineerd bent en je mag dingen doen! Op veel plaatsen is het ook verplicht om je te laten vaccineren. Als u het een vreselijk idee vindt, weet u hoe u mij kunt ontvolgen,” voegde hij eraan toe.

Drex waarschuwde de anti-vaxxers dat als ze de Covid-injecties niet nemen, ze op de intensive care (ICU) kunnen belanden of zelfs kunnen sterven. En toch, kijk waar hij nu is.

“Neem het vaccin dat voor u beschikbaar is! Wees geen sufferd, je zou op de IC kunnen belanden… of DOOD.”

Drex blijft volhouden dat zijn diagnose niets te maken heeft met het Covid-vaccin, ondanks het bewijs van het tegendeel.

  Het uitschot afschuimen

“Stel je voor dat je bijna sterft aan een hartaanval, om vervolgens bekritiseerd te worden door anti-vaxxers… die vaccins de schuld geven. Serieus, laat je ne*ken,” schreef hij.

Drex meldde dat een aantal van de opmerkingen die hij ontving “behoorlijk demotiverend” waren, en als gevolg daarvan heeft hij nu zijn Twitteraccount geblokkeerd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Je wilt niet weten wat er komtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn Amerika kun je onberispelijke academische titels hebben en toch een domoor zijn
Volgend artikelOmringd door de wandelende doden met tikkende klokken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

29 REACTIES

  • Was hij maar kapot gegaan door zijn schuld zijn er heel veel mensen al gestorven en zo een viezerikje blijft leven, hoop dat hij alsnog zal kapot gaan.

 1. Alleen jammer dat je aan al die vax idioten nadat ze bij die figuur 👹met die drietand zijn aangekomen niet kunt vertellen waarom ze niet meer op deze aardkloot zijn🖕💉

 2. “Aan de mensen die zeggen dat vaccineren een ‘zeer persoonlijke keuze’ is, het is tijd om te zwijgen en te gaan zitten. Het is een kwestie van volksgezondheid. De media en regeringen liegen niet tegen je. Je bent gewoon een idioot die het verschil niet kent tussen klei en strontt. STFU already,” schreef Brex op zijn Twitter.

  Geen woord over de vax,maar wel een slechte levensgewoonte gehad.Yes Right.

 3. Zie hier de volledige cognitieve dissonantie waaruit blijkt dat velen tot in t oneindige zich laten platspuiten en in complete ontkenning het graf in rollen. Absoluut geen massale ‘massabekering’ verwachten… m’n werkgever vind t niet meer dan normaal dat er een combi spuit covid/griep komt. Hij is echt het type NSB/braafste jongetje van de klas: zelfs toen testen niet meer verplicht was, moesten collega’s toch naar teststraat ‘om de regering van juiste cijfers te voorzien’. Hij vindt dat God een fout heeft gemaakt (ziekte) en dat de mens oa Mbt vaccins dat op moeten lossen en hij wil graag ‘een radertje in dat grote geheel zijn’. Ook vind hij t meer dan terecht dat ongevaccineerden van zorg worden onthouden ‘want ze hebben bewust het risico genomen’. Heel griezelig.
  Maar: ik neem graag t risico. Als hij een keer omvalt, ga ik ook zeggen: ‘je hebt t risico zelf genomen’. Interessant is dat hij nu af en toe zo vergeetachtig is dat hij t niet eens meer kan terug halen, ook niet nadat iemand eea boven water kan halen. Ik zal er niet gek van opkijken als dat vh vaccin is. Maar ze hebben t wat dat betreft perfect aangepakt: het is het paard van Troje. Bewijs maar dat t vh vaccin komt. T kan in zijn geval ook te druk, overspannen oid zijn. Ik hou hem iig figuurlijk gezien op armlengte afstand. Afgelopen 2 jaren toen er nog van alles gedreigd werd tov ongevaccineerden en hij bovengenoemde uitspraken deed (en hij bij mij heeft lopen vissen of ik wel of niet die spuiten nam), heb ik gezwegen als t graf. T gaat hem geen zak aan. Mbv thuiswerken t prima op kunnen lossen, dus geen spuiten en geen stokken in m’n neus. Nu niet, nooit niet, al zou ik m’n baan er kwijt door raken.

  • EKR het is alsof ik mijn eigen verhaal lees hier.

   Mijn werkgever huurde vaccinatie bussen in en HR stuurde elke week weer een update. Leek wel verplaatste propaganda alsof HR ineens de spreekbuis van hUgo en Rutte was… ik ergerde me kapot!

   maar bleef mij neigen ding doen en thuiswerken..niet naar kantoor en mijn mond dicht over hoe ik in de wedstrijd sta maar als het ter sprake kwam tijdens overleg.. (stel je voor.. technisch overleg met 9 mensen waarvan 1 (IKK) niet de injecties genomen heeft en nooit getest heeft met stokjes in de neus) – stond ik wel mijn mannetje; iedereen wist van mij dat ik het niet deed in het team dan … en ook waarom niet… en daarbij; iedereen ziek en Covid na de prikken… ik nog vollop gezond… tot heden geen Covid gehad… in tegenstelling tot velen om mij heen (geprikt of niet geprikt).

   Maar collega’s gingen állemaal ervoor hoor!!

   Het was een verschrikkelijke tijd want: beurzen.. dus: ik stond weer eens ingepland.. gaan we weer.. weer bellen en aangeven; plan mij maar niet in; ik heb al andere afspraken.

   Elke keer die truc HOE ze erachter konden komen WIE wel of niet voor de prikken gingen want: afscheid feestje van collega dus: reserveren..dus: wie niet geprikt was; even laten testen en laten weten wat de uitslag was.

   Ik weer: Reken maar niet op mij want ik heb al andere plannen.

   Wát hebben onze omgeving anderen in hoekjes geprobeerd te drukken en stevig ook !!!
   Het was een heksenjacht op verschillende fronten…

   Fysiek… mentaal… allemaal psychologische spelletjes werden er gespeeld.

   LOGISCH dat sommigen bezweken door de druk!!

   Maar net als u; sta ik er ook zo in; dan raak ik maar mijn baan kwijt!

   Dus: ontslag genomen en nu bekijken waar ik me wél goed ga voelen in een organisatie…. luxe positie.. blijf ik wel ff in….

   EKR… SUPERVEEL kracht en ruggengraat en RESPECT hoe u het aangepakt heeft ook!!

   Fijn te lezen.. aangezien 70% hier met pensioen is en niet begrijpt hoe het in de praktijk was voor mensen die nog wél werken…

   Dank voor uw verhaal!!

   • Oerdom om als werkgever achter de prikken te staan en werknemers hierin te stimuleren.
    Hiermee tekenen zij de doodvonnis voor hun bedrijf omdat geprikten voor zeer veel uitval zorgen ( steeds weer ziek ) tot aan overlijden van werknemers.
    Ik ken een hoofd HM van een IT bedrijf die reeds geprikten heeft moeten ontslaan omdat deze personen meer dan 2 jaar ziek waren na geprikt te zijn.
    Voor de prikken waren de ontslagen werknemers gezonde kerels die nauwelijks tot niet ziek waren…..!

 4. Ik zou gauw nog maar een spuitje halen, die hartaanval komt vast door de ongevaxte dus als je nou even nog een paar prikkies neemt ben je veilig.

 5. Het Stockholmsyndroom zit heel diep bij deze mensen. Ze zijn mentaal gehandicapt. Hij mag blij zijn dat hij het ternauwernood heeft overleefd. Blijft staan dat al veel mensen die de antivaxers bespotte bij bosjes dood neervielen. Karma?

 6. De meerderheid wil nu eenmaal in waanzin geloven–bepaald structureel in heel de geschiedenis overigens–en in de afgrond springen en jou dat ook opdringen… Niet waarheid(svinding) en échte éérlijke kennis en wetenschap–onafhankelijk, integer, niet corrupt–zijn doorslaggevend en bepalend, maar wat een meerderheid van kwakzalvers en nonsens blatende stemmen ‘denkt’, ‘gelooft’ en jou oplegt… En als goede ‘democraat’ heb je je daar dus maar bij neer te leggen en voor dat principe mee de afgrond in te gaan..niet dan ? Ben ik blij dat ik allang schijt heb aan dat zwakzinnige ‘democratie’-gelul !!! Voor mij is al heel lang bepalend boven en voor alles wat wáár is, klopt, wérkt en gezond en góed uitpakt en níets anders !!! Tjaaa, ben natuurlijk een ‘wappie’, een soort terrorist en zelfs het niveau van het doorsnee schaap, de doorsnee mainstreamdombo zal mijn domme brein nooit kunnen halen… Ach, ach, ach…. Hahahaa !

 7. Wat zegt deze uitspraak over iemand die zelf totaal geen medische achtergrond heeft..
  Het is net zoiets als : de kleur roze is slecht voor ogen..daar word je blind van..

 8. Ik heb normaal best emphatie maar voor deze mongool speciaal : Lekker voor je!! Hoop dat ze in 2023 een 5 meter lange sliert uit dat aangetaste brein trekken en live uitzenden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in