Naar schatting drie miljard mensen hebben nu een mRNA-injectie gekregen. Sommige batches veroorzaken bijwerkingen, terwijl andere helemaal geen effect lijken te hebben, vertelde Dr. David Martin aan de podcast Man in Amerika.

Ongeveer zeven tot 15 procent van de batches veroorzaakt zeer ernstige bijwerkingen. In het ergste geval is er sprake van 300 miljoen mensen die permanente schade oplopen of sterven, aldus Martin. “Dat is de hele bevolking van de Verenigde Staten. En dat is het minst slechte scenario.”

Mensen die schade ondervinden van vaccins zijn afhankelijk van zorg. Denk aan mensen die een beroerte hebben gehad, verlamd zijn of neurologische problemen hebben.

Al deze mensen moeten verzorgd worden. Dit betekent dat nog eens 300 miljoen mensen zonder werk komen te zitten. Deze mensen kunnen dus niet bijdragen aan de economie omdat ze de klok rond voor de andere 300 miljoen moeten zorgen. We hebben het dus over 600 miljoen mensen die economisch zijn uitgesloten, aldus Dr. Martin.

Eerder had hij in een interview gezegd dat de invoering van het Corona-vaccin een “massamoord met voorbedachten rade” was. “Wanneer je mensen injecteert met een gif, injecteer je een dodelijke stof, dat is wat je doet,” zei hij.

Pfizer beweert dat het sterftecijfer van het vaccin “aanvaardbaar” is, aldus Martin. Hij benadrukte dat het om een geplande genocide gaat.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onder de dekmantel van Covid is er een doelbewuste drieledige aanval op onze gezondheid en ons leven met teststaafjes, gezichtsmaskers en gifstoffenVolg Frontnieuws op Telegram

  "Ik wil gewoon mijn leven terug," zegt 16-jarige die neurologische symptomen kreeg na het vaccin van Pfizer

Lees meer over:

Vorig artikelOmringd door de wandelende doden met tikkende klokken
Volgend artikelPoetin’s oplossing: Een gefragmenteerd, tandeloos Oekraïne gescheiden door een 100 kilometer breed niemandsland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Heb ik even geluk
  1 nooit een masker gedragen heel veel gezeik en uitsluiting gehad
  2 nooit een test gedaan
  3 en nog nooit van mijn leven een spuit gehad behalven bij de tandarts

   • Precies!
    De vaxxinaties werden vanaf de bmr-prik behoorlijk autistisch..en vanaf de prik tegen 1 hersenvliesontsteking bacterie soort sloeg dat helemaal door.
    In de 7e klas van mijn zoon , ongeveer in 2009, zaten 6!ADHD-ers.
    6 in 1 lokaal.
    De kinderen die geen last hadden vroegen zelf of ze op de gang mochten leren….
    Nog maar 13 jaar geleden..
    Hoe het nu is..😱

    • Ik vind het nogal wat ( understatement), dat je kunt stellen dat geen enkel kind IS, WAT HET ZOU GEWEEST ZIJN ZÓNDER DIE PRIKKEN.
     Ik kan ook zeggen dat over het algemeen, kinderen NIET ZIJN ZOALS IN MIJN KINDERTIJD.
     Ik hoop van harte dat er heel veel antivax- ouders zijn.
     Heb verhalen gelezen over kinderen die tot hun 2e normale kinderen waren..die al liedjes zongen en konden praten..en die daarna in een diepe zwakzinnigheid mét autisme belandden.
     Een vader( journalist) had een column over zijn , inmiddels volwassen zoon, in de krant, elke week.
     In de Margriet kwam ik dergelijke verhalen tegen van vaders en opa’s…
     Wat hebben wij onze kerngezonde kinderen, wat ons hoogste goed is, aangedaan..

 2. 600 miljoen… is dat niet het aantal waarmee ze ons bang maakten voor corona? Ze fucken ons van alle kanten. Stop met bang zijn, dat is namelijk het doel. We zitten in een psychologische oorlog. Ten tijde van corona zouden de lijken op elke straathoek liggen, en nu zouden de vaccin lijken op elke straathoek liggen. Ik zit nog steeds te wachten tot er in de realiteit mensen met bosjes dood neervallen. We worden wel doodgegooid met allerlei horrorverhalen en allerlei getallen. MAAR IK KEN NIEMAND DIE HET IN DE PRAKTIJK MEEMAAKT. En als ik dit op de alternatieve websites deel worden de ‘wakkeren’ net zo waus als de gevaccineerden tijdens corona. WE ZITTEN MIDDENIN EEN PSYCHOLOGISCHE OORLOG. Laat alles maar los en geloof alleen nog wat U in de dagelijkse werkelijkheid kan verifiëren. We leven allemaal in een digitale bubbel die nog maar weinig waarheden bevat. Alles wordt gemanipuleerd. En nu zal ik wel verketterd worden omdat ik van het narratief afwijk… 3 2 1…

  • Ik vermoed dat ze binnen afzienbare tijd wel een pathogeen gaan loslaten wat echt veel slachtoffers gaat maken. Bill Gates sorteerde er al op voor: “Wait till the next one.”

  • Ik heb in mei contact gehad met een mw uit Assen. Ze woont in een hofje. Ze vertelde:
   Iedereen om mij heen gaat dood!
   Zelfs een gezonde jongen van 17 jaar, vinden ze smorgens dood in bed!

   • Deze mw vertelde dat ze vlak bij een crematorium woont..
    Ze zei hierover: het is er nog nooit zo druk geweest..
    En dat was nog maar tót mei 2022.
    Nu weer een booster..de 5e?prik.
    Ik hoor nu vooral van ( terugkerende) kanker..

 3. Ik heb mezelf wel eens afgevraagd; waarom is er z’ on gebrek aan arbeids krachten…..❓❓❓
  Voor het corona tijdperk was er toch niet z’ on behoefte aan werknemers.
  Zijn deze mensen die we nu missen op de arbeids markt ZIEK NA DE CORONA VACCINATIE❓
  OF ZIJN DEZE MENSEN DIE WE NU MISSEN OP DE ARBEIDS MARKT NU MANTELZORGERS VOOR ZIEKEN TENGEVOLGE VAN CORONA VACCINATIES❓

  Waarom zijn er zulke grote tekorten in de zorg❓
  Hebben deze mensen “ teveel gezien “ tijdens de corona periode❓
  Kregen deze mensen een SPREEK VERBOD ( Anders dan wat hun superieuren zeiden, moesten zij hun EIGEN opinie / mening inslikken / voorzichzelf houden )❓
  TIJDENS DE CORONA PERIODE. ❓
  Zijn deze mensen daarom niet meer terug gekeerd in de zorg❓

  Kortom WAT IS ER AAN DE HAND❓❓

  • Het ligt niet aan 1 ding, maar covid speelt wel er een rol in. Door eerst de economie plat te leggen. Waardoor de gehele aanvoer keten stokte en zo vele hun baan verloren, in de gezondheidszorg is er enorm bezuinigd en duizenden ontslagen werden. De vele winkeliers en horeca die hun deuren moest sluiten van de regeringen, waardoor alle bederfelijke voorraden weggegooid konden worden. Daar was ook een ontslagronde gaande toen. Maar ook vele andere midden en klein bedrijven moesten sluiten, werd ook daar de benodigde overtollige personeel ontslagen. De ontslagen werknemers kregen bijna allemaal een tijdelijke toeslagen van het rijk, dus het consumeren bleef door gaan, met als gevolg dat er aan alles schaarste ontstond, omdat er bijna niets geproduceerd werd en/of aangevoerd. Zodat de prijzen omhoog gingen en op de zelfde tijd heeft de EU hun groene tax in gevoerd. Zodat alles nog duurder werd.

   Toen eindelijk in het voorjaar van 2022 weer iedereen aan de slag mocht, was er een groot probleem om al die bedrijven weer op te laten starten, want meer dan de helft van hun personeel was de laan uit gestuurd, en de voorraden moesten aangevuld worden. Dan spelen ook de gevaccineerde een rol, die blijken nu steeds vaker ziek te zijn, dan normaal. Voor elke zieke moet wel een oplossing gezocht worden. Want het werk moet wel op tijd af zijn i.v.m. levertijden. Dan krijg je over de gehele linie arbeiders te kort. Want vele zijn naar een andere branche gegaan tijdens de lock-downs, die gaan niet meer terug naar hun vorige baan. Door de sancties van de EU tegen Rusland viel een grote exportmarkt weg en tevens de energie prijzen schoten omhoog. Nu de inflatie alles extreem duurder hebben gemaakt, zullen vele bedrijven het niet overleven, want de concurrentie slag tegen andere landen, kunnen we niet meer tegen opboksen. Daar de bedrijven wel massaal personeel zoeken, maar de werkgevers nu tegen de muur staan. Want de winstmarges zijn minimaal geworden en dan beknibbelen zij vaak op de lonen van nieuwe werknemers. Waardoor het voor vakmensen niet meer interessant wordt, waardoor ze moeilijk aan personeel kunnen komen.

   Daar er ook een deel van de werknemers inmiddels is overleden door de vaccins en ook vele arbeidsongeschikt daardoor zijn geworden speelt ook allemaal mee. Zo wordt de economie bewust gecontroleerd langzamerhand de nek omgedraaid in de EU.

   • Ik zie supermarkten overgaan naar zelfbediening kassa´s, met daarnaast nog enkele kassa´s met de loopband en personeel. Betalen met een pinpas en/of een ´S.M.A.R.T.´ foon. Stapje voor stapje ….

  • Ik snap het ook niet.
   Vóór corona zóveel werkloosheid..
   Tijdens corona zóveel bedrijven gesneuveld: vooral zzp-ers. En nu, na corona hebben we opeens mensen tekort in álle sectoren?
   My ass…ze nemen gewoon geen mensen aan om de maatschappy te ontwrichten ( bijv OV).
   Of heeft iedereen opeens VAXXINATIE-SCHADE EN KÁN NIET MEER WERKEN….

 4. Ik vind het nogal wat ( understatement), dat je kunt stellen dat geen enkel kind IS, WAT HET ZOU GEWEEST ZIJN ZÓNDER DIE PRIKKEN.
  Ik kan ook zeggen dat over het algemeen, kinderen NIET ZIJN ZOALS IN MIJN KINDERTIJD.
  Ik hoop van harte dat er heel veel antivax- ouders zijn.
  Heb verhalen gelezen over kinderen die tot hun 2e normale kinderen waren..die al liedjes zongen en konden praten..en die daarna in een diepe zwakzinnigheid mét autisme belandden.
  Een vader( journalist) had een column over zijn , inmiddels volwassen zoon, in de krant, elke week.
  In de Margriet kwam ik dergelijke verhalen tegen van vaders en opa’s…
  Wat hebben wij onze kerngezonde kinderen, wat ons hoogste goed is, aangedaan..

 5. Ik snap het ook niet.
  Vóór corona zóveel werkloosheid..
  Tijdens corona zóveel bedrijven gesneuveld: vooral zzp-ers. En nu, na corona hebben we opeens mensen tekort in álle sectoren?
  My ass…ze nemen gewoon geen mensen aan om de maatschappy te ontwrichten ( bijv OV).
  Of heeft iedereen opeens VAXXINATIE-SCHADE EN KÁN NIET MEER WERKEN….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in