Al een tijdje zit ik met een raadsel. Regeringen over de hele wereld zijn duidelijk van plan om miljarden van ons te doden in het komende jaar of twee, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Daar kan geen twijfel over bestaan, want het beleid dat de wereld de afgelopen achttien maanden een nieuwe vorm heeft gegeven, is al verantwoordelijk geweest voor enorme aantallen doden en zal in de komende maanden verantwoordelijk zijn voor nog eens miljoenen doden. In Afrika zijn miljoenen mensen door honger omgekomen en het absurde, irrationele, pseudowetenschappelijke beleid dat is ingevoerd in naam van de opwarming van de aarde hoax zal nog eens miljoenen mensen het leven kosten. Niemand in het Westen die de macht in handen heeft, is zich bewust van, of bekommert zich om de sterfgevallen die worden veroorzaakt door de klimaatverandering-cultisten. De waanzinnige eis van de groenen dat we steeds meer biobrandstoffen als energiebron gaan gebruiken, betekent dat de voedseltekorten voor altijd groter zullen worden.

De beperking van de olie-exploratie, geëist door de klimaatverandering-cultisten, en de sluiting van kolenmijnen betekenen dat mensen in arme landen voor altijd veroordeeld zullen zijn tot een leven in het verleden – verstoken van alle voordelen van het machinetijdperk. Zonder meststoffen en tractoren en machines om gaten te boren en wegen aan te leggen, zullen de achtergestelde miljoenen in Afrika en elders veroordeeld zijn tot een langzame maar zekere dood. De voorvechters van de klimaatverandering weten dit allemaal, en in dat geval zijn ze tot in hun botten onbegrijpelijk wreed,of ze weten het niet en begrijpen het niet, en in dat geval zijn ze onwetend en onvergeeflijk.

  Top professor waarschuwt dat spike-eiwit sperma vervangt bij gevaccineerde mannen

Maar dat terzijde.

Miljarden zullen sterven in Afrika en elders en de mainstream media zullen het niet eens vermelden. The Guardian en de BBC, met hun financiële banden met Bill Gates, zullen de aandacht niet vestigen op dit kwaadaardige beleid, omdat zij zelf deel uitmaken van het kwaad.

Mijn zorg vandaag is wat er gaat gebeuren met alle lichamen die zich het komende jaar en daarna gaan opstapelen als de gevaccineerden massaal beginnen te sterven als mensen met ongediagnosticeerde en onbehandelde kanker en hartkwalen instorten en sterven, als grote aantallen die verzwakt zijn door de lockdowns en door de voortdurende angst de gewone wintergriep krijgen en sterven.

Je kunt ze niet allemaal begraven. Er zijn niet genoeg begraafplaatsen of gravers. Je kunt ze niet allemaal cremeren. Er zijn niet genoeg crematoria.

Je drinkt straks Oma!

Dus, wat doe je met al die lichamen?

Je maakt ze vloeibaar en giet ze in het riool.

Zoals ik enige tijd geleden al meldde, heeft de senaat in Wisconsin zonder debat een wetsvoorstel goedgekeurd om dode lichamen op te lossen, met behulp van loog, en ze in het riool te dumpen. En dit is blijkbaar al de gangbare praktijk in 20 Amerikaanse staten, waar het als een groener beleid wordt beschouwd dan wat dan ook (Frontnieuws: VS-staten maken vaccin-vermoorde mensen vloeibaar en strooien hun vleesslijm over voedselgewassen als “meststof”)

Overgebleven stukjes bot worden verpulverd en als aandenken aan de familie teruggegeven.

Loog, is een sterk alkali – meestal natriumhydroxide.

Het is de manier om zich te ontdoen van hinderlijke lichamen die altijd populair is geweest bij moordenaars. Los het lichaam op en giet het in de afvoer.

  Alles wat je moet weten over het falen van het Covid-vaccin in één grafiek

Ze doen het al een tijdje in Amerika. Op een stille, nauwelijks opgemerkte manier.

Wat er ook met rioolwater gebeurt, het komt meestal in onze watervoorraden terecht: het wordt ofwel rechtstreeks in rivieren gedumpt – iets wat bijvoorbeeld in het Verenigd Koninkrijk regelmatig gebeurt – of het gaat door een rioolwaterzuiveringsinstallatie en wordt dan in de rivieren gedumpt.

En daarin schuilt het probleem.

Veel van ons drinkwater wordt uit rivieren gehaald. Als u in een stad woont, is de kans groot dat u water drinkt uit een rivier in de buurt.

Dat is dezelfde rivier waar rioolwater in wordt gedumpt.

Ik heb er in het verleden al eens op gewezen dat mensen die kraanwater drinken vaak ook deeltjes medicijnen drinken die in het rioolwater terecht zijn gekomen en zo in het drinkwater terecht zijn gekomen. Antibiotica, anticonceptiepillen en kalmerende middelen bijvoorbeeld. Dit is een reëel probleem waar ik al bijna 40 jaar over schrijf. De autoriteiten kunnen er niets aan doen omdat ze de medicijnresten niet uit het water kunnen krijgen. Bekijk mijn video getiteld ‘Is Your Drinking Water Contaminated with Vaccines‘. Kijk naar mijn boek Superbody als je meer wilt weten.

Maar de dingen zijn nu veel, veel erger.

Als je in Amerika woont, drink je waarschijnlijk al je oma, je opa, de kerel aan het eind van de straat, het kind dat van zijn fiets is gevallen.

Als je in het Verenigd Koninkrijk of in de meeste andere landen ter wereld woont, zul je dat binnenkort ook doen. Of misschien doe je het al. Ik weet het niet. Regeringen verbergen dingen waarvan ze denken dat we ze niet graag horen.

  Volledig gevaccineerde man die Moderna Covid-19 boostershot kreeg, meldt 'ernstigere' bijwerkingen

Dat is de wereld die ze ons opdringen. Dat is wat ze bedoelen met het Nieuwe Normaal. De Great Reset. We zullen de geprikten en de overblijfselen van de prikken die ze hebben genomen drinken. De elite kan deze dreiging vermijden door geen kraanwater te drinken.

Ze willen dat we allemaal onze oma’s drinken.

Ik wed dat u dacht dat de bovenstaande kop een soort van overdrijving was. Nou, als het al iets was, dan was het een understatement, want ze willen dat je je oma drinkt, je opa, je ouders, je kinderen, je buren en die grote vent aan het eind van de straat met die wild uitziende hond. Ze willen bijna zeker dat je de hond ook opdrinkt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is hetVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPlotseling en onverwacht: sterfgevallen worden een Twittertrend
Volgend artikelBill Gates dineert met Boris Johnson – Menigte: “Moordenaar, jij klootzak, je hebt bloed aan je handen! Moordenaar, we weten wie je bent, jij hufter!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. En toch denk ik dat de natuur, de alles omvatte de natuur, heel anders reageert op wat er nu afspeelt.
  Want volgens mijn bescheiden mening, worden er momenteel echt veel meer mensen geboren dan dat er sterven.
  Dan kijk ik alleen maar om mij heen en zie heel, heel veel vrouwen met dikke buiken achter kinderwagens lopen en maar heel incidenteel een lijkwagen met een kist erin voorbij rijden!
  En bekijk ook via de link het volgende:
  https://www.worldometers.info/nl/

 2. ….maakt het wat uit wat er met de doden gebeurd? ik zou meer denken aan wat de levenden gaan doen met al die vuile politici en hun knechtjes….wil je misdaden nutteloos maken moet je de beloning weghalen….dus alles afnemen, hun namen schrappen uit alles, handjes en andere uitsteekesels inkorten, hun nageslacht….nou ja, u snapt het wel.

  Dan neem je wraak, foei roepen of “boos” zijn is tegen de wind in pissen…

  Het word een goed palingjaar denk ik.

 3. We drinken al lang mensen, als je het zo wil zien. Wat gebeurt er uiteindelijk met doden die worden begraven? Dat gebeurt al miljoenen jaren. Die lichamen vergaan ook gewoon en dat belandt uiteindelijk ook gewoon in het grondwater. Wat een suf artikel.

 4. Ik denk dat de organen gebruikt zullen worden voor “orgaan transplantatie ” o.i.d. Alhoewel het me NIET gezond lijkt om organen te ontvangen van gevaccineerde mensen. Maar ja , daar hoeven de ONGEVACCINEERDEN zich weinig zorgen over te maken , want hen zal medische zorg weldra worden ontzegt. ( Ook niet erg , betaal je gewoon GEEN zorg-verzekering meer. Scheelt een hoop.)

 5. zijn kritiek op biobrandstof is BS
  ethanol word hoofdzakelijk gemaakt van GMO mais
  de overschot wordt gebruikt als veevoeder
  zie david blume

 6. Een vraag van een lezer op mijn blog:

  NL: Vraag van een lezer:
  Als er zoveel mensen gaan sterven wie zorgt er dan voor de Kerncentrales?

  Antwoord: Tjonge wie staat daar nu bij stil 🙂
  Tja, ik weet niet veel van een Kerncentrale af maar ik weet wel
  dat die centrales steeds bijgeregeld moeten worden.
  Vergelijk het met losse handen rijden op een fiets,
  je moet constant je balans in de gaten houden.

  Geen idee hoe dat zal gaan verlopen, kunnen ze niet gewoon
  uitgezet worden?
  Het is niet echt een antwoord maar misschien wordt er ergens
  iemand nu wakker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in