Nieuwe studie: COVID-19 infectie geeft levenslange immuniteit

6

Net als bij andere virus-infecties zorgt COVID-19 ervoor dat het lichaam antilichamen aanmaakt die een goede bescherming bieden. Na een tijdje dalen de niveaus echter vaak. Maar uit een nieuwe studie is gebleken dat infectie leidt tot de activering van zogenaamde langlevende plasmacellen. Goed nieuws, zeggen wetenschappers.

Het feit dat het niveau van de antilichamen na enige tijd daalt, is een reden tot bezorgdheid geweest, omdat gevreesd werd dat de immuniteit na enige tijd zou verdwijnen. Nu hebben wetenschappers van de Washington University School of Medicine in de VS en elders echter ontdekt dat zelfs een milde infectie met SARS-Cov-2 ertoe leidt dat het lichaam nog lange tijd antilichamen tegen het Coronavirus aanmaakt.

Marcus Buggert, universitair hoofddocent aan het Karolinska Institutet, ziet dit als goed nieuws, omdat het waarschijnlijk betekent dat iedereen die COVID-19 heeft gehad de volgende keer niet zo ziek zal worden.

Deze cellen bevinden zich in het beenmerg waar ze een laag gehalte aan antilichamen produceren. Dit zijn goede onderzoekers en wat zij hebben gedaan is dat zij beenmergmonsters van proefpersonen hebben geanalyseerd en hebben gezien dat deze cellen worden geactiveerd na een besmetting met een COVID. Een zeer ingrijpend onderzoek dus, waar we hier in Zweden nauwelijks ethische goedkeuring voor zouden krijgen, zegt Marcus Buggert tegen het tijdschrift Ny Teknik.

Volgens Buggert kunnen deze cellen 60 tot 70 jaar leven en maken zij deel uit van het lange-termijn immuunsysteem van het lichaam. Het feit dat ze geactiveerd zijn, is een goede zaak, zegt hij, omdat het kan betekenen dat je slechts milde symptomen krijgt of volledig asymptomatisch wordt als je opnieuw aan de infectie wordt blootgesteld. De niveaus zijn echter laag, waardoor het moeilijk kan zijn ze op te sporen met een standaard antilichaamtest. Of vaccins deze immuuncellen ook activeren, is nog niet bekend.

  De prikken verdedigen: Bereid u voor op de meest massale medische gaslighting in de wereldgeschiedenis

in april verwierp de Zweeds staats-epidemioloog Anders Tegnell het idee dat het voor personen belangrijk zou zijn te weten dat zij een infectie hadden ondergaan en immuniteit hadden.

Nee, niet erg belangrijk meer. Nu weet de overgrote meerderheid van de mensen die een infectie hebben gehad, dat zij die hebben gehad – omdat de diagnose is gesteld. Op dit moment zijn er niet veel mensen meer die geen diagnose hebben. Dat was zo in het begin toen we nog geen goede testcapaciteit hadden, maar nu kan iedereen die symptomen heeft worden getest, en dan is onze inschatting dat we de overgrote meerderheid vinden.

In plaats daarvan wil het Zweedse regime nu iedereen vaccineren – ook degenen die al geïnfecteerd zijn geweest en dus volledig immuun zijn voor de ziekte.

Volgens een in het Danderyd ziekenhuis uitgevoerde studie bleven bij 96% van de 370 deelnemers de beschermende antilichamen ten minste negen maanden na een voltooide infectie aanwezig. Ter vergelijking: uit een in de VS verrichte studie bleek dat antilichamen die na vaccinatie met het Moderna-vaccin verschenen, slechts drie maanden aanhielden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin – weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZweden geeft toe dat mensen niet in hoger percentage sterven door pandemie
Volgend artikelZiekenhuis door 117 werknemers aangeklaagd wegens eis van COVID-vaccin om te werken: “Schendt de Code van Neurenberg”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Apart zo’n studie. Dat hele zogenaamde virus is nooit aangetoond, maar ze knutselen wel even een studie in elkaar die aantoond dat je levenslange immuniteit hebt. Tegen wat dan?? Alles rondom corona is een 100% leugen. Elke studie, elke bewijs, elk medicijn, alles. Fake.

  2. ‘Fake’ is niet het woord van het jaar maar het woord van de eeuw.
    Fake news, fake democracy, fake science, fake pandemic, fake global warming, fakebook, etc.

  3. Ons immuunsysteem heeft een levenslang geheugen inzake pathogeen die het bestreden heeft, en sommige gegevens hebben we overgeërfd van onze ouders. In principe zijn vaccins overbodig indien we bereidt zijn het immuunsysteem de tijd te geven om het pathogeen te leren en de wetenschap zich, in plaats van met zelfvernietiging , beter zou bezighouden met genezing en helpen van ons natuurlijk immuunsysteem!

  4. Mooi artikel,maar niet genoeg bestudeerd?? welke onderzoeks wetenschappers?? en welke labs hebben dit onderzocht.Het is een duidelijk verhaal als je besmet bent geweest dat je resistent bent en dus anti-lichamen hebt aangemaakt.Dat is van nature al aanwezig anders zou iedereen meteen sterven er zweven meer dan 150miljoen ge-identificeerde virussen in de dampkring,en sommige zijn gevaarlijker dan andere….
    Voor een vaccin te maken duurt 12 jaar en zeer veel testen en research en soms werken ze dan nog niet efficient genoeg als bescherming.. ook medicijnen laten lang op zich wachten.Allemaal geld,want als we als mensheid al het geld daarin zouden stoppen dan komen we er echt uit…ipv wapens en andere rotzooi voor hebzuchtige belangen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in