Foto: Screenshot Facebook

Vandaag heb ik me laten vaccineren tegen mijn persoonlijke verlangens voor mijn lichaam in, alleen maar om iets te kunnen doen wat absoluut noodzakelijk is voor mijn geestelijke gezondheid en welzijn, namelijk reizen. Fucking shit.” Dit zijn de woorden die de jonge Amerikaanse Callie Driskill op Facebook postte, samen met een selfie, na haar vaccinatie op 23 november 2021. Een paar maanden later sterft ze. Plotseling en onverwachts, bericht Edith Brötzner.

Callie Driskill werd slechts 31 jaar oud. Op 11 juli 2023, slechts een paar dagen na haar laatste Facebook-berichten, komt er abrupt een einde aan het leven van de vrolijke, levenslustige Amerikaanse. Ze laat een negenjarige dochter achter en haar man, met wie ze pas in maart 2023 trouwde. Merkwaardig: in juli 2021 staat er op haar Facebook-profielfoto nog steeds “Ik heb vandaag de overheidspropaganda genegeerd”. Een houding die de gezondheid op vele manieren zeker ten goede komt. Een half jaar later laat ze zich vaccineren om weer te mogen reizen. Slechts een paar maanden later overlijdt de 31-jarige geheel onverwacht. Haar man Neil Driskill documenteerde haar tragische dood.

Today, I was vaccinated against my personal wishes for my body, just so I can do something mandatory for my mental health and well-being, which is to travel. Fucking sucks. – Callie Driskill

Op 26 juli 2021 stelde Callie zich nog steeds weerbaar op. Later won de reislust het. (Bron: Facebook)

Wantrouwen tegen Big Pharma

Uit Callie’s opmerkingen onder het bericht over haar onvrijwillige vaccinatie blijkt ook duidelijk dat ze meer dan sceptisch was over de Covid-vaccinatie. In reactie op de opmerking van een Facebookvriendin, “Dank je wel Callie voor het beschermen van jezelf en de mensen om je heen!!! Ik ben trots op je!” reageerde ze:

  Messenger-RNA sequenties worden weken na de COVID-19 vaccinatie in het bloed aangetroffen

“Ik draag 90% van de tijd een masker. Ik zou me niet verplicht moeten voelen om een vaccin te halen om te kunnen reizen. Dat is echt mijn enige reden. Juist jij zou moeten begrijpen dat ik Big Pharma wantrouw. Griepprikken zijn een lachertje en de Covid-vaccins ook. Ik heb 6 jaar lang toegekeken hoe mijn moeder leed. Er is nog steeds geen genezing voor kanker en ze kunnen een “niet-goedgekeurd” vaccin uitrollen en bij mensen inspuiten alsof er geen morgen is. Waar het op neerkomt is dat ik nooit iets zou moeten doen wat ik niet wil. Hopelijk kunnen we het erover eens worden dat we het oneens zijn, want ik ben behoorlijk teleurgesteld in mezelf dat ik dit heb laten gebeuren.”

Callie Driskill is verre van een alleenstaand geval. Sinds de lancering van de vaccinatiepropaganda neemt het aantal plotselinge sterfgevallen zienderogen toe. En zelfs als er pogingen worden gedaan om ze te verbergen en onder het tapijt te vegen: Dankzij de “generatie selfie”, die zijn hele leven permanent bewaart in de sociale media, inclusief een tijdstempel, blijven er uiteindelijk sporen achter die tot nadenken stemmen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Microbioloog verklaart de effecten van COVID injectie – “Ik voorspel dat we uiteindelijk massale ziektes en sterfgevallen gaan zien onder mensen die normaal gesproken een prachtig leven voor zich zouden hebben”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchokkende gegevens van de grootste gezondheidsorganisatie van Israël tonen een duizelingwekkende stijging van het aantal diagnoses van hartstilstand
Volgend artikelRussische vergeldingsaanvallen vernietigen havens, militaire faciliteiten in heel Oekraïne (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. Je laat je vaccineren tegen je eigen wil? Was het onder de dreiging van een vuurwapen ofzo? Zegt iets over de intelligentie van deze persoon wat is je meer waard, je gezondheid, of zuipen in een all-in resort. WTF.

  • Ze heeft zich juist laten vaccineren omdat haar eigen wil (egoïsme) sterker was dan haar hart. Ze wist in haar hart dat het niet klopte, maar haar egoïsme was sterker dan haar hart.

   Spijtig… egoïsme maakt alles kapot. Daarom hebben ze ons zo egoïstisch gemaakt dat we bijzaken zijn gaan zien als hoofdzaken. Reizen is een bonus, geen basisbehoefte. Mensen hebben zich met gif laten inspuiten omdat ze hun basisbehoeftes wilden vervullen… maar al die basisbehoeften zijn helemaal geen basisbehoeften… ze deden het allemaal uit egoïsme omdat ze verslaafd zijn aan luxe en extra’s.

   Ze weten niet wat ze doen. God heb genade, ze zijn tot junks van hun ego gemaakt en ze weten niet meer wat ze doen. Ze denken dat hun ego shots basisbehoeftes zijn en daarmee zijn ze in de val gelokt. Als een vlieg die de geur van de vliegenstrip of de mier die de lokdoos niet kan weerstaan.

 2. Helaas herkenbaar, ook ik heb mij destijds laten vaccineren 2x om te kunnen reizen. Anders kon ik niet meer bij mijn gezin zijn. Vanaf begin al tegen de covid19 propaganda, omdat mijn gevoel zei dat er iets anders aan de hand was. Gelukkig zijn mijn batches relatief veilig tot nu toe en ik heb de nodige anti middelen ingenomen tegen de spike eiwitten e.d. Dus ik hoop nog lang te kunnen genieten van mijn gezin.

  • Of je moest enkele jaartjes wachten… dan had je de dans ontsprongen.
   Spijtig dat je gescheiden woont van je gezin, en hopelijk heb je de dodenprik niet gekregen.

   • Dat was de grote vraag, hoe lang moest je wachten tot het over was, met steeds die nieuwe varianten die ze verzonnen. Ander ding speelde ook mee dat het land, de grenzen sloot als de bestemmingen elders in de wereld toenam qua Covid19 besmettingen om zo de eigen bevvolking te beschermen.

  • Pas op er waren drie verschillende type batches vlgs een Zwitserse verpleegster 1 was een placebo wat een hoop bobo’s hebben gekregen 2 met iets giftiger spul hetgeen je pas een paar jaartjes later mogelijkerwijs wat kan ondervinden 3 zwaarder spul binnen een paar maanden ben je de Sjaak zoals hierboven🤔🧐

    • In Nederland alleen al zeker tientallen batches inderdaad. Een griepprik batch bestaat bijvoorbeeld uit maximaal ca. 400.000 doses. Meestal zijn ze iets kleiner. Die cijfers heb ik jarenlang voorbij zien komen op mijn voormalig werk en daar zat ik er bovenop. Sorry.

  • Ze hebben ons in de val gelokt. We zijn met zn alle betoverd, gehypnotiseerd en in een psychose gebracht via ons ego. We zijn massaal slachtoffer van een groepje kwaadaardige ultra rijke egoïsten.

   • Ik heb steeds mijn voorgevoelens gevolgd betreft deze kwaadaardige zaken en voor mij was het gelijk een rode lap voor een briesende stier anders kan ik het niet uitleggen iedereen gewaarschuwd daarover maar tja je kent het resultaat al denk ik dus alle moeite voor niks….Ten tweede ben ik nu al een tijdje bezig met het loslaten van mensen die in groepjes mentaliteit denken wat op zich niet altijd gemakkelijk is geweest want je ego gaat beginnen sputteren en klagen of boos en jaloers worden. Nu voel ik mij al een stuk verlost daarvan en moet ik innerlijk glimlachen als ik ze bezig zie het glijdt nu van mij af als olie op water dus ik obseveer het even en laat het dan los het stoort mij niet meer zoals voeger. Wat niet hier ter sprake komt is dat demonische krachten je proberen in angst te houden wanneer je slaapt en droomt want ze weten precies je zwakte in je ziel en ego en daar maken ze dan gebruik van . Voor hun is het een spel hoe ver ze met elke individu kunnen gaan en zodra je dat doorhebt en innerlijk gaat terugvechten ga je ook een overwinning behalen al moet ik erbij zeggen dat steeds op deze goede en mooie trilling moet zien te blijven doordat er massaal op gejaagd zal gaan worden.

     • @Gijp… je moet juist nergens bang voor zijn… alles hier op aarde is tijdelijk, maar de dood is niet het einde. Laat alle angst los, dus laat ook angstige mensen los, daarmee bedoel ik de slapers. Want niemand is banger dan de wegkijkers en de blinde volgers, daarom kijken ze weg en volgen ze blind. Laat het los en wordt de liefde die je bent. We zijn hier maar heel even, je hebt niks aan het leven in angst en beven. Liefde is wat je bent, angst is wat we leren. Er is geen reden voor angst, tenzij je gelooft dat de dood het einde is. Daarom leren ze ons alleen maar dat de dood verschrikkelijk is, zodat we nooit in rust en vrede leven en ons overgeven dat de dood geen einde is, maar een nieuw begin.

      • Dat is waar want alles op aarde is maar tijdelijk maar leg dat maar eens uit aan andere mensen ze verklaren je voor gek als je gewoon weer zaken verteld over hoe het daar ginds aan toegaat en wat daar dan voor jou je mogelijkheden zullen zijn als je tijd hier op aarde voorbij zal zijn.

    • @Margot… herkenbaar, afgelopen 6 maanden heb ik ook bijna iedereen losgelaten die nog druk bezig is met egoïsme. Ze weten gewoon niet wat ze doen. Ik ben er voor ze zodra ze weer mens worden, maar het lijken op dit moment wel robots. Mijn beste vriend raakte niet uitgepraat over hoe wij allemaal waardeloze parasieten zijn en dat we eigenlijk dood moeten en dat de mensheid het probleem op aarde is, terwijl hij tegelijkertijd kan uitleggen dat de elites alles in scene zetten en faken en dat overbevolking een leugen is… maar steeds begint hij opnieuw aan een tirade dat de hele mensheid het probleem is. En daarna legt hij weer uit dat de elites juist het probleem zijn waar wij met zn alles als een kanker aan dood gaan. En even later is juist de mensheid de kanker.

     Mensen beginnen van het padje te raken. Ik ken deze vriend al 40jr, maar hij snapt inmiddels niks meer van zichzelf of de wereld… we kregen steeds ruzie omdat hij constant in tegenstrijdigheden denkt en praat en vervolgens loeikwaad werd als ik daar wat van zei.

     En zo gaat het met iedereen om mij heen. Ze doorzien de overheid en hun plannen met zonnenpanelen… en een dag later laten ze zonnepanelen installeren. Knettergek. Andere vrienden doorzien dat de vaccins puur gif zijn, maar voor een reisje laten ze rustig 10 vaccins inspuiten, want volgens hen zijn alle vaccins behalve corona wel veilig. Koekoek.

     Ik ga nu al 6mnd met bijna niemand meer om en dat geeft wel rust. Maar mijn hemel… iedereen is zo knetter hypocriet dat ze vol tegenstrijdigheid zitten en gek beginnen te worden.

     • Maar mijn hemel… iedereen is zo knetter hypocriet dat ze vol tegenstrijdigheid zitten en gek beginnen te worden.

      Waar mensen zijn is gezeik. Maar het begint inderdaad op te vallen

     • Helemaal mee eens!
      Wat ik ook zeg, geen hond luistert!
      Mensen(vooral nederlanders) denken dat ze slim zijn>maar ze weten niets(behalve de wappies)! Ik ga bijna met niemand meer om>geeft zeker rust!
      Ik vertrouw alleen nog in God!
      Zelf in de kerk laten zich allemaal volspuiten, terwijl het lichaam de tempel van de Heiligen geest is!
      En en geloven in stikstofcrisis<fake/klimaatcrisis<fake//Er komt geen digitale economiepoetin/biden/willem en maxima allemaal vrijmetselaars! <ik heb een hele lijst van die gehaktballen!!

     • Dit is idd ook voor mij heel herkenbaar. Ik ga er ook niet meer tegenin. Heeft toch geen zin. Ze moeten de consequenties dan maar ondervinden. Maar ook dan zullen ze blijven ontkennen dat het er ook maar iets mee te maken heeft. Vrienden, familie, ze blijven me dierbaar maar ik laat ze los. Eens zal ik dat toch moeten doen en hoop zo dat het de pijn van het verlies iets makkelijk maakt. Ik kan ze dan alleen nog zeggen “ik heb het je zo gezegd maar je luisterde niet. Dit is nu het gevolg hiervan. R.i.p”

     • Let God sort them out: Je hebt zo te zien ook het pas verschenen boek ‘De Macht van de Onmacht gelezen-het lot van een waarheidsschrijver 2000jr na christus’. ‘Ze’ zijn compleet onmachtig maar door ons gebrek aan bewustzijn verkrijgen ‘ze’ hun macht…

  • Weet allemaal bulshit wat je verteld. Mijn kinderen zijn helemaal nooit gevaxt en hebben gewoon rond gereisd. Geen land die ze weigerde geen vliegtuig die ze weigerde.
   NIEMAND HEEFT EEN HEWEER OF DE LOOP ERVAN TEGEN JOU HOOFD GESTAAN, DAT JE MOEST VAXXEN OF ANDERS NIET REIZEN. .MIJN JONGENS ZIJN NET ALS ALTIJD 3 x op vakantie geweest in 20’ 21’ 22’ en zijn druk reizende nu in 23. Allemaal bakerpraatjes ,ik moest me vaxen, niet om te vliegen en niet om te werken. Is gewoon lafheid zelve en een gebrek aan ruggengraat.

   • Er waren landen en luchtmaatschappijen die gewoon controleerde of je gevaccineerd was. Geen vaccinatie, dan kom je het land niet in. Kwam je uit een hoog risico land waar de besmettingen te hoog waren. Dan was voor jou de grens ook dicht, ondanks je gevaccineerd was. Of in quarantaine zitten en extra pcr-testen doen. Kinderen onder de 18 jaar hadden meestal vrijstelling.

    • Mijn kinderen zijn beiden in 9 verschillende landen geweest, beiden andere landen, dat zijn 18 verschillende landen op 3 jaar en er werd niks geeist. Niet in marokko turkije italie belgie duitsland zweden noorwegen finland portugal bulgarije griekenland Emiraten thailand frankrijk de rest ben ik vergeten,moet ik even op mn koelkast rondzoeken🙈, want ze brengen van ieder land altijd een koelkast plakker mee een slipper of zo.

 3. “Dank je wel Callie voor het beschermen van jezelf en de mensen om je heen!!! Ik ben trots op je!”…

  Geeft wel goed aan met welke stupiditeit zij zich heeft omringd. Opmerkelijk dat zij dan toch ‘wakker’ was, maar dan weer niet zo veel dat ze toch aan het zelfmoord-programma meedeed… voor wat vertier buitenshuis! Misschien is ze door haar verse husband onder druk gezet? Zo verdrietig voor haar dochter.

  • We dwalen allemaal op andere levels door de hel van onze ego’s… allemaal bewust of onbewust op zoek naar hetzelfde… de uitgang.

 4. Nattokinase om de spike eiwitten te elemineren , uit je lichaam te werken ……goede voeding , vit b12 ,astaxanthine , vit c , d 3 , zuurstof infussen……..

 5. November 21 gegifprikt
  Juli 23 overlden, das niet een paar maanden maar 1,5/jaar na de gifprik.
  Dan heeft geert ongelijk en kun je wel degelijk overlijden met 1 gifprik.

  • Dat kan zeker maar dat is dezelfde discussie als overleden door of met corona. In dit geval, overleden door de prik of met de prik. Eerlijk, open en onafhankelijk onderzoek daarnaar is vereist.

 6. Ik ben heel makkelijk daarin: niet op vakantie? Dan niet! Ik ga echt mezelf niet vergiftigen! Ik wantrouwde die vaccins al sowieso, vooral als je weet wie de fabrikanten zijn en ze werden ook niet verantwoordelijk gehouden voor eventuele schade/verwondingen of sterfgevallen! Dan zou je al argwaan moeten krijgen!

 7. ik ben toch wel verbaast dat veel mensen in cojona tijd nooit echt naar website rivm hadden gekeken, waarop verschil tussen griep en cojona stond: nu er was geen verschil. hooguit af en toe benauwd als je cojona had, nou ondergetekende had (en heeft) t als longpatient bij griep zeker benauwd, al ruim 40 jaar!.. wat een onzin dat cojona en hoe dom de mens die volhoudt dat r een dodelijk virus genaamd corona was.

 8. Het gaat uiteindelijk alleen maar om macht en poen. Probeer die macht en poen verslaafden maar eens ander gedrag op te leggen. Dat gaat niet gebeuren. Je medemens ander gedrag opleggen is al niet gemakkelijk, maar al helemaal niet met mensen die ontzettend veel poen binnensleuren. Alleen als je je medemens voldoende traumatiseert en angst aanjaagt kun je ze ander gedrag opleggen (massa trauma veroorzaken, bijv, door ‘dodelijk virus’). Het ijzersterke platform waarop de hele maatschappij draait bestaat uit het beheren van poen. Een getraumatiseerde, gewillige bevolking maakt dit alleen maar makkelijker. Je ziet de laatste bijna drie jaar hoe landen en regeringen constant geld aan het rondschuiven zijn. De gifspuit is er een voorbeeld van. De oorlog ook. En ook de zaken die in Turkeije rommelen – die kun je niet eens opschrijven hier, want dan loop je levensgevaar. De tentakels zitten ook in NL, maar je leest er helemaal niks over, ook niet in de alternatieve media. Gelukkig maar dat de VS daar geweerd wordt, dat is tenminste nog wat. Maar verder draait alles om poen en het graaien door regeringen voor hun eigen machtsvergroting. En verder is het de bedoeling om de 4e Industr. Rev. uit te rollen, en daar komt heel wat bij te kijken – veel vernieling, veel chaos, en uiteindelijk gewoon ellende. Maar wie boeit het… de ver van mijn bed show. De fake relletjes zijn veel interessanter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in