Een gelukkig, gezond 16-jarig meisje dat de Pfizer COVID-19 prik kreeg, is nu kreupel door stuiptrekkingen, aanhoudende misselijkheid en zichtbare tics. De problemen begonnen drie dagen na haar tweede injectie en duren al maanden voort.

Verbazingwekkend genoeg hebben gezondheidsfunctionarissen toegegeven dat “er geen twijfel over bestaat” dat zij lijdt aan bijwerkingen van de Pfizer-prik. De grote verrassing is dat haar verhaal het mainstream nieuws heeft gehaald.

Mockingbird Media Actually Let This “Vaccine” Injury Story On Air!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Italiaanse chirurg over het 18-jarige dodelijke vaccinslachtoffer: “Zoiets is nog nooit gezien, het is niet normaal”Volg Frontnieuws op Telegram

  Top 10 GROOTSTE LEUGENS over COVID-19
Vorig artikelHet Pfizer Covid-19 vaccin verhoogt het risico op overlijden van kinderen met 5100% volgens officiële statistieken
Volgend artikelDe Australische tirannie is slechts een test
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Grafeen(hydr)oxide. Without a shadow of a doubt. Artsen kennen slechts de beginselen der anorganische chemie, en kennen vooral organische scheikunde en biochemie. Zij hebben alleen hun petrischaaltjes. Maar ik twijfel eraan of ze wel weten wat een spectroscopofotometer is. Ik weet dat ook niet goed, maar wijlen mijn vader, gewezen supervising director van alle labo’s aan de haven van A’pen, wel.

 2. Mainstream is per definitie smerig tot op het bot. Voor mensen die geloven in Covid en vax zitten er voldoende elementen in deze rapportage om juist vast te blijven houden aan hun geloof, ondanks alle ellende die ze meemaken in hun directe omgeving.

  (1) Namelijk: beide ouders zijn ook gevaxxed en hebben nergens last van.
  (2) Namelijk: er waren ‘maar 100.000’ bijwerkingen gerapporteerd bij 44 miljoen uitgezette injecties (dat is ‘slechts’ 1 op de 440 – er wordt geen vergelijking gemaakt met ‘normale vaccins’).
  (3) Namelijk: de gezondheidsautoriteiten blijven bij hun standpunt dat vrijwel alle bijwerkingen mild zijn en dat Covid erger is dan de vax-bijwerkingen.
  (4) Namelijk: laat vooral uw kind inenten – trek u niets aan van alle berichten over ernstige bijwerkingen uit uw omgeving want het is bijzonder zeldzaam.

  Het is het werk van de leugenaar en mensenmoordenaar vanaf het begin. De grote troost: Hij is verslagen door Jezus Christus. En u, die doorhebt wat er in de samenleving aan de hand is, u laat zich toch zeker niet een loer draaien voor de eeuwigheid? Daarom: geloof in Jezus Christus en het door Hem volbrachte werk op Golgotha en geen mens of duivel pakt u het eeuwige geluk bij God in zijn heerlijkheid nog af. Maar wacht niet. Jezus kan elk moment komen en daarna wordt het allemaal een stuk gecompliceerder.

  Zie voor meer informatie over de toekomst volgens de Bijbel:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/toekomst/gods-agenda

  Meer over het evangelie van Jezus Christus:
  https://dirkvangenderen.nl/wp-content/uploads/2022/01/WH.pdf

   • openbaring 13 gaat over Frans Timmermands, die word neergestoken in het cafe en toch blijft leven…..denk ik.

    en 16 gaat over Idols en Holland got talent en John de Mol, dat Talpa compleet faiulliet gaat….

    …toch..?

   • Of pak een willekeurig ander sprookjesboek en ga lekker een weekje zonder nieuws spannende verhalen lezen. Een beetje sprookjesboek is beter geschreven dan die zogenaamde bijbel met “waargebeurde” verzinsels.

  • Geloven in jezus is exact hetzelfde als geloven in het betsaan van covid. Een door mensen geschreven verhaal voor waarheid aannemen, dát is pas goedgelovig. Kijk eerst naar uzelf voor u anderen gaat beschuldigen van het ophebben van oogkleppen.

 3. …met God in uw leven en hel en verdoemmenis als onzichtbare ketenen bent u nooit alleen, maar met Odin en Thor en Lug en Walhalla met veel bier en spannende dingen in het vooritzicht is het een stuk gezelliger en leuker….

  Heil Odin.

  • Misschien leuker als je nog niet gered ben, want daarna is de zonde niet echt leuk meer. En na dit leven komt de hemel of de hel en dat duurt eeuwig dus kies wijs……

 4. Om te beginnen is de Bijbel geen verzinsel dat is de waarheid. In 1948 zijner zelfs nog boekrollen gevonden van Jesaja. Misschien is het goed om het zelf te gaan ontdekken door het te gaan lezen, dan kom je erachter of het verzinsels zijn of niet. Gods zegen gewenst.

  • De bijbel is een fascinerend boek, al moet ik zeggen dat ik de meeste verhalen op een andere manier opvat dan dat de meeste lezers hier doen. Er zijn maar weinig mensen die de vertaalslag leggen naar “moderne” tijden, maar als je er over na gaat denken dan worden er, zeker in het oude testament, heel veel zaken beschreven die we nu ook hebben en als modern beschouwen. Waarom zou dit zijn? Omdat er iemand zo’n 6000 tot 7000 jaar geleden een superactieve en voorspellende fantasie had of… omdat dit beschrijvingen zijn van dingen die allemaal al eerder bestonden?

   Neem bijvoorbeeld Mozes die in een donderende wolk op een berg land met de geboden in zijn armen. Vertaal dit eens naar een inboorling uit de Amazonegebieden die voor het eerst van zijn leven een helikopter voor zijn neus ziet landen. Hoe zou deze man dit aan zijn stamgenoten omschrijven? Juist…
   Of het “brandende bosje” waardoor god tot mensen sprak en zijn gezicht zichtbaar was. In onze tijd heeft iedereen zo’n brandend bosje in zijn woonkamer staan.
   En zo staat het oude testament stampvol met voorbeelden!

   Ongeveer 12.000 jaar geleden is er een ongekende ramp op onze planeet gebeurd. Dit was in een ijstijd, een groot deel van de planeet was bedekt onder een dikke laag ijs. 12.000 jaar geleden is een groot (en denk dan echt aan miljoenen kubieke kilometers!!!) deel daarvan in HEEL weinig tijd ontdooit, waardoor er een zondvloed ontstond waarvan de gevolgen ook nu nog op vele plaatsen op de planeet te zijn zijn. Noah is daar beroemd mee geworden, al was hij zeker niet de enige overlevende. Elke beschaving op de planeet die de mogelijkheid had om verhalen door te geven naar het nageslacht heeft een zondvloedverhaal.
   Er zijn verschillende theorieën over hoe dit is gebeurd. Het is berekend dat als die enorme klont ijs op “natuurlijke” manier had moeten ontdooien dit waarschijnlijk zo’n 100.000 jaar had geduurd. Maar we hebben het over een periode van nog geen 250 jaar. Een theorie is dat er een komeet op de aarde is neergestort, midden op de dikste plek van het ijs. Dit zou voor een vrijwel directe ontdooiing zorgen die inderdaad een enorme vloedgolf de hele wereld over zou gaan in een paar dagen tijd. Dit is dan weer iets te snel, en daarom denk ik eerder aan een andere theorie: een zonnevlam. Hiervoor zijn ook vele bewijzen te vinden in bijvoorbeeld Egypte. De oorspronkelijke buitenste laag van de piramiden bestaat uit een dikke laag verbrand graniet, later is er door de Egyptenaren een nieuwe buitenste laag overheen gemaakt. De oorspronkelijke piramiden zijn meer dan 12.000 jaar oud (en zijn oorspronkelijk ook ZEKER geen tombes), dit geldt ook voor de sfinx. Wereldwijd zijn er vele structuren die veel ouder zijn dan dat archeologen beweren, denk aan tempels in India, piramiden in Zuid Amerika, complexen in China, Göbekli Tepe in Turkije, enzovoorts. Zelfs Atlantis blijkt geen legende te zijn, maar was een gebied op de plaats waar nu Marokko ligt. Ondergegaan in de zondvloed, net als het enorme stuk toen droog land voor de kust daar.

   Echter… De mensheid is volgens de archeologen pas 6.000 jaar snugger genoeg om zich als agrariër te gedragen. Wat nu als de mensheid er na de eerdergenoemde ramp er gewoon zo’n 6.000 jaar over gedaan heeft om zich *WEER* op te werken tot agrariër? Als er morgen een nieuwe zonnevlam 90% van al het leven op onze planeet uitroeit zijn alleen de ook eerder genoemde stammen in de Amazone in staat om te overleven omdat ze nu ook hun voedsel moeten vinden in een wereld zonder enige technologie. U als lezer van dit stuk hebt werkelijk geen idee hoe u zichzelf in leven moet houden als de supermarkten leeggeroofd zijn, als u uw buurman hebt bestolen van al zijn gehamsterde voedsel en u de kogels van de hordes “woestelingen” hebt weten te ontwijken… Ik trouwens ook niet…

   Ik ben er van overtuigd dat deze ramp op vele plaatsen in de bijbel is terug te vinden, net als het bewijs van de beschaving die er was voordat de ramp plaatsvond. Je moet alleen stoppen met alles letterlijk nemen en de vertaalslag leggen naar voor ons gewone dagelijkse zaken.

   Het magnetisch veld van onze planeet is inderdaad aan het verschuiven en de magnetische polen zullen over een paar jaar (2050?) rond de evenaar liggen. Hierdoor zal de as van de aarde ook verplaatsen, al zal dit “tijdelijk” zijn, denk aan enkele millennia. Door de inwendige structuur van de aarde zal deze hoogstwaarschijnlijk uiteindelijk wel weer terug schuiven naar waar hij nu is.
   Bewijs hiervoor: op de zuidpool zijn vele fossielen gevonden van tropische planten en dinosauriërs. Ook is de afgelopen 100 jaar het magnetisch veld rondom onze planeet serieus aan het verzwakken, op dit moment is dat al een gevaar aan het opleveren op het moment dat er een zonnevlek een uitbarsting heeft in onze richting. Tot nu toe hebben we geluk gehad.

   Het is zo ongelofelijk jammer dat er zo weinig mensen zijn die verder kijken dan hun neus lang is, die de vele eindjes aan elkaar knopen, die opzij kijken naar wat er in andere expertisegebieden gebeurd en zich niet alleen blindstaren op wat er in hun straatje past.
   En helaas is ELKE religieuze stroming absoluut SUPERSTAR, net als archeologen.

   De bewijzen zijn er. Dingen zullen gebeuren, er zijn veel zaken die gewoon om de zoveel jaar terugkomen, zoals bijvoorbeeld het flippen van het magnetische veld van de aarde, elke 12.000 jaar, al miljoenen jaren lang. En we zitten nu precies op dat punt…

   Het is een beetje chaotisch verhaal, maar ik moet af en toe ook doen alsof ik werk…

 5. Hoeveel misdaden mogen er nog gedaan worden tegen de mensheid waar is de media waar is NOS een staat zender die door ons belasting betaler wordt gesponsord het is een schande dat wij deze zenders niet massaal gaan boycotten zo een misdaad zender moet toch niet meer in de 21 eeuw nog in de lucht blijven, kom in verzet over spoelt deze zender met NOS 1 2 3 met haat en kijk niet meer naar dat die onzin verhalen van de NOS.

 6. Mensen zullen het nooit leren, lekker de vaccinaties nemen is goed voor je, maakt niet uit dat je gezond ben, gewoon nemen is goed voor je, maar waarom ik ben gezond, maakt niet uit dat je gezond ben, gewoon nemen is goed voor je, ben nooit ziek, maakt niet uit, gewoon nemen is goed voor je, ik heb nu vreemde aanvallen van de tweede vaccinatie, maakt niet uit , gewoon de boosters nemen, is goed voor je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in