Er is een enorm verschil in sterftecijfers tussen kinderen die zijn gevaccineerd tegen Covid-19 en hun ongevaccineerde tegenhangers in Engeland en Wales volgens officiële gegevens gepubliceerd door het Office for National Statistics waaruit blijkt dat het risico van volledig gevaccineerde kinderen op overlijden door welke oorzaak dan ook met 5100% toeneemt, bericht Dailyexpose.uk.

Op 20 december 2021 heeft het Office for National Statistics (ONS) een dataset gepubliceerd met details over “sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland” tussen 1 januari en 31 oktober 21.

Het ONS stelde een tabel op met “maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per leeftijdsgroep en vaccinatiestatus voor sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren”, maar presenteerde alleen de gegevens voor personen van 18 jaar en ouder.

De vaccinaties zijn daarentegen beschikbaar voor kinderen vanaf 12 jaar, die de injectie tegen de wens van hun ouders mochten krijgen. In sommige gevallen hebben kinderen van nog maar vijf jaar een verminderde dosis van de vaccins gekregen.

In tabel 9 van de dataset “Sterfgevallen naar vaccinatiestatus” heeft de ONS echter per ongeluk voldoende details verstrekt over sterfgevallen onder kinderen en tieners naar vaccinatiestatus om ons in staat te stellen zelf de sterftecijfers te berekenen.

Uit de gegevens blijkt een enorme toename van het aantal sterfgevallen onder enkelvoudig gevaccineerde en dubbel gevaccineerde kinderen in vergelijking met hun ongevaccineerde tegenhangers. Voor kinderen van 15 tot 19 jaar neemt het risico op overlijden toe met 82% na de eerste vaccinatie, en met een schokkende 226% na de tweede vaccinatie.

Maar voor 10- tot 14-jarigen is het nog veel erger. Het risico om te sterven stijgt met een verbazingwekkende 885% na de eerste dosis, en vervolgens met een wereldschokkende 5105% na de tweede dosis.

  Een "psychisch" vaccin effect na Pfizer's COVID-19 injectie

Dit betekent dat kinderen tussen 10 en 14 jaar, die ten minste één injectie met het Covid-19 vaccin hebben gehad, tussen januari en oktober 2021 10 keer meer kans hadden om te overlijden, terwijl kinderen die de tweede dosis hebben gehad 52 keer meer kans hadden om te overlijden.

We zien dit ook terug in de cijfers voor sterfgevallen in deze leeftijdsgroep, die ook door de ONS zijn gepubliceerd.

Bron

Het aantal sterfgevallen onder kinderen van 10 tot 14 jaar was tussen 20 september (de eerste week na de uitrol van het vaccin aan iedereen in deze leeftijdsgroep) en 14 november 2021 met 44 procent gestegen ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde tussen 2015 en 2019.

Bron

Risico’s wegen duidelijk op tegen voordelen van COVID-vaccin bij kinderen

Het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI), een onafhankelijk adviseur van de regering van het Verenigd Koninkrijk over het immunisatieprogramma, heeft vorig jaar vastgesteld dat uit het beschikbare bewijsmateriaal blijkt dat de individuele gezondheidsvoordelen van COVID-19 vaccinatie gering zijn bij kinderen van 12 tot 15 jaar.

Zij merkten ook op dat het eventuele voordeel van de injecties slechts “marginaal groter” is dan andere potentiële bekende nadelen. Zij erkenden ook dat er “aanzienlijke onzekerheid bestaat over de omvang van de potentiële schade”.

Vanwege de onzekerheid over de risico’s van de Covid-19 injecties achtte het JCVI de voordelen te gering om een advies over een universeel programma voor vaccinatie van verder gezonde 12- tot 15-jarige kinderen te ondersteunen.

De nog lopende proeven met het Covid-19 vaccin hebben ook nooit bewijs opgeleverd dat de vaccins infecties en overdracht voorkomen of het aantal ziekenhuisopnames verminderen. Hun maatstaf voor succes is het voorkomen van ernstige symptomen van het virus, waarbij er sterke aanwijzingen zijn dat de “gevaccineerden” het virus evengoed op anderen kunnen overdragen.

  Bezetting Ottawa dag 2: "We zijn net begonnen"

Dr. Mike Yeadon waarschuwde begin 2021 dat kinderen 50 keer meer kans hebben om door het vaccin te worden gedood dan door het virus zelf.

De voormalige vicepresident en hoofdwetenschapper voor allergie en luchtwegen bij Pfizer, benadrukte dat de vaccins tegen Covid-19 niet voldoende zijn getest en dat ze geen vergunning voor noodgebruik hadden mogen krijgen terwijl er veilige en effectieve geneesmiddelen voor COVID-19 beschikbaar zijn.

Yeadon legde uit dat de mRNA-gen technologie die in Pfizer’s COVID-19 vaccin wordt gebruikt om het lichaam aan te zetten tot het aanmaken van virale spike-eiwitten een “fundamenteel probleem” is dat wetenschappers en onderzoekers al jaren kennen. Volgens Yeadon kunnen deze spike-eiwitten leiden tot bloedklonters en andere gezondheidsproblemen.

Yeadon zei ook dat jonge mensen niet vatbaar zijn voor Covid-19, en “het is een gek ding om hen te vaccineren met iets dat eigenlijk 50 keer meer kans heeft om hen te doden dan het virus zelf.”

Nu uit officiële ONS-gegevens blijkt dat kinderen 52 keer meer kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde kinderen, lijkt het erop dat Dr. Mike Yeadon de werkelijke schade heeft onderschat die deze experimentele Covid-19 injecties zouden veroorzaken.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerd bloed vertoont ‘stapeling’, kenmerkend voor bloedkankerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraëlisch onderzoek: Vaccins voorkomen geen ernstige COVID-19, maar vitamine D wel
Volgend artikelOh-oh! ‘Vaccin’ verwondingsverhaal glipt door verduistermedia
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. ben benieuwd of mensen naar zo,n bericht nog het gore lafe lef hebben belasting zorg premie of verkeers boetes te betalen aan de kroon/rothschilds.

    mocht je dat nog wel doen,
    ben je voor mij persoonlijk medeplichtig aan.

  2. Beste mensen dit onderstaande artikel is er gaande in Nederland>>en waarschijnlijk dus ook wereldwijd> het werkelijke aantal corona patienten klopt dus niet!!!He he eindelijk geeft RIVM toe dat een kwart tot zelfs een derde van de opgenomen patienten dus voor andere ziektes aankloppen en dan blijkt dat ze ook nog eens corona hebben> kortom code black = onzin zeg ik al maanden… er liggen dus 2/3 patienten door corona in ziekenhuizen en de rest hadden al andere klachten + CORONA ERBIJ…zelfs ziekenhuizen beginnen nu toch wel hun rekenfouten in te zien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in