© Mstyslav Chernov, (CC BY-SA 4.0)

De fabrikant van beademingsapparatuur “Draeger” heeft geprofiteerd van de Coronacrisis en onthult wat hij zou doen met de ongevaccineerden. Het is een bekend verschijnsel dat mensen brutaliseren in tijden van oorlog en rampspoed. Ze raken gewend aan het geweld. En ze raken ook gewend aan de methoden waarmee geweld wordt uitgeoefend. De Coronapandemie vormt een herhaalde bevestiging van deze ontwikkeling, schrijft Freiewelt.net.

In een interview met Die Welt beschrijft Stefan Draeger, hoofd van ’s werelds grootste fabrikant van ademhalingsapparatuur “Draeger”, hoe hij zou omgaan met de ongevaccineerden. Hij wil ze niet dwingen te vaccineren. “Verplichte vaccinatie is voor mij altijd de op één na beste oplossing,” zegt hij. Het stoort hem, zegt hij, “dat de staat dan weer de beslissing voor de mensen neemt en hen de verantwoordelijkheid ontneemt.”

Maar wat de toehoorder zou kunnen interpreteren als een afwijzing van verplichte vaccinatie, blijkt een bijzonder venijnige variant van verplichte vaccinatie te zijn wanneer de redactie van Welt navraag doet. Dräger voegt daaraan toe: “Naar mijn mening moet iedere burger vaccinatie worden aangeboden. Als hij weigert, geldt dit automatisch als een wilsverklaring om af te zien van ziekenhuisbehandeling op kosten van het publiek als hij ziek wordt van het virus”.

Met andere woorden: degenen die weigeren zich te laten vaccineren, worden gedwongen afstand te doen van hun recht op medische behandeling in het ziekenhuis. Draeger trekt zich niets aan van de eed van Hippocrates, die artsen verplicht een zieke te helpen, en evenmin van het feit dat de meeste ongevaccineerden verzekerd zijn en dus recht hebben op de bijbehorende verstrekking. En om zijn slechte geweten te sussen, praat Dräger zich een weg uit een veronderstelde wilsverklaring. Alsof de ongevaccineerde vrijwillig van behandeling heeft afgezien. Wat niet waar is, want dit soort wilsverklaring is tot stand gekomen onder de dreiging van een vaccinatie waarvoor nog steeds slechts een noodtoelating bestaat. Alleen al het praten over een wilsverklaring is een pure aanfluiting.

  Moedige arts stopt voorlopig met COVID-19 vaccinaties in zijn praktijk

Maar in plaats van zijn onmenselijke opmerkingen te heroverwegen, praat Draeger de machthebbers achteloos naar de mond als zegt dat de ongevaccineerden schuldig zijn als “behandeling van andere ziekten of operaties moet worden uitgesteld.” Zij moeten dan ook schuldig zijn wanneer het slachtoffer van een ernstig auto-ongeval voor zichzelf een bed op de intensive care opeist, wanneer de autorit een joyride was of zelfs een illegale autorace door de stad. Zal deze mensen binnenkort ook behandeling worden geweigerd?
Als Die Welt vraagt: “Hebt u de prijzen verhoogd en hoeveel beademingsapparatuur hebt u verkocht?”, wringt Draeger zich in bochten. Eerst legt hij uit: “De gemiddelde opbrengst is de afgelopen twee jaar gestegen, maar wij hebben in geen enkel geval een hogere prijs genomen dan vóór de pandemie.” Dan om toe te voegen: “Wij gaven niet langer kortingen en in plaats daarvan verkochten wij tegen de catalogusprijs.”

Dräger anticipeert op het antwoord op de tegenvraag: “Wij geven geen verkoopcijfers voor beademingsapparatuur.” Stefan Dräger hoeft dat niet, want het jaarverslag 2020 spreekt boekdelen. Alleen al in het laatste kwartaal steeg de verkoop met 25 procent; de aandelenkoers steeg met 51 procent in het eerste jaar na de pandemie. Het is zeer waarschijnlijk dat het bedrijf dat hij leidt veel geld heeft verdiend tijdens de Coronacrisis.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter doet bloed- en immuunsysteemtest voor en na COVID-vaccinatie, de alarmerende resultaten motiveren hem om deze video te delenVolg Frontnieuws op Telegram

  Wappiez Datingsite voor Wakkere Mensen
Vorig artikelAls al het andere faalt, zullen ze ons oorlog brengen
Volgend artikelTerwijl COVID afbrokkelt, bereiden ze de volgende “pandemie” al voor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

  • Hij verkoopt een produkt. Hij heeft er niks mee te maken wat een koper daar vervolgens mee doet.
   Als ik een auto koop heeft de garage niks te vertellen over waar ik hem voor gebruik. Als ik een ongeluk krijg omdat ik te hard rijd brengen ze me niet naar EH??

 1. Iemand al follow the money onderzoek gedaan? In verleden is de score 100% dat zulke personen banden hebben met 1 van de 4 westerse mnra-vax bedrijven.

 2. Ziekenhuizen worden steeds letterlijker, dat je in die huizen alleen maar zieker en zieker zal worden. Doordat het een ziekmakende industrie is verworden, waar alleen winst telt en de patiënt steeds meer uitgemolken kan worden door zelf toegebrachte schade door ziekenhuis apparatuur en behandelingen. Iedereen die niet aan enkel symptoom bestrijding wil doen, maar wil genezen zal voor zijn eigen gezondheid zoveel mogelijk ziekenhuizen en huisartsen posten moeten mijden als mond en klauwzeer. Want alle medicijnen zijn daar op oliebasis en/of op synthetische basis, want alleen die zijn te patenteren. Waar de grote winsten mee behaald kunnen worden. Daarom worden de natuurlijke en geneeskrachtige planten en kruiden zoveel mogelijk verboden, want daarvan geneest men en die zijn niet te patenteren. De farmaceuten bedienen zich met list en bedrog, het zijn juist de kwakzalvers ten top.

  • Dat was al jaren zo. Er zijn leuke statistieken bekend van lange stakingen van het verplegend en behandelend personeel in verschillende landen. Gedurende deze periodes van het stoppen van de ‘behandelingen’ in deze ziekenhuizen namen telkenmale de sterftecijfers AF met ongeveer twee derde.

   Dr Joel Wallach schrijft in zijn boek “Dead doctors don’t lie” dat om lang te leven moet je goede voeding binnenkrijgen en ver bij de dokter en het ziekenhuis vandaan blijven. 🙂 Ben ik het helemaal mee eens.

 3. Ik zou graag tekenen dat ik NIET behandeld MAG worden met beademingsapparatuur. Daarbij wil ik ook absoluut geen remdesivir toegediend krijgen.

 4. Prima en graag zelfs. Maar dan ook geen gevaccineerden met vaccinatieschade zoals myocarditis of bloedklonters erc etc behandelen. Alleen heb ik te veel empathie en compassie om dat werkelijk te wensen en weet ik hoe dom en onwetend deze man is zelfs als je alleen naar officiele data kijkt

 5. Prima, wat mij betreft mogen ze hun behandeling met beademingsapparatuur houden, durf sowieso geen voet meer over de drempel van een ziekenhuis te zetten en al helemaal niet zolang deze doctrine aan de gang is.

  • Mijn idee.
   Liever een natuurlijke dood thuis bij mijn partner en dieren dan ooit nog zelfs maar in de buurt van witjasnazi’s.
   En ik ben de gelukkige, dankzij onuitputtelijke bureaucratie in dit land, dat ik geen bijdrage meer lever (niet verzekerd) aan die gevaarlijke sector.

   • Vitamine D3 met K2, 75IU/kg lichaamsgewicht/dag. Met alle co-factoren en daarvan zeker altijd magnesium (MgCl2 is goed opneembaar en de goedkoopste = veevoeder toevoeging, kost niet meer dan €15/25kg). Ook minimaal 3 g vitamine c poeder in water verspreid over de dag, en je hebt de medische knoeiers nooit meer nodig.

    Aderen al dichtgeslibt? Pauling Protocol. Kanker? Nog gemiddeld 15 jaar aan je leven toevoegen zonder Big Pharma: Pauling Protocol tegen kanker. Is afgebrand door Big Pharma, maar uiteindelijk door Japanse wetenschappers helemaal zoals het moet met grote groep patienten en dubbel blind totaal bewezen.

    Boeken Dr Thomas Levy: Curing the Incurable, Primal Panacea, en Magnesium – Reversing Disease. Boeken Jeff T. Bowles: Extreme Dosing (vitamine D, melatonine) waarmee vele mensen zelfs hun MS genezen hebben.

    De meeste mensen hebben ziekenhuizen inderdaad niet nodig. Genees jezelf!

    Groeten!

    • Sorry, ernstige typefout, graag herstellen!!! ALTIJD vitamine D3, NOOIT D2!!! Vitamine D3 met vitamine K2 om alle eventuele risico op hypercalcemie te vermijden. Magnesium om de tekorten veroorzaakt door het extra gebruik ervan door de ingenomen vitamine D3 aan te vullen. Is ZEER belangrijk !!!

 6. De mensheid komt steeds verder af te staan van beschaving. Veel mensen zijn inmiddels psychopatische idioten geworden. Hoe dit ooit weer goed kan komen is een raadsel.

 7. Ja en de volslagen rand-debiel van de be-ademingsapparatuur maakt miljarden winst omdat de meesten met corona aan de be-ademing gelegd worden> terwijl dat nu juist zeer slecht is als je een long-ontsteking hebt mag je niet in de tocht liggen laat staan aan de be-ademing…. bovendien versterkt deze krankzinnige juist het ziekte beeld> ik verdenk er ieder ziekenhuis van dat ze stantepede mensen hebben omgebracht met hun be-ademings toestellen>>een vaccin innemen is al erg,maar de ineficiente en incompetente doktoren die slechte behandelingen geven,en dat dan onder de vlag doen van de toegestane tuchtraad> nog veel erger,sterker nog iedere dokter die gevaccineerd is> is zeer overtuigd daarvan en behandelen de patienten als aankomende doden..valt moeilijk te bewijzen.. maar gooi de gehele medische raad even wereldwijd voor het tribunaal> want deze hellehonden zijn er nooit op uit geweest om mensen te helpen..en zlefs als er doden vallen> dan worden zij gevrijwaard!!!Vooral in het rotterdams medisch en utrechts medisch centrum…

  • Zeer juist FYA,
   Je gaat daar naartoe wegens de griep en door de extra bonus verklaren ze je Covidpatiënt, volgen de verkeerde COVID-procedures waar je die buis in je lichaam krijgt!
   Ik vertrouw die hele medische sector + mijn huisarts voor geen haar meer tot aan mijn dood.
   Veel bewijzen verzamelen van dit soort idioten; hoe klein die kans ook is, er kan steeds dag komen dat je die figuren kan straffen. Want na de oorlog was plots iedereen verzetsstrijder.

 8. Ziekenhuis falen staat op nr 3 als doodsoorzaak. Altijd al gelooft in de natuur waarom is ze anders om ons heen en overal. De natuur is mijn leraar. Viktor schauberger.

 9. in de categorie varkens latijn en etomology vandaag de volgende woorden.

  1-ambulance = ziekenauto vanaf slag-veld in oorlogstijd richting hospitaal.

  2-hospitaal = ziekenhuis voor slacht->offers op het slag-veld in oorlogstijd.
  (de publieke ruimte dus)

  3-triage = indelen in drie catogorien welke
  slacht->offers nog “dienst” baar zijn en welke
  ge-slacht->offert kunnen worden.

  welke oorlog?
  alle oorlogen zijn handels/bankieren oorlogen.
  Alle Oorlogen Ooit is verdienmodel banken.
  NOOIT Vertegenwoordigers van of voor het volk
  de c0rpse-0ratie of De Corporatie.
  de kr00n / the cr0wn /
  federale over-heid=minderheid
  (stop u “stem” weg te geven)
  of te wel de r0thschilds prive bankiers en
  ALLE lockstep volgende banken.
  en kvk ingeschreven bedrijven.

  dus soldaten en militairen kunnen vanwege de comerciele belangen rechtsmatig en juridisch juist weigeren hun broeder en zuster voor een bedrijfs verdienmodel te vermoorden om de kudde uit te dunnen om de kudde
  “het leven te redden”….tja echt waar.

  te veel volk/kudde is uitdunnen kudde om de kudde levensvatbaar te houden….(?)

  kijk elke winter in nederand , de paarden en edelherten in het natuurgebied die worden afgeschoten om ze…

  “het leven te redden”….
  of tegen verhongering te beschermen in hun omheinde “kampen”

  bron ,: Jimbo southpark vol 5 aflevering 1
  Mexican staring frog of Southern Shrilanka
  (om het luchtig en ree”l te houden)

  bied de comerciele bankieren/leger
  gewoon hun ontslag aan.

  dat deed ik bij mijn huisarts.
  ik ,: u dient de corporatie…?
  huisarts ,: ik “handel” onder de verzekeringsmaatschappij en big farma richt lijnen en regelgeving.
  ik,: dus u “dient” een verdienmodel?
  huisarts ,: tja..zo zou u het kunnen noemen
  ik,: u bent op staande voet ontslagen.
  huisarts ,: ja maar dat kan zomaar niet.
  ik ,: ik deed dit net , u kunt uw ontslagbrief via mail terstonds verwachten.
  tot nooit weer ziens.

  levend stratego op de lagere school
  krijgt zo een heel andere smaak.

  history , of , his->story ?
  wie weet?

 10. overigens ,: de wetgeving stelt dat patienten,
  of in de volksmond levende mensen.
  Nooit tijdens bewustzijn aan een ventilator gelegd mogen worden omdat de ventilator de beademing geheel overneemt en de patien zou kunnen gaan tegenwerken waneer er zuurstof in de longen ‘geperst’ word.
  dit is om long schade te voorkomen.

  dus moet de patient een contract tekenen waarin deze zich “vrijwillig” onder narcose laat brengen.
  om de ventilator zn werk te kunnen laten doen.
  op het moment van ” vrijwillig” tekenen zijn de artsen bevoegd en uitgezonderd.
  bevoegd om medicatie intravenous toe te dienen.
  uitgezonderd van de gevolgen van deze handelingen.

  ik confronteerde een zorgmedewerkster in de persoonlijke sfeer hiermee die overtuigd was van de noodzaak mensen onder narcose te brengen.
  ze viel stil toen ik over het contract begon keek schaamtevol naar de vloer , antwoorde niet.
  en liep weg…..

  soms is niets zeggen duidelijker als die babylonische dubbelspraak om de verrandwoordelijkheid te ontduiken…

  ffing struisvogels!!

  ik herhaal ,
  maak schoon schip.
  geen kwartier ontvangen.
  is
  geen kwartier aangeboden.

 11. Weg blijven uit ziekenhuizen en artsenprakijken, zeker géén beademing accepteren. Ik persoonlijk vind artsen niet meer te vertrouwen… Stiekem Ivermectine nemen, en quercitine, Nac, zink, hoge dosis vit D, C. Zelf je verantwoordelijkheid nemen en je verdiepen in alt. geneeswijzen. Beter laat dan nooit!

 12. Ik moet hier altijd mee lachen ! Ik wil hun rottige bloed niet, wil hun rottige organen niet en hoef ook hun beademingsapparatuur niet ! En als je als ongevaccineerde je verstand gebruikt heb je al die rotzooi ook nooit nodig, want de énige redding en oplossing is niet kwakzalvers’vaccins’ of wat voor medische hocus pocus en machinerie ook, maar gewoon optimaal écht gezonde voeding en leefstijl !! En je wordt nooit meer ziek, lacht al die verslaafde gemedicaliseerde sukkels uit en hebt geen ziekenhuis of dokter nodig, hoogstens bij een keer wat breken of zo ! De beste staking tegen deze hele kwakzalvers-/drugsdealersdictatuur is keihard gezond gaan leven. Nu 72 jaar jong en al meer dan 20 jaar nog geen verkoudheid of wat ook van betekenis meer gehad, kom overal, raak alles aan zonder schrik, gebruik geeneen pil of andere medicatie, geen enkele vaccinatie, zelfs geen supplementen..Ze mogen een half uur naast me staan te rochelen en te snotteren en te hoesten–binnen of buiten–en ik word er niet ziek meer van en de kinderen-ook van anderen–mogen rustig om m’n nek hangen of naast me zitten…zelfs als ze wat griep hebben..Doet deze opa echt niéts ! Die leraren, die mietjes met hun angstige gezeik moeten eens leren hun gezondheid en weerstand op peil te houden en daarmee een góed voorbeeld te geven en niet met een verzwakt aan medicijnen verslaafd lijf zich aan hun klassen te presenteren ! Dat zou hun eerste verantwoording en eis moeten zijn om sowieso les te mogem geven ! Lách met deze hele krankzinnigencultuur ! Amen !

  • Fantastisch geschreven!!!!
   Zelf ben ik wel op zoek naar een goed, gezond dieet, voedsel patroon. Ik ben de weg kwijt, want ze maken je bang voor dan weer dit en dan weer dat. Vet is slecht, of suiker is slecht, koolhydraten zijn slecht, vlees slecht, zuivel slecht, zout slecht, en ga zo maar door. Nu weet ik gewoon niet meer wat wel goed en gezond is om te eten. Ik probeer te denken wat zou natuurlijk zijn. Dan denk ik aan rapen en plukken met onze handen. Vuur is eigenlijk ook niet natuurlijk, het staat voor gevaar in de natuur. Dus koken en bakken lijkt mij ook niet normaal. Rauwe groenten, fruit, noten, zaden, kruiden, water, eieren, bloemen etc dat lijkt mij dan het beste als ik logisch probeer na te denken. Vind je het niet in de natuur dan zal het ook wel niet goed zijn. Wat denkt u hierover als ik vragen mag? En ik heb last van erge fibromyalgie en vraag mij af wat ik daar tegen zou kunnen doen? Heeft iemand daar een goede tip voor?

 13. Ik kan je niet meer dan gelijk geven -ik ben wel met suikerziekte geboren en moet insuline nemen ander was ik hier al Heel lang iet meer ! Voor de rest bewegen – heel belangrijk goe eten en NOOIT thuis honken 😉

 14. Dan ook onmiddellijk stoppen met de ziekten kosten verzekering te betalen als ongevaccineerde, want ze weten precies hoe hoog dat percentage is! En dan erbij, laat de liefhebbers van die gifspuiten voortaan zelf betalen voor dit experiment… moet je eens kijken wie er ineens niet meer in geloven, want zo gauw je bij de Nederlanders aan hun geldbuideltje komt gaan ze op hun achterste poten staan???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in