© Foto: Social media

Als u erover denkt om de naam van MI6-agent Volodymyr Zelensky te gebruiken voor de productie of distributie van “ondergoed, hoeden, videospelletjes, keukengerei en messen …. toiletborstels en toiletrolhouders”, vergeet het dan maar. Het Oekraïense antwoord op Hunter Biden heeft een handelsmerk op zijn achternaam gezet “om te voorkomen dat iemand zijn internationale roem te gelde maakt”. Aangezien Zelensky allerlei toiletbenodigdheden als handelsmerk heeft, zult u hem en waarschijnlijk ook The Big Guy moeten betalen. Hetzelfde geldt voor degenen die “hopen te profiteren van zijn reputatie als militair meesterbrein”, want Zelensky heeft “ook een handelsmerk op zijn naam voor militaire apparatuur, waaronder geweren, ballistische wapens, explosieven, granaten en raketwerpers”.

Wodka en drones staan ook op de haramlijst, net als comedyclubs, omdat Zelensky eerder zijn brood verdiende als mannelijke stripper, schrijft Declan Hayes.

Hoewel de boulevardkrant Sun ons deze wereldprimeur bracht, is Zelensky, zoals dit diepgaande verslag in de Daily Telegraph uitlegt, een merk om voor te sterven. U kunt het “sweatshirt van de president”, zoals zijn marketingbureau het noemt, op de website van U-Shirt kopen voor slechts $100, wetende “dat de betekenis van het sweatshirt simpelweg draait om het feit dat het weer een voorbeeld is van een casual politieke stijl, zoals de opgerolde mouwen van Barack Obama of de afwezigheid van een stropdas bij Emmanuel Macron”. En als het imiteren van Obama en Macron nog niet genoeg waarde voor uw $100 had, verzekert de Daily Telegraph u dat de shirts van Zelensky de geur van “militaire commandanten zoals Napoleon of Henry V, die het meest vereerd worden als leiders” uitstralen.

Zo, dat is het. Zelensky is Napoleon aan de Dnjepr. Koop nu uw steekhoed en vergeet wie de veldslagen van 1812, 1943 en 2023 aan de Dnjepr gewonnen heeft.

De bezwete onderkleding van Zelensky, zo vertelt de Telegraph, spreekt niet alleen “tot een dringende behoefte aan vrede en hulp”, maar “door het sweatshirt te dragen, minimaliseert Zelensky onmiddellijk het nukkige machismo van Poetin, prikt hij in de broze houding van de Russische president en doet hij hem – in een oogwenk – lijken op een ouderwetse fascistische domkop uit het midden van de 20e eeuw.”

  Heeft de NAVO zojuist de oorlog verklaard aan Rusland?

Om dat in de juiste context te plaatsen, is hier een zoekopdracht op google naar afbeeldingen van Poetin, waarop hij bijna altijd te zien is gekleed in een goedgekleed pak, het reglementaire uniform van wereldleiders. De enige uitzonderingen die Google noemt zijn bijna altijd van zijn politieke vijanden en zij, en niet hij, zien er daardoor uiteindelijk dom uit.

Maar misschien heb ik het aan het verkeerde eind, want ik had nooit gedacht dat een voormalige mannelijke stripper in zijn groezelige sweatshirt zoveel weerklank kon vinden en schokgolven door het Kremlin kon sturen, maar dat ben ik waarschijnlijk alleen, en zes of zeven miljard anderen, want het lijkt erop dat Zelensky’s “weigering om eruit te zien alsof hij gekoeioneerd is, betekent dat hij de spot drijft met Poetins gedoemde en overrijpe poging om de Sovjet-Unie weer op te bouwen.”

De auteur van deze onzin heeft Kiev bezocht, waar degenen die belast waren met de mijnenopruiming hem vertelden, een beetje zoals de gladiatoren die lang geleden op het punt stonden te sterven in Romeinse arena’s, hoeveel ze allemaal hielden van hun miljardair-komiek president die “een man van het volk is en eruitziet als een man van het volk” en die ook “een vleugje Hollywood-rebellenheld heeft: de laatste man die een Sweatshirt met zoveel zwier droeg was waarschijnlijk Steve McQueen als Capt Virgil Hilts in The Great Escape!”

Hoewel dit gewauwel eindigde met te vertellen dat de alwetende Zelensky wist dat hij “een act, een spiel, een narratief, een verhaal nodig zou hebben om de wereld geïnteresseerd te houden,” lijkt dat niet langer het geval te zijn en lijkt dit eerder een geval van merkvernietiging te zijn, aangezien Zelensky het enige huidige staatshoofd lijkt te zijn dat zijn naam op toiletreinigers, wasmiddel en toiletbrillen zet.

  Dr. Coleman: Dit is misschien moeilijk te geloven, maar het is allemaal waar

Zelensky’s pretenties zijn komediegoud van hetzelfde niveau als de jonge Stuart Baggs die, in de Britse versie van The Apprentice van POTUS Trump, zei dat hij een merk was en een grote vis in een kleine vijver voordat hij genadeloos naar beneden werd gehaald. Net zoals Baggs noch een merk noch een vis was, laat staan een grote vis, zo heeft Zelensky ook niets in zijn koperen nek dat een handelsmerk waard is.

Hoewel POTUS Trump zijn “handelsmerk” MAGA-pet als handelsmerk heeft, omdat Oddslotter hem kansen van 2/1 geeft om de presidentsverkiezingen van 2024 te winnen, is zijn eigen pet nog steeds erg in trek voor de presidentsverkiezingen van 2024.

Terwijl Trump veel politiek kapitaal heeft aan dergelijke gimmicks, heeft Zelensky er geen. En hoewel we Trump en zijn felrode Chinese MAGA-petten van $5 kunnen bespotten, zullen er tientallen miljoenen van verkocht worden naarmate zijn campagne om het presidentschap terug te winnen meer vaart krijgt.

Maar wie zal de rotzooi van Zelensky kopen? Niet deze Colombiaanse huurlingen, die woedend zijn dat tientallen van hun landgenoten voor deze narcist zijn gestorven en dat ze zelf als honden worden behandeld.

Toen half september 2022 in het Croke Park in Dublin vijf concerten werden gegeven door de Amerikaanse countryster Garth Brooks, kon je je in Dublin niet bewegen door het aantal fans met Stetsons en andere cowboy- en cowgirlkleding. Een grote reden daarvoor is dat Brooks een merk is, een superster en zijn fans vinden het niet erg om eruit te zien als Oklahoma figuranten als dat goed voelt voor hen en voor Brooks, die een zeer grote vis is in de zeer competitieve vijver van de countrymuziek.

Maar Zelensky? Het enige wat de man kan doen is een spektakel van zichzelf maken door naakt rond te paraderen en genoeg coke in zijn neus te stoppen om een paard te laten stikken.

  De wereld wil bedrogen worden

En, natuurlijk, door als kledingpaard voor slonzig Oekraïens kaki het antwoord van Kiev op de 8-jarige prinses Charlotte te zijn. Maar zo’n vergelijking is een belediging voor prinses Charlotte, die niet alleen een uitgebreide en, ik durf te zeggen, dure garderobe heeft, maar deze ook nog eens bijzonder goed en met een zeer hoge mate van waardigheid draagt, wat, zou je kunnen zeggen, haar handelsmerk is.

Maar deze Oekraïense dwaas? Zijn kleding is niet iconisch zoals die van Gandhi, Moeder Theresa of voorzitter Mao. En zijn accessoires hebben ook niet de je ne sais quoi die de Romeo y Julieta Cubaanse sigaren van Churchill of de steek van Napoleon hadden. Als er al een vergelijking nodig is, dan is het met de crackpijp van Hunter Biden of de bruine enveloppen en antraxlaboratoria van The Big Guy, waarvoor ze het handelsmerk al hebben.

Nu het stof over Oekraïne is neergedaald, is Zelensky niet meer dan een vermoeiende mannelijke zang en dans stripper, wiens houdbaarheidsdatum, samen met bijna 400.000 Oekraïense soldaten, is verstreken en wiens echte handelsmerk te zien is in elk van die doden en het verdriet van degenen die ze achterlieten.

Als Zelensky met iemand vergeleken moet worden, dan is het met de even afschuwelijk geklede Adolf Hitler die, net als hij, uit het niets kwam en die, net als hij, primair verantwoordelijk was voor ontelbare doden voordat hij, samen met zijn nazi-merk, verdween in de vergetelheid van zijn eigen volslagen nietsheid, waar Zelensky en zijn merk zo stevig thuishoren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky is er geweestVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchokkend: Medewerkers Pfizer kregen “speciale” partij vaccin
Volgend artikelPfizer: “Niemand werd gedwongen om een vaccin te nemen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Uitvaart onderneming zelensky. Valuta wisselkantoor zelensky. Corporate communications dröge, van drimmelen & zelensky. Zelensky’66. Private Military Company Rutte Ollongren Zelensky B.V. Penis concertpiemelpianist zelensky. Prince of darkness zelensky.

 2. Toiletpapier met de beeltenis van Zelenski op elk vel zou hoogstwaarschijnlijk een bestseller worden.

  De afbeelding bij het artikel is misleidend, als hij iets rookt zal dat hoogstwaarschijnlijk (crack-)cocaïne en geen wiet zijn, net als Hunter. Dat verklaart ook meteen zijn leugenachtigheid en aan hondsdolheid grenzende agressie.

 3. Ik vind in dit artikel raar, dat men Zelensky vergelijkt met Putin, ik zou zeggen laat Putin buiten dit egogedrag van Zelensky, de Rus heeft niks te maken met dit alles, een belediging vind ik het zelfs!

 4. Ze houden z.g. van hem omdat hij “een man van het volk is en eruitziet als een man van het volk” .
  Dan hebben ze die viezerik waarschijnlijk nog nooit in zijn latexpakje op hoge hakken zijn erotische flikkerdansje uit zien voeren.
  Iedereen die wat negatiefs te zeggen heeft over Putin en deze kakkerlak ophemelt stuur ik zijn beroemde dansfilmpje en de reacties zijn werkelijk de moeite waard.
  De meesten zijn geschokt want dat hadden ze nooit gedacht en dat komt omdat de meesten ook niet de moeite nemen om verder te kijken dan hun neus lang is of zich ergens in te verdiepen, klootjesvolk!!

 5. Kan het niet laten om terug iets te posten.
  Must see

  THE GREAT AWAKENING DOCUMENTARY JUST RELEASED.
  3 June, 2023

  ProjectClarity, 1 maand geleden.

  Groetjes Madguru

 6. Het deponeren van dat merk is een vorm van productcreatie. Die het fascistische corporatieve Westen kan gebruiken om contracten af te sluiten en zo deze “ex”. prostituut van vers gedrukte electronische valuta cq currency te voorzien. Zonder dat dat zihtbaar is voor het kerkvolk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in