Machinevertaling Yandex

In een schokkende onthulling tijdens een hoorzitting van de Senaat in Australië onthulde een woordvoerder van Pfizer dat de farmaceutische gigant een speciale partij COVID-19 vaccins had geïmporteerd, uitsluitend voor het vaccinatieprogramma van hun werknemers.

De bekentenis kwam tijdens een strenge ondervragingssessie op woensdag, waarin Pfizer Australia’s Country Medical Director, Dr. Krishan Thiru, en Hoofd Regulatory Sciences, Dr. Brian Hewitt, spraken voor de ‘Education and Employment Legislation Committee’ van de Australische Senaat over de experimentele COVID-19 vaccins, schrijft Jim Hoft.

De Australische senator Malcolm Roberts leidde de ondervraging met krachtige vragen over de mogelijke betrokkenheid van Pfizer bij de invoering van vaccinmandaten voor werkgelegenheid in Australië.

Senator Roberts beweerde in zijn ondervraging dat er een aanzienlijke overdracht van rijkdom van het Australische volk naar Big Pharma plaatsvond via het Covid-19 wanbeheer van de overheid.

Hij wilde duidelijkheid over de rol van Pfizer bij het implementeren van vaccinmandaten voor tewerkstelling en hun deelname aan een mogelijk overheidsverbod op alternatieve behandelingen zoals Ivermectin.

“Pfizer is niet betrokken, was niet betrokken bij het opleggen van vaccinmandaten… Pfizer is niet betrokken geweest bij Ivermectin,” zei Dr. Thiru.

Het onderzoek nam een controversiële wending toen Roberts de vertrouwelijke schadeloosstellingsovereenkomsten van Pfizer met de Australische overheid onderzocht, waarbij hij suggereerde dat de belastingbetalers die het vaccin hebben gefinancierd, het recht hebben om de details te zien van wat ze hebben gekocht.

“Omvat de vrijwaring die u hebt met de overheid ook een vrijwaring voor de situatie waarin een werknemer door zijn werkgever gedwongen wordt om gevaccineerd te worden en vervolgens schade ondervindt? En als u een schadeloosstelling heeft, dan wil ik daar bewijs van,” vroeg Roberts.

  Australische gezondheidschef: COVID-contact tracering maakt deel uit van de "Nieuwe Wereldorde"

Dr. Thiru hield vol dat de details van deze overeenkomsten vertrouwelijk blijven, zoals gebruikelijk is bij contractuele afspraken tussen de overheid en particuliere organisaties.

“Senator, eventuele schadeloosstellingsovereenkomsten tussen Pfizer en de Australische overheid zijn vertrouwelijk en we zijn niet in staat om dat in dit forum te bespreken,” zei Thiru.

“Waarom zijn ze vertrouwelijk? Omdat ik als belastingbetaler voor die injecties heb betaald, ook al heb ik er geen genomen. Waarom zijn ze vertrouwelijk? Voor belastingbetalers, 26 miljoen Australiërs. Wat verbergt u?” vroeg Roberts.

Roberts stelde ook vragen over het vaccinatieprogramma van Pfizer zelf, waarvan Dr. Thiru bevestigde dat het actief was en uitgevoerd werd in overeenstemming met de richtlijnen voor de volksgezondheid, waarbij aanpassingen of vrijstellingen mogelijk waren voor mensen met specifieke medische of religieuze redenen om niet gevaccineerd te worden. Hij gaf echter toe dat een klein aantal collega’s het bedrijf verliet in het licht van dit programma.

Roberts stelde vervolgens vraagtekens bij het gebruik door Pfizer van een specifieke partij vaccins voor hun medewerkers die niet getest was door de Therapeutic Goods Administration (TGA), waarop Dr. Hewitt beweerde dat dit gedaan was om ervoor te zorgen dat er geen vaccins uit overheidsvoorraden gehaald zouden worden.

“We hebben gelezen dat uw vaccinmandaat gebruik maakte van uw eigen partij vaccin, speciaal geïmporteerd voor Pfizer, dat niet getest was door de TGA. Klopt dat?” vroeg Roberts.

Dr. Hewitt antwoordde toen: “Dus Pfizer verplichtte zich om een partij vaccins te importeren die speciaal bestemd was voor het werknemersvaccinatieprogramma, en dat was zodat er geen vaccin uit de overheidsvoorraden zou worden gehaald die naar behoefte aan klinieken werden geleverd.”

Roberts vroeg vervolgens: “Bevat uw contract met de overheid voor de levering van COVID-injecties een clausule die uw schadeloosstelling tenietdoet in het geval Pfizer een misdaad pleegt zoals frauduleuze behandeling van proefgegevens? De vraag is eenvoudig. Wat is het antwoord? Ja, of nee?”

  In Australië, DUBBEL gevaccineerden worden opgesloten als ze niet alle verplichte "booster" injecties nemen

Dr. Thiru kon geen definitief antwoord geven op de vraag of het contract van Pfizer met de Australische overheid clausules bevatte die hun schadeloosstelling teniet zouden doen in het geval van “frauduleuze behandeling van onderzoeksgegevens”.

“Senator Roberts, zoals ik al eerder had gezegd, blijft de inhoud van het contract van Pfizer met de Australische overheid vertrouwelijk en ik heb geen informatie die ik de commissie daarover kan geven,” zei Thiru.

Roberts’ argwaan reikte tot de oorsprong van het Pfizer COVID-19 vaccin en vroeg zich af of het in eerste instantie ontwikkeld was als tegenmaatregel voor het Amerikaanse Ministerie van Defensie. Dr. Thiru antwoordde en benadrukte dat de ontwikkeling van het vaccin uitsluitend bedoeld was om de wereldwijde noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid als gevolg van de pandemie te bestrijden.

In een Twitter-post schreef Roberts:

“Kijk hoe ik gisteravond vertegenwoordigers van Pfizer ondervraag tijdens een hoorzitting in de Senaat. Het bedrijf was zeer terughoudend om de hoorzitting van de commissie bij te wonen en ook terughoudend om een eerlijk antwoord te geven, waarbij ze automatisch terugvielen op hun ‘veilig en effectief’ mantra om het beantwoorden van de vraag te ontwijken.

Deze hoorzitting in de Senaat heeft onthuld dat Pfizer de geschiedenis over de overdracht van infecties herschrijft. We worden verondersteld om gemakshalve te vergeten dat ze zeiden “Krijg het om anderen te beschermen, om oma te redden” en “Als je gevaccineerd bent, stopt het virus bij jou”.

Ze verschuilen zich achter hun schadeloosstellingscontract met onze regering en ontlopen hun verantwoordelijkheid.

  Veertien jonge Canadese dokters sterven na het krijgen van de prik. Normaal zouden dat er ~0 zijn in 30 jaar

ATAGI en de Australische regeringen moeten stoppen met het promoten van deze onveilige en ineffectieve vaccinaties en de destructieve mandaten nu laten vallen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

F*ck jullie ineffectieve gezichtsmaskers, F*ck jullie frauduleuze dodelijke mRNA Pfizer & Moderna COVID gen-vaccin, F*ck jullie vaccinpaspoorten, F*ck jullie groene klimaatzwendel, F*ck jullie digitale ID & CBDC’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDrie opiniepeilingen over steun voor de oorlog in Oekraïne
Volgend artikelOekraïnes laatste eigen doelpunt: Volodymyr Zelensky begint zijn eigen merknaam
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Met hun uitgestreken schijnheilige smoelwerken gaan ze natuurlijk gewoon door met liegen en
  proberen ze ieder onderzoek te vertragen en te vertroebelen.
  Maar iedere dag gaan er mensen dood door hun toedoen.
  Gewoon doelbewust vermoord. Dus moord met voorbedachte rade.
  Ik hoop dat we snel mee mogen maken dat deze onmensen berecht zullen worden
  en voorgoed verdwijnen achter de tralies.

 2. Beste Mensen

  Als men alles Fuckt dan houd men als eind resultaat
  Gehandicapten Waterhoofden en meer van dat soort afwijkings dus niet 100% Wezens over
  Waaronder merendeels bevindende Zichzelf noemende Mensen
  Die gaan vervolgens de lakens uitdelen de gezonde vertakking de les lezen
  Dwingen
  Van zo hoort men te leven
  Zoals de Fontein Pimmetje Piemel in de reet mentaliteiten
  Anders genoemd de pRutters LGBTQxyz mentaliteiten
  Van jullie moeten met ons mee doen
  Anders het gevang in
  Wij ziek
  Zo jullie moeten ook verplicht ziek worden
  Ik – Jij , Wij – Jullie , Ons – Hun
  Angst dood en verderf aan pratende zaaiende
  Verdeeldheid Zaaiers mentaliteiten
  Verdwalingen scheppende op dwaalspoor zettende regeren maar
  Teren op leed
  Leed vermaak

  Dank U

 3. Vraag jezelf af: wat baat het de ‘elite’ als nog maar ’n half miljard mensen -verspreid over de hele wereld- mag blijven leven?

 4. Gelukkig heb ik het grootste deel van mijn leven erop zitten, dus wat kan het mij schelen. En de jongeren van, ach die redden zich wel.

 5. Beste Mensen

  Half Miljard gespleten Tong Wezens ZoeteGod ZureDuivels aanhang onder de dekmantel Paraplu genaamd Shaytaan=Satanisten is nog steeds 499 miljoen 500 duizend te veel
  Per Ras 100.000 is ruim voldoende

  Er bestaan 5 Rassen
  Rood Wit Geel Bruin Zwart
  De rest moet dood
  Hersenloze neukers Barbare Kannibale Moordenaars
  Opgeruimd staat netjes

  Dank U

   • Beste Mensen

    Alle Wezens als niet wezens hebben even veel Rechten om op Mama Aarde te vertoeven te genieten te plezieren
    De door deAll Aliens –> ZoeteGod ZureDuivel Bezetenen genaamd Egoïsten zijn niet de enigen
    Dus die bevindenden onder de Wezens uitzienden de belichaming mens
    Die welken leven met het Ik van mij mijnens is van mij
    Trouwens alles is aan het veranderen elk ontelbaarste deel van de hersenschimmel genaamd seconden
    Hier rekening mee houdende iets schrijven bezorgt inzicht aan alles en een ieder

    Dank U

 6. “Niemand zal de Nieuwe Wereldorde betreden tenzij hij of zij een belofte zal doen om Lucifer te aanbidden. Niemand zal het Nieuwe Tijdperk binnengaan tenzij hij een Luciferiaanse Inwijding zal ondergaan.” David Spangler, directeur van Planetary Initiative, Verenigde Naties

  “De huidige enorme overbevolking, die nu ver boven de draagkracht van de wereld ligt, kan niet worden beantwoord door toekomstige verlagingen van het geboortecijfer als gevolg van anticonceptie, sterilisatie en abortus, maar moet in het heden worden opgevangen door de vermindering van het aantal dat momenteel bestaat. Dat moet met alle middelen gebeuren.” Initiatief voor het ECO-92 EARTH CHARTER VAN DE VERENIGDE NATIES

  “Eén Amerika belast de aarde veel meer dan twintig Bengalezen. Dit is verschrikkelijk om te zeggen om de wereldbevolking te stabiliseren, we moeten 350.000 mensen per dag elimineren. Het is vreselijk om te zeggen, maar het is net zo erg om het niet te zeggen.” Jacques Cousteau, UNESCO Koerier

  “Een redelijke schatting voor een geïndustrialiseerde wereldmaatschappij bij de huidige Noord-Amerikaanse materiële levensstandaard zou 1 miljard zijn. Bij de zuinigere Europese levensstandaard zou 2 tot 3 miljard mogelijk zijn.” Verenigde Naties, Global Biodiversity Assessment

  “Een totale bevolking van 250-300 miljoen mensen, een daling van 95% zou ideaal zijn.” Ted Turner, oprichter van CNN en belangrijke medewerker van de Verenigde Naties

  “Kannibalisme is een radicale maar realistische oplossing voor het probleem van overbevolking” Prins Philip

  “Ontvolking zou de hoogste prioriteit moeten zijn van het buitenlands beleid ten aanzien van de derde wereld, omdat de Amerikaanse economie grote en toenemende hoeveelheden mineralen uit het buitenland nodig zal hebben, vooral uit minder ontwikkelde landen” Henry Kissinger

 7. Is het werkelijk ‘overbevolking’ of is het een kwestie dat de schadelijke bijwerkingen van allerlei bizarre experimenten op mens en Aarde gerechtvaardigd moeten worden. Waarom brullen de psychopaten enerzijds over ‘overbevolking die aangepakt moet worden’ en anderzijds stoppen ze de oversterfte door hun bizarre experimenten in de doofpot. En nog mooier, ze zeggen zelfs dat hun bizarre experimenten de mens gaan redden van de dood door vreselijke virussen die dodelijk besmettelijk zijn! Dan zou je toch met de eerste dode die viel, deze gifspuit rotzooi van de markt halen? Met die zgn ‘elite’, de ene weet van de ander niet wat hij uitspookt, ze lopen zichzelf allemaal tegen te spreken. En ondertussen willen ze zichzelf verrijjken. Gulzigheid kent geen tijd.

 8. Ik meen al veel eerder te hebben gelezen dat Pfizer medewerkers “eigen” batches kregen. Nu kennelijk hierover ondervraagd. Hopelijk komt ook hier een rechtszitting over. Pfizer heeft al in zoveel schandalen met kapitalen moeten schikken dat iedereen eigenlijk had kunnen weten hoe schandalig deze (en andere firma’s) hun werk doen. Niet tbv de mensen, maar voor het grote geld in opdracht van, jullie weten wel wie. Geld dat allemaal bij dezelfde zakken komt.

 9. Het is maar wat je schokkend noemt…
  Is er nog iemand verbaasd over als straks uitkomt dat er speciale batches waren voor politici, politie, en andere boven ons gestelden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in