De Oekraïense politie heeft een particuliere reproductiekliniek bestormd die verondersteld wordt baby’s te hebben verkocht voor misbruik door pedofielen in China. De verdachten worden beschuldigd van mensenhandel.

Foto: Anton Gerashenko © Facebook

De Russische RT meldt dat de Oekraïense politie een particuliere reproductiekliniek heeft bestormd die baby’s zou hebben verkocht voor misbruik door pedofielen in China. De schandalige kwestie zou zaterdagavond door het ministerie van Binnenlandse Zaken van het land ontdekt moeten zijn.

Meer gedetailleerde informatie over de zaak is gepresenteerd door vice-minister van Binnenlandse Zaken Anton Gerashenko op zijn Facebook-pagina.

In de ring moeten het hoofd van de kliniek, haar zoon, twee andere Oekraïners en drie Chinezen zitten. Deze worden nu beschuldigd van mensenhandel, wat kan leiden tot een gevangenisstraf van 12 jaar en inbeslagname van eigendommen.

Het merendeel van de klanten van de kliniek moet bestaan uit Chinese mannelijke alleenstaanden met een “bepaalde oriëntatie”, zoals geformuleerd door Gerasjenko. Hoewel het exacte aantal verhandelde baby’s onbekend is, worden volgens de onderminister van Binnenlandse Zaken naast het bovenstaande nog minstens 140 Chinezen onderzocht.

Het prijskaartje voor een baby had ongeveer 50.000 dollar moeten zijn. Het hoge bedrag heeft betrekking op kunstmatige inseminatie van de draagmoeder, juridische ondersteuning en de financiering van fictieve huwelijken die nodig zijn om de kindersmokkel in het buitenland mogelijk te maken.

Kinderverkrachter slaat ondanks lijfstraf van de ouders toch weer toe

Vijf pasgeboren baby’s, waarvan wordt aangenomen dat ze op het punt stonden te worden weggestuurd, werden door rechercheurs ontdekt in privé-appartementen op verschillende locaties in de Oekraïense hoofdstad. Deze werden vervolgens op verschillende kraamverzorging-afdelingen geplaatst.

  Poetin's rechterhand Peskov is de bullshit zat ...

Hoewel de verdachten worden beschuldigd van “mensenhandel”, is er nog steeds een addertje onder het gras – draagmoederschap is niet geregeld in aparte wetten in Oekraïne, het ligt in een legale grijze zone. Het is niet expliciet verboden, wat in de praktijk betekent dat er niets anders dan een eenvoudig contract tussen de draagmoeder en de pleegouder nodig is om een overplaatsing wettelijk te kunnen vaststellen.

Vorig artikel“Nep”-foto van Kim Jong Un in kist gaat viraal – Noord-Korea probeert te bewijzen dat hij in leven is
Volgend artikelGroen licht voor vijf keer per dag moslimgebedsoproep in Minneapolis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Representing the CCP, Not NoVA – securefreedom – 05/06/2020 – 1 minuut

  ‘President Trump recently intervened to protect federal employees from having their savings involuntarily invested in Chinese Communist Party companies that have undisclosed risks. Those risks could include simple fraud and/or material problems like being sanctioned by the US government, involvement in human rights abuses or building deadly weapons for use against Americans.

  Hard left Democratic Congressman Gerry Connolly supposedly represents lots of military personnel and civilian government workers in Northern Virginia. Yet, he’s launching an investigation aimed at reversing the President’s decision.

  Fortunately, President Trump issued a memorandum yesterday intended to spare all US investors such material risks by ensuring they have to be disclosed and the companies audited just like their American counterparts.

  Gerry Connolly deserves to be rebuked for his indifference to our national security and his own constituents’ interests, and Donald Trump deserves our thanks for attending to them.’

  https://www.youtube.com/watch?v=4wBK5npfJ8k

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in