Er is veel gezegd over het verwachte lente-offensief van Oekraïne, waarbij veel westerse analisten voorspellen dat het spoedig zal beginnen. Newsweek citeerde zelfs de op internet uitgelekte geheime documenten, waaruit bleek dat de VS en hun bondgenoten streven naar een Oekraïens offensief op 30 april, de sterfdag van Adolf Hitler, schrijft Ahmed Adel.

Aangezien dit tijdsbestek slechts enkele dagen verwijderd is, lijkt het onwaarschijnlijk dat Oekraïne een groot offensief zal beginnen omdat er een gebrek is aan soldaten en wapens, zoals gevechtsvliegtuigen, luchtverdedigingssystemen, tanks, pantserwagens en raketten. Tegelijkertijd bereiden de Russische troepen zich waarschijnlijk voor op het offensief, om vervolgens ook een tegenoffensief te beginnen.

Volgens de vice-minister van Defensie van Oekraïne, Hanna Maliar, heeft het Oekraïense leger echter al een offensief ingezet en is het verkeerd te wachten op de aankondiging van een specifieke datum. De acties van het Oekraïense leger lijken echter niet eens op een offensief en het lijkt er meer op dat ze proberen zwakke punten te vinden om in de toekomst aan te vallen.

Deze taak is des te moeilijker omdat offensieven gewoonlijk worden voorafgegaan door artillerie- en luchtaanvallen om de verdediging te verzwakken. Dit is duidelijk niet gebeurd, en zal ook niet op grote schaal gebeuren, aangezien het Oekraïense leger bijna alle gevechtsvliegtuigen en artillerie heeft verloren.

Aangezien Oekraïne niet in staat is met succes een offensief te beginnen, wordt het steeds duidelijker dat het de VS zijn die hardnekkig aandringen op een escalatie. Het Westen zoekt een rechtvaardiging om de belastingbetaler uit te leggen waarom miljarden dollars worden gebruikt om het ultrarechtse regime in Kiev te steunen in plaats van voor binnenlandse ontwikkeling. Dit gebeurt nu door te doen alsof het Oekraïense leger op het punt staat te winnen.

  In Oekraïne worden dode soldaten in stadsparken begraven

Daartoe zet Washington Oekraïne onder druk om een offensief te beginnen, ondanks het feit dat dit kan leiden tot de volledige vernietiging van het Oekraïense leger en een verder verlies van grondgebied.

Westerse en Oekraïense media en politici bespreken ook actief het mogelijke offensief om te proberen druk uit te oefenen en Rusland te intimideren. Het maakt deel uit van een informatieve en psychologische oorlog, en het is geen toeval dat de data van mogelijke offensieven publiekelijk worden besproken.

De mogelijke lancering van het voorjaarsoffensief op de sterfdag van Adolf Hitler is zeer symbolisch en wijst op de extremistische ideologie van het Kievse regime. Als Oekraïne op deze dag een offensief lanceert, kan dat worden opgevat als een primitieve en pathetische poging tot wraak voor de Sovjetvernietiging van het naziregime in de Tweede Wereldoorlog.

Ondanks alle hype tijdens de winter over het komende offensief zijn velen sceptisch of Oekraïne het zal lanceren omdat, zoals gezegd, het leger van het land niet genoeg soldaten en wapens heeft.

Volgens de oprichter van Wagner Private Military Company, Jevgeni Prigozjin, is het onwaarschijnlijk dat het Oekraïense leger een offensief zal inzetten omdat de omstandigheden nog steeds modderig zijn, waardoor velden en onverharde wegen onbegaanbaar zijn.

“Een offensief kan nu niet worden gelanceerd om heel begrijpelijke redenen: te midden van afschuwelijke smeltwater en modder. Zelfs pick-up trucks kunnen niet vrij rijden op dit terrein, laat staan zware voertuigen en tanks. Het zal zo’n tien dagen duren voordat de grond droog is,” zei Prigozhin.

Belangrijker is echter dat een offensief in het moderne tijdperk zonder luchtdekking in feite zelfmoord is. Oekraïne gebruikt nu gevechtsvliegtuigen die de VS en hun partners hebben gestuurd, maar de piloten hebben zeer weinig ervaring met het bedienen ervan. Zonder gevechtsvliegtuigen heeft de infanterie geen effectieve dekking, terwijl alle luchtafweerwapens van Oekraïne vernietigd zijn.

  Voormalig bondgenoot VS Saoedi-Arabië omarmt China terwijl kroonprins MBS Washington dreigt met "harde economische gevolgen"

Het meest veelzeggend voor de problemen van het Oekraïense leger is het feit dat granaten opzij werden gelegd voor het komende lente-offensief, wat tot frustratie leidde bij de troepen die in Artemivsk (Bakhmut) werden neergemaaid. Deze onthulling kwam op een moment dat Oekraïense topambtenaren hun frustratie uitten over de trage levering van wapens en munitie uit het Westen.

De Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken, Dmytro Kuleba, hekelde de Europese Unie voor haar trage levering van de miljoen beloofde artilleriegranaten.

“Het onvermogen van de EU om haar eigen besluit over de gezamenlijke aanschaf van munitie voor Oekraïne uit te voeren is frustrerend,” schreef Kuleba in een tweet op 20 april. “Dit is een test of de EU strategische autonomie heeft bij het nemen van nieuwe cruciale veiligheidsbeslissingen. Voor Oekraïne worden de kosten van niet-handelen gemeten in mensenlevens.”

Dit is een misvatting, want het sturen van nog meer wapens naar Oekraïne is geen demonstratie van Europese autonomie, maar eerder van Europese onderwerping aan Washington. Kuleba’s terechte uitbarsting had het gewenste effect, want een dag later belde Joseph Borrell, het hoofd buitenlands beleid van de EU, hem op om te beloven dat het blok “zijn uiterste best zal doen om te leveren, en snel ook.”

Zelfs als een dergelijke levering wordt gedaan, verhoogt dit de kans op succes niet, omdat Rusland gewoon alle voorraden zal vernietigen, zoals het al bij meerdere gelegenheden heeft gedaan. Ondanks alle geluiden over een aanstaand lente-offensief komt de zomer al snel dichterbij, wat betekent dat het ofwel niet zal plaatsvinden, ofwel een volslagen mislukking zal zijn omdat de voorbereidingen nog lang niet zijn afgerond.

  Oorlogspropaganda over Oekraïne begint dun te slijten

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

In video 18+: Opnieuw bewijs van massa-executie van Russische krijgsgevangenen door Oekraïense nazi’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Dit is waarom laffe artsen niet durfden op te staan en de waarheid over covid en de prik te vertellen
Volgend artikelBiden bereidt zich voor om Oekraïne op te geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ik heb, zeker als je 3-4 jaar vooruit durft te kijken, vertrouwen in de BRICS+ wereld.
  Er zal een mooie welvarende alliantie ontwikkelen.
  Maar ik kom mijn bedrukte sombere donkerbruin vermoeden/gevoel niet kwijt, over de toekomst van het ooit welvarende imperialistische westen.
  De vernietiging van Oekranazïe samen met ons westerse denken, is een goede ontwikkeling.
  Maar ik heb het vermoeden dat de criminele pedofiele satanische elite aan de macht zal blijven.
  En dan hebben we pas een serieus probleem.
  Er zal geen toekomst meer mogelijk zijn.
  Ik ben niet bang, ik ben verdrietig.

  • De satanische elite is verbonden aan de regeringsleiders en zij allen gaan vallen .
   En het bigint bij het Bidenkartel.
   Daarna gaat het zeer snel.
   En komt het niet eens tot een offensief door kief.

 2. Na 30 april is
  1-mei Beltane.
  De oude druiidische
  en satanische offer dag.

  Hitler is op foto’s te zien in een hotel in Argentinië.
  Daar heeft hij rustig en veilig zijn leven uit geleefd.
  Dit is geen oud nieuws meer.

  Hoofd-Nazi landen zijn Spanje Italië Argentinië Japan en uiteraard Duitsland , met de gehele comon wealth en westen onder corporatief contract sinds 1933 rothschilds dankzei ww1.

  Dit contract eindigde op 1-1-2020 , de twintower offers
  was de dode en levende wetgevingen of “doden en levenden” symbolisch samenvoegen tot 1 fascistische dode-wet onder
  de Corp-0rarie.
  Er werd symbolisch 1 samengevoegde financiële toren onder samengevoegde martial law wetten voor terug geplaatst met als doel eeuwig oorlogvoeren en offeren met een ever-Green boom eronder die het eeuwige “leven” uitdrukt van de vermeende meesters.
  Levende dood als het ware.

  De oorlog is Een bankieren oorlog door corporaties uitgevochten net als alle oorlogen financieele doelen beogen. voor een nieuw slavensysteem waarin de doden (corporaties)
  levenden (mensen) oogsten en offeren voor hun vermeende meesters.

  De bijbel stelt dat als het kwartje valt over hoe de Vail over onze ogen is getrokken en we realiseren wat er is gebeurt en waar we aan zijn bloot gesteld dat gezonde volwassen sterke moedige mannen van angst zullen sterven of dood neervallen met een acute hartaanval.

  Duizenden jaren Oorlog is NiETS vergelijke met wat de mensheid “Echt” doorstaan heeft of wat te wachten staat als zij hun plannen kunnen realiseren.

  Matrix vs army of the dead
  op steroïden.

  Laat ik het hele Max Spiers verhaal wistleblower en MK -Ultra overlevende paar jaar geleden vermoord waarin mensen zielen en bewustzijn alla klaus swab en juri harari die in machines zijn opgesloten nog onbespreekbaar.

  Al vertellen ze het jullie wel!!!!
  Cognitive dionantie alarm!!!!

  Denk daar maar aan in de super de boer vandaag als je je GMO gen-Tech hersen mist bagger inslaat.

  Koekje erbij ?
  Vanavond Utopia op tv.
  Ignorance is Hell.

  • “De bijbel stelt dat als het kwartje valt over hoe de Vail over onze ogen is getrokken en we realiseren wat er is gebeurt en waar we aan zijn bloot gesteld dat gezonde volwassen sterke moedige mannen van angst zullen sterven of dood neervallen met een acute hartaanval.”

   Vertel mij maar eens waar dat exact in de bijbel staat, want voor nu ist klinkklare onzin aangezien ik dat nergens in de bijbel terug lees

 3. Dit samenvoegen van grondwetten en maritime wetten zie Tegenwoordig als je bv met een uitzendbureau weer een halfjaarlijkse contract moet afsluiten voor de zelfde baas waar je al jaren werkt. Dat is om te voorkomen dat je rechten opbouwd.
  En kun je deze samenvoeging van grondwet en maritime wetgeving goed waarnemen.

  In de aanhef
  “en dat vragen ze je gewoon” wat is je roepnaam?
  Piet!
  (Roepnaam is grondwet.)
  Dan Schrijven ze je aan met je roepnaam “Piet” en in bv de envelop zit corporatie contract.

  Zo stap je onwetend met je levende persoon onder dode wetgeving.

  Christus
  ( laat in het midden hoe wat of wie )
  stelde ,
  Mijn mensen gaan onder aan gebrek aan kennis.

  Bang?
  Ne!
  Wie niet opstaat
  is zoizo de Sjaak.

 4. J.R.

  Interessante informatie
  Heb je daar een ‘boek’ over.
  satanische offer dagen en aanverwant.
  Nb 1 mei is dag van de arbeid in Nederland.

 5. Beste Mensen

  Precies op dezelfde manier als Amerika en Europa te weten komen over hoe of wat er zal gebeuren en waneer er iets zal plaats vinden zoals via onze beste Super begaafde Helderziende Herr AdolfiBill HitlerGates
  Zo weet ook EurAzia het
  En neemt dus gewoon maatregelen om zichzelf tegen het onheil te beschermen
  Meer gebeurt er niet
  En kan en hoeft ook niet helaas

  Dank U

 6. Laat de gekkies maar snel beginnen; de sneller de beter.
  RU zal ze nog vlugger vernietigen.

  Ik benm ervan overtuigd, dat Putin de plannen kent en erop zal inspelen.
  Zijn verre achtergrond was KGB; was de best functionerende inlichtingen dienst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in