Screenshot video

Er is een video opgedoken waarop een mentaal gehandicapte man te zien is in de gelederen van het Oekraïense leger, nadat het door oorlog verscheurde land de eis ‘geschikt voor beperkte militaire dienst‘ had afgeschaft.

Het idee om zwakbegaafden in te zetten klinkt misschien krankzinnig en ongepast, maar slechts 8 procent van de Oekraïense burgers is bereid om de wapens op te nemen tegen Rusland en met zulke peilingen is het logisch dat het Zelensky-regime zich aangetrokken voelt tot soldaten die het concept van de dood niet kunnen bevatten, schrijft Sean Miller.

Het land heeft onlangs ook de dienstplichtleeftijd verlaagd van 27 naar 25 jaar in een poging om de slinkende strijdkrachten in de oorlog tegen Rusland te vervangen.

Het tekort aan capabele, bekwame mannen is zo groot geworden dat hele steden verstoken zijn van mannen en teams van dienstplichtofficieren 14-jarige jongens ontvoeren in een poging de gelederen aan te vullen.

Oekraïne heeft op zijn minst een aantal minderjarigen ingelijfd in hun strijdmacht en heeft ook oudere burgers ingelijfd voor militaire dienst en overweegt ook vrouwen in te lijven.

De VS hebben eerder geprobeerd om vrouwen te dwingen zich in te schrijven voor de dienstplicht en Ron Paul heeft gewaarschuwd voor deze mogelijkheid in 2020. Denemarken is actief op zoek naar de dienstplicht voor vrouwen.

  Nu lijken alle inlichtingendiensten in Kiev, Brussel en het Pentagon te denken: Wat is Gerasimov nu van plan?

Terwijl mentale achterstand lange tijd door samenlevingen werd gezien als een onoverkomelijke hindernis voor verantwoordelijke posities over complexe systemen, zoeken Diversity, Equity, Inclusion (DEI) programma’s nu juist mentaal gehandicapten voor die posities, zoals bij de Federal Aviation Administration (FAA).

Terwijl potentiële Oekraïense militaire kandidaten blijven vluchten naar de vrijheid te midden van oproepen voor hun terugkeer, wordt de pool van potentiële strijders steeds kleiner en minder geavanceerd, zelfs tot op het punt van achterlijkheid.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zal de Oekraïne hierna verdeeld worden en, zo ja, hoe?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: Israëlische aanval op Iraans consulaat! Het zou de wereld in chaos kunnen storten
Volgend artikelTwee Israëlische acties faalden, dwongen Netanyahu tot terugtrekking
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

 1. Conscripting mentally challenged? Yet, the conscription age is 25? US conscription age is 18. Lower your conscription age limit to 18 and let them fight for Ukraine…..However, I think most realize it is not Ukraine perpetuating this war…It is the US and their cronies.

 2. Wie is er eigenlijk de achterlijke man? Toch zeker diegenen die deze man geronseld hebben. Dit doet je woedend worden!
  Moge zij snel hun straf krijgen en de man(nen) met beperkingen gespaard blijven. Wat een kolerezooi daar zeg!

 3. Overheden en zogenaamde experts zijn achterlijker dan de verstandelijk beperkten die ze inzetten in deze idiote oorlog ! Het is uitermate treurig dat ze hier mee wegkomen…….

 4. Wat doet men die mensen toch aan. Wanneer verklaart men nu eens eindelijk de oorlog aan alle globalisten en hun handlangers. Neem al hun bezittingen af en sluit ze levenslang op.

 5. Ik heb een gesprek met de vrouw van de dominee, daarna ga ik naar de openbare toiletten, om een flesje met water op te vullen. Er vlucht een meisje weg die hier moet schoonmaken en die zich betrapt voelt. Ze legt dus uit dat niet zij de muren en het plafond met poep besmeurd heeft. De politie is al gebeld. Nu ben ik ook betrapt, ik hou het dus kort. Mensen met veel achterdocht weten dat dit een zwakte is, maar om de verkeerde reden, namelijk dat ze het niet zeker weten. Daarom hebben ze er kritiek van gemaakt, de pretentie het wel te weten.

  • Beste John,

   Vooruit ik vraag het maar. Ben je nu betrapt of verdacht? Wat gaat er in je hoofd om denk ik dan? Waar wil je naartoe?

   • Het is gênant om simpele logica te direct uit te leggen aan mensen die altijd op de man spelen, dit is hun accent op de persoonlijkheid in termen van goed en kwaad, en hoe ze zich hopeloos verdedigen tegen fantomen, om maar niet geassocieerd te worden met de verdachte. Dat is gewoon de samenleving.

    • @John, zeg gewoon wat je er van vindt en verstop je niet achter ‘Freud’ en ‘Wie de schoen past’.
     Is deze vorm van propaganda, suggestief voor rekening van arme mensen met het syndroom van Down, of eerder met schoolkinderen die z.g. met busladingen ‘naar het front worden gestuurd’ lachwekkend? Of stoor je je aan de reacties uit de onderbuik?
     Laten we vooral een beetje relativeren: als de Russen zo sterk zouden zijn en de tegenstand zó zwak, dan zou Poetin al lang en breed weer “Am Brandenburger Tor” moeten staan. Toch?

     • Los van al die namedropping heb ik een vraag voor jou Twan.

      Je schreef: Laten we vooral een beetje relativeren: als de Russen zo sterk zouden zijn en de tegenstand zó zwak, dan zou Poetin al lang en breed weer “Am Brandenburger Tor” moeten staan. Toch?

      Wat bedoel je nu te zeggen?

     • Wat zijn de impulsen tot vooruitgang of evolutie? Onvrede, lijden, nieuwsgierigheid staan in de Bhagavad Gita aangegeven. Dit soort dingen wordt al gecensureerd in de cultuur die zelfbevrediging als Nirwana wil beschouwen.

      Er is een schrijver over WO2, bunkers en de Atlantic Wall, die ook voor mongooltjes zorgt. Ik hoef het wiel niet opnieuw uit te vinden.
      Ik sprak net de zwerver die in een bunkertje woonde, hij kroop daar door een 5 meter lange gang naar binnen naar zijn woonkamer.

      Er zijn verschillende mensentypen van verschillende ontwikkeling, hier wordt de min of meer normale gang van zaken geschetst. Het samenvallen van de oorlog en de seksualisering, en in relatie tot kinderen, in het westen mag opmerkelijk heten. Een terugval in evolutie? Na de 2e Wereldoorlog werden er in Duitsland veel mensen met het syndroom van Down geboren.

      1. De orale fase, het Es, loopt over in
      2. De anale fase 15 maanden tot 3 jaar. Het Ich en het Über-ich versus het Es.
      3. De Fallische fase. 3e tot 6e jaar. Oedipuscomplex en elektracomplex. Doktertje spelen.
      4. De Latentiefase 6e tot 12e jaar.
      5. De Genitale fase, vanaf het 12e jaar.

      • Ik wilde eigenlijk een ontmoeting organiseren tussen de bunkerdeskundige en de zwerver.
       De zwerver, Benito is echter juist geen mongool.

      • Freud zat een beetje aan coke is het niet? Kan even goed gaan maar naar verloop van tijd worden ze er knettergek van. Je ziet het.

     • Veel mensen van het Chinese, Oost-Aziatische (Mongoolse) ras, die toch van karma en reïncarnatie weten, voelen zich vanwege hun fysieke gelijkenis persoonlijk aangevallen als we het over mongooltjes hebben.

     • Nog steeds, of weer opnieuw, zijn de Chinezen populair in Duitsland om hun positie in de multiculturele samenleving verder te bewijzen. Pas waren ze er weer, ze gooiden hun vuil bij mij in de vuilnisbak. Toch?

 6. Ik heb mijzelf tijdens mijn gedwongen dienstplicht ook dergelijke kwaliteiten aangemeten. Het resultaat was dat de beroeps-ijzervreters na bijna een hartaanval te hebben, later verder gewoon deden of ik niet bestond.

 7. Al moesten ze een hond met hoed op in de vuurlinie sturen, het doel heiligt de middelen. Machiavelli en Il Principe of ene Otto von Bismarck.

 8. Beschavingspeil van een land leest men af aan de manier waarop een samenleving met zijn zwaksten omgaat. Bestaan er nog diepere dieptepunten en lafhartigheid ? Deze wereld wordt onophoudelijk gedomineerd door afschuwelijk gecreëerde extreme haat tegen volkeren en naties onderling, alles vernietigende oorlogen, big money, holodomor, …

 9. Echt een ziek mannetje die Zelensky.
  Heb deze hier al eens gelezen: “de wapens worden geleverd door de rijken, de armen leveren de lijken”.

 10. “Oekraïne neemt toevlucht tot het opstellen van achterlijke mannen”

  Onmenselijk, Oekraïense, militair rekruteringsdienst, deze militairen staan nog lager op de schaal van de Orks naar de gelijknamige trilogie Lord Of The Rings.

 11. wat verteld men nu?? dienstplicht van 27 naar 25 gebracht.
  mijn schoonzoon vecht aan Russische zijde op de 1ste linie , reeds 4 maand geleden vertelde hij dat ze ouki’s van amper 16 jaar gevangen genomen hebben ,

 12. Dan kunnen ze dat gratuit doen. 27 en 26 jaar zijn op. kijk ons geweldig zijn.

  Ze zijn op! Weg! Alleen in de hoofden van nabestaanden niet. Maar wat dondert het, economie moet voort!

 13. Nou moet ik zeggen dat ik momenteel niet zo’n bezwaar heb tegen de dienstplicht voor vrouwen. Westerse vrouwen kleppen eindeloos over gelijkheid, dan moeten ze die gelijkheid ook krijgen. Dus OOK de negatieve kanten.
  Als ze dat niet willen kunnen ze terug naar het idee van huwelijk, keuken/huishouding en kinderen krijgen. Dat zou sowieso een stuk beter zijn voor de samenleving.
  Mannen en vrouwen zijn niet gelijk; ze zijn (potentieel) gelijkwaardig. Dat is niet hetzelfde, net als een pick-up truck van $100.000 niet gelijk is aan een sportwagen van $100.000, of een tractor van 100.000 dollar. Ik zie die sportwagen nog niet zo gauw een veld ploegen. Gelijkwaardig is niet gelijk.

  • Johan P,

   Idd, veel vrouwen zeggen dat ze geen man nodig hebben, omdat ze alles zelf wel kunnen. Ze meten zich fysiek met een man, dan kunnen ze ook zo het leger in en gemakkelijk dezelfde taken verrichten als een man. Vandaar dat ze vaak dominant zijn, bazig zijn en provocerend willen doen tegen hun eigen man dat is gestoord. Vrouwen hebben andere goede eigenschappen wat een man minder bezit. Maar in een lgbt+-*: all inclusive 5 star wereld kan van alles, daar hoef je nog geen eens lid voor te zijn.

 14. Weer een stapje in de richting van: “Het wordt tijd dat wij in het Westen die arme Ukrainers moeten gaan helpen….”

 15. Ik geloof dit bericht niet, want wat voor zin heeft het om achterlijken de strijd in te sturen?
  TENZIJ men natuurlijk van achterlijken af wil komen.

  • Engelbert april 9, 2024 Bij 11:01

   Engelbert heb je wel eens van Aktion T4 gehoord, nou dat is ook precies wat er ook buiten vele geheime smeerlapperij gebeurt in dat ultra gecorrumpeerde land Oekraïne.

  • Deze sentimentele hebben niet dezelfde logica als bij jou thuis misschien. En ook in de (zieke) humor bestaan er gradaties; moordlust wordt er niet door uitgesloten. Toch, misschien informeel, proberen ze met mongolen het Westen, met name Duitsland, zo goed mogelijk na te doen in het tot stand brengen van een multiculturele samenleving in het leger, voor de handel met China.

  • De Oekraïners willen op deze manier deernis opwekken voor de ‘goede zaak’ bij de westerling.

   Een echte man mag in de VS al publiekelijk huilen of stiekem een traantje wegpinken. Voor de president wordt het een must.

   Dokter integratie zegt het, je moet je eigen mening hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in