Als politiek analist en vooral als spiritueel ingestelde leerling van het Schrift, ben ik hiervan absoluut overtuigd: wanneer de grote etablissementen zich allemaal op één onderwerp storten, collectief besluiten wie slachtoffer is en wie schurk, en elke dag weer in totale eensgezindheid op dezelfde trom slaan, dan staat het narratief dat gepresenteerd wordt honderd procent op zijn kop, schrijft Chuck Baldwin.

En op dit ogenblik hebben de machtsinstituten besloten ons te betoveren met een anti-Rusland, pro-Oekraïne agenda. Maar zoals met alle establishment-propaganda, is het narratief een grote, vette leugen.

Ik begin met het uitstekende commentaar van Ron Paul:

Toen de regering-Bush in 2008 aankondigde dat Oekraïne en Georgië in aanmerking zouden komen voor het lidmaatschap van de NAVO, wist ik dat het een vreselijk idee was. Bijna twee decennia na het einde van zowel het Warschaupact als de Koude Oorlog had de uitbreiding van de NAVO geen zin. De NAVO zelf had geen zin.

Om mijn “nee” tegen een wetsontwerp ter goedkeuring van de uitbreiding te verklaren, zei ik toen:

De NAVO is een organisatie waarvan het doel eindigde met het einde van haar tegenstander van het Warschaupact… Deze huidige ronde van NAVO-uitbreiding is een politieke beloning voor regeringen in Georgië en Oekraïne die aan de macht kwamen als gevolg van door de VS gesteunde revoluties, de zogenaamde Oranje Revolutie en de Rozenrevolutie.

Het verstrekken van militaire garanties van de VS aan Oekraïne en Georgië kan ons leger alleen maar verder belasten. Deze uitbreiding van de NAVO zou het Amerikaanse leger wel eens kunnen betrekken bij conflicten die niets te maken hebben met ons nationaal belang…

Helaas is, zoals wij de afgelopen week hebben gezien, mijn vrees bewaarheid geworden. Men hoeft de militaire acties van Rusland niet goed te keuren om zijn verklaarde motivatie te analyseren: het lidmaatschap van de NAVO voor Oekraïne was een rode lijn die het niet overschreden wilde zien. Nu wij het risico lopen van een verschrikkelijke escalatie, moeten wij onszelf eraan herinneren dat het zo niet had hoeven te lopen. De Verenigde Staten hadden er geen voordeel bij om de NAVO uit te breiden en te dreigen met uitbreiding tot aan de voordeur van Rusland. Er is geen enkele manier om te beweren dat wij er veiliger door zijn geworden.

De NAVO is echter al lang vóór 2008 ontspoord. Het Noord-Atlantisch Verdrag werd ondertekend op 4 april 1949, en tegen het begin van de Korea-oorlog iets meer dan een jaar later, was de NAVO zeer sterk betrokken bij de militaire operatie van de oorlog in Azië, niet in Europa!

Het doel van de NAVO was “de veiligheid en de vrijheid van haar leden met politieke en militaire middelen te waarborgen”. Het is een taak die niet goed vervuld is!

  Het reguliere Russische leger is hard op weg om het sterkste leger ter wereld in grondgevechten te worden

Ik ben er vandaag nog net zo van overtuigd als in mijn toespraak in 2008, dat “de NAVO moet worden ontbonden, niet uitgebreid”. Intussen moet uitbreiding van de tafel zijn.

Hoor, hoor, Dr. Paul.

Ik moedig u ook aan om deze geweldige column van advocaat John Whitehead te lezen, getiteld Perpetual Tyranny: Endless Wars Are The Enemy Of Freedom.

In deze column schrijft Whitehead,

Zolang de politici van Amerika ons blijven betrekken in oorlogen die de natie bankroet maken, onze militairen in gevaar brengen, de kans op terrorisme en terugslag in eigen land vergroten, en de natie nog dichter bij een uiteindelijke ineenstorting brengen, zullen “wij het volk” ons in een eeuwigdurende staat van tirannie bevinden.

Het wordt tijd dat de regering van de Verenigde Staten ophoudt de wereld te controleren.

Deze laatste crisis – de rol van Amerika in de krachtmeting tussen Rusland en Oekraïne – volgt handig op een lange rij van andere, al dan niet gefabriceerde crises, die zich als een klok hebben afgespeeld om de Amerikanen af te leiden, te misleiden, te amuseren, en te isoleren van de gestage aantasting van onze vrijheden door de regering.

En zo gaat het op zijn Orwelliaanse manier verder.

Twee jaar nadat COVID-19 de wereld in een staat van globaal autoritarisme heeft gebracht, net nu de tolerantie van het volk voor hardhandige mandaten eindelijk lijkt te zijn uitgewerkt, worden wij klaargestoomd voor de volgende afleiding en de volgende aderlating voor onze economie.

Maar de wereld controleren en eindeloze oorlogen voeren in het buitenland maakt Amerika – of de rest van de wereld – niet veiliger, het maakt Amerika zeker niet opnieuw groot, en het graaft de VS ontegenzeggelijk dieper in de schulden.

Oorlog is een enorme geldmakerij geworden, en de regering van de V.S., met haar enorme militaire imperium, is een van de beste kopers en verkopers daarvan.

Wat de meeste Amerikanen, die gehersenspoeld zijn om te geloven dat patriottisme betekent dat men de oorlogsmachine steunt, niet inzien, is dat deze voortdurende oorlogen weinig te maken hebben met het veilig houden van het land, maar alles met het overeind houden van een militair-industrieel complex dat bijna elk aspect van ons leven blijft domineren, dicteren en vormgeven.

Bedenk: wij zijn een militaire cultuur die voortdurend in oorlog is. Wij zijn al het grootste deel van ons bestaan een natie in oorlog. Wij zijn een natie die leeft van het doden door middel van defensiecontracten, wapenfabricage, en eindeloze oorlogen.

De Verenigde Staten zijn de grootste verbruiker, exporteur en geweldpleger. Serieus, Amerika geeft meer geld uit aan oorlog dan de militaire begrotingen van China, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Japan, Frankrijk, Saoedi-Arabië, India, Duitsland, Italië en Brazilië samen. Amerika bestuurt de hele wereld, met 800 militaire bases en troepen gestationeerd in 160 landen. Bovendien hebben de oorlogshaviken van het Amerikaanse vaderland een quasi-slagveld gemaakt met militaire uitrusting, wapens, en tactieken. Op hun beurt zijn de binnenlandse politiemachten zwervende verlengstukken van het leger geworden – een permanent leger.

  Wij raken gewend aan het Oekraïne nepnieuws - Hier is waarom u zich zorgen moet maken

Het Amerikaanse imperium – met zijn eindeloze oorlogen die gevoerd worden door Amerikaanse militairen die gereduceerd zijn tot huurlingen, die uitbesteed zijn, te dun bezet zijn, en naar verre oorden uitgezonden worden om de wereld te bewaken – nadert een breekpunt.

Kom op, mensen. Wat zou Amerika doen als Rusland of China militaire bases probeerden te bouwen aan onze Canadese en Mexicaanse grenzen? Wat denkt u dat er dan zou gebeuren?

Bovendien is de leider van Oekraïne allesbehalve een held. Hij heeft er graag aan meegewerkt dat de banken van Oekraïne gebruikt werden als witwassers voor rijke zakenlieden en politici en voor het uitoefenen van invloed in de politiek van de V.S.

De Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy (een Zionistische Jood) wordt ook beschuldigd van barbaarse – zelfs genocidale – behandeling van de mensen die in de twee afgescheiden provincies Donetsk en Lugansk wonen – die volgens God een natuurlijk recht hebben om zich van Oekraïne af te scheiden en die Rusland om bescherming hebben gevraagd. (Zeg mij, hebben Irak en Afghanistan Amerika uitgenodigd om onze militairen naar hun landen te sturen voordat wij hen binnenvielen?) Is het een wonder dat Oekraïne naar Israël kijkt voor militaire hulp? Israël is immers uiterst bedreven in etnische zuivering en genocide.

Laten we ook niet vergeten dat in Oekraïne meer dan een dozijn Amerikaanse Biolabs gevestigd zijn, die gesponsord en gefinancierd worden door het Pentagon. Met andere woorden, die laboratoria zijn er voor mogelijke militaire operaties. Nogmaals, wat denkt u dat Amerika zou doen als Rusland vlak over onze grenzen in Canada en Mexico een dozijn militaire Biolabs had gebouwd?

Oekraïne is GEEN slachtoffer. Het zit al jaren tot zijn spreekwoordelijke nek in de wereldwijde (vooral anti-Russische) achterbaksheid, diefstal, daden van onmenselijkheid, en oorlogsmisdaden. Oekraïne is geen vriend van de vrijheid of van de Verenigde Staten. Maar het is wel een vriend van corrupte politici en zakenlieden.

Wat er werkelijk aan de hand is in Oekraïne heeft niets te maken met het verhaal dat door de grote instellingen wordt verkondigd.

1) Laat me u iets vragen: als de Verenigde Staten zich gerechtvaardigd voelden om preventief Irak en Afghanistan binnen te vallen – inclusief langdurige bezettingen – een halve wereld van onze grenzen vandaan, tegen kleine achtergebleven naties die geen enkele bedreiging voor Amerika vormden, hoe is Rusland dan niet gerechtvaardigd om een preventieve campagne te beginnen om zichzelf te beschermen tegen een ernstige formidabele militaire expansie aan zijn grens – vooral wanneer zijn bescherming gezocht wordt bij legitieme onafhankelijke staten? (Vergeet niet dat Amerika ooit een afgescheiden land was.) Leest u alstublieft het commentaar van Dr. Paul waarnaar hierboven verwezen wordt, over waarom de echte schurk in deze situatie de NAVO is, en niet Rusland. Nogmaals, wat zouden wij doen als wij in de schoenen van Rusland stonden?

  Twee landen zullen van vorm veranderen: Aanschouw het aanvalsplan van Surovikhin in West-Oekraïne - Verticale doorbraak gericht op Lutsk-Lviv & Transnistrië (Video's)

Als Rusland Oekraïne echt zou willen veroveren, zou het dat gemakkelijk kunnen doen. Oekraïne is totaal niet in staat om met succes weerstand te bieden aan het Russische leger, als Rusland werkelijk militaire verovering zou willen (wat het niet doet). De Russische leider Vladimir Poetin heeft de wereld precies verteld waarom zijn acties werden ondernomen, wat zijn acties in Oekraïne wel en niet moesten doen – waaronder het NIET bezetten van Oekraïne – en hoe ze zouden worden uitgevoerd. Ik denk dat u moet lezen wat hij gezegd heeft.

2) Waren de Biolabs van de V.S. een belangrijk doel? Ik heb begrepen dat de laboratoria vroeg in de operatie vernietigd zouden zijn. Als dat zo is, is dat een ZEER GOEDE zaak.

3) Gebruikt de totalitaire elite, nu het Amerikaanse volk te kennen heeft gegeven dat het genoeg heeft van het valse Covid-verhaal en de angstfactor helemaal weg is, nu de dreiging van een wereldoorlog om de harten van de mensen opnieuw met angst te verteren? Zoals Whitehead zei: “Eindeloze oorlogen zijn de vijand van de vrijheid.” (Dat zeg ik al jaren.) Angst is ook een middel om ons tot slaaf te maken. Vroeg in de Covid-schertsvertoning bracht ik een boodschap in dit verband.

4) Is dit een afleidingsmanoeuvre om onze aandacht af te leiden van de Nationale vaccinpas (en andere pogingen van onze eigen centrale regering om onze vrijheden met voeten te treden) die uitgerold wordt, gesteund door zowel Democraten als Republikeinen?

5) Is dit de zoveelste manipulatie van de wereldzaken vanuit de achterkamertjes van de CFR en de Bilderbergs, met het doel hun algemene doelstelling van wereldbestuur te bereiken?

Natuurlijk zijn de Scofield-futuristen overal aan het schreeuwen over “eindtijd-profetie”. Wat een onzin! Men zou denken dat christenen hun verstand eens een beetje zouden gaan gebruiken en zouden ophouden te luisteren naar deze nep-profetie-sensatieschoppers, die zichzelf verrijken (en voor gek zetten) met valse profetieën over het einde van de wereld.

Wat het echte verhaal in Oekraïne ook is, ik kan u dit zeggen: Het is NIET wat de grote instellingen ons vertellen. En Oekraïne is GEEN slachtoffer.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bulgarije, Hongarije, Servië: verzet tegen oorlogszuchtige NAVO groeitVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEuropees Geneesmiddelenbureau waarschuwt voor gevaarlijke nieuwe horror bijwerkingen van Covid-“vaccins” – Lekkende bloedvaten
Volgend artikelProf tennisser Rafael Nadal: “Als ik probeer te ademen, is het pijnlijk… Het is de hele tijd alsof er een naald binnenin me zit”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

   • Beste Marian,
    Alle kleine beetjes helpen.
    Zodra er iemand in jouw omgeving een mening heeft over Poetin of Rusland, ga dan in gesprek en leg de werkelijke situatie uit met goede onderbouwingen en laat ze op de alternatieve sites zien wat er werkelijk gaande is.
    En vooral,… stel vragen waarom de ander de mening heeft die hij/zij verkondigd.
    Blijf doorvragen.
    Op den duur gaat men zich helemaal klem praten met hun opvattingen.
    Bedenk dat je moeilijk iemand kunt overtuigen van een andere visie, want dan gaan de ‘hakken in het zand’, net als met Covid.
    Laat de ander nadenken over hetgeen ze zelf vertellen door vragen te stellen.
    Een mens kan alleen zichzelf overtuigen.
    Tot slot,
    Leef zelf naar de waarheid en werkelijkheid, zodat je in ieder geval vrede hebt met jezelf.
    Een mens in tenslotte verantwoordelijk voor zijn/haar eigen daden.
    Je kunt niet de hele wereld redden.

    • Tigron, Ik heb hetgeen je bovenstaand schrijft met Covid gedaan. Dit maakte mij heel veel sterker in mijn overtuiging maar ik kreeg ook een gigantische lading shit over me heen. Dat deerde mij in het geheel niet. Burgers zijn ontzettend standvastig in hun overtuiging, opgelegd door o.a. de media en overheid. Maar ze weigeren ook maar iets te lezen of te bekijken wat tegen deze mening in gaat. En ja, als je doorvraagt, dan is het plezant te zien dat men zich op een gegeven moment vastpraat en de discussie dan ook meteen afgelopen is, met het gevolg dat jij de boeman bent.

 1. Er word geschreven door Frontnieuws , Oekraine is geen slachtoffer , maar onderdeel van de NWO agenda ,,, hoe zouden ,,zullen de mensen die wonen , die niets te maken hebben met geo politieke ,, absurde bedoeningen , zich voelen , als ze lezen deze woorden .,,, waar gaat het uiteindelijk over als we doen wie we zijn , mensen ,,,,,,,,,,,,, die inzien , inzicht hebben , of ons willen laten leiden door zij die wapentuig maken om alvorens geboren ,, ze te doden . De W E F , is walgelijk , en zo ook de medewerkers daaraan

 2. De heersende elite heeft lak aan hun volk, en aan alle mensen in het algemeen.
  Het enigste dat hun daadwerkelijk intereseert is de ondergang van het westen, zodat ze hun nieuwe wereldorde kunnen installeren.
  Hiermee maken ze de mens volledig ondergeschikt aan hun wil en willekeur.
  Deze zelfde elite, de schaduw regering waar Klaus Schwab ook een behoorlijk dikke vinger in de pap heeft, aanbidden satan en maken zich schuldig aan mensenhandel en pedofilie.
  Deze elite zit zo diep verworteld in het systeem dat ze vrijwel onaantastbaar zijn en heel heel heel erg moeilijk zijn te bestrijden.
  Zeker in hun anonimiteit, maar ook omdat zij hun mensen op vrijwel alle belangrijke posities een dominante functie hebbem waaraan zij de touwtjes trekken.
  Wij moeten deze geheime organisaties de nek omdraaien en hun gerechtelijk laten verbieden.
  Maar tevens door hun publiekelijk parias te maken.
  Er zijn werkelijk maar weinig alternatieven om ons hiertegen te wapenen, tenzei wij ( en met wij bedoel ik de welwillenden onder ons, de nobelen met de juiste principes en moralistische overtuigingen, en niet die reptielen) hun functies afnemen en in plaats van hun gaan besturen en de boel weer in de juiste baan te krijgen en de juiste koers te varen, en ht hele circus weer op de rails te krijgen.
  Kostte wat kost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in