Niets te zien hier, mensen! “Nadal lijdt aan ademhalingsmoeilijkheden terwijl er een einde komt aan zijn overwinningsreeks”:

Uit The Sydney Morning Herald:

De kampioen van de Australian Open had tijdens de wedstrijd last van een pijnlijke ademhaling, die hij voor het eerst had in een gewonnen halve finale in drie sets. Hij nam twee medische time-outs tijdens de finale. De eerste kwam nadat hij de eerste set verloren had. Nadal ging met een trainer naar binnen nadat hij een tik op zijn linkerbovenborst had gegeven. Hij kreeg een behandeling op de baan na een 5-4 achterstand in de tweede set.

“Als ik probeer te ademen, is het pijnlijk, en het is erg ongemakkelijk. Het is de hele tijd alsof er een naald binnenin me zit. Ik word een beetje duizelig omdat het pijnlijk is. Het is een soort pijn die mij erg beperkt,” zei Nadal, die in juni 36 jaar wordt.

“Waar ik me nu zorgen over maak, is wat daar aan de hand is, wat ik nu moet doen om te herstellen en hoe lang dat gaat duren.”

Video:

In ander nieuws, had Nadal “weinig symphatie” voor Novak Djokovic eerder dit jaar omdat hij weigerde het vaccin te nemen, bericht Chris Menahan.

  Studie: Mensen die Johnson & Johnson COVID-19 vaccin kregen, hebben meer dan drie keer het risico op bloedklonters

Uit The Guardian:

“Als je gevaccineerd bent kun je spelen”: Rafael Nadal weinig symphatie voor Djokovic”:

“Het enige dat ik kan zeggen is dat ik geloof in wat de mensen die verstand hebben van geneeskunde zeggen, en als die mensen zeggen dat we ons moeten laten vaccineren, dan moeten we ons laten vaccineren. Dat is mijn standpunt,” zei Nadal.

Hij vervolgde: “Ik heb de Covid doorgemaakt. Ik ben twee keer gevaccineerd. Als je dat doet, heb je geen enkel probleem om hier te spelen. Dat is het enige duidelijke. De rest van de dingen wil ik niet over hebben of u een mening geven waarvan ik niet de hele informatie heb. Het enige duidelijke voor mij is dat als je gevaccineerd bent, je kunt spelen in de Australian Open en overal, en de wereld heeft naar mijn mening genoeg geleden om zich niet aan de regels te houden.”

Nadal werd gevraagd of hij medelijden had met Djokovic gezien de benarde situatie waarin zijn rivaal zich nu bevindt, maar uit het antwoord van de Spanjaard bleek dat zijn sympathie beperkt was. Nadal zei dat beslissingen consequenties hebben, zoals het geval is geweest voor Djokovic na zijn beslissing om naar Melbourne te vliegen ondanks het feit dat hij niet gevaccineerd was.

“Ik denk dat als hij wilde, hij zonder probleem hier in Australië zou spelen. Hij heeft zijn eigen beslissingen genomen, en iedereen is vrij om zijn eigen beslissingen te nemen, maar dan zijn er wel consequenties. Natuurlijk vind ik de situatie die zich nu voordoet niet leuk. In zekere zin heb ik medelijden met hem. Maar tegelijkertijd kende hij de omstandigheden al sinds een heleboel maanden, dus neemt hij zijn eigen beslissing.”

  De oorlog tegen "desinformatie" winnen

Nu is het misschien een goed moment om een D-dimeer test te laten doen, mijnheer Nadal.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verpleegkundige: “Ik wil dat de mensen weten wat ik aan dit vaccin verloren heb – Ik leef een nachtmerrie, het is het niet waard”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïne is geen slachtoffer, het is deel van de NWO-agenda
Volgend artikelDe Nepnieuwsmatrix
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Arme Rafa.
  Petje af voor Djokovic dat hij wél de juiste beslissing heeft weten te nemen.
  Voor al die andere toptennissers, die zich wél hebben laten vergiftigen voor hun sport, lijkt Rafa me een angstaanjagend voorbeeld. 😱

 2. Karma!! Voor het laten vallen je collega als een baksteen! Geen enkele medelijden met Nadal, sowieso schandalig dat tennissers toernooi niet geboycot hebben.

 3. Geloof maar fijn al die artsen die zogenaamd het beste met ons voor hebben.
  Zij worden vet betaald om de leugens in stand te houden. Tja, als je alles klakkeloos gelooft kan je wel eens flink op je neus moeten kijken. Gedane zaken nemen geen keer. Er is geen medicijn noch behandeling voor prikschade. Maar daar zal hij voeg of laat vanzelf achterkomen.

 4. Vaccinatie complicatie ??? Het lijkt er veel op!!!!!
  Jammer Nadal dat je de bijsluiter niet goed hebt gelezen….. Dat kan nog hoor op de Website “ How bad are my badge” . Daar kun je lezen wat je mogelijk nog te wachten staat. …. Je wilt doorgaan met tennissen…. Pas op hoor vele voetballers zijn zomaar dood neergevallen…. Wees gewaarschuwd. Doe het rustig aan beterschap!

 5. Nadal bewijst juist dat hij een karakterloze sissi is die de ‘science’ van Fauci en co gelooft. Nog paar jaartjes in beste geval en Nadal kan ten grave gedragen worden…spijtig maar domheid heeft zo een prijs!

 6. Wij als ongevaccineerde werden bestempelt als egoïstisch? Nee nadal je bent in je egoïsme voor je sport stom geweest. Tijd om je excuses aan te bieden aan djokovic en snel je weet niet hoe lang je nog hebt namelijk.

  Oh ja ongevaccineerde mochten bijna niks meer iets wat egoïsme niet kan verdragen.

 7. Nee ik vind het niet zielig voor Nadal. Hij mag van mij oprotten. Verdienen toch allemaal te veel geld met dat tennis gebeuren. Ik moet et niet aan denken daar naar te kijken. Ook een soort Hypnose sessie dag hele tennis gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in