© Mika Baumeister op Unsplash

Het Risicobeoordelingscomité voor geneesmiddelenbewaking heeft onlangs het capillairleksyndroom en klein-veneuze vasculitis geïdentificeerd als de nieuwste vaccingerelateerde risico’s.

Het veiligheidscomité (PRAC) van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) waarschuwt voor nog meer complicaties van de Moderna en Johnson & Johnson Covid “vaccins”. Het EMA is een agentschap van de Europese Unie dat belast is met de evaluatie van en het toezicht op geneesmiddelen, bericht RAIR.

Op 11 maart 2022 werden in een vergadering van de geneesmiddelenbewaking nieuwe aanbevelingen gedaan van welke mogelijke bijwerkingen aan de productinformatie van het vaccin moeten worden toegevoegd. Men heeft nu erkend dat Spikevax, het mRNA-vaccin van Moderna, een uitbraak kan veroorzaken van het zogeheten capillairleksyndroom (CLS). De ziekte wordt als volgt beschreven:

Systemisch capillairleksyndroom (SCLS) is een zeer zeldzame, maar levensbedreigende aandoening die wordt gekenmerkt door herhaalde opflakkeringen van massale lekkage van plasma uit haarvaten (capillairen) naar aangrenzende lichaamsholten en spieren, waardoor armen en benen snel opzwellen, het gewicht plotseling toeneemt, men zich flauw voelt, het bloed dikker wordt, het albuminegehalte in het bloed (een belangrijk bloedeiwit) laag is en de bloeddruk laag. CLS wordt vaak in verband gebracht met virale infecties, sommige bloedkankers, ontstekingsziekten, en sommige behandelingen.

CLS is al een bekende bijwerking van het vectorvaccin van AstraZeneca. Het EMA onderzocht 11 gemelde gevallen van CLS na de Spikevax-vaccinatie en 44 gevallen die optraden na de Comirnaty-prik (Pfizer voor BioNTech). Bij Comirnaty, dat vaker gebruikt werd, kwam de incidentie in een lagere verhouding voor. Als gevolg daarvan kwamen de regelgevende instanties tot de conclusie dat alleen Spikevax een waarschuwing tegen de ziekte behoefde. Bovendien beweren de regelgevende instanties ook dat er onvoldoende bewijs is om deze nieuwe gevallen van CLS aan de vaccins toe te schrijven. In plaats daarvan beweren zij dat de Covid-prik waarschijnlijk alleen maar een opleving van de ziekte zou veroorzaken.

  Rechter verbiedt vader zijn dochter te bezoeken tenzij hij het COVID-vaccin neemt

Het aantal niet gerapporteerde gevallen van capillairleksyndroom na vaccinatie is volstrekt onduidelijk. Naast de bekende onderrapportage van bijwerkingen van vaccinaties, is er ook nog het feit dat zo zeldzame ziekten als CLS vaak niet correct gediagnosticeerd worden (en dus niet op de juiste manier gemeld kunnen worden).

De EMA heeft ook aanbevolen dat klein-veneuze vasculitis met cutane manifestaties (ontsteking van bloedvaten in de huid die kan resulteren in huiduitslag, puntige of platte, rode vlekken onder het huidoppervlak en blauwe plekken) moet worden toegevoegd aan de productinformatie van Johnson & Johnson Janssen Covid “vaccin”. Eenentwintig gemelde gevallen werden onderzocht.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGlobalisten woedend: Poetin verstoort hun plannen voor een “Nieuwe Wereldorde”
Volgend artikelOekraïne is geen slachtoffer, het is deel van de NWO-agenda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

  1. LEKker hoor. De lijst wordt langer en langer. Maar ja, al die prikverslaafden zijn anderhalf jaar geleden al gewaarschuwd. Geen medelijden met 90% van hen, ze zoeken het maar uit met hun ziektes. Klinkt hard, is hard. Door die prikidioten is ons leven al twee jaar verziekt. Als die dwazen niet mee hadden gedaan zoals wij, dan was er niks aan de hand geweest en had er geen plandemie geweest. Maar nee hoor, lekker tig keer per week zo’n staaf in je neus rammen, lekker betaald thuis zitten met een fckng positieve test en jezelf ziek of doodspuiten. Voor de meesten is het echt een vrije keuze geweest. RIP, volgende keer beter.

  2. Blij dat ik op mijn gevoel heb vertrouwd. Het begon met het AstraZenica vaccin. Was tot 60 jarigen en veranderde naar boven 60 jaar. Merkwaardig. Van mijn tandarts hoorde ik verhalen wat een aantal patienten is overkomen qua bijwerkingen. Daar ik 2 immuunsysteem ziekten heb Sarcoidose en Sjogren dacht ik ze bekijken het maar, ik laat mij niet vaccineren. Heel vreemde dat ik als ongevaccineerde naar klinieken, tandarts, fysiotherapie en zelfs geopereerd ben verleden jaar november. Maar ze blijven gewoon liegen. Geen journalist heeft ooit gevraagd naar de bijwerkingen tijdens het wekelijks praatje van Rutte. Een grote schande het vaccineren van kinderen en jongeren en de domme ouders.

  3. Je krijg zeg ik altijd wat je verdiend van dood gaan wordt je wat stijfjes en Bill de killer heeft al een plan met de doden hij gaat ze leggen in een warme ruimte en de maden zal hij weer verkopen aan de schaapjes zo hebben zij ook weer wat te eten, en de cirkel is rond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in