Sommige commentatoren op deze site zijn altijd ongeduldig geweest voor meer dramatische Russische militaire actie in de Oekraïne, een Blitzkrieg van het Rode Leger waarbij Kiev en vele andere steden worden platgewalst. Ik vermoed dat zij, in tegenstelling tot militairen, geen idee hebben van de verschrikkingen van een echte oorlog. In tegenstelling tot oorlogszuchtige politici, die niet vechten en niet geconfronteerd worden met de hersenen en ingewanden die een paar tellen eerder uit andere levende mensen kwamen, zijn militairen in wezen pacifisten, schrijft Batiushka.

Dat betekent niet dat zij laf zijn, maar dat zij, als professionals, hun doel willen bereiken door verliezen zoveel mogelijk te vermijden. Het doel is niet om andere mensen te doden. Des te meer in Oekraïne, waar de tegenstanders van hetzelfde ras zijn als uzelf en dezelfde waarden hebben. Kiev wordt niet platgewalst, het is een Russische stad, sterker nog, het wordt “de moeder van Russische steden” genoemd. De SMO moet worden uitgevoerd met zo min mogelijk verliezen.

Oekraïne moet worden bevrijd, niet vernietigd. Deze oorlog is gericht tegen de VS en hun blinde maar onderdanige vazallen, niet tegen Oekraïne en de Oekraïners. Het Oekraïense volk wordt gegijzeld. Het doel van elke bevrijding is om de gijzelaars te bevrijden en te redden, niet om ze te doden. De gijzelaars zijn niet de vijand. De vijanden zijn de gijzelnemers, Zelensky en Compagnie. Deze hele operatie gaat over het redden van Oekraïne, niet over het vernietigen ervan.

Iets anders dat sommigen in westerse landen vergeten, is dat Russen Aziatisch geduld hebben. Dit in tegenstelling tot het westerse ongeduld. Rusland is de Teutoonse ridders in 1242, de Polen in de Tijd der Moeilijkheden (1598-1613), de Zweden bij Poltava in 1709, Napoleon in 1812, de Frans-Britse in 1854-56, de Kaiser in 1914, Hitler in 1941, of Clinton in de jaren negentig niet vergeten.

Het is allemaal opgesomd en herinnerd, net zoals de Chinezen de door de Britten geleide genocide op de Chinezen in de Opiumoorlogen niet zijn vergeten, net zoals de Indiërs de Britse wreedheden in de Eerste Indiase Onafhankelijkheidsoorlog (door de Britten “The Indian Mutiny” genoemd) in 1857-1858 niet zijn vergeten, net zoals de Iraniërs de omverwerping van hun democratie door de Britten in 1953 en vervolgens de martelkamers van de geheime politie van de Sjah niet zijn vergeten.

Het punt is dat je de beer niet moet porren. Net als Aziaten hebben Euraziatische Russen een enorm geduld, maar ze vergeten absoluut niets. Toen Kiev in 2014 begon met zijn bloedbaden in de Oekraïne, werd alles genoteerd. Na de Brug kwam er een einde aan dat geduld. De Russen hebben nu generaal Surovikin, bijgenaamd ‘generaal Armageddon’, aangesteld als opperbevelhebber van wat nu een antiterroristische operatie is. Zijn naam, die afkomstig is van het Russische woord voor ‘streng’, doet iedere Rus denken aan de grote held uit de 18e-eeuwse Russische militaire geschiedenis, generaal Suvorov. Mijn advies aan de Oekraïners na twee dagen met 200 raketten? Ofwel geef u zo snel mogelijk over, ofwel vertrek nu. Want, net uit het nieuws van 11 oktober:

  Het grote plaatje achter de vredesshuttle van Orban De Bemiddelaar

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov heeft de VS en het VK beschuldigd van het afbreken van de onderhandelingen tussen Rusland en Kiev in Istanboel in maart, die zeer dicht bij vrede kwamen en onder voor Kiev vrij gunstige voorwaarden. Nu ze zijn afgebroken, krijgt Kiev geen voorwaarden die voor haar ook maar enigszins gunstig zijn. Dit alles sinds maart heeft Rusland te veel gekost.

Het hoofd van Tsjetsjenië, Ramzan Kadyrov (en als hij spreekt, kun je maar beter luisteren) heeft gezegd dat Oekraïne voorgoed elke kans op een wapenstilstand met Rusland heeft verspeeld door de activiteiten van Zelensky en zijn “gesataniseerde bende”. “Wat vandaag gebeurt, is een vergelding voor de kinderen, vrouwen en oude mannen die in koelen bloede zijn vermoord en verminkt. De landen die zich vandaag voordoen als pacifisten en tegelijkertijd oordelen en de raketaanvallen op militaire, communicatie- en energievoorzieningsdoelen van Oekraïne veroordelen, hebben zich acht lange jaren lang geen zier aangetrokken van het lot van degenen die in de Donbass woonden”.

Maar in een derde verhaal heeft de voorzitter van de Wit-Russische veiligheidsdiensten, Ivan Tertel, in Minsk gezegd dat hij verwacht dat het keerpunt van de speciale militaire operatie in Oekraïne tussen november en februari zal plaatsvinden. “Als de Russische Federatie een kwalitatieve mobilisatie uitvoert en haar groepen voorziet van de technische middelen en geavanceerde wapens, dan zullen de militaire operaties hun cruciale fase ingaan”. Dit volgt op de aankondiging op 10 oktober van president Loekasjenko dat “hij en president Poetin, gezien de verslechtering van de situatie aan de grenzen van Belarus en Oekraïne, hebben besloten tot de vorming van een gezamenlijk regionaal leger in de komende twee dagen”.

Dit volgt op de vrijgave van informatie dat Oekraïne 15.000 soldaten heeft gegroepeerd aan de grens met Wit-Rusland, die wegen ondermijnen en bruggen opblazen. Er is iets op til. Staat Rusland op het punt de aanvoerroutes van de NAVO over de weg en per spoor vanuit Polen af te snijden en de bevoorrading van de Kievse troepen met westers militair materieel te stoppen? Staat een invasie op het punt het westen van Oekraïne te doorkruisen? Dit zou het richten van Lvov met Russische raketten in de afgelopen twee dagen verklaren. Sinds 25 maart, toen Oekraïne verslagen achterbleef, is het alleen nog maar nieuw leven ingeblazen dankzij 1,5 miljard dollar per maand en militaire leveringen uit NAVO-landen, bijna allemaal via Polen, waarbij Rzheszow in het zuidoosten van Polen een belangrijk bevoorradingsknooppunt is geworden. Sinds 25 maart is dit een oorlog geworden tussen Rusland en de VS, die zich verschuilen achter hun poedels in Kiev en West- en Oost-Europa.

  Steeds meer landen gaan het arrestatiebevel tegen Poetin negeren

Het eindspel lijkt in zicht. De winterse omstandigheden van november zijn over drie weken: genoeg tijd om alles op zijn plaats te krijgen. Tot die tijd kan Rusland Oekraïne verzwakken, raketten sturen en de gebouwen van de gehate Oekraïense geheime politie (SBU) in Kiev en Lvov en allerlei militaire en logistieke doelen en energiecentrales vernietigen, zonder welke Oekraïne niet kan functioneren. Rusland zal echter nog steeds zijn best doen om Oekraïne te redden, omdat het Oekraïne wil redden en niet vernietigen.

En daarnaast is er nog een andere, uiteindelijk veel belangrijkere kwestie. Dat is de economische wereldoorlog. Pas als de VS de dollar zien vallen en failliet gaan en West-Europa serieus begint te lijden onder stroomuitval, zullen de zaken hier in beweging komen. Op 8 oktober werd een amendement in het Europees Parlement waarin werd opgeroepen alle mogelijkheden voor vrede in Oekraïne te onderzoeken, verworpen met 436 tegen 118 stemmen. Momenteel verkiest dus bijna 80% van het EU-parlement oorlog boven vrede. Afgelopen maart zouden de cijfers waarschijnlijk 554 stemmen tegen 0 zijn geweest. Er zit dus al schot in de zaak. Betekent dit dat 20% van de EU al tot bezinning is gekomen? Er zijn openbare demonstraties tegen de NAVO in Duitsland, Frankrijk, ja in heel West-Europa. Het is het begin.

Het eindspel voor de Oekraïne ligt dan in het verschiet. Maar naast de strijd in de Slavische provincie Oekraïne, het redden van het particuliere Oekraïne, is er de kwestie van het redden van het particuliere Europa, ja zelfs het redden van het particuliere Noord-Amerika. Dit is veel moeilijker. De Oekraïners zijn slechts 30 jaar gezombificeerd (het Galicische uiterste westen weliswaar 400 jaar), maar West-Europa heeft duizend jaar geleden onder de zombificatie, eerst onder het piramideschema en de afpersing van het feodalisme (“geef ons uw vee, koren en munten, of anders sturen we de ridders van het kasteel), vandaag onder het neofeodalisme (“betaal uw belastingen en houd uw mond, of anders halen we uw bankpasje van u af en beroven we u van alles wat uw leven de moeite waard maakt”).

  Wat iedereen mist in het gesprek tussen Poetin en Carlson

Westerse mensen dezombificeren? Wel, als je een wig kunt drijven tussen het volk en de elite, ben je al een heel eind begonnen. Maar het hele probleem van de westerse mentaliteit is er een van de zelfverheerlijking van de onfeilbaarheid. Het begon 950 jaar geleden, toen de westerse paus onfeilbaar werd verklaard (1), waarna het doorsijpelde naar alle katholieke geestelijken, maar sindsdien heeft de Reformatie de onfeilbaarheid gedemocratiseerd naar westerse mannen, de laatste honderd jaar naar westerse vrouwen, en de laatste vijftig jaar naar iedereen die de westerse mentaliteit accepteert, ongeacht hun geslacht, ras, geloof en, zoals ze nu zeggen, “seksuele geaardheid”. Dit is het fundament van het totalitaire “liberalisme” van het seculiere humanisme: “Het Westen is het beste en daarom ben ik dat ook”.

Vlei jezelf in je waanideeën, als je wilt. Het houdt geen stand. Het eindspel ligt aan de horizon.

Noteer:

1. Artikel 1 van de Dictatus Papae uit 1075 (“Gedicteerd door de paus”) luidt: De Roomse Kerk is uitsluitend door God gesticht. Artikel 2: Alleen de paus kan met recht ‘universeel’ worden genoemd. Artikel 9: Alle vorsten zullen alleen de voeten van de paus kussen. Artikel 19: Hijzelf mag door niemand beoordeeld worden. En artikel 22: De Roomse Kerk heeft nooit gedwaald. Noch zal zij dwalen, tot in alle eeuwigheid.

Vervang “Het Westen” door “De Roomse Kerk” en “De Amerikaanse president” door “de paus”, en daar heb je de hele afstamming en oorsprong van de VN, sancties, het WEF en vele andere gruwelen die je kunt noemen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoofd van Tsjetsjenië: Zelensky, we hebben je gewaarschuwd dat Rusland nog niet echt begonnen isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHongarije bouwt oliepijpleiding om EU-sancties te omzeilen
Volgend artikelZullen ze het ooit leren? (antwoord: waarschijnlijk niet)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. “Westerse mensen dezombificeren? Wel, als je een wig kunt drijven tussen het volk en de elite, ben je al een heel eind begonnen.”

  Drie dagen geen vreten en het is klaar…

 2. Vergeet niet dat het “onschuldige volk”wel deze nazi’s aan de macht heeft geholpen…..
  Net zo goed als dat wij verantwoordelijk zijn voor de corruptie en het gestoorde WEF gedrag van Den Haag….vrijheid is duur.

  Ik hoop op een heel, heel strenge winter met voedsel tekorten en afwezigheid van verwarming….

 3. Ik ben niet voor Rusland of Poetin, maar laat Ukraine toch capituleren. En onderhandelingen beginnen over een “toekomstg” Ukraine.!
  Voordat Zelinsky kan oproepen tot een
  Vernietiging of WO.
  Laat de wereldleiders beseffen wat ze beloven , want het is zinloos om te blijven vechten voor Eu en aanhang.
  Nogmaals ik ben niet voor Rusland .

  • Dat is jammer, want Rusland heeft in dit conflict het recht volledig aan haar zijde. Ik ben zeker voor Rusland en voor de Donbass en zou graag willen dat Vladimir Vladimirowitch zijn leger door liet stomen tot aan Hoek van Holland. Onderweg wel even het stinkende nazi crapuul in Berlijn arresteren en naar Siberië trappen, vervolgens het fascistische crapuul in Den Haag, met uitzondering van de enkele niet corrupte en betrouwbare kamerleden, en dan op naar Rotterdam om de stinkende mocromaffia die de havens beheerst op te ruimen. En een klein omwegje naar Hantwerpen zou zeker niet ongewaardeerd blijven.

   Dawai Rossia, dawai!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in