Het hoofd van de Tsjetsjeense Republiek heeft commentaar gegeven op de raketaanvallen van vandaag op doelen op het grondgebied van bijna heel Oekraïne. Raketaanvallen, evenals het gebruik van UAV’s, gaan naar objecten in Kiev en Charkov, Ivano-Frankivsk en Ternopil, Lvov en Odessa, Nikolajev en Zjytomyr, Dnepropetrovsk en Kremenchug. Het hoofd van het regime in Kiev meldt ondertussen berichten waarin hij reflecteert op wat er gebeurt, meldt Top War.

Ramzan Kadyrov reageerde op deze “reflectie” van Zelensky, wiens speciale diensten een terroristische aanval hebben uitgevoerd op de Krimbrug, wiens troepen het grondgebied van de Russische Federatie beschieten. Volgens het hoofd van de Tsjetsjeense Republiek geloofde het regime in Kiev om een of andere reden dat het mogelijk was om 8 jaar lang ongestraft burgers te bombarderen, civiele infrastructuur in de DPR en LPR te vernietigen, kerncentrales aan te vallen en bruggen op te blazen.

Ramzan Kadyrov:

En wat dacht jij, sukkel-Zelensky, van: jij kan het wel, maar anderen niet? Hoe is het je aan komen waaien, dat het opeens voor iemand anders niet mogelijk was? We hebben je gewaarschuwd, Zelensky, dat Rusland nog niet echt begonnen is, dus stop met je goedkope geklaag, beter nog, ren voordat het eraan komt. Ren, Zelensky, ren, zonder om te kijken, naar het Westen.

Aan het einde van zijn post voegde het hoofd van Tsjetsjenië eraan toe dat hij nu tevreden was met het verloop van de speciale operatie.

Bedenk dat het hoofd van de Tsjetsjeense Republiek de dag ervoor tienduizenden militairen in de republiek toesprak. Tegelijkertijd ging de uitzending vergezeld van bijschriften, waaronder de hashtag “NUKE_KIEV”.

Onthulling van de Methode

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

12.000 Tsjetsjenen klaar voor inzet in Oekraïne – Kadyrov Tsjetsjeense strijders steunen de interventie van Moskou in de Oost-Europese natieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

53 REACTIES

 1. Eigenlijk kan het Nazie kopstuk Zelensky geen bal schelen wat ook de uitkomst is.
  Zijn miljarden zijn binnen en hij kan altijd de vlucht nemen naar een van zijn buitenlandse paleisjes en er 1000 jaar onbekommerd in alle luxe leven met de corruptie die hij gepleegd heeft en het vele geld dat hij door de verkoop van de westerse wapens op het darkweb bekomen heeft.

  • Frontnieuws:
   Reactie verwijderd en ban. Als u de mainstream media volgt, vind ik dat best, zolang u hun onzin maar niet in de commentaarsectie gaat papegaaien, wat ik beschouw als opzettelijke vervuiling van de commentaarsectie. Dat zal u een ban opleveren.

 2. https://henrymakow.com/the_destuctive_principle_of_th.html

  We face an occult force. Organized Jewry and its minion Freemasonry, are dedicated to destroying civilization.

  The plandemic is inspired by the satanic doctrine of “Creative Destruction” found in Cabalist Judaism & Freemasonry. They are beginning their third world war to cover their COVID tracks.

  They require the destruction of the old order which was dedicated to fulfilling God’s Will.

  Then, the “Great Reset” will create a “New World Order” dedicated to serving Satan. Hell on Earth. Satanism.

  • J. Edgar Hoover, The Elks Magazine (August 1956).

   Yet the individual is handicapped by coming face to face with a [Communist] conspiracy so monstrous he cannot believe it exists. The American mind simply has not come to a realization of the evil which has been introduced into our midst. It rejects even the assumption that human creatures could espouse a philosophy which must ultimately destroy all that is good and decent.”

   • The present-day Illuminati grew out of the satanic “Sabbatean-Frankist” Jewish heresy in the 17th and 18th centuries. The bankers and half the Jews of Europe adopted this pestilence and spread it to the Gentile elites through Freemasonry.

    Thus, Illuminati Jews characterize the “Jewish” role in terms of the destruction of civilization.

    For example, in the book “You Gentiles” (1924) Maurice Samuel writes:

    “In everything, we are destroyers–even in the instruments of destruction to which we turn for relief…We Jews, we, the destroyers, will remain the destroyers forever. Nothing that you will do will meet our needs and demands. We will forever destroy because we want a world of our own.” (p. 155)

    Humanity had been hijacked by psychopaths intent on destroying the “old order” and building a bizarre, solipsistic, violent, depraved dystopia in its place.

    These psychopaths control our government’s credit and mass media. Thus, they are able to purchase our leaders and dupe society into embracing its own downfall.

    • Cabalists also believe in “redemption through sin” i.e. deliberately flaunting the Old Law by doing evil (adultery, incest, pedophilia.) The destruction of civilization (i.e. chaos) will provoke the return of the Messiah (the anti-Christ) who will rebuild the world according to Kabbalist specifications, with the Illuminati bankers playing God.

      • Dit zijn een paar rake en helaas ware uitspraken.
       Helaas zijn de meeste te dom en goedaardig dat ze het gewoon niet kunnen en willen begrijpen.
       Daarom zitten we als mensheid al zolang in de shit.

        • Zij dachten Jezus ( vrede zij met hem) vermoord te hebben omdat het onmogelijk word geacht dat een profeet niet uit hun midden kan komen. Nu zijn zij de wereld aan het klaarstomen voor een zg. profeet uit hun midden. De valse profeet , the deceiver. Daarom eerst honger en chaos veroorzaken om daarna de mensen te voeden die in hem geloven. Die vaccinatie is niets meer dan een product die de hersenen manipuleren om zo afgesloten te worden van spiritualiteit. Dit product blokkeert ook de natuurlijke aangeboren waarheidszin, zodat zij de waarheid in onze hoofden kunnen vervangen voor hun waarheid.

   • J. Edgar Hoover (1894 – 1972) was zelf allesbehalve een lieverdje. Hij hield consequent de maffia de hand boven het hoofd en reed de gebroeders Kennedy (John & Robert sr.) zo veel mogelijk in de wielen bij de bestrijding van diezelfde maffia, ook tijdens JFK’s presidentschap.

 3. Stoere praters…..

  Geef mij wat middelen, en ik had deze Zelenski oorlogs-ophitser pisvinger al lang uitgeschakeld.
  Helemaal niet zo moeilijk. Geduld om ergens 24 uur te wachten met een sniper.
  Waar zijn al deze stoerpraters nou? Van beide kanten?
  Mietjes……met al jullie geweren en oorlogstuig.

  De echte strijders worden echt op het internet gehouden. Zouden die worden ingezet voor het echte werk, dan zou het gauw afgelopen zijn met deze non-utopie op aarde.

 4. Oorlogshitser Zotlensky heeft zijn zin met zijn aanval op de Russische brug van 4 miljard. Hij kan trots zijn, maar het antwoord van de Russen was voorspelbaar: blijf met je gore fikken van Rusland af!
  Nu kan de gevaarlijke zot Lensky alle doden die bij de wraakactie vielen en nog gaan vallen op zijn persoonlijke rekening schrijven: “mijn schuld”, absoluut niet nodig geweest.
  Dit geldt natuurlijk ook voor al die gevaarlijke zotten binnen de EU zoals Rutte. Zijn schuld.
  Opnieuw, zoals altijd zijn schuld. Rutte’s oorlog, ook Nederlandse wapens en helaas ook Nederlands belastinggeld.
  Alles weggegooid in een oorlog tegen een veel sterkere tegenstander, een oorlog die je niet kan winnen want als je de”vijand” te hard raakt vernietigt deze jou, samen met het kleine, zielige, slecht bewapende landje waarvan jij de leugenachtige leider bent.
  We kennen allemaal het gezegde: “een kat in het nauw maakt rare sprongen”. Rutte en zijn oerdomme trawanten dachten waarschijnlijk dat dit niet kan gelden voor een beer, de sukkels.
  Oorlogszuchtige taal uitslaan, dat kunnen de vrienden van Zotlensky, want in hun achterhoofd dachten ze steun te hebben van de USA.
  Geen vreedzaam woord kwam eruit bij Rutte en zijn handlangers, dus mochten er straks bommen gaan vallen op Nederland, dan weten we wie de hoofdschuldigen zijn.
  Please Rutte en je wapenbroeders en “GreatReset”-samenzweerders binnen het WEF, duik alvast in je bunkers in Zwitserland, dan kan ons land worden overgeslagen bij de wraak-acties, of beter, dan kunnen we gewoon weer de handelsbetrekkingen met Rusland heropenen, want jullie, vooral jullie zijn de schuldigen van alle huidige ellende in Europa.
  Samen met de regering Biden uiteraard, en de CIA etc etc.
  Zotlensky is slechts een corrupte dom krijsende nar, een soort boontje dat aan zijn loontje komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here