Hoewel alles naar men zegt onder controle is, lijkt zelfs Brussel te beseffen dat het zijn eigen graf heeft gegraven met de boycotmaatregelen tegen Rusland, of beter: het massagraf voor de Europese burgers, schrijft Journalistenwatch.com.

Nu zijn de catastrofale gevolgen van dit oorlogsbeleid duidelijk geworden en dus worden er waarschuwingen afgegeven:

Met het oog op de zelf veroorzaakte energiecrisis bereidt de Europese Commissie zich ook binnen de Europese Unie voor op stroomonderbrekingen en andere noodsituaties. “Het is goed mogelijk dat ook binnen de EU rampenhulp nodig zal zijn”, zei de EU-commissaris voor humanitaire hulp en crisisbeheer, Janez Lenarèiè, tegen het “Redaktionsnetzwerk Deutschland” (dinsdageditie). De EU werkt met twee scenario’s, aldus Lenarèiè: “Als slechts een klein aantal lidstaten wordt getroffen door een incident zoals een stroomstoring, kunnen andere EU-lidstaten via ons stroomgeneratoren leveren, zoals dat ook gebeurt bij natuurrampen”, aldus de commissaris.

Als een groot aantal landen tegelijk wordt getroffen, zodat de EU-landen hun noodleveringen aan andere lidstaten moeten beperken, kan de Commissie aan de vraag voldoen uit haar strategische reserve. Deze reserve voor crisissituaties waarbij er een tekort is aan goederen die in de hele EU nodig zijn, omvat blusvliegtuigen, generatoren, waterpompen en brandstof, maar ook medische apparatuur en, in de tussentijd, medicijnen, vertelde Lenarèiè aan de RND. “Al tijdens de Corona-pandemie hebben we geleerd dat we niet alleen kunnen reageren wanneer zich een crisis voordoet, dus proberen we nu toekomstige crises te voorspellen,” zei hij. “Al voor de oorlog bereidden we ons voor op chemische, biologische, radiologische en nucleaire noodsituaties,” zei Lenarèiè.

  Zelensky: "Ik ben dol op cocaïne, het geeft me de hele dag energie"

“Zo hebben we nu al 5 miljoen jodiumtabletten kunnen leveren aan Oekraïne, voor de bewoners rondom bedreigde kerncentrales.” Alle EU-lidstaten, maar ook alle andere landen ter wereld, kunnen via het EU-programma voor civiele bescherming hulp aanvragen bij bosbranden, overstromingen, aardbevingen en soortgelijke acute crises. De hulp met materiaal en uitrusting uit andere EU-lidstaten wordt vervolgens gecoördineerd en doorgestuurd door het programma onder leiding van commissaris Lenarèiè.

In geval van nood zou dit op dezelfde dag gebeuren, zei hij.

Jodiumtabletten? Of liever slaappillen? Waar moeten we hier op voorbereid zijn? Voor de Derde Wereldoorlog die de EU hier in gang wil zetten? Gezondheidsminister Karl Lauterbach heeft al beweerd dat we ons al in deze situatie bevinden.

Maar misschien is het voldoende als de EU voldoende Corona-vaccins uitdeelt en vervolgens de schuld van de doden bij Poetin legt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zo verandert Oekraïne civiele infrastructuur en woonwijken in militaire doelwitten (video’s/foto’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig adviseur van het Pentagon: “VS achter sabotage Nord Stream”
Volgend artikelNieuwste laatste resultaat van COVID-19 vaccinatie? De mysterieuze neerwaartse spiraal (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

82 REACTIES

 1. Gezondheidsminister Karl Lauterbach heeft al beweerd dat we ons al in deze situatie bevinden.
  Nu noem je net de grootste idioot van Duitsland.
  De man is zwaar gestoord.

 2. Past precies in de planning toch. Geef alles weg aan de oekies. Als de shit losbarst dan is er hier niks meer en gaat het uitmoorden van het westen nog wat sneller.

 3. Off topic

  Investeringsmaatschappij NPM Capital wil haar belang in HAK verkopen aan het Russische KDV Group. Daartoe hebben beide partijen een voorlopige koopovereenkomst getekend. De overname heeft volgens CEO Timo Hoogeboom van HAK geen gevolgen voor de Nederlandse groentefabrikant. „Uit de gesprekken die we met KDV hebben gehad wordt dat bevestigd en is duidelijk dat HAK autonoom blijft opereren.”

  https://www.akkerwijzer.nl/artikel/411062-hak-gaat-over-in-russische-handen/

 4. Dankzij het Oekraine debacel worden we nu ook door de alternatieve media overgoten met angst porno.
  Wappies die zich dankzij een wil van staal trokken zich niets aan van de prik mandaten aantrokken en de straat op gingen vullen nu de kelder met steenkool en aardappelen. Het pessimisme van de pandemie progandisten verbleekt t.o.v. dat van de prepper. En zo kreeg de doods cultus alsnog de voet tussen de deur vooraleer die gebarrikadeerd wordt om zichzelf tegen de naoorlogse zombie Apocalyps te beschermen.
  Voor de mensen die ook bij deze dreiging vanuit de media nuchtere informatie op prijs stellen:
  Alle in Rusland opgeroepen dienstplichtigen moeten zich met de Omicron bestendige versie van Sputnik V laten inspuiten. Dat geld ook voor de rest van het leger. Verkouden aan het front is natuurlijk geen optie.

  • https://tass.com/society/1514987
   hier hoor je ook niks over op frontnieuws…
   NOVOSIBIRSK, September 29. /TASS/. Russia’s Vector State Research Center of Virology and Biotechnology is developing a mRNA coronavirus vaccine, Yelena Nechayeva, the center’s deputy director general, said on Wednesday.

   “There are no mRNA vaccines in Russia, but now several organizations, including Vector, are working on that,” she told TASS on the sidelines of the Openbio forum.

   According to Nechayeva, the center is currently working on technologies and control methods for the vaccine development. Pre-clinical tests have not yet kicked off.

   She noted that the development of mRNA vaccines is a promising area in the world. Such vaccines are expected to be safer and cheaper than the existing vaccines. Moreover, their production will take less time.

  • Je ziet van verre aankomen dat we in armoede worden gestort worden en met vette pech ook de oorlog in. Wat al het over is dat je geen eten meer op je bord krijgt bij wie klop je aan? Juist ja bij voorbereiden mensen die als ze jouw wat willen geven uit menselijkheid dat je dan eigelijk hun eten afpakt omdat jij te lui/dom/eigenwijs/,,, vul maar in wat van jouw dan van toepasing is als het zover is.
   Wees dan ook flink tegen die tijd en leun dan niet op de preppers.

   • Het idee dat je met zelfs een modaal salaris, laat staan een minimum loon, jezelf kan voorbereiden (preppen) op een meerjarige oorlogssituatie, daadwerkelijke pandemie, burgeroorlog of zelfs maar het doorstaan van langdurige inflatie is EEN ILLUSIE.
    Wat je ondertussen wel doet is de mensen die niet direct geniegd zijn onder dit type van psychologische oorlogsvoering mentaal te bezwijken (d.w.z. ernaar te handelen maar geneigd zijn dit uit angst te doen) ertoe bewegen wel mee te helpen aan het vervullen van een doomsday scenario door er anderen in mee te trekken.

     • Kim heeft wel een beetje gelijk hoor. Als je de energierek. betaald hebt blijft er niks over. Hoeveel moet je stashen om een paar maanden vooruit te kunnen (als de buren je nog niet beroofd hebben).
      Lees het verhaal van die Serviër, dan weet je hoe het er aan toe gaat als er honger is.
      Zorg voor een wapen, dat is belangrijker dan voedsel mocht het zover komen.

   • Preppen is het op een pathologische manier uiten van het ervaren van een gebrek aan sociale cohesie (samwenhang) Ondertussen is het wel één van de meest extreme uitingen van egoisme. Het ziekelijke is namelijk dat men het maatschappelijke gemis wat men ervaart door associaal gedrag (preppen) zelf in de hand werkt.
    Het vertrouwen in de mens ontbreekt volkomen. Ten tijde van crisis zijn mensen geneigd elkaar te helpen omdat mensen nu eenmaal sociaal zijn. De prepper heeft daar geen vertrouwen in. Er is echt geen betere manier aan de maatschappaij te tonen wie je bent dan door nog voor de daadwerkelijke verwachtte crisis uitbreekt zoveel mogelijk goederen proberen weg te snaaien en dat gedrag te propageren.

    • Hallo !!! ik lees ff mee; ” Preppen is het op een pathologische manier uiten van het ervaren van een gebrek aan sociale cohesie”
     Okee, dat stukje klopt, het is een gebrek aan vertrouwen, meestal is dat door ervaring opgedaan. Hoarders daarentegen hebben meer een persoonlijk probleem, maar preppen is je pappenhie4mers kennen en weten dat ze tot niets goeds komen. tot zover ok…

     maar dan: “Ondertussen is het wel één van de meest extreme uitingen van egoïsme. Het ziekelijke is namelijk dat men het maatschappelijke gemis wat men ervaart door asociaal gedrag (preppen) zelf in de hand werkt.”
     Klinkt als dat jij in een brandend huis blijft omdat je ervan uit gaat dat de brandweer het huis zal doven voor je verbrand bent. Succes, je kan je maar een keer vergissen…

     En hier..: “Het vertrouwen in de mens ontbreekt volkomen. Ten tijde van crisis zijn mensen geneigd elkaar te helpen omdat mensen nu eenmaal sociaal zijn. De prepper heeft daar geen vertrouwen in.” pffff…Op de Titanic werden vrouwen en kinderen beroofd van hun reddingsvesten, gedrag van mensen is puur egoïsme, waar je de sociale samenhang vandaan haalt, die heb je misschien met hele goede vrienden en familie, maar zeker niet van je CDA, VVD of PVDA Groen tuig stemmende buren die zijn zelfs deels door hun asociale partij steun de oorzaak van gebrek aan vertrouwen…diezelfde buren die kliklijnen bellen…die soort. Die welke je hun schedel inslaat als SHTF of ze doen het bij jou, aso zijn ze altijd al geweest…

     We komen dan hierrrr: “Er is echt geen betere manier aan de maatschappij te tonen wie je bent dan door nog voor de daadwerkelijke verwachtte crisis uitbreekt zoveel mogelijk goederen proberen weg te snaaien en dat gedrag te propageren.” Ik zie het als sociaal bezig zijn om anderen te waarschuwen, wie oren heeft hore….

     ….en wat is het verschil tussen eten en andere zaken op voorraad nemen of je bankrekening vullen ( incluis belastingtrucs) en als een krent met je grote auto voor 10 euro een kinderfietsje voor ene neefje kopen via marktplaats en dan klagen dat ie niet gepoetst is…is asociaal geder4ag niet speculeren op woningen en ze zo duur maken dat veel mensen ze niet kunnen betalen, of bouwgrond….nee, mij praat je geen schuldgevoel aan, ik zal eten, de mijnen zullen eten.

     Als onze medeburgers eerlijk waren en niet hebzuchtig en achterbaks hadden we een andere wereld, maar helaas is de realiteit dus anders….en dus moet je jezelf beschermen…menselijke natuur….en mensen zijn klootzakken.

     • Ja 100% gelijk,ik ben ook zeer goed voorbereid op alles en ga straks de jankende gewaarschuwde mensen ook echt niet helpen,sla ze met mijn deegroller bij de voordeur weg!Nu wordt ik nog uitgelachen als ik seintjes geef,maar ik lach als laatste!

    • Zoek maar eens op hoe mensen zich gedroegen tijdens de oorlog in Joegoslavie. toen er geen eten en verwarming was…
     Of gelijk welke andere oorlog…

    • Preppen is je zelfredzaamheid vergroten in geval van lastige situaties, zowel door kennis als door goederen die je nodig hebt om (een periode) te overleven.
     Ik zie daar niets asociaals in en ook geen egoisme.

     Sterker nog, ik zie dit als een plicht! Wat denk jij dat de mensen gaan doen als ze honger krijgen? In een hoekje zielig dood gaan? Nee, die staan bij jou aan de deur om je laatste kruimel brood af te pakken, desnoods met geweld. En dan heb ik het niet over toch al gewetenloze criminele organisaties die met het ontbreken van hulpdiensten een andere manier van inkomen vinden.

     Als iedereen zou preppen dan zou je bij een calamiteit in ieder geval, qua voeding en zelfredzaamheid, de ruimte hebben om samen te komen. Dan is de nood minder hoog en daarmee de kans op escalatie kleiner.

     Met preppen snaai je niks weg, het is wat anders dan hamsteren. Ik betaal gewoon voor mijn spullen, en ik hamster geen wc papier 😉 Daarnaast moet je bij preppen niet alleen denken aan voedsel, maar aan basic zaken zoals licht, warmte, verbandmateriaal, veilig drinkwater, onderkomen en de spullen om ze te genereren.

     Ik vraag me af wat jij gaat doen, onvoorbereid, als shit the fan hits.

    • Hoi Kim Bakker,

     Dank je wel voor je post. Laat mij m even goed lezen en van commentaar voorzien om te checken of ik je goed begrijp.

     ”Preppen is het op een pathologische manier uiten van het ervaren van een gebrek aan sociale cohesie (samwenhang)” Mijn vertaling is deze. Als je in een gebied woont dat beneden NAP ligt en je koopt een bootje om in het geval van overstroming je weg kan komen ben je een aso want je vertrouwt niet op je omgeving? Of dat als je een openhaard hebt om minder afhankelijk te zijn voor je verwarming ben je een aso?

     Ik zou je verder graag uitnodigen om in kanswijken te gaan wonen om ze de geneugden van sociale cohesie te gaan ervaren. Tips zijn Kanalen Eiland in Utrecht, Schilderswijk in Den Haag en natuurlijk delen van Rotterdam Zuid. Niet gaan zitten vingertje wapperen vanuit Wasenaar he!

     We gaan verder ”Ondertussen is het wel één van de meest extreme uitingen van egoisme.” Tja. ik kan je aanraden om volledig afhankelijk te zijn. Ik kan je adviseren om een ”toeslagen affaire” gezin te adopteren. Leer zo hoe fijn het is om niet egoistisch te zijn. Je ervaart meteen de geneugden van afhankelijkheid. Een andere optie is om gewoon een jaar geen inkomsten te hebben en spaargeld. Boek het aan mij over, een goed doel of neem je geld op en verbrand het. Maakt niet uit hoe en je zal de geneugden van sociale cohese mogen ervaren!

     We gaan door!

     ”Het ziekelijke is namelijk dat men het maatschappelijke gemis wat men ervaart door associaal gedrag (preppen) zelf in de hand werkt.” Deze snap ik niet, kan je m verhelderen? Dit lijkt mij nogal in tegenspraak wat je net stelde. Je kan vertrouwen op de sociale cohesie en nu zeg je dat dat ontbreekt en dus mensen aanzet om voor zichzelf op te komen? Je lijkt dat te zeggen maar corrigeer me als ik het mis heb.

     ”Het vertrouwen in de mens ontbreekt volkomen.”. Lijkt mij juist dat mensen die preppen heel veel vertrouwen in zichzelf hebben. Zoals ik het begrijp ook in mensen in hun omgeving. Je hebt waarschijnlijk gelijk dat ze weinig tot geen enkel vertrouwen hebben in zeg, banken, politici, vreemdelingen etc. Ga lekker een avondje in de ”kanswijken” die ik eerder noemde rondwandelen. Wees vooral schaars gekleed met goed gevulde beurs. Heb vertrouwen in de mens. Wees blij met 0% rente op de spaarrekening met 17%+ inflatie. Heb vertrouwen in de politici dat ze je geld niet jatten via inflatie! Ga het doen en do as you say!

     ”Ten tijde van crisis zijn mensen geneigd elkaar te helpen omdat mensen nu eenmaal sociaal zijn. De prepper heeft daar geen vertrouwen in.” Kom nou zeg. Hoe wil je mensen helpen als je niets hebt en je nergens op hebt voorbereid? Om het eerder genoemde bootje te noemen. JIj hebt geen boot en verwijt degenen die wel een boot hebben ter voorbereiding aso’s zijn en nu claim je dat je op dat bootje wil meevaren? Als ik die boot had zou ik je keihard in je gezicht uitlachen als je wil meevaren ook al is er plek. Sorry hoor, het is het een of het ander.

     ”Er is echt geen betere manier aan de maatschappaij te tonen wie je bent dan door nog voor de daadwerkelijke verwachtte crisis uitbreekt zoveel mogelijk goederen proberen weg te snaaien en dat gedrag te propageren.” Dussss iemand ziet een potentieel probleem onstaan. Die persoon bereid zich voor terwijl er geen tekorten zijn. Dat is aso. Zeker omdat die persoon geen noodzaak heeft voor de dingen waar er tekorten van zijn dus minder vraag? Ik kan je adviseren een cursusje economie te volgen.

     Groeten,
     Hugo

    • Ten tijde van crisis zijn mensen geneigd elkaar te helpen omdat mensen nu eenmaal sociaal zijn.

     Je vergist je enorm Kim. Mensen worden beesten en egoisten als ze honger hebben.

    • Kim. U schijnt niet te weten wat prepping inhoud.
     De mensen in de 2de wereld oorlog hadden allemaal een goede voorraad eten in huis.dat was normaal. U bent of een door and door socialist of u heeft geen hersens.
     Maar het zal het laatste wel zijn , na al die prikken je heb gehad .

    • @ Kim Bakker
     Wat een gelul draadje .
     Denk je nu echt dat je geneuzel Quote”Ondertussen is het wel één van de meest extreme uitingen van egoisme. Het ziekelijke is namelijk dat men het maatschappelijke gemis wat men ervaart door associaal gedrag (preppen) zelf in de hand werkt.) iets los maakt .
     En daarna ga je nog ff fijn op de ander in door ze als hersenloos te beschrijven .
     Kanloos .👎

    • Kletskoek.
     Preppen is een vorm van zelfvertrouwen en zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid ipv afhankelijk te willen zijn van de overheid.
     Plus dat ik de voorkeur geef aan eigen verbouwde groenten, mijn eigen vlees en eieren van mijn eigen kippen zodat ik niet helemaal overspoeld wordt met allerlei gore toevoegingen aan mijn eten.
     Als er wat gebeurt (tornado hier in Pennsylvania bv, stroomuitval door storm, ingesneeuwd of wat dan ook) hoef ik dus niet in paniek te raken omdat ik in staat ben mij en mijn gezin nog steeds te onderhouden.
     Dat geldt voor voedsel, vaardigheden, verwarming en meer.
     Egoistisch zijn is jezelf afhankelijk maken van anderen en/of de overheid omdat je zelf te beroerd bent om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en dan als er wat gebeurt gaat staan janken dat diegenen die wel hun verantwoordelijkheid hebben genomen jou moet verzorgen. Ik zie daar geen verschil in tussen dat soort figuren en de asielparasieten die nu in luxe in 5-sterren hotels en cruiseschepen leven.

    • al gezien wat black outs in amerika in de grote steden….black outs die enkele uren duren, doet met mensen???
     op nog geen half uurtje tijd is dat laagje vernis dat we ‘beschaving’ noemen verdwenen en neemt het egocentristische beest in de mens over…
     grote steden zoals LA, San Francisco hebben al meerdere keren urenlange black outs (geen stroom) gekend en in een half uur tijd verandert de ‘sociale’ mens in een beest.er wordt geroofd, geplunderd, verkracht, gemoord, rekeningen vereffend dat het niet te doen is en vooral ontzettend naïeve mensen zoals jij zijn daar de dupe van….
     blijf maar rustig verder fantaseren…
     ps..een ‘asociale’ prepper zijnde kan je me op quasi alle protestmarsen vinden…ook marsen die gaan over het beschermen van ONZE (dus ook die van jou) grondwettelijke rechten…
     me dunkt dat je ontzettend achterlijke gedachten hebt over ‘den prepper’

    • Hoi Tetris ,

     Natuurlijk kan je als je geen cent te makken hebt jezelf ook voorbereiden. Is het veel lastiger dan als je veel geld hebt. Natuurlijk. Maar wees creatief. Ga naar de rijke buurten en doorzoek die wijken op grof vuil en de containers.. Het is bizar wat ze weggooien allemaal weggooien ipv op marktplaats zetten. Ook na kerst is het bingo. Echt, fonkel nieuwe serviezen, stofzuigers etc in doos. Shoopen bij grof vuil (is redelijk wat niet grof vuil maar minder geweldig als bovenstaande maar een optie. Dit is voor stadsbewoners. Met die opbrengsten kan je dingen kopen om je voor te bereeiden. Misschien vind je wel dingen die je helpen!

     Als je op het platteland woont heb je altijd de optie om je werk gratis aan een boer aan te bieden. Zeg dat je het leuk vind, geestelijk nodig hebt of wat dan ook. Heb je een uitkering dat stelt dat je niet mag werken, je krijgt ”instanties” heel makkelijk zo ver dat dat wel mag. Of het nou voor bezigheid en onder de mensen zijn is. Of werkervairing. Of geestelijke gezondheid etc etc. Je zal idingen toegestopt krijgen. Als het echt mis gaat ken je iemand die dingen produceert.

     Wees creatief en iedereen kan zich voorbereiden. Vast niet zo goed als miljardairs maar he, alles beter dan alles wat op ons afkomt laten gebeuren!

     Als je andere ideeen kan gebruiken, laat het even weten want ik heb er nog een paar!

     Groeten,
     Hugo

  • voor zover ik het begrepen had, zijn die vaccins GEEN mrna vaccins, groot verschil…..ze kunnen misschien wel bezig zijn met het ontwikkelen van mrna ‘vaxxins’, maar het feit blijft dat ‘sputnik’ nog steeds gebaseerd is op het oude principe….
   ik zie hier veel commentaar van mensen over ‘preppers’…we zouden ‘egoistisch’,’asociaal’ zijn enzomeer…
   aan al die mensen die dat beweren, hoeveel van hen gaan geregeld de straat op om te protesteren en demonstreren tegen de waanzin? (hysteriewaanzin de voorbije twee jaar), nu deze onzinnige inmenging in iets waar we ons niet mee te moeien hebben…..
   hoeveel van hen hebben er de afgelopen paar jaar geregeld een pak slaag geriskeerd van robocops en aanverwanten??
   egoistisch??? asociaal??? we kwamen en komen ook (en eigenlijk…VOORAL) voor JULLIE rechten op….
   waar zijn jullie eigenlijk in gans dat verhaal???? op het gemak in de luie zetel jullie aan het afvragen of jullie niet nog een pallet met wcpapier moeten gaan halen uit schrik voor een griepvirusje??
   heel wat van jullie zouden beter ’s twee keer nadenken vooraleer iets te stellen, zeker als het over iets gaat waar jullie OVERDUIDELIJK geen bal van begrepen hebben…
   mvg een ‘asociale’, ‘egoïstische’ prepper..

 5. Niet in die angst porno trappen. Deze gecreëerde dreigementen zijn een herhaling van corona.

  De kans dat de banken totaal instorten is vele maken grotere dan een nucleaire oorlog.

  Vooral ver weg blijven van die angst porno

 6. Nou, ik haal de 🍾 maar uit de koelkast, en de 🍿uit de voorraad kast, ik ga daar even lekker voor zitten. Wordt onderhand wel tijd, dit is namelijk mijn vierde fles alweer, bij de vorige drie gebeurde er ook al niets, dus ik zou zeggen, hit the button bitches! ☢️

  Zal mijn telefoon even uitzetten 📴 don’t disturb…

  Op to Armageddon! En denk er om he’ handjes boven het hoofd bij impact. 🙆‍♂️ Of was dat voor iets anders… 🤔 Naja, boeie!

 7. Corona was een mooie tijd achteraf gezien.
  Leven en laten leven was altijd mijn motto, nou dat hebben we gemerkt.
  Nu na 2.5 jaar weet je wie vrienden zijn en wie niet meer zelf kan denken, tot agressie toe.
  Dus het is gewoon ieder voor zich, ga maar eens een paar Mad Max kijken, dus als je prept, zorg voor verdediging, want al die slaapmutsen willen straks jou spullen.
  En al die WC papier hamsteraars, zijn er nu van overtuigt dat big Vlad met de rug tegen de muur staat en die gaan straks hun achterkant met de hand schoonmaken, als die niet vast vriest.

 8. Iedereen’ is voor zichzelf bezig 💰 : was al mijn ervaring voor Corona , alleen extremer geworden , graaien artsen, zie ik als grootste blub als voorbeeld . Gaan over lijken.

  Preppen is logisch gevolg .heeft wel beperkingen. Aan je voorraad heb je niets als je huis instort / wegstroomt.
  De trollen , die het over liefde en sociale cohesie hebben in deze tijd zitten er warmpjes bij.
  Hebben een goede inkomsten bron ws van belasting geld, lange ellebogen,
  veel gezever. vinden doorgaans marxisme goed plan “ we hebben het ‘ veel’ te goed ; ‘hebben nooit iets gedeeld’ – past niet in hun lifestyle.
  Maar met uit hun nek kletsen – komen ze deze oorlog zeker te boven , ten koste van de gevers

 9. WIJ ALS VOLK GAAN GRONDIG AAN DE SLAG WIE ER VERANTORDELIJK IS .WAT WE MET ZE DOEN DAT WIL JE NIET WETEN DE ERGSTE VAN ERGSTE VAN ERGSTE
  ZIJ ZIJN SCULDIG VOOR CRISIS EN DAT BEDOEL IK ELITE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in