Er komt een kernoorlog als wij op deze weg voortgaan. Bijna elke dag krijgen we meer nieuws over hoe beide partijen het conflict in Oekraïne laten escaleren. Als het Westerse volk werkelijk begreep wat er op het spel stond, dan zouden er nu in elke grote stad van het Westen grote protesten in de straten zijn. Maar dat is niet zo. De meesten van ons zijn er volkomen van overtuigd dat onze leiders in Oekraïne kunnen doen wat zij willen zonder een atoomoorlog te ontketenen. Maar de Russen zien dat heel anders. Op de Russische televisie wordt eindeloos gediscussieerd over hoe de oorlog in Oekraïne eigenlijk een proxy-oorlog is tussen de Verenigde Staten en Rusland, en pundits bespreken openlijk de mogelijkheid dat er uiteindelijk kernwapens gebruikt zullen worden. Op de Russische televisie is zelfs gesproken over de vernietiging van specifieke Westerse steden, maar de meeste mensen horen daar nooit iets over, schrijft Michael Snyder.

In een nucleair conflict heeft de partij die het eerst haar wapens gebruikt de meeste kans om te overleven, en de Russen begrijpen dat heel goed.

Als het erop aankomt, zullen de Russen niet aarzelen om toe te slaan als zij denken dat een kernoorlog onvermijdelijk is geworden.

Wij moeten deze waanzin dus stoppen nu het nog kan.

Helaas schijnen onze leiders er geen belang bij te hebben om het conflict in Oekraïne te beëindigen. In plaats daarvan blijven zij gewoon dingen doen om de spanningen nog verder op te voeren.

Deze week kondigde Joe Biden aan dat de V.S. “nog eens duizenden troepen” naar Oost-Europa zullen sturen…

Amerika zal duizenden extra troepen naar Europa sturen, samen met gevechtsvliegtuigen, luchtafweergeschut en schepen, kondigde Joe Biden vandaag aan, nu de NAVO haar oostflank versterkt in een nieuw IJzeren Gordijn om het continent tegen Rusland te beschermen.

Joe Biden, die vandaag op een NAVO-top in Madrid sprak, kondigde de oprichting aan van een nieuwe basis voor het Amerikaanse Vijfde Legerkorps in Polen – de eerste permanente Amerikaanse basis in het land – samen met 3.000 extra soldaten die naar Roemenië zullen worden gezonden en “versterkte” troepenrotaties voor de Baltische staten Estland, Letland en Litouwen.

Deze toezegging van Biden maakt deel uit van een algemene inspanning van de NAVO om het totale aantal “high readiness forces” in Europa te verhogen tot “ruim boven de 300.000“…

  Hoe zit het met het Oekraïense "tegenoffensief"?

De NAVO zal haar gevechtsgroepen in het oostelijk deel van het bondgenootschap uitbreiden tot het niveau van brigades, zo heeft de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, maandag aangekondigd.

“Wij zullen het aantal hoge paraatheidstroepen verhogen tot ruim boven de 300.000,” zei hij op een nieuwsconferentie in Brussel.

Dit omvat “meer vooraf gepositioneerd materieel en militaire voorraden; meer vooruitgeschoven capaciteiten, zoals luchtverdediging; versterkte bevelvoering en controle, en verbeterde verdedigingsplannen met troepen die vooraf zijn toegewezen om specifieke bondgenoten te verdedigen,” voegde Stoltenberg eraan toe.

Voor de Russen lijkt dit op een potentiële invasiemacht.

Natuurlijk blijven de Russen ook dingen doen om het conflict te laten escaleren. Zo heeft Vladimir Poetin bijvoorbeeld zojuist aangekondigd dat de Russen “ballistische raketten met kerncapaciteit” in Wit-Rusland zullen plaatsen…

Rusland is van plan om ballistische raketten met kerncapaciteit te plaatsen in Wit-Rusland, een Russische NAVO-buur, die de troepen huisvestte die Oekraïne binnenvielen en Kiev aanvielen.

Die plaatsing van raketten zou de trend voortzetten dat de Russische president Vladimir Poetin Wit-Rusland ondergeschikt maakt aan zijn visie van een door het Kremlin geleide “uniestaat”, en tegelijk een onheilspellend signaal zendt naar de NAVO – misschien vooral naar Polen en Litouwen, wier grenzen Wit-Rusland scheiden van Kaliningrad, de Russische exclave bij de Oostzee.

“Onze beslissing is genomen: Wij zullen in de komende maanden een aantal tactische raketsystemen Iskander-M aan Wit-Rusland overdragen,” zei Poetin tijdens een ontmoeting met de Wit-Russische dictator Alexander Loekasjenko. “Die kunnen ballistische en kruisraketten met conventionele en nucleaire kernkoppen afvuren.”

De Russen hebben ook gesuggereerd dat Cuba ook een goede plaats voor raketten zou kunnen zijn.

Als u uw geschiedenis kent, zou dat enkele alarmbellen moeten doen rinkelen.

Er gebeurt op dit ogenblik zoveel, maar de meeste mensen letten niet op.

Op dit ogenblik levert de VS meer geld voor de oorlog in Oekraïne dan wie ook, meer wapens voor de oorlog in Oekraïne dan wie ook, en meer inlichtingen voor de oorlog in Oekraïne dan wie ook.

De Oekraïners zorgen voor de lijken, maar het zijn de V.S. die werkelijk de touwtjes in handen hebben.

En dankzij de New York Times zijn wij te weten gekomen dat CIA-agenten de hele oorlog lang in het geheim op het terrein in Oekraïne hebben geopereerd…

  Poetin's 4D schaak: Westen verliest oorlog op vier fronten na ruzie zoeken met Rusland

Terwijl de Russische troepen doorgaan met een slopende campagne om Oost-Oekraïne in te nemen, hangt het vermogen van de natie om de aanval te weerstaan meer dan ooit af van de hulp van de Verenigde Staten en haar bondgenoten – met inbegrip van een heimelijk netwerk van commando’s en spionnen die zich haasten om wapens, inlichtingen en training te verschaffen, volgens Amerikaanse en Europese functionarissen.

Veel van dit werk gebeurt buiten Oekraïne, op bases in Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië, bijvoorbeeld. Maar zelfs nu de regering-Biden verklaard heeft geen Amerikaanse troepen in Oekraïne te zullen inzetten, is een deel van het C.I.A.-personeel in het geheim in het land blijven werken, meestal in de hoofdstad Kiev, en geeft leiding aan een groot deel van de enorme hoeveelheden inlichtingen die de Verenigde Staten met de Oekraïense strijdkrachten delen, volgens huidige en vroegere functionarissen.

Maar ondanks alle hulp die Oekraïne van de Verenigde Staten heeft gekregen, blijven de Russen zo ongeveer elke dag meer terrein veroveren.

In plaats van toe te geven dat de Oekraïners in een strijd verwikkeld zijn die zij onmogelijk kunnen winnen en naar een vreedzame uitweg te zoeken, blijven onze leiders de teugels maar aanhalen.

En op dit punt gaat het Congres het Pentagon en de CIA letterlijk alles geven wat zij willen voor de oorlog in Oekraïne…

“Ik denk niet dat de mensen zich realiseren dat op dit moment de kraan van het Congres helemaal open staat. Geld, wap, intel, wat ze maar nodig hebben,” twitterde Jack Murphy, journalist en Irak/Afghanistan-veteraan. “Het Amerikaanse publiek wordt niet naar behoren geïnformeerd over wat onze regering van plan is, want in principe krijgt elke operatie die DOD/CIA voorstelt groen licht.”

De enige manier waarop een overweldigende Russische overwinning op dit moment voorkomen kan worden, zou zijn dat de Verenigde Staten zich veel meer met de oorlog gaan bemoeien.

Maar als wij ons steeds dieper in dit conflict gaan mengen, zullen de Verenigde Staten en Rusland op een gegeven ogenblik op elkaar gaan schieten.

En als het zover is, kan het heel snel tot een nucleaire oorlog komen.

U denkt misschien dat het geen zin heeft bezorgd te zijn over een nucleaire oorlog, want als die uitbreekt, zijn wij toch allemaal dood.

Als dat is wat u denkt, dan hebt u het helemaal mis.

Studies hebben uitgewezen dat slechts ongeveer 20 procent van alle Amerikanen onmiddellijk gedood zou worden door een volledige nucleaire uitwisseling. Hier is een voorbeeld

  De EU is boos: De VS profiteren van de oorlog ten koste van de EU

Deze volledige kernoorlog zou naar schatting 770 miljoen directe doden veroorzaken en 180 Tg roet genereren door brandende steden en bossen. In de VS zou ongeveer de helft van de bevolking zich binnen 5 km van een ground zero bevinden, en een vijfde van de burgers van het land zou regelrecht gedood worden.

Maar dat wil niet zeggen dat de meesten van ons het zouden overleven.

Uiteindelijk zou de overgrote meerderheid van de bevolking langzaam verhongeren.

Een volledige nucleaire uitwisseling zou een “nucleaire winter” veroorzaken en er zou gedurende langere tijd heel weinig voedsel verbouwd kunnen worden…

In een latere studie, gepubliceerd in 2019, werd gekeken naar een vergelijkbare, maar iets lagere roetinjectie van 150 Tg in de atmosfeer na een kernoorlog op gelijke schaal. De verwoesting veroorzaakt zo veel rook dat slechts 30-40 procent van het zonlicht het aardoppervlak bereikt gedurende de daaropvolgende zes maanden.

Er volgt een enorme temperatuurdaling, waarbij het weer de hele daaropvolgende zomer op het Noordelijk halfrond onder het vriespunt blijft. In Iowa bijvoorbeeld laat het model zien dat de temperaturen 730 dagen achtereen onder 0°C blijven. Er is geen groeiseizoen. Dit is een echte nucleaire winter.

Men zou dus kunnen aanvoeren dat degenen die tijdens een toekomstige atoomwisseling worden weggevaagd, eigenlijk de gelukkigen zullen zijn.

Kunt u zich de verschrikking voorstellen om uw familie langzaam te zien verhongeren in een wereld die helemaal gek geworden is?

Zover mogen wij het niet laten komen.

Wij moeten proberen een vreedzame oplossing te vinden voor het conflict in Oekraïne, nu het nog kan.

Helaas heeft Joe Biden zich omringd met het slechtste team voor buitenlands beleid in de geschiedenis van de V.S., en zij schijnen het te hebben uitgesloten dat wij een manier vinden om vrede met de Russen te hebben.

Wij blijven dus op een nucleair cataclysme afstevenen, en slechts weinigen van ons schijnen zelfs maar geïnteresseerd te zijn in een koerswijziging.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Russische senator dringt aan op raketaanvallen op V.S.-bases in EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Globalisme sekte: De Grote Reset en zijn “Endlösung” voor “Nutteloze Mensen”
Volgend artikelRussische troepen verlaten vrijwillig Slangeneiland uit “goede wil voor de organisatie van humanitaire corridors” – Zelensky pretendeert een “grote overwinning” 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • Was de NATO maar bang want dan kun je tenminste spreken van een menselijke emotie.
   Maar daar heeft de NATO een chronisch gebrek aan, net zoals een totaal gebrek aan gezond verstand.
   Amerika waant zichzelf onoverwinnelijk in een oorlog want hun genieën met hun computer oorlog spelletjes hebben dat “bewezen”. Rambo en dat soort helden winnen altijd.
   Dat ze nog nooit een echte oorlog gewonnen hebben komt door Poetin want die gooit altijd roet in hun eten.

 1. Nucleaire wapens zijn waarschijnlijk net zo niet bestaand als covid-19, opwarming van de aarde door CO2, space aliens, het International Space Station, white supremacy, enzovoort.

 2. Poetin heeft een stalen zelfbeheersing, en handelt rationeel.
  Maar pas op: iedereen heeft een breekpunt; en dan stoppen sommige landen te bestaan.
  Satan 2 is zijn vriendje…

 3. Hoog tijd dat de nato opgerold wordt en dit dement VS fossiel buitenstampen zoniet zal Poetin zijn geduld uitgeput raken en zullen we allen wegsmelten

 4. Waar we de komende weken of hoogstens maanden waarschijnlijk getuige van zullen zijn is de volledige overgave van Europa; daar zijn meerdere bronnen het over eens.

  Maar, volgens zowel de NSA als MI6, kwam de wereld zondagavond heel dicht bij een volledige thermonucleaire oorlog toen Rusland vier nucleaire bommenwerpers de lucht in stuurde terwijl de presidentiële avatar Vladimir Poetin haastig naar een ondergrondse schuilplaats werd gebracht.

  Dit gebeurde nadat Rusland alle Europese militaire satellieten had uitgeschakeld om de Westerse verdediging blind te maken, zeggen de bronnen.

  lees verder met Benjamin Fullford. op vwakkere mensen

 5. “Er komt een kernoorlog als wij op deze weg voortgaan.”

  *Gaap* Schiet dan eens op, duurt veel te lang allemaal. ☢️

 6. Eerst Kramatorsk en dan consolideren. Tegen het najaar komen de mogelijke bestandslijnen in beeld, pas als een bestandslijn aanvaard kan worden is er uitzicht op onderhandelen. Tot dan zal er over en weer met artillerie en raketten gebombardeerd worden om elkaar zoveel mogelijk te verzwakken. Maar eerst Kramatorsk onder Russische controle. Odessa is vermoedelijk te zwaar bewapend en versterkt om nog in te nemen, tenzij met een veldslag van epische wereldoorlogproporties. Mogelijk deze winter?
  Hier of daar een kernbom zou kunnen hoor, maar een echte kernoorlog gebeurt pas als een partij echt verliest.

 7. Het eerste probleem is dat ALLE voorspellingen over hoe het er na een kernoorlog uit zou zien en hoe lang dat zou duren zijn gegenereerd door computermodellen, gebaseerd op aannames. We hebben eerder gezien dat veel modellen en gruwelijk naast zitten.
  Dan de vraag hoe de radioactiviteit zich mogelijk verspreid en wat de gevolgen daarvan zijn. Er zijn aannames, maar geen harde data. En wat met water? Zelfde probleem.
  Als het zou gaan om 3-5 jaar geen groeiseizoen, nou ja dat kan ik met mijn gezin (en groep) overleven. Wij hebben voor jaren voedsel. Water is anders, ik heb voldoende opslag voor 6 maanden, en voldoende filtercapaciteit voor jaren voor mijn gezin en dan nog extra, maar dat filtert geen radioactiviteit voor zover ik weet.
  Zaaigoed is ook geen probleem. Maar wat de bodem produceert na zo’n gebeurtenis is de vraag. Het gebied rond Tsjernobil lijkt wat natuur betreft goed te herstellen, ondanks hoge stralinsniveau’s.
  Dan de vraag hoe en of die nucleaire winter het klimaat permanent beinvloed. Stel 3 jaar veel minder zonlicht, dat betekent dat de ijskappen enorm tienemen, die dan later meer zonlicht reflecteren en dus een zelfversterkend effect in gang zouden kunnen zetten. Hoewel dat ook een aanname is.
  Ik kan alleen maar stellen dat wij zo goed mogelijk voorbereid zijn, dankzij een groep gelijkgestemden met vrij diverse vaardigheden en vrij uitgebreide voorraden. Of dat genoeg is? Wie weet.

 8. Frontnieuws, in je eerste paragraaf, laatste zin, dat is compleet niet wat die schrijver schreef. Hij zegt letterlijk: “Amerikaanse steden” en “het Amerikaanse volk” is zich er niet van bewust. Jij vertaalt het naar “het Westen” en “de mensen”, om ons angst in te praten ofzo?

 9. Ik denk dat Putin en Trump een soort van overeenstemming hebben. In november zijn er de tussentijdse verkiezingen in de VS . Als de Republiekeinen de Senaat en de House weten te winnen, zal ieder wetsvoorstel van de democraten in de prullenbak belanden. Dan nog twee jaar door emmeren tot de nieuwe presidentsverkiezingen. Word Trump opnieuw president dan wordt de lucht zeer snel geklaard tussen Rusland en de VS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in