De Oekraïense tv-presentator Fahruddin Sharafmal heeft de ether opgezocht om de genocide op Russische kinderen te eisen, waarbij hij top nazi Adolf Eichmann citeerde toen hij opriep tot het “doden van kinderen”. Ja, echt waar, schrijft Paul Watson.

Sharafmal uitte de verachtelijke opmerkingen tijdens een segment op de nieuwszender Channel 24.

“Ik weet dat ik als journalist objectief moet zijn, ik moet evenwichtig zijn, om u met een koud hart informatie te kunnen melden, maar om u de waarheid te zeggen, het is nu erg moeilijk om vol te houden, vooral in een tijd als deze, en aangezien wij in Rusland nazi’s, fascisten, enzovoort genoemd worden – zal ik mijzelf toestaan om Adolf Eichmann te citeren, die zei dat om een volk te vernietigen, je in de eerste plaats kinderen moet vernietigen. Want als je hun ouders doodt, zullen de kinderen opgroeien en wraak nemen. Door kinderen te doden – zullen zij nooit opgroeien en zal de natie verdwijnen,” zei Sharafmal.

Vervolgens beweerde hij dat hij persoonlijk Russische kinderen zou doden.

“De Strijdkrachten van Oekraïne kunnen geen Russische kinderen doden, want dat is verboden volgens de oorlogsregels, en het is verboden volgens verschillende verdragen, waaronder het Verdrag van Genève. Maar ik ben niet van de Strijdkrachten van Oekraïne. En als ik de kans krijg om de Russen uit te schakelen, dan zal ik dat zeker doen.”

“Omdat u mij een nazi noemt, hang ik de leer van Adolf Eichmann aan, en ik zal alles doen wat in mijn macht ligt om ervoor te zorgen dat u en uw kinderen nooit meer op deze aarde zullen leven.”

  Door Rusland geleide troepen claimen nieuwe overwinningen aan Donbass frontlinies (Video's)

En als u nog twijfels had over de bedoelingen van Sharafmal, maakte hij opnieuw duidelijk dat hij Russische gezinnen wilde “afslachten”.

“Wij hebben de overwinning nodig,” zei Sharafmal. “En als wij daarvoor al uw families moeten afslachten – dan zal ik een van de eersten zijn om het te doen. Eer aan de natie! En hoop dat er nooit meer zo’n natie als Rusland en de Russen op deze aarde zullen zijn. Want het is gewoon tuig dat dit land aan het verwoesten is. Als de Oekraïners de kans krijgen, wat ze in feite nu doen, om de Moskovieten te vernietigen, af te slachten, te doden, te wurgen. En ik hoop dat iedereen zijn steentje bijdraagt en ten minste één Moskal omlegt.”

Kanaal 24 wordt gecontroleerd door Kateryna Kit-Sadova, de vrouw van de burgemeester van Lviv, Andriy Sadovyi, volgens Wikipedia.

De genocidale tirade wordt ook zonder enige censuur naar YouTube geüpload, ondanks het feit dat YouTube eerder een waarschuwing “aanstootgevende inhoud” gaf bij een interview met Fox News, waarin Tulsi Gabbard de “oorlogsmachine” aan de kaak stelde.

Nadat het Special Operations Command van Oekraïne op Facebook hun plannen bekendmaakte om oorlogsmisdaden te gaan plegen, gaf Facebook een persbericht uit waarin stond dat ze zouden toestaan dat het platform gebruikt wordt om op te roepen tot geweld tegen Russen.

  Totalitaire mediacensuur in Europa krijgt goedkeuring van EU-rechtbank

Vergeet niet Oekraïne te steunen, linksen en liberalen, allemaal!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne begint Russische krijgsgevangenen te executeren: “Zullen als varkens worden afgeslacht”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSaudi-Arabië wil olie in Chinese yuan tariferen: “Zou de dominantie van de Amerikaanse dollar breken”
Volgend artikelEen Russische aanval doodt buitenlandse strijders in Oekraïne – “De buitenlandse strijders – zij worden gewoon gebruikt als kanonnenvoer”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • Docu Juri Lina. Precies wat de joodse bolsjevistische communisten in Rusland deden tt van de Bolsjevistische revolutie. Overigens doen chimpansees dat nu ook bij mensenbabies. Gezien het feit dat de lokale bevolking steeds meer van hun grondgebied steelt, verbrand en tot landbouwgrond maakt. De vraag is of er geen Satanisme achter zit. Het eeuwenoude offeren van kinderen aan Moloch.

   • Wat er aan Moloch “geofferd”wed waren doodgeboren kinderen en miskramen. In Babylon.

   • Had je anders verwacht van de linkse honden als rutte en Kaag? Hamas, isis, Witte Helmen enu Zelensky

 1. De namen zijn all bekend en ze moeten nu all weten dat ze krijgen allen voor zulke beestachtige uitspraken..in alle beste geval..kogel. Van andere kant ze geven een juiste beeld van Ukraine..

  • Deels Joodse Himmler die streed tegen het judeo christendom wat de landen had overgenomen. Wilde terug naar de oude germaanse goden. Schreef daar gedichten over. Het christendom werd trouwens afgedwongen in NL en ging gepaard met genocide. Hele Keltische stammen werden uitgeroeid en erna gedwongen zich verder te identificeren als Germaanse stammen. Germania een heel klein staatje ten noorden van Parijs. Door Rome aan huursoldaten gegeven. In Duitsland worden Friezen nu als een Germaanse stam geidentificeerd. De eersten die in NL woonden, na de vernietiging van Doggerland, een grote overstroming, mogelijk inslag of inslagen van asteroide. Een verschil in waterhoogte van soms 70 meter. Interessant is Frislandt op de Mercator map getekend. Friezen kwamen van elders. Maar wie waren de Germanen??? Of ook een fake gecreeerd volk.

 2. Zover zijn we nu als maatschappij gezonken.
  Oproepen tot genocide!
  Dit is een groot schandaal.
  Te erg voor woorden.
  Maar ja wat wil je als zelfs de grootste internet giganten uit sentiment dergelijke oproepen doen.
  En censureren wat hun niet aanstaat.

  Het is tegenwoordig “ WOKE “ om zulke laffe schandalige dingen te zeggen.
  Maar hier wordt het probleem niet mee opgelost eerder verergert.

  • Hypocriet na 4,5 millioen dode Vietnamezen, plus Irakezen, Syriers etc. etc. De USA heeft met al zijn invasies in soevereine landen millioenen mensen gegenocideerd. Interessant is ook Fallujah and Birthdefects. door illegaal gebruik wapens door US militairen en witte fosfor.
   Op dit moment voert Zegveld een proces tegen de NL staat wegens het bombarderen van een fabriek met autobommen. De US info klopte niet en er lag veel meer dan gezegd. De hele wijk daar werd opgeblazen. In Afghanistan is door het tegenhouden van geldstromen extreme honger in ijskoude tenten. Ook daar veel kinderen het slachtoffer. Dichterbij. In de UK werd onderzoek gedaan naar de effecten van duitse bombardementen op kinderen. Hier in NL werd geen enkel onderzoek gedaan naar de effecten op kinderen na het WW II duitse bombardement. Mijn twee oudste zussen. Een stad zonder hart. 1 straat verschil of ik was er nooit geweest. Interessant zijn getuigenissen van volwassenen die destijds kind waren in de Soundcloud.

 3. In de oude tijden was het standaard: als een stad genomen werd, werden alle mannen en manlijkekinderen afgemaakt.

  In het Ottomaanse rijk: als een sultan werd opgevolgd, was zijn eerste plicht al zijn half broertjes en zusjes de keel af te snijden en de lijken op straat te gooien.
  Later werdende turken beschaafd, en deden ze dat op een kerkhof.

  Doel ervan: voorkomen van wraak cq burgeroorlogen.
  Het was effectief…..

 4. Zelensky is een pion van de CABAL , waar rutte ook lid van is , hij niet alleen , bijna de gehele politici en aanverwanten , rechters , commissarissen , eu ambtenaren ( ongekozen ambtenaren die de wetten indienen , waar elke wel gekozen ambtenaar ,, ja op zegt ,, heerlijk democratie ) , koningshuis , Shell = beatrix , zorreguieta , hoge ( wat een raar woord )politie ambtenaren , over een tijdje kunnen we niet meer klagen , blij te zien dat sommige ogen opengaan , misschien te laat tegen die tijd , luiheid is nog meer onze vijand dan corruptie .

 5. Walgelijke rotvent, hopelijk zullen deze opmerkingen niet vergeten worden, hoe dit conflict ook afloopt.
  Mensen die aan kinderen komen zijn het schuim der aarde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in