Telkens weer berichten onze media en ook de staatstelevisie vol lof over heldhaftige Oekraïense meisjes die molotovcocktails maken om Russische soldaten mee te verbranden.

Terwijl Poetin in het Oekraïne-conflict nog steeds wil afdwingen dat de Krim en Donbass als Russisch grondgebied worden erkend en dat Oekraïne neutraal wordt en zich niet bij de NAVO aansluit, blijft het Westen aan zijn wielen draaien, schrijft Von Kewil.

Correctiv, in dit zeldzame geval waarschijnlijk correct, meldt momenteel 824 sancties tegen Rusland sinds 22.2.2022 en 3009 sancties sinds maart 2014! Een paar hoogtepunten uit dit buffet van waanzin:

Keer op keer berichten onze media en de staatstelevisie vol lof over heldhaftige Oekraïense meisjes die molotovcocktails maken om Russische soldaten mee te verbranden. Intussen is een Oekraïense brouwerij ook overgeschakeld op Molotov cocktails (meer foto’s hier).

Christian Lindner, die als FDP-minister van Financiën ons geld beheert, wil samen met de G7 “de schade voor de Russische economie, de aanhangers van Vladimir Poetin en de Russische kapitaalmarkten zo groot mogelijk maken”. En hij is blij dat de Duitse economie “bijna geen zaken meer kan doen met Rusland”. Het kan hem geen moer schelen wat dat ons kost. Het kan hem ook niet schelen of het internationale recht en de internationale verdragen bij al deze sancties altijd worden nageleefd.

Vladimir Poetin verliest zijn zwarte band in Taekwondo. De Wereld Taekwondo Federatie heeft “de onderscheiding van de Russische machthebber” ingetrokken. En de Wereld Judo Federatie heeft Poetin geschorst als ere-voorzitter. Maar dat is lang niet alles in de sport. De “Duitse sportbond voor gehandicapten heeft al aangekondigd dat zij campagne zal voeren om de Russische ploeg uit te sluiten van de komende Paralympics”. Hier is op t-online een horrorlijst van sporten die zogenaamd volkeren verenigen, maar in werkelijkheid verwoesten!

  Poetin: Ruslands overwinning in Oekraïne is onvermijdelijk

Net als in het McCarthy-tijdperk in de VS van 1950 tot 1955, moet nu elke artiest gecontroleerd worden op zijn of haar overtuigingen en zo nodig geëlimineerd worden. De SPD-OB van München heeft de wereldberoemde dirigent Valery Gergiev (69) ontslagen omdat hij bevriend was met Poetin. Andere concertzalen zoals de Elb-Philharmonie volgden dit links-fascistische voorbeeld. Zelfs de Alpine Pravda was er niet helemaal gerust op.

Net als in de Tweede Wereldoorlog onder Hitler, toen het luisteren naar vijandelijke zenders, zoals de BBC, zelfs de doodstraf kon opleveren, verbieden de EU en Duitsland nu officieel de Russische nieuwszenders van RT en Spoetnik en worden ze technisch door de staat gestoord. De burger mag niets meer horen of zien, behalve de staatsmedia. Ze willen de Russen ook scheiden van het internet. En dat noemen ze in het Westen openheid en verscheidenheid van mening.

Terwijl een afgedankt CDU-lid van het deelstaatparlement een strafklacht tegen de Russische president heeft ingediend bij het Internationaal Strafhof, heeft een collega van de SPD dit voorbeeld gevolgd en de “klootzak” Poetin wegens oorlogsmisdaden aangegeven bij de procureur-generaal van de Bondsrepubliek.

De herbergier van de “Traube” in Bietigheim, district Rastatt, wil geen Russische gasten meer in het restaurant. Nadat de zaak ophef had gemaakt, roeide hij terug en staat nog steeds onder politiebescherming. Dit is misschien een domme gastheer, maar de grens-seniele Amerikaanse president heeft Poetin maanden geleden al een “moordenaar” genoemd en nu een “dictator”.

En onze Duitse politici gaan ook allemaal overstag. Zij zijn getroffen door de grote-mannen-rage. Alle touwen breken. Aangezien alle partijen, behalve de AfD, vijanden van Rusland zijn geworden, winnen zij geen extra stemmen. Op internationaal vlak komen zij echter niet meer in het geding als vredesmakelaars. Naar verluidt neemt Poetin überhaupt alleen de telefoon op met de president van Frankrijk. Wat een idiote Rusland-politiek in het Westen!

  NAVO-chef bezoekt Kiev om Zelensky te vertellen dat Oekraïne "in de NAVO thuishoort" -  "Wat?!" vroeg de Hongaarse premier Viktor Orbán op Twitter

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Anarchie en misdaad hebben de straten van Kiev overgenomenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBetaalsystemen van Apple en Google blokkeren Russen en veroorzaken chaos in Moskouse metro
Volgend artikelHaat en ophitsing: Krankzinnige propagandacampagne tegen Rusland en Vladimir Poetin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. en dan maar spreken van russische soldaten die schieten op onschuldige burgers die ak47 ers en molotovs cocktails gragen waar de re waarheid zoek is de domheid het grootst.

 2. Gewoon een simpele vraag… Welk land heeft het internationaal strafhof in Den Haag nooit erkend en levert daar nooit aan uit? Rusland of de V.S.?

 3. Je moet maar eens kijken als we hier zeggen dat we ethanol moeten gebruiken tegen de overheid
  We zijn de vaccinatie schade en ons twee jaar opgesloten nog niet vergeten

 4. Wie gebruikt zulke beelden , Hallo Hallo cabal , u heeft hele domme mensen in dienst , even met de bezem erdoor , sorry maar dit slaat alles , waar kan men nog aan goed personeel komen , de cabal verdient toch beter

 5. Ja ze moeten die kinderen in Kiev nog maar leren om als kanonnen voer op te leiden om tegen de russen te vechten en hen nog meer haat te voeren tegen Rusland….. Die Duitse minister ende president va de USA die roepen dat Poetin een moordenaar/klootzak is en een dictator!???? Die vergeten wel even dat Duitsland/USA mensen wilde verplichten tot de coronaspuit waanzin waar mensen op den duur toch aan gaan sterven.door die spuiten !!!!!!. Maar in de ogen van de meelopers een helden zijn die dat roepen en geprezen worden dat hi/zij Poetin voor het internationale gerecht wil slepen vergeten dat zij dat ook zich verantwoorden moeten voor de corona waanzin die hij/zij ondersteund hebben en bijna verplicht stellen aan de bevolkingen…. Ook de Europese Unie zal haar straf niet ontlopen dat zij de oorzaak zijn dat een kernoorlog onvermijdelijk zal zijn als ze Rusland totaal isoleren De lachende derde word dan China die achter Poetin staan en waar de westerse landen totaal afhankelijk van geworden zijn op economisch gebied omdat geldwolven alle productie naar China hebben overgebracht daar waar het meeste geld van de wereld zit…… Dus de meelopers van de rest van de wereld graven hun eigen graf!!!!!!!!!!!

 6. Ach, dit is natuurlijk in scene gezet. Weet je nog de golfoorlog, waarbij een ” verpleegster” op tv vertelde dat de irakezen de babues uit de couveuses op de grond doodsmeten? Dat was dus geen verpleegster maar een actrice!!
  Ik geloof NIKS meer sinds 9.11

 7. Hoezo zijn kinderen heldhaftig als ze ingezet worden door vieze pedo’s in ivoren torentjes om te vechten voor een totalitaire technocratie? Verminkt en vermaakt zijn ze, maar heldhaftig? Nee. Diep en diep triest.
  Het enige wat je hier mee bereikt is dat ze nu ook kinderen neer gaan knallen. Good job, well done…

 8. Waar was het ICC tijdens de covid19 leugen. Waar was het ICC tijdens Irak, Syrië, Afghanistan, Libië etc etc.
  ICC is een nep tribunaal

  • Waar is het ICC om de mensheid te beschermen tegen de wereld elite, WEF, WHO, UN, EU, Amerika, big pharma, Bill Gates en niet te vergeten onze eigen gekken in Den Haag om er maar enkele te noemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in